Bjurfