Bokliden 15

Väster, Hässleholms kommun Se på karta

2 495 000 kr

2 700 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²
Biarea
108 m²
Tomtarea
886 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
36 234 kr/år

Inflyttningsklar villa med ljuvligt uterum

Välkomna till Bokliden, en lugn villagata på populära Väster. Bostaden är en välskött tegelvilla planerad i ett våningsplan med tre sovrum, nytt kök, ljuvligt uterum och praktisk källare. Här kan ni flytta in direkt. Här bor ni nära flera olika skolor (F-gymnasium), idrottsplatser, butiker och citykärnan med allt man kan önska sig som restauranger och kulturliv.

Villan byggdes 1964 och har vacker röd tegelfasad och en charmig liten trappa som leder fram till ytterdörren. Planteringarna på framsidan skvallrar om en välskött fastighet och garaget är inbyggt i källaren som man vanligen gjorde vid tiden för uppförandet. Nu för tiden så andvänds det mest som förråd.

Huset är fördelat på ett våningsplan samt källare och boarean är 91 kvadratmeter ej inräknat biytor. Ytskikten är genomgående smakfulla och på golvet ligger en nyinlagd parkett på hela entréplan. Även innertaket och innerdörrar är utbytta till moderna versioner som passar husets själ.

Köket är nyrenoverat och mycket fint och placerat i vinkel med köksö mot matplatsen. Luckorna är mellangrå på både över- och underskåp och här finns en tålig bänkskiva i laminat. Induktionshällen har inbyggd fläkt och övriga vitvaror är i rostfritt. Här är det riktigt inspirerande att laga mat och att involvera hela familjen i förberedelserna innan ni slår er ner vid bordet.

Vardagsrummet är mysigt och här finns plats för fredagsmys och kanske ett mindre hemmakontor. Utanför vardagsrummet ligger det underbara uterummet som förlänger känslan mellan ute och inne. Här ringlar sig en stor och fin vindruvsranka som ger skörd från sommaren hela vägen in på sen höst. Bjud på fika och grillmiddagar skyddat från väder och vind och under högsommarvärmen kan ni skapa fina sittplatser under träden som ger skön skugga.

Sovrummen ligger separat från kök och vardagsrum och de är vilsamma och lättmöblerade. I det största står en fin inbyggd garderobsvägg redo för kläder och väskor. Badrummet är vackert helkaklat med grafiskt mönster på golvet.

Trädgården på baksidan är en underbar plats för barnlek och aktivitet på gräsmattan, idag är det välskött utan alltför mycket att underhålla. Är ni intresserade av odling finns här gott om plats för grönsaker och bär. Infarten till garaget (förrådet) har plats för ett par parkerade bilar och i garaget kan en bil parkera. Fiber finns indraget.
Här bor ni i ett lugnt område men har närhet till både centrum med allt man kan önska sig samt den Skånska myllan med öppna landskap och lantlig miljö nära inpå. Med bil är du i centrum på fem minuter och att cykla går nästan lika fort - magiskt bra. Välkomna hem!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hässleholm

Kontakta mäklaren

Kattis Prenell

Bjurfors Hässleholm
Mäklare Kattis Prenell, Bjurfors Hässleholm
0701-641994

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.