Mäklare Kattis Prenell

Kattis Prenell

Om mig

Om du önskar en mäklare som kombinerar utmärkt resultat med stort hjärta så har du hittat rätt. Kattis har arbetat som mäklare sedan 2017, tog steget upp och blev partner på Bjurfors 2020. Med Bjurfors framgångsrika och välbeprövade affärsprocess tog det snabbt fart och Kattis har legat högt på topplistor sedan dess. Kattis bor och verkar i Hässleholm, hon säljer villor, bostadsrätter och mindre gårdar i hela kommunen med omnejd. Så varför inte prova ett vinnande koncept? Ring Kattis redan idag.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Finlandsgatan 6B, Tyringe, Hässleholms kommun

Finlandsgatan 6B

Lägenhet
Tyringe, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
575 000 kr
63,6 m²
3 rum
vån 1/3
4 282 kr/mån
9 041 kr/m²

Välkommen till Finlandsgatan och den välskötta föreningen HSB Brf Forellen nr 1. Här är många renoveringar redan genomförda, som takbyte, fönsterbyte, stambyte, fiberinstallation och inte minst där balkongerna inglasats. Denna härliga 3:a på första våningen välkomnar dig med hall som sedan leder oss till alla fina rum i lägenheten. Till vänster ligger sovrummen, rakt fram badrummet och till höger når vi kök och vardagsrum. Köket är magiskt renoverat, måste ses. Utöver det har ägaren även lagt in nya golv i alla rum utom vardagsrummet, där originalparketten fortfarande finns. Från vardagsrummet når vi det underbara inglasade uterummet som vetter ut mot den härliga gräsplanen. Varmt välkommen på visning!

Isakstorp 2705, Tyringe, Hässleholms kommun

Isakstorp 2705

Gård/Skog
Tyringe, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
4 500 000 kr
220 + 25 m²
8 rum
5 ha tomt

En äkta pärla i idylliska omgivningar Välkommen till denna underbara hästgård belägen i det natursköna Tyringe. Här erbjuds en unik möjlighet att bo i ett storslaget boningshus, tillbyggt 2020, som kombinerar det bästa av både modern design och klassisk charm. Det är i praktiken ett äldre hus som varsamt renoverats. Ett helt nytt boningshus har sedan byggts och de två har öppnats upp och byggts ihop. Om man så önskar kan de användas som två separata boenden. Stallarna erbjuder 4 rymliga boxar, låsbar sadel- och foderkammare. Markerna erbjuder så väl öppet bete som uppvuxen skog, det rinner till och med en å igenom. Det är alltid mysigt med vatten och denna å har varken sinat eller frusit, här finns alltid vatten till dina djur! Här finns även en väl fungerande lösdrift. Varmt välkommen på visning!

Salviagränden 2, Stattena, Hässleholms kommun

Salviagränden 2

Lägenhet
Stattena, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 695 000 kr
117 m²
5 rum
7 539 kr/mån
14 487 kr/m²

Härligt modernt med social planlösning Nere på populära Stattena ligger detta bostadsrättsradhus, en superfin, före detta femma , där en vägg slagits ut för att skapa en luftig och öppen fyra, lika ljus som den är välkomnande. Tre rymliga sovrum en trappa upp gör det lätt för familjens medlemmar att hitta sin egen lugna vrå i detta mycket sociala hem. Radhuset har en klassiskt röd träfasad och ligger lika nära gröna omgivningar som centrala stan vilket ger det bästa av två världar; stadens bekvämligheter och naturens lugn. Byggt 1983 har detta hem genom åren sett förändringar och uppdateringar, men behåller sin genuina karaktär. Det mest noterbara är förvandlingen av entréplanet, där en vägg klivit åt sidan för att ge plats åt en öppen, ljus och social planlösning, där köket flyter samman med vardagsrum och matplats. Ingen annan 5:a i området har denna speciella planlösning. Via den rymliga uteplatsen i söderläge stiger du in genom ytterdörren och möts av en välkomnande entré med ljusgrå klinker som övergår i det blonda golv som löper genom hela nedre planet. Matsal och vardagsrum går i ett och skiljs från köket med en köksö med bardel som ger en naturlig rumsuppdelning och understryker den sociala planlösningen. Köket är inbjudande med sina ljusa materialval, vita luckor och en trevlig fondtapet. Intill bjuder det öppna vardagsrummet på stora, ljusa ytor dekorerade med kamin och en stormönstrad tapet i en subtil kombination av silver och vitt. En trappa upp ligger tre rymliga sovrum, var och ett med sin egen karaktär. Från den franska balkongen i det första sovrummet till de smart placerade fönstren i det andra och det mörkgrå plankgolvet i laminat i det tredje. Samtliga rum är rymliga och enkla att möblera. En klädkammare och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och badkar gör husets privata del komplett. Även på entréplanet finns ett badrum, även detta helkaklat och försett med dusch bakom vikväggar i glas. Det här är ett hem som är skapat för socialt umgänge, vare sig du väljer att sitta ute på trädäcket, njuter i det inglasade uterummet med plats för både matbord och avkoppling, eller tar en stund på den insynsskyddade gräsplätten på baksidan, perfekt för solbad eller spel. Både garage och parkeringsplats hör till lägenheten och centrala Hässleholm ligger bara fem minuters bilväg bort. Lika fort går det faktiskt att cykla. Med närheten till Finjasjön och de gröna omgivningarna utanför stan kan du lika enkelt koppla av och ladda batterierna. Välkommen till Salviagränden 2!

