Mäklare Kattis Prenell

Kattis Prenell

Om mig

Om du önskar en mäklare som kombinerar utmärkt resultat med stort hjärta så har du hittat rätt. Kattis har arbetat som mäklare sedan 2017, tog steget upp och blev partner på Bjurfors 2020. Med Bjurfors framgångsrika och välbeprövade affärsprocess tog det snabbt fart och Kattis har legat högt på topplistor sedan dess. Kattis bor och verkar i Hässleholm, hon säljer villor, bostadsrätter och mindre gårdar i hela kommunen med omnejd. Så varför inte prova ett vinnande koncept? Ring Kattis redan idag.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ormslingan 6, Hassellunden, Hässleholms kommun
  • Imorgon kl 10:30
Ormslingan 6, Hassellunden, Hässleholms kommun, bild 2
Ormslingan 6, Hassellunden, Hässleholms kommun, bild 3

Ormslingan 6

Villa
Hassellunden, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
3 500 000 kr
152 + 38 m²
7 rum
1 025 m² tomt

I denna fina trävilla finns gott om plats att breda ut sig, med öppna sällskapsytor och fem sovrum. Fastigheten, byggd 2009, är en ljus och rymlig Älvsbyhusvilla med en generös planlösning över 1,5 plan. Bostaden är perfekt belägen i lugna och familjevänliga Hassellunden. Här erbjuds en möjlighet att bo i ett modernt och välunderhållet hus med alla bekvämligheter för den stora familjen. Villan har underhållits väl med flera uppdateringar, bland annat installation av solceller och laddstolpe 2022, ommålning utvändigt 2021, installation av tre nya luft/luftvärmepumpar 2020, ny spishäll 2019 samt ommålning inomhus och nya lister 2016. Detta gör huset mycket energieffektivt vilket också ger rabatt på lån hos de flesta banker! Den ljusa och enhetliga inredningen skapar en harmonisk atmosfär genom hela huset. Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och praktiska lösningar för den stora familjen. Med sitt lugna läge i naturnära Sjörröd, nära golfbana och med närhet till Hässleholms stadskärna, är detta ett hem med alla bekvämligheter på bekvämt avstånd. Välkommen på visning av Ormslingan 6 – en verklig pärla för dig som söker ett modernt och välskött hem med gott om utrymme för hela familjen. Här finns alla möjligheter att leva en drömtillvaro!

  • Premium
  • Energieffektiv
Skördevägen 9, Stattena, Hässleholms kommun

Skördevägen 9

Villa
Stattena, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
4 975 000 kr
152 + 27 m²
6 rum
865 m² tomt

På Skördevägen 9 på centrala Stattena, finner du detta moderna, ljusa trähus som står redo att bli ditt nya hem. Byggt 2024, ni blir de första att bo här, är detta hem inte bara inflyttningsklart utan erbjuder också fantastiska möjligheter för den framtida köparen. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till Hässlegårdens golfklubb och flera lekplatser, perfekt för familjen som vill ha det praktiskt och bekvämt. Med sin närhet till både natur och stadsliv, erbjuder detta hem i Hässleholm det bästa av två världar. Nära till golfklubb, lekplatser och praktiska kommunikationer gör det till ett perfekt val för familjen som vill ha både bekvämlighet och livskvalitet. Välkommen till Skördevägen 9!

  • Energieffektiv
Norra Mellby 1148B, Norra Mellby, Hässleholms kommun

Norra Mellby 1148B

Villa
Norra Mellby, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 995 000 kr
117 + 13 m²
5 rum
5 003 m² tomt

Idylliskt och genuint i fint skick. Omgiven av grönskande natur i gemytliga Norra Mellby hittar du denna mycket trevliga och välskötta villa om 117 kvadratmeter. Med skog och gröna åkrar inpå knuten är detta ett boende för dig som söker lugn och harmoni i tillvaron, och samtidigt önskar bo bekvämt med nära till service och omsorg. Stig in i den inbjudande entréhallen med hemtrevlig ljus träpanel och golv i klassisk gråsvart färgton. Vidare in i vardagsrummet finner du ett behagligt ljusinsläpp från fönster i tre vädersträck som sprider sig på ett naturligt sätt över det vackra trägolvet. Träbalkarna som går både upp i innertaket och löper utmed detsamma skapar en lantlig och rustik känsla. I tillägg till detta ger den öppna spisen en naturlig samlingspunkt för mysiga hemmakvällar. Det moderna och eleganta köket erbjuder rejäla arbetsytor och vitvaror i toppklass. Härifrån når du naturligt den tillbyggda delen med stor matplats, elegant snedtak och gott om förvaringsutrymmen. Även här bjuds det på ett ljuvligt ljusinsläpp från de stora fönstren som leder ut mot den inbjudande stora altanen på husets baksida med skyddad insyn från vägen. På entréplanet ryms även ett av husets tre sovrum som även har egen utgång till altanen. En underbar känsla att öppna dörren direkt en varm ledig sommarmorgon och kliva rakt ut i solen från sängen. I anslutning till detta rum återfinns även det stora badrummet med dusch och dubbla handfat som är praktiskt vid morgonruschen för hela familjen. En intilliggande tvättstuga och inte minst bastu för extra vardagslyx är också beläget här. En trappa upp till övre plan, även här med genomgående trägolv, hittar du ytterligare boyta under charmigt snedtak i form av två sovrum, möblerbar hall samt WC. Rummen kan med enkelhet även användas som arbetsrum eller liknade och det finns även praktisk förvaring i form av två klädkammare. Husets baksida rymmer förutom den rymliga altanen även en härlig trädgård som leder upp mot ett lummigt skogsområde. Även ett uthus som kan användas till förvaring är byggt på tomten. Norra Mellby ligger strax nordost om Sösdala som erbjuder service och omsorg som exempelvis skola, mataffär, vårdcentral, pizzeria samt tågstation där Pågatåget smidigt tar dig vidare söderut till Malmö eller norrut mot Hässleholm. Välkommen på visning!

