Mäklare Kattis Prenell

Kattis Prenell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Södra Byvägen 16, Tormestorp, Hässleholms kommun

Södra Byvägen 16

Villa
Tormestorp, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

1 320 000 kr

104 m²

5 rum

716 m² tomt

Södra Byvägen löper genom Tormestorp och tar dig från det röda huset på nummer 16 till Björkvikens badplats vid Finjasjön på ett par minuter. Hemma är tomten stor och lätt att sköta om med en rejäl gräsmatta dit solen når hela dagen. En bostad som gjord för dig som söker ett praktiskt boende på bekvämt avstånd från både badsjö och Hässleholms utbud av butiker, service och pendling. På husets 104 kvadratmeter ryms fem rum och kök varav tre sovrum, två på entréplanet och ett på den ombonade övervåningen som fungerar lika bra som huvudsovrum, arbetsrum eller tonårssvit. Längst ner i huset ligger källarplanet med tvättstuga, teknikrum och förvaring. En avskalad färgskala och rena ytor i hela bostaden gör det enkelt att sätta sin egen prägel på inredningen. En huvudentré och en köksentré gör vardagslivet praktiskt och rummen på entréplanet har alla sina tydliga användningsområden. Grå väggar är genomgående på våningsplanet och ger ett sammanhängande och stilrent intryck. Matsalen är bostadens naturliga hjärta där hushållet samlas för hemmajobb, läxläsning och måltider. Intill ligger vardagsrummet som får ljus från två väderstreck och leder ut dig på altanen utanför. På varsin sida av entréhallen ligger två sovrum, båda inredda med samma grå väggar och med fönster i vinkel. Det lättarbetade köket ligger lite avskilt och låter familjens kock stöka i lugn och ro. Här bakom finner du trappan som tar dig till övervåningen och hemmets största sovrum. Övervåningen utgörs av ett generöst tilltaget sovrum med ett mindre allrum utanför som kan bli arbetsplats lika gärna som myshörna. Tillsammans blir rummen perfekt som svit till familjens tonåring eller helt enkelt ett huvudsovrum av lyxig storlek. Bostadens badrum ligger en trappa ner och är helkaklat med modern takdusch bakom en glasvägg. Kommod och spegel är klädda i trä vilket ger värme till det stilrena rummet. Utomhus är tomten generös med gott om plats att odla, fika och solbada på. Omgivningarna är lugna och klädda i grönska. Tormestorp består av villabebyggelse och har sin egen skola och förskola. Till Hässleholms central tar du dig på tio minuter med bil eller det dubbla på cykel. Välkommen på visning!

Vanneberga 3530, Vanneberga, Hässleholms kommun
  • Budgivning pågår

Vanneberga 3530

Villa
Vanneberga, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

1 495 000 kr

91 m²

5 rum

1 272 m² tomt

Denna bostad om 91 kvadrat fördelas över ett och ett halvt plan i en trivsam planlösning. Byggåret 1939 ger bostaden en äldre charm, som vårdats med varsam hand till dagens fina skick. En vacker ytterdörr bjuder in till den rymliga hallen som med både kapprum och inre hall har bra förvaringsmöjligheter. Här är golvet prytt av vacker originalparkett som löper vidare över en majoritet av entréplanet. Rummen är lättillgängliga med stora valv vilket ger ljusa ytor och ett öppet sällskapsutrymme i flera sektioner. Vardagsrummet har väl tilltagen yta och plats för stora möblemang. Här ges fint ljusinsläpp från vida fönster mot eftermiddagssolen och om kvällarna sprids istället behagligt sken och värme från kaminen. Matrummet inreds med ett större matsalsbord och en altandörr ut gör det underbara uterummet utanför lättillgängligt. Uterummet har charmiga fönster med äldre spröjs på sidorna och en öppning rakt ner i trädgården. Från köket sprids härliga dofter från matlagning. Bekvämligheten av nutida vitvaror, goda förvarings- och arbetsytor gör matlagningen till en fröjd. Ljus inredning och vitmålade trägolv gifts samman med äldre detaljer som en tegelvägg och luckor i äldre stil. En trappa upp finns två rymliga sovrum, ena med gavelfönster och det andra med utgång till en stor balkong. Ovanför trappan ges utrymme för hemmakontor med fin utsikt över ängen utanför. Badrummet på övre planet renoverades under året och går i en tidlös stil med neutrala färgval. I källarvåningen ligger praktiska ytor, som förvaringsrum och tvättstuga med egen groventré. Den lummiga trädgården på 1272 kvadrat har flera fruktträd och bärbuskar. Den stenlagda uteplatsen på framsidan har fint solläge större delen av dagen. Här bor du med naturen som närmsta granne, som exempelvis Oreberg med sina trivsamma vandringsleder och kälkbacke på vintern. En cykeltur ner till byn på under 10 minuter ger fin handel, kollektivtrafik och skolor på bra avstånd. Fritiden kanske spenderas med ett härligt friluftsbad i Frillan. Välkommen på visning!

