Kommande

Tallvägen 8

Vansbro, Vansbro Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103 m²
Biarea
113 m²
Tomtarea
1 147 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1969
Driftkostnad
50 824 kr/år
Kommande

Denna trevliga enplansvilla med källare om 4 rok är snart till salu på mycket omtyckta Grönalid!

Bostadshuset rymmer en ljus och trevlig hall som leder in mot vardagsrum och kök, där köket har renoverats i omgångar. Här har nuvarande ägare öppnat upp en tidigare vägg för att skapa en härlig öppen planlösning mot husets vardagsrum. Samtliga ytskikt på övre plan är renoverat löpande under de senaste 6 åren. På entréplanet finns idag förutom kök och vardagsrum även 3 sovrum, ett stort badrum som renoverades ca 2001 samt en mindre gäst wc vid hallen från 2015. När du kliver ner i husets källare så möts du av ett numera extra sovrum/allrum som fått fräscha ytskikt så sent som 2020. Här står även en trevlig och värmande jotulkamin som är godkänd att elda i.

Den gröna och plana tomten har öppen och rymlig yta för lek eller exempelvis möjlighet till planteringar. Här finns även en påbörjad lekstuga för dom små. Den öppna och trevliga altanen är belägen mot husets baksida med härlig eftermiddagssol! Huset på Tallvägen 8 ligger nära både fotbollsplan med en fin pulkabacke på vintrarna samt lekplats alldeles i närheten. På infarten finns förutom en grusad parkeringsplats även en öppen carport samt ett enbilsgarage.

Läget är på topp då Grönalid är omtyckt av såväl barnfamiljer som par i alla åldrar tack vare det lugn som speglar hela området samt med närhet till allt vad Vansbro centrum har att erbjuda. Här är det promenadavstånd till älven och vackra gångstråk i skogen.

-.Detta är en kommande försäljning.- Vid frågor eller intresse, varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gagnef

Kontakta mäklaren

Moa Lindström Skogman

Fastighetsbyrån Gagnef
073-085 88 38

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.