Åraslöv 141, Åraslöv, Hässleholms kommun

Åraslöv 141

Villa
Åraslöv, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
975 000 kr
127 m²
3 rum
2 662 m² tomt

Fastighet i Åraslöv fem minuter från Vinslöv och en kvart från Kristianstad. Bo med låga driftskostnader och stor tomt på lantligt läge med naturen som närmsta granne. Huset har entréhall, möblerbart genomgångsrum/matrum, kök med matplats, vardagsrum, avdelningsbart sovrum, rymligt badrum och ett uterum. Huset har nyare takkonstruktion och kamin. På tomten finns också en förrådsbyggnad med garage och ett vedskjul. Välkommen på visning!

Drottninggatan 43, Centrum, Hässleholms kommun

Drottninggatan 43

Radhus
Centrum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 295 000 kr
93,5 m²
3 rum
6 402 kr/mån
13 850 kr/m²

Mycket centralt i populär förening Välkommen till detta trivsamma bostadsrättsradhus i tegel, beläget mycket centralt på Drottninggatan i Hässleholm. Lättskött och centralt erbjuder denna bostad både ett bekvämt boende och en investering i en attraktiv del av staden. Här bor du på 94 kvadratmeter fördelade på 1,5 plan och tre rum. Detta är ett välskött hem redo för inflyttning. När du stiger in genom ytterdörren möts du av en hall med vita väggar och mörkt golv som leder vidare in i köket. Här finns plats för avhängning och den vita trätrappa som tar dig till övervåningen. Köket är ljust med vita väggar, vitt kakel och profilerade luckor i vitt och grått. En matplats för fyra vid det stora fönstret ger trevlig utsikt över uteplatsen medan du njuter av dina måltider. Vardagsrummet ligger på entréplan och även detta rum är ljust tack vare vita väggar och fyra fönster i vinkel. Här finns plats för både soffgrupp och arbetsbord eller läshörna. Entréplanets badrum är vitkaklat med en praktisk våtrumsmatta, dusch och ett nyligen installerat handfat. Tvättstugan, som ligger innanför köket, är praktiskt utrustad med vask i rostfritt stål, tvättmaskin och bra förvaring. På övervåningen finner du två stora sovrum. Det första sovrummet har en rejäl klädkammare och gott om plats för dubbelsäng. Det andra sovrummet är också rymligt och ljust. Här finns även ett badrum som matchar det på entréplanet, utrustat med badkar. En av bostadens stora fördelar är den egna täppan med uteplats på framsidan, en perfekt plats för avkoppling eller middagar utomhus under sommarhalvåret. Här bor du i en populär förening och området är mycket centralt med nära till allt Hässleholm har att erbjuda. Välkommen till Drottninggatan 43 – ditt framtida hem i hjärtat av Hässleholm! Boka visning och upptäck alla fördelar med detta trevliga gavelradhus.

Lekgränd 4, Ballingslöv, Hässleholms kommun
  • Imorgon kl 10:30
Lekgränd 4, Ballingslöv, Hässleholms kommun, bild 2
Lekgränd 4, Ballingslöv, Hässleholms kommun, bild 3

Lekgränd 4

Villa
Ballingslöv, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
2 300 000 kr
125 + 62 m²
4 rum
800 m² tomt

