Smultronvägen 5

Varekil, Orust Se på karta

2 375 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
113 m²
Biarea
113 m²
Tomtarea
810 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
41 979 kr/år
Antal besök
5 097
Dagar på Hemnet
16

I det gemytliga samhället Varekil som med sitt ypperliga läge med havet, flera badplatser, småbåtshamn och busshållplats i dess närhet hittar ni Smultronvägen 5. Denna trevliga villa ligger vackert inbäddad i grönska vid kanten av grönområdet där du hittar fina strövområden och promenadstråk. Huset är beläget på den barnvänliga återvändsgatan där barnen tryggt kan gå till sin skola som finns på gångavstånd från huset.

Villan är rymlig med plats för hela familjen och den generösa utformningen inbjuder till att flera av sällskapsrummen kan göras om till sovrum för att kunna passa familjens behov.
Väl inne i den mysiga hallen upplever du en harmonisk atmosfär. Köket är stort och rymligt med dess matplats och fönster som vetter ut mot gatan. På ovanvåningen finns även vardagsrummet som är generöst till ytan och med flera fönster åt två väderstreck samt utgång till den insynsskyddade trädgården.

Huset är om dränerat och i källaren finns ett stort allrum i vinkel som förenas med ett valv. Här finns en murad öppen spis med insats som värmer skönt när hösten och vintern annalkas med kyligare dagar. Eller så kan ni värma er i bastun som finns i samma våningsplan. Ni som tillhör dem som älskar att bada bastu, vet att det krävs mer än vatten och värme för att få till ett klassiskt bad? Björk kvasten hör till och blir allra bäst om den binds strax före midsommar. Ett tips är att det går att ha en "färsk" björk kvast året om! Lägg den i en plastpåse när den är bunden och lägg den i frysen. Tina upp den i ljummet vatten och vatten begjut den sedan över aggregatet. Det kan bli en riktig sommarkänsla mitt i vintern!

Handlar och bankärenden gör du i Varekil där det även finns bland annat frisör och ett mysigt café i det gamla Tingshuset, bibliotek, STC träningslokal och på andra sidan vägen finns café Borgen och Pizzeria. Inte att förglömma det vida kända och närproducerade slakteriet med butik.

Bra pendlingsavstånd till både Uddevalla och Göteborg där det tar ca 45 minuter med bil och strax över 1 timma med buss.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Orust