Västerbogatan 5D, Fredentorp, Hässleholms kommun
  • Budgivning pågår

Västerbogatan 5D

Lägenhet
Fredentorp, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

925 000 kr

66,5 m²

3 rum

4 554 kr/mån

13 910 kr/m²

Varmt välkomna till denna välskötta och trivsamma trea som ligger högst upp i huset i ett lugnt område med promenadavstånd till det mesta. Bostaden är välplanerad och det fina skicket gör att du kan flytta rakt in och känna dig som hemma. Centralstationen, lekparker och skog finns alla runt hörnet och för den golfintresserade ligger Hässlegårdens Golfklubb ett stenkast bort. På våning tre av tre ligger denna fina lägenhet om 67 kvadratmeter fördelat på tre rum och kök. Skolor och förskolor finns på gångavstånd, vilket även kollektivtrafik gör. I Hässleholm bor du på perfekt läge för utflykter till såväl Ringsjöområdet och Skånes djurpark som till Kristianstad.

Trebackalånggatan 16, Ekedal, Hässleholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Trebackalånggatan 16, Ekedal, Hässleholms kommun, bild 2
Trebackalånggatan 16, Ekedal, Hässleholms kommun, bild 3

Trebackalånggatan 16

Villa
Ekedal, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

2 695 000 kr

143 m²

5 rum

1 256 m² tomt

I ett lugnt villaområde, och endast ett stenkast från det nybyggda handelsområdet Läreda, ligger denna fina härliga villa i ett och ett halvt välplanerade plan. Den inglasade uterum ger en extra boendeyta och under varmare dagar går det att öppna upp tack vare de helglasade skjutdörrarna. Husets vita stenvägg har behållits som den ena väggen i uterummet, vilket bidrar till den gemytliga inramningen. En välskött och plan trädgård bjuder in till spel och lek, och framför den fina öppna spisen är det lätt att föreställa sig själv under kallare årstider. Nytt och gammalt samsas i denna ljusa och inbjudande villa som med dess genomtänkta planlösning erbjuder gott om plats och stora rum i olika stilar.

  • Premium
Fyrverkaregatan 6, Kristinehem, Hässleholms kommun

Fyrverkaregatan 6

Villa
Kristinehem, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

3 400 000 kr

160 m²

7 rum

816 m² tomt

Rejäl villa med sekelskiftescharm Välkomna till Fyrverkaregatan 6 som ligger i ett lugnt område i centrala Hässleholm. Villan är välplanerad och mycket fint underhållen, här finns härliga sociala ytor, fyra sovrum, hemmakontor, rikligt med förvaringsutrymme och ett härligt uterum. Här kan ni flytta in direkt och bo nära skolor, idrottsanläggningar, restauranger och smidiga tågförbindelser. Villan som byggdes kring sekelskiftet är mycket charmig och har blivit förfinad och moderniserad med varsam hand under åren. Den totala boarean är 160 kvadratmeter och är planerad över ett och ett halvt våningsplan. Entréplan är socialt och inbjudande medan ovanvåningen är mer privat med tre sovrum och gott om förvaringsutrymme. Innertaket är genomgående i villan en trären pärlspont, även innerdörrar och fönster är trärena och på golvet ligger en träparkett. Ytskikten är ljusa och enkelheten i de få men noga utvalda materialvalen binder ihop huset och är vilsamt och behagligt. Uppvärmning av huset sker med bergvärme och fiber är indraget. Köket är ett öppet och modernt parallellkök bestående av underskåp på båda sidor med vita luckor och rostfria vitvaror. Ugn och micro på ergonomisk nivå samt kyl och frys i fullhöjd underlättar i vardagen. Något som skapar en underbar känsla är den rika arbetsytan med bänkskiva i massivt trä som harmonierar med innerdörrar och fönster. Köket är mycket smakfullt och inspirerande, här är det underbart att laga mat både till vardags och fest. Ett stort sovrum ryms på entréplanet och vardagsrum och matsal ligger i anslutning. I vardagsrummet står en underbar och fungerande kamin och en trappa upp ligger ett allrum som gör det enkelt att vara både tillsammans och isär. Ovanvåningen är hemtrevlig med tre lättmöblerade sovrum, två på den ena gaveln och ett på den andra. Tomtarean är totalt 816 kvadratmeter och på baksidan finns såväl ett trevligt uterum som altan och uteplats. Spabad ingår! I uterummet kan ni starta våren tidigt och njuta av värmen långt in på höstkanten. Förrådslängan på tomten är mycket väl tilltaget med tvättstuga och förrådsrum och går i charmig originalstil. Trädgården är i övrigt lättskött med gräsmatta och en häck mot grannen, på framsidan markeras tomtgränsen av en låg stenmur. Här kan ni med enkelhet placera flera pallkragar och odla grönsaker och örter. Uppfarten till huset har plats för 3 bilar. Här bor du på bekvämt gångavstånd till smidig pendling från Hässleholm station och lika nära har du till matbutik och service. Finjasjön ligger nära och erbjuder sköna bad på sommaren och det är en mysig resa mot Åhus om ni vill till havet. Välkomna!

Visar alla 5