Modern charm i idyllisk miljö Välkommen till Lekgränd 4, en förtjusande bostad belägen på en lugn återvändsgränd i populära Ballingslöv. Här erbjuds en mycket fin villa från 2019 omsorgsfullt designad för att möta moderna krav på funktionalitet, bekvämlighet och en dos vardagslyx. Ett stort källarrum ger möjlighet att ha ett fjärde sovrum. Med smidig pendling till Hässleholm får du det bästa av två världar - en fridfull tillvaro nära naturen och enkel tillgång till stadens bekvämligheter. Fastigheten har genomgått en omfattande totalrenovering 2019 där endast den ursprungliga grundmuren stod kvar. Det gamla huset revs ner och ett nytt modernt hus byggdes upp på den gamla grunden. Även källaren är ny, har en ny gjuten platta 50 cm längre ner än tidigare, för att öka takhöjden och skapa en ännu mer användbar yta. Innanför ytterdörren ligger smakfull klinker som möter ett ljust golv som löper genom hela det öppna entréplanet. Här finner du ett mycket rymligt och socialt kök med vita skåp i shakerstil och en stor köksö som blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Köket flödar av ljus och rymd och är perfekt för både matlagning och umgänge. Den stora matplatsen rymmer minst åtta personer och inbjuder till långa middagar och härliga frukoststunder. Vardagsrummet intill är ljust och luftigt med ljust golv och vita väggar som harmoniserar med bostadens övriga interiör. Härifrån har du en vacker utsikt över trädgården och fin kontakt med kök och matplats. På samma våningsplan finns ett badrum med dusch, stilrent inrett med vita väggar och klinkergolv. På övervåningen finns tre ljusa sovrum, alla med plats för dubbelsäng eller säng och skrivbord. Här har man tagit vara på snedtaken med inbyggda hyllor som erbjuder praktisk förvaring. Badrum 2 på övervåningen är elegant inrett med vackert badkar, dubbelkommod och stilrena detaljer som svart klinker och vita väggar. I källaren finner du ett stort allrum som kan användas som hobbyrum, arbetsplats eller delas av till ett fjärde sovrum. Här finns också husets praktiska tvättstuga och ett förråd, vilket gör vardagen smidig och välorganiserad. Dubbelgaraget är fristående och används idag som verkstad, och den stenlagda uppfarten har plats för flera bilar. Den välmanikyrerade trädgården har gott om plats för studsmatta och bollek samt både trädäck och ett fristående uterum med uteplats under tak där ett härligt spabad väntar. Ballingslöv erbjuder en idyllisk livsstil med närhet till natur och friluftsliv. Trots sin lugna atmosfär är det under 15 minuter med bil eller tåg till Hässleholm. Välkommen på visning av denna härliga villa!

  • Premium
  • Energieffektiv
Vanneberga 3569, Vanneberga, Hässleholms kommun

Vanneberga 3569

Villa
Vanneberga, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
4 250 000 kr
158 m²
6 rum
1,7 ha tomt

Magisk lantidyll nära Vinslöv Nu har vi den stora glädjen att presentera en fantastisk fastighet med oerhört vackra marker om hela 16 700 kvadratmeter. Läget är överlägset med vackra gröna omgivningar trots att Vinslöv ligger mindre än tio minuter bort med bil. En ringlande grusväg leder dig genom grönskande marker till denna pärla, där dagens stress byts ut mot naturens lugn och det egna hjorthägnets skönhet. Bostaden är oerhört välskött och erbjuder en social planlösning med många trivselfaktorer såsom bastu och kamin. Huset är byggt 1980, omfattar 158 kvadratmeter levnadsyta fördelade på 1,5 plan och erbjuder en genomtänkt planlösning som ger plats att både vara tillsammans och isär. Den ljusa hallens generösa takhöjd och svepande trätrappa sätter tonen för bostadens inbjudande atmosfär. Öppen planlösning på entréplan förenar kök, vardagsrum och matsal och ger ett härligt flöde och både ljus och liv. Köket pryds av vita släta luckor, terracottafärgat klinkergolv och kakel i ljusa jordtoner, vilket skapar en varm och inbjudande känsla. Från köket når du även en mysig uteplats, idealisk för morgonkaffet. Vardagsrummet är lika trivsamt året om, med kamin och ett vackert burspråk som erbjuder utsikt över den magiska tomten. Här finns plats för både avkoppling och festliga tillställningar, med gott om utrymme för en matsalsdel. På övre plan rymmer det ljusa allrummet soffgrupp eller arbetshörna och här finns utgång till balkongen. Tre rymliga sovrum med egen förvaring ger plats för hushållet att dra sig undan. Huvudsovrummet tar upp större delen av ena gaveln och har en praktisk garderobsvägg, men även de två andra sovrummen har plats för dubbelsäng. Badrummet på övre plan är ljust och fräscht, komplett med dusch och vardagslyx i form av en modern bastu. På entréplan finns ytterligare ett badrum med dusch, detta charmigt inrett i rosa, medan det välutrustade grovköket erbjuder praktisk förvaring och tvättmöjligheter. Utomhus erbjuder fastigheten en vidsträckt, grönskande tomt med hjorthägn. Det stora garaget, den välplanerade verkstaden, gästhuset - alla bidrar det till smidighet och komfort. Här kan du njuta av naturens lugn med naturresarvatet Oreberg på gångavstånd, samtidigt som du har närhet till Vinslövs bekvämligheter. Med bara fem minuter med bil till mataffär och sju minuter till stationen, är läget perfekt för dig som söker en lantlig livsstil utan att ge avkall på service och kommunikationer. Välkommen på visning av Vanneberga 3569 – en magisk plats för dig som drömmer om ett liv i harmoni med naturen.