  • Uteplats
Ugglevägen 10, Vittsjö, Hässleholms kommun
  • Imorgon kl 15:30

Ugglevägen 10

Villa
Vittsjö, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 500 000 kr
157 m²
6 rum
888 m² tomt

Luftigt och naturnära intill sjön Varmt välkommen till Ugglevägen 10, en mycket välskött och trevlig fastighet, i utkanten av Vittsjö vid sjön med samma namn. Här finner du en rymlig 1,5-plans villa, omgiven av en lättskött och grön trädgård. Denna komfortabla 70-talspärla med sin grå träfasad och karaktäristiska röda knutar erbjuder ett bekvämt hem med tidlös charm, beläget i ett naturnärt villaområde med närhet till både service och naturreservatet Näset. Med fem sovrum är detta ett tillfälle för dig som behöver plats att sprida ut dig, med familjemedlemmar eller hemmajobb och intressen. Genom åren har huset genomgått varsamma uppdateringar, bland annat en renovering av badrum och gästtoalett så sent som 2022, samt färska färg- och tapetval under 2022-2023 som smälter samman fint med den ursprungliga arkitekturen. En varm atmosfär genomsyrar hemmets öppna sällskapsytor, understruket av det rikliga ljusinsläppet och den fina balansen mellan nytt och gammalt. På entréplan välkomnas du av en inbjudande hall med gråbeige väggar och mörk praktisk laminat, som leder dig vidare till husets hjärta - den rymliga matsalen. Här möts du av ett öppet och socialt rum med plats för stora middagar, där rymd och exponerade träbjälkar skapar luft och ljus. I öppen planlösning med matsalen hittar du ett modernt kök, med en harmonisk färgsättning och nya, praktiska detaljer som en ny diskmaskin installerad 2022. En mörk trätrappa i original leder dig upp till övervåningen där ett generöst vardagsrum tar upp större delen av ytan, med ett vidsträckt fönsterparti som bjuder på ett vackert ljusflöde. Här är det öppet upp till nock, vilket skapar en mäktig rymdkänsla och perfekt samlingspunkt för hushållet. Sovrummen, spridda över både entré- och övervåning, erbjuder flexibla möjligheter och är alla enkla att disponera efter behov. Ett stort sovrum med walk-in-closet ligger i fil i anslutning till vardagsrummet på övervåningen och på entréplanet finner du ytterligare tre sovrum. I kombination med nyligen renoverade våtutrymmen i moderna och neutrala toner, blir detta en perfekt bas för en växande familj eller dig som söker gott om utrymme för gäster och hobbyverksamhet. Utomhus väntar en härlig trädgård, socialt anlagd med en stor överbyggd altan på framsidan, och en stenlagd uteplats vid ytterdörren, som erbjuder många soltimmar och möjligheter för avkoppling och lek. Garaget med tillhörande förrådsdel och plats för två bilar på uppfarten gör fastigheten komplett. Helt nära ligger både Markaryd och Hässleholm och i lilla Vittsjö finns lösningar på vardagens behov av service, skola och vårdcentral. Välkommen på visning av detta mycket trivsamma hem, där nya minnen väntar på att skapas!

  • Plus
Kyrkbyn 537, Hästveda, Hässleholms kommun

Kyrkbyn 537

Villa
Hästveda, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
3 900 000 kr
325 + 75 m²
13 rum
4 935 m² tomt

Unik möjlighet med hotellverksamhet Varmt välkommen till Kyrkbyn 537, en verklig pärla där historia får möta framtidsmöjligheter i trevliga Hästveda, strax utanför Hässleholm. Familjehotellet "Vita Hästen" erbjuder en unik chans att ta över en framgångsrik verksamhet medan du njuter av allt det vackra som Hästveda har att erbjuda. Från underbara promenader runt närliggande sjöar till cykeläventyr, kajakpaddling och slottsbesök. Med Malmö bara 67 minuter bort med tåg, är du aldrig långt borta från stadens puls. För privat visning kontakta mäklaren

Vinslöv 21:39, Vinslöv, Hässleholms kommun

Vinslöv 21:39

Tomt
Vinslöv, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 000 000 kr
8 179 m² tomt

En stor tomt på bästa läge i utkanten av Vinslöv.

Vanneberga 3530, Vanneberga, Hässleholms kommun

Vanneberga 3530

Villa
Vanneberga, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 300 000 kr
91 + 18 m²
5 rum
1 272 m² tomt

Denna bostad om 91 kvadrat fördelas över ett och ett halvt plan i en trivsam planlösning. Byggåret 1939 ger bostaden en äldre charm, som vårdats med varsam hand till dagens fina skick. En vacker ytterdörr bjuder in till den rymliga hallen som med både kapprum och inre hall har bra förvaringsmöjligheter. Här är golvet prytt av vacker originalparkett som löper vidare över en majoritet av entréplanet. Rummen är lättillgängliga med stora valv vilket ger ljusa ytor och ett öppet sällskapsutrymme i flera sektioner. Vardagsrummet har väl tilltagen yta och plats för stora möblemang. Här ges fint ljusinsläpp från vida fönster mot eftermiddagssolen och om kvällarna sprids istället behagligt sken och värme från kaminen. Matrummet inreds med ett större matsalsbord och en altandörr ut gör det underbara uterummet utanför lättillgängligt. Uterummet har charmiga fönster med äldre spröjs på sidorna och en öppning rakt ner i trädgården. Från köket sprids härliga dofter från matlagning. Bekvämligheten av nutida vitvaror, goda förvarings- och arbetsytor gör matlagningen till en fröjd. Ljus inredning och vitmålade trägolv gifts samman med äldre detaljer som en tegelvägg och luckor i äldre stil. En trappa upp finns två rymliga sovrum, ena med gavelfönster och det andra med utgång till en stor balkong. Ovanför trappan ges utrymme för hemmakontor med fin utsikt över ängen utanför. Badrummet på övre planet renoverades under året och går i en tidlös stil med neutrala färgval. I källarvåningen ligger praktiska ytor, som förvaringsrum och tvättstuga med egen groventré. Den lummiga trädgården på 1272 kvadrat har flera fruktträd och bärbuskar. Den stenlagda uteplatsen på framsidan har fint solläge större delen av dagen. Här bor du med naturen som närmsta granne, som exempelvis Oreberg med sina trivsamma vandringsleder och kälkbacke på vintern. En cykeltur ner till byn på under 10 minuter ger fin handel, kollektivtrafik och skolor på bra avstånd. Fritiden kanske spenderas med ett härligt friluftsbad i Frillan. Kontakta mäklaren för visning.

Fyrverkaregatan 6, Kristinehem, Hässleholms kommun
Fyrverkaregatan 6, Kristinehem, Hässleholms kommun, bild 2
Fyrverkaregatan 6, Kristinehem, Hässleholms kommun, bild 3

Fyrverkaregatan 6

Villa
Kristinehem, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
3 200 000 kr
160 + 10 m²
7 rum
816 m² tomt

Rejäl villa med sekelskiftescharm Välkomna till Fyrverkaregatan 6 som ligger i ett lugnt område i centrala Hässleholm. Villan är välplanerad och mycket fint underhållen, här finns härliga sociala ytor, fyra sovrum, hemmakontor, rikligt med förvaringsutrymme och ett härligt uterum. Här kan ni flytta in direkt och bo nära skolor, idrottsanläggningar, restauranger och smidiga tågförbindelser. Villan som byggdes kring sekelskiftet är mycket charmig och har blivit förfinad och moderniserad med varsam hand under åren. Den totala boarean är 160 kvadratmeter och är planerad över ett och ett halvt våningsplan. Entréplan är socialt och inbjudande medan ovanvåningen är mer privat med tre sovrum och gott om förvaringsutrymme. Innertaket är genomgående i villan en trären pärlspont, även innerdörrar och fönster är trärena och på golvet ligger en träparkett. Ytskikten är ljusa och enkelheten i de få men noga utvalda materialvalen binder ihop huset och är vilsamt och behagligt. Uppvärmning av huset sker med bergvärme och fiber är indraget. Köket är ett öppet och modernt parallellkök bestående av underskåp på båda sidor med vita luckor och rostfria vitvaror. Ugn och micro på ergonomisk nivå samt kyl och frys i fullhöjd underlättar i vardagen. Något som skapar en underbar känsla är den rika arbetsytan med bänkskiva i massivt trä som harmonierar med innerdörrar och fönster. Köket är mycket smakfullt och inspirerande, här är det underbart att laga mat både till vardags och fest. Ett stort sovrum ryms på entréplanet och vardagsrum och matsal ligger i anslutning. I vardagsrummet står en underbar och fungerande kamin och en trappa upp ligger ett allrum som gör det enkelt att vara både tillsammans och isär. Ovanvåningen är hemtrevlig med tre lättmöblerade sovrum, två på den ena gaveln och ett på den andra. Tomtarean är totalt 816 kvadratmeter och på baksidan finns såväl ett trevligt uterum som altan och uteplats. Spabad ingår! I uterummet kan ni starta våren tidigt och njuta av värmen långt in på höstkanten. Förrådslängan på tomten är mycket väl tilltaget med tvättstuga och förrådsrum och går i charmig originalstil. Trädgården är i övrigt lättskött med gräsmatta och en häck mot grannen, på framsidan markeras tomtgränsen av en låg stenmur. Här kan ni med enkelhet placera flera pallkragar och odla grönsaker och örter. Uppfarten till huset har plats för 3 bilar. Här bor du på bekvämt gångavstånd till smidig pendling från Hässleholm station och lika nära har du till matbutik och service. Finjasjön ligger nära och erbjuder sköna bad på sommaren och det är en mysig resa mot Åhus om ni vill till havet. Välkomna!

  • Premium

Visar alla 8