  • Plus
Gyllenvägen 8, Östervärn, Hässleholms kommun

Gyllenvägen 8

Villa
Östervärn, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 850 000 kr
104 + 104 m²
4 rum
891 m² tomt

Gedigen retro med stora möjligheter Nu har vi glädjen att presentera en riktig klenod! En välbevarad pärla från 1967, belägen i ett pittoreskt villaområde i sydöstra Hässleholm. Denna enplansvilla med källare erbjuder totalt sju rum som inkluderar allt från sociala sällskapsytor till flertalet sovrum och praktiska förvaringsutrymmen. Vare sig du söker en gedigen utgångspunkt för renovering eller vill återskapa bostadens glansdagar har du här chans att skapa ett verkligt drömhem. Huset stoltserar med en fasad i trä och tegel, typisk för tiden, och inomhus välkomnas du av en inredning som speglar hemmets originalkaraktär. Boarean omfattar 104 kvm som kompletteras med lika stor biarea. Stommen är gedigen och ytskikten är i varierande skick, men det syns att detta varit ett älskat hem som tagits väl om hand under många års tid. På entréplanet är hjärtat i bostaden de sociala ytorna bestående av ett stort vardagsrum med originalparkett och fönsterpartier som öppnar upp mot en uteplats i perfekt söderläge och en ljuvlig trädgård. De vackra spegeldörrarna i glas som vetter från hallen in i vardagsrummet är lika vackra som den dagen de sattes in. Det intilliggande köket behåller sin charm från 60-talet med platsbyggd inredning och tidstypiska detaljer som knoppar i grönt glas. En ljuvlig detalj är de invändiga fönsterna ovanför alla innerdörrar, vilket ger ljus och värme genom hela ovanvåningen! De tre sovrummen på detta plan är alla rymliga och ljusa, med materialval från byggåret som trådtapet, heltäckningsmatta och parkett. En generös garderobsvägg i ett av sovrummen och en egen klädkammare i ett annat ger gott om plats för förvaring och stora fönster släpper in dagsljuset. En speciell Källarplanet utgör en flexibel del av hemmet med stora rum som idag används som träningsrum, allrum och gillestuga samt en välutrustad tvättstuga med nyare tvättmaskin och en äldre. Tomten om 891 kvm är ljuvligt grönskande, med en vacker magnolia framför kaffetrappen på framsidan, uteplats i perfekt söderläge och uppvuxna träd. För dig som är trädgårdsintresserad finns två växthus och gott om plats för odling. Denna fastighet är en dröm både för dig som värdesätter historisk charm och för sig som längtar efter ett projekt och som vill sätta din egen prägel på inredningen. Här finns möjligheter att förädla och modernisera samtidigt som du bevarar den unika karaktären som gör denna bostad så speciell. Med hela Hässleholm inom nära räckhåll, kombinerar du det bästa av två världar – stadens bekvämligheter och ett lugnt, trivsamt boende. En sällsynt möjlighet att förvärva ett gediget och charmigt hem med utmärkta förutsättningar att skapa din drömbostad. Missa inte chansen att uppleva detta unika hem – välkommen på visning på Gyllenvägen 8!

  • Plus
Tallstigen 2, Knislinge, Östra Göinge kommun

Tallstigen 2

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
Bjurfors Hässleholm
1 600 000 kr
126 + 156 m²
5 rum
1 161 m² tomt

Välkommen till Tallstigen 2 i Knislinge, en inbjudande enplansvilla med källare, trivsamt belägen i ett lugnt villaområde i utkanten av byn. Med stora ytor finns här gott om plats för familjen att breda ut sig. Förutom 126 kvadratmeter boarea och ytterligare 156 kvadratmeter biarea, erbjuds här vardagslyx i form av bastu och spabadkar samt en generös terrass i soligt söderläge. En riktig chans för dig som söker en fastighet med både potential och klassisk charm. Fastigheten är uppförd 1973 och stoltserar med sin klassiska 70-talsarkitektur i gult tegel med detaljer i rött trä. Inuti väntar ett inflyttningsklart hem med väl omhändertagna ytskikt där de fina trägolven spelar huvudrollen. Rummen är rymliga och ljusa, med möjlighet att anpassa ytskikten efter egen smak. Köket är praktiskt och välutrustat, och en gång var inredningen höjden av modernitet. Idag ser de senaste trenderna annorlunda ut, men detta ljusa kök har mycket kvar att ge. Villans hjärta är det stora vardagsrummet med ett rejält fönsterparti som bjuder in dagsljuset, och ett stort valv som förbinder rummet till den angränsande matsalen – perfekt för sociala tillställningar och familjemåltider. Sommartid firas de stora kalasen i uterummet bredvid, där gästerna enkelt kan spilla över på terrassen och gräsmattan utanför. Sovrummen är fyra till antalet, varav tre ligger på entréplan. Huvudsovrummet har en dekorativ fondtapet och garderobsvägg utöver plats för dubbelsäng. Våningens två andra sovrum har båda plats för säng och skrivbord. Det lite mindre rummet är placerat tätt intill föräldrasovrummet medan det lite större ligger vid hallen. Källarplan erbjuder ytterligare ett sovrum som kan användas som gästrum, hobbyrum eller tonårsrum. I anslutning ligger hemmets gillestuga, ett måste i ett 70-talshus! För den badsugna finns ett stort, helkaklat badrum i källaren med både jacuzzi och bastu. En välutrustad tvättstuga tillgodoser de praktiska behoven. En lummig och fin trädgård med stor gräsmatta omger huset, och en terrass i sydläge ger underbara möjligheter att njuta av solen från morgon till kväll. Den generösa tomtarean på 1161 kvadratmeter ger gott om plats för både lek, avkoppling och odling för dig som så vill. Beläget i ett familjevänligt och lugnt område, erbjuder detta hem inte bara en trygg och behaglig vardagsmiljö men också chans till ett aktivt friluftsliv med närhet till natur och samhällsservice. Varmt välkommen på visning!

Sutarevägen 30, Sjörröd, Hässleholms kommun

Sutarevägen 30

Villa
Sjörröd, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
4 195 000 kr
155 m²
5 rum
1 666 m² tomt

Villa i fint skick med härlig utemiljö I det charmiga området Sjörröd, med närheten till Finjasjön och underbar natur, finner du denna pärla av ett hem på Sutarevägen 30. Byggt år 2007 och välvårdat sedan dess, är detta hem perfekt för den som söker bekvämlighet och stil i en harmonisk miljö. Här har du bara ca 250 m ner till sjön, som lockar med rikt fågelliv och fiske. Villaföreningen i området är aktiv och ordnar bland annat gemensamt firande på Valborgsmässoafton och Midsommarafton, underbart. Det är enkelt att ta sig in till Hässleholm med bussarna som går ofta, det är mycket nära till busstationen. Det är även nära till skolor och daghem. Hemma på tomten, som ligger i ett högt läge, bjuder trädgården på massor av lummig växtlighet. Det finns en egen skogsdunge med björkar, hassel, vitsippor och björnbär. Här är det inte ovanligt att man får se hjortar, ekorrar och igelkottar. Särskilt i den majestätiska eken vid tomtgräns ses ofta ekorrar! Det finns nyponhäck, plommonträd, äppelträd och körsbärsträd. Till och med smultron kan plockas sommartid! Med fem rum fördelade över 155 kvadratmeter boarea och ett och ett halvt våningsplan, erbjuder detta hem generöst med utrymme för både familj och sociala tillställningar. Men det är kanske den fantastiska utomhusmiljön som verkligen sätter pricken över i:et. Ett nytt trädäck byggdes 2012 och kröntes med swim-spa från 2021 bjuder in till avkoppling och njutning, medan den stora trädgården erbjuder gott om plats för lek och grönska. Swimspa:et är av märket Artesian modell Tidalfit och har diverse extrautrusning. Går utmärkt att använda som pool på sommaren! På den rymliga stensatta uppfarten ryms många bilar, carporten ger gott skydd och förrådet är stort. Stensättningen flyter sedan vidare i en gång runt om huset och övergår på sina ställen i vacker kullersten. Invändigt har hemmet genomgått flera uppdateringar, inklusive ett nytt badrum på entréplan år 2020 och nya vitvaror i köket år 2019. Det stilfulla köket, med sina Electrolux-apparater och svarta kakel, utgör en central plats för såväl matlagning som social samvaro. När du kliver in genom den rymliga och inbjudande hallen möts du av en känsla av välkomnande och omsorg. Trätrappan leder dig upp till det övre planet där du finner ytterligare sovrum, allrum och det andra badrummet. Sovrummet här uppe är extra ljudisolerat, vilket kan vara perfekt för din tonåring :) Allrummet på övre plan blir en avkopplande oas med sin indragna balkong och takfönster. Inte mindre än 4 takfönster från Velux, med praktiska plisségardiner gör hela ovanvåning ljus och behaglig, Balkongen här uppe ligger i perfekt söderläge - att sitta här och se ut över den grönskande trädgården och de härliga omgivningarna, svårtoppat! Att det även finns altaner i både söderläge och västerläge gör det lätt att följa solens gång och alltid kunna njuta av varje stund. Om någon mot förmodan vill undkomma solen så löses det genom att fälla ut en av två markiser. När solen går ner så finns det belysning på alla dessa härliga ställen så att det går att fortsätta långt in på småtimmarna. Bostadens unika charm förstärks av dess noggrant utvalda material och detaljer, såsom afrikansk ek på ovanvåningen och den ljuvliga kaminen som bjuder in till mysiga stunder. Självklart finns persienner i vardagsrum och sovrum på entréplan för extra komfort. Fler praktiska detaljer som centraldammsugare, den välvårdade tvättstugan, stora kattvindar som ger massor av förvaring

Bygatan 20, Hästveda, Hässleholms kommun
  • Budgivning pågår

Bygatan 20

Villa
Hästveda, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
695 000 kr
199 + 97 m²
8 rum
1 577 m² tomt

Charmigt hem med historiskt arv och fantastisk potential Välkommen till "Skomakarens hus" i Hästveda, där historia och möjligheter möts i en magisk atmosfär. Byggt år 1929 och beläget på Bygatan 20, erbjuder detta hem en unik karaktär som få andra kan matcha. Med en total boarea på 199 kvadratmeter fördelat över 1 ¾ våningar samt en källare, finns gott om utrymme att utforska och förverkliga dina drömmar om ett hem att älska. Vi leds in genom en charmig verandra-éntre som tar dig vidare in i en ombonad hall, där trädetaljer och tidstypiska inslag genomsyrar atmosfären. Köket är stort och välkomnande, med gott om plats för matlagning och umgänge. En öppning leder till ett separat matsalsrum, perfekt för middagar med vänner och familj. Vardagsrummet är rymligt och ljust, med fina laminatgolv (äldre trägolv finns inunder i hela bottenvåningen för den som vill plocka fram) och generösa fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. På entréplanet finner du även två sovrum, varav det ena är ett stort master bedroom med gott om förvaringsmöjligheter och ljusa väggar. På övre plan väntar ytterligare tre sovrum, som även kan användas som kontor om så önskas. Här finns också ett allrum, perfekt för avkoppling eller umgänge med nära och kära. Badrummen är generösa och välutrustade, med en större variant med dusch på övre plan och en gäst-WC på entréplanet. För den som gillar att spendera tid utomhus erbjuds en lummig och välskött trädgård samt en inglasad uteplats för sköna stunder under alla årstider. Det som verkligen gör detta hem unikt är dess historia som "Skomakarens hus". Många i Hästveda känner till platsen, där en skomakare bodde och hade sitt skomakeri i uthuset, med en butik i en del av huset. Detta ger en extra dimension av charm och karaktär till fastigheten. Bostaden har genom åren genomgått vissa renoveringar, inklusive byggandet av ett inglasat uterum och hall år 2018 samt renovering av gästtoaletten år 2014. År 2009 fick huset ett nytt plåttak och en ny pelletspanna installerades för att säkerställa modern komfort och effektiv energianvändning. Dessutom finns det fina äldre trägolv på övre plan som adderar ytterligare till charm och karaktär i hemmet. Med en separat gårdshus på tomten finns också möjligheter till ytterligare utrymme för exempelvis hobbyverksamhet eller förvaring. Här bor man lugnt och avskilt, samtidigt som det verkligen inte är långt till varken affär, station eller skola/förskola. Den stora härliga vackra trädgården är dessutom verkligen en lisa för själen. Sammanfattningsvis är detta hem en pärla med en spännande historia och oändliga möjligheter. Med lite kreativitet och kärlek kan detta magiska hus förvandlas till den perfekta bostaden för dig som uppskattar det unika och karaktärsfulla. Välkommen till ett hem där det gamla möter det nya och där potentialen är lika stor som drömmarna om det perfekta boendet!

  • Plus
Botildas väg 1, Bjärnum, Hässleholms kommun

Botildas väg 1

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 250 000 kr
132 + 36 m²
5 rum
1 327 m² tomt

Ett glädjefyllt hem I Bjärnum erbjuds nu chansen att sätta din egen prägel på ditt framtida hem, här har du fria händer att släppa lös din kreativitet. De största insatserna som att modernisera kök och badrum är gjorda, och även tak och värmesystem är renoverade. Byggt 1947 och tillbyggt 1978 har huset sett mycket och ser nu fram emot nästa kapitel. Beläget på en trivsam villagata i Bjärnums norra utkant och med en generös tomt erbjuds stora möjligheter även för den trädgårdsintresserade. Huset omfattar 132 kvm boarea och 36 kvm biarea, fördelat på fem rum på entré- och övervåning, samt en inredd källare. Det nyrenoverade köket och badrummen är från 2020, värmesystemet är från 2015 och taket från 2010. Här finns även ett tillbyggt uterum och ett fristående garage som adderar ytterligare värde. I detta hem möts du av detaljer som bär på historiens vingslag, med en tydlig känsla av 70-tal. Även om vissa ytskikt visar tecken på slitage erbjuds här en solid grund för dig som drömmer om att väcka huset till nytt liv med personliga inslag. En uppdatering behövs allt, men med de större renoveringsprojekten redan avklarade ligger fokus nu på ytskikten som kan transformeras med relativt enkla medel. Detta är en möjlighet att realisera potentialen i ett denna trivsamma fastighet och skapa ett hem som speglar din egen stil. På entréplanet ligger ett rymligt och ljust kök, med vita luckor och svart, marmormönstrad bänkskiva som ger en elegant touch. Grå väggar ger en varm och tidlös inramning. Köket har en matplats för 6-8 personer, redo att hysa familj och vänner. Vidare finns ett stort vardagsrum med utgång till uterummet, som bjuder in till avkoppling och umgänge året runt. Ett genomgångsrum intill köket blir perfekt som matsal eller arbetsrum, och ett sovrum med vacker medaljongtapet och parkettgolv ger gott om plats för hushållet att sprida ut sig. Övre plan bjuder på en mer privat sfär med två sovrum och husets stora badrum. I den övre hallen finns en balkongdörr som ger potential att skapa en balkong ovanpå vardagsrummet och framsidans veranda. Sovrummen på detta plan består av ett stort gavelrum och ett mindre rum, båda med ljusa väggar. Det rymliga badrummet intill har dubbelkommod, badkar och separat dusch och är inrett med golv och väggar i grå toner. I källaren finner du ett praktiskt och mångsidigt utrymme med två stora förråd. Tvättstugan, komplett med WC och dusch, erbjuder funktionalitet och bekvämlighet för vardagslivets behov. Den stora hörntomten med sin lättskötta trädgård med uppvuxna träd och buskar erbjuder en fristad där du kan njuta av lugnet, oavsett om du föredrar att odla eller bara vill slappna av i vacker omgivning. Botildas väg 1 är en perfekt möjlighet för dig som söker ett hem att växa med. Med alla möjligheter som fastigheten och området erbjuder, är detta ett hem som väntar på att någon ska förverkliga sin vision. Välkommen hem!

Backslingan 5, Bjärnum, Hässleholms kommun

Backslingan 5

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 395 000 kr
130 m²
5 rum
925 m² tomt

Generösa ytor i mycket fint skick I trevliga Bjärnum kan vi nu erbjuda en större enplansvilla, byggd 1971 och tillbyggd 1992. Denna ljusgrå trävilla erbjuder 130 kvadratmeter boarea fördelade på fem rum, tre lättmöblerade sovrum och stora sällskapsytor. Allt i gott skick och med en ljus och välkomnande interiör. För dig som söker ett hem som kan växa är den inredningsbara vinden ett plus. Backslingan är en lummig villagata i Bjärnums södra utkant och ligger nära sjöarna Bjärlången och Möllerödssjön. Interiören har en enhetlig och ljus inredning i grått och vitt, vilket skapar en luftig och inbjudande miljö. Huset har genom åren fått kontinuerliga uppdateringar även efter utbyggnaden, inklusive ny luft/vattenvärmepump 2016, en Conturakamin 2017, nya 3-glasfönster i kök och sovrum, samt invändig och utvändig ommålning. För dig som längtar efter ett projekt finns det fortfarande möjlighet att uppdatera bostaden, kanske genom att inreda vinden eller att ge badrummen ett mer samtida utseende. Oavsett ger husets nuvarande skick och de många genomförda renoveringarna en solid grund att stå på. I köket erbjuder matplatsen vid fönstret plats för 4-6 personer, perfekt för vardagsmåltider eller fikastunder. Läget mot husets framsida gör det enkelt att på sommaren ta med sig första kaffekoppen till uteplatsen utanför. Köket är rymligt, härligt och funktionellt, med god förvaring och arbetsyta. Luckorna byttes 2013, kyl och diskmaskin 2018 och de senaste åren har även fönster och frys bytts ut. Vägg i vägg med köket ligger matsalen i öppen planlösning med vardagsrummet. Denna stora, öppna sällskapsyta är hemmets verkliga hjärta ger plats för stora sitt-och matgrupper och det är här livet sker, till vardag och fest. Altandörren leder till den vindskyddade uteplatsen och ett burspråk som vetter mot trädgården bidrar till rummets ljusa karaktär. Den vackra täljstenskaminen värmer gott och fungerar som ett stilfullt blickfång. De tre sovrummen ligger samlade vid husets hall. Huvudsovrummet är rymligt erbjuder med plats för dubbelsäng och kompletteras av en praktisk garderobsvägg. Den ljusgrå fondväggen tillför en mjuk kontrast och skapar en avkopplande atmosfär. De två övriga sovrummen har ett ljust färgschema som lätt kan anpassas efter personliga preferenser. Sovrum 2, med sin garderobsvägg och vita väggar, erbjuder en lugn reträtt och sovrum 3 har grå fondvägg och plats för säng och skrivbord. Badrummet, beläget intill huvudsovrummet, är helkaklat och utrustat med stor dusch. En gästtoalett finns också i bostaden och nås från hallen. Tvättstugan ligger innanför köket, är välutrustad och har praktisk groventré i anslutning till carporten utanför. På den 925 kvadratmeter stora tomten finner du en lättskött och insynsskyddad trädgård med uteplats i sydvästläge på baksidan. På framsidan finns även en mindre uteplats, så solchanserna är många. Både varmgarage, kallgarage och carport ger gott om utrymme för både fordon och förvaring. Ta tillfället i akt att äga en välunderhållen fastighet på ett eftertraktat läge. Här kan du njuta av naturens lugn medan du fortfarande har nära till allt som Hässleholm och omgivande samhällen erbjuder. Välkommen på visning för att själv uppleva allt det som gör Backslingan 5 till ett så speciellt hem.

Blekemossa 102, Perstorp, Perstorps kommun

Blekemossa 102

Villa
Perstorp, Perstorps kommun
Bjurfors Hässleholm
1 500 000 kr
99 + 57 m²
4 rum
1 500 m² tomt

Modern lantidyll nära Perstorp Varmt välkommen till Blekemossa 102, en drömmig kombination av modern komfort och lantlig charm, naturskönt belägen strax utanför trevliga Perstorp. Denna pärla till hem, byggd 1939 och totalrenoverad med känsla för stil och kvalitet, står redo att välkomna sin nya ägare. Känner du längtan efter lantliv och stilla ro, men inte renovering och gammaldags slit? Då är denna 30-talsvilla med sitt klassiska yttre och moderna inre bostaden för dig. Huset omfattar 1,5 plan samt källare, har en boarea om 99 kvadratmeter och en biarea på 57, fördelat på fyra rum och kök. Interiören är modern och stilren, med vita väggar och askgrå golv som löper genom hela bostaden, vilket ger en enhetlig och lugn atmosfär. Den genomtänkta renoveringen har inkluderat allt från tak och fönster till värmesystem, kök och badrum, vilket gör att du kan flytta in utan att behöva tänka på ytterligare åtgärder. På entréplanet välkomnas du av en hall med vita väggar och högblanka golvplattor i svart med marmormönster, som skapar en lyxig känsla direkt vid entrén. Köket, också det beläget på entréplan, är topprenoverat med infällda spotlights, vita luckor, rostfritt stänkskydd och svarta bänkskivor. Den centrala köksön med plats för barstolar bjuder in till samvaro under matlagningen. I öppen planslösning intill ligger matsalen och vardagsrummet som erbjuder öppna, flexibla ytor med fint ljusflöde. En gråmålad trätrappa leder till övre plan där du finner en hall med plats för myshörna eller arbetsplats samt två sovrum med generösa förvaringsmöjligheter. Ett badrum finns här också, utrustat med badkar och inrett med samma flärdfulla touch som präglar badrummet en trappa ner. Tomten omfattar 1500 kvadratmeter och bjuder in till ett liv i harmoni med naturen. Den uppvuxna trädgården med sin stora altan på framsidan erbjuder ytor för avkoppling och sociala tillställningar, medan den privata baksidan ger möjligheter för dig som drömmer om odling eller andra uteprojekt, kanske att hålla höns eller kaniner? Detta hem är en tillflyktsort för dig som söker både det lugna lantlivet och bekvämligheten i närhet till service och pendling. Med knappt tio minuters bilfärd till Perstorp har du smidig tillgång till skolor, förskolor, matbutiker och pendeltågsstation, vilket gör det enkelt att pendla till Helsingborg och Hässleholm. Möjligheterna som detta hem erbjuder är många, vare sig du drömmer om ett lugnt familjeliv nära naturen, längtar efter att odla, eller bara vill njuta av en vackert renoverad villa på en stor tomt. Missa inte chansen att göra Blekemossa 102 till ditt nya hem. Välkommen på visning!

Kyrkbyn 537, Hästveda, Hässleholms kommun

Kyrkbyn 537

Villa
Hästveda, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
3 500 000 kr
325 + 75 m²
13 rum
4 935 m² tomt

Unik möjlighet med hotellverksamhet Varmt välkommen till Kyrkbyn 537, en verklig pärla där historia får möta framtidsmöjligheter i trevliga Hästveda, strax utanför Hässleholm. Familjehotellet "Vita Hästen" erbjuder en unik chans att ta över en framgångsrik verksamhet medan du njuter av allt det vackra som Hästveda har att erbjuda. Från underbara promenader runt närliggande sjöar till cykeläventyr, kajakpaddling och slottsbesök. Med Malmö bara 67 minuter bort med tåg, är du aldrig långt borta från stadens puls. För privat visning kontakta mäklaren

Visar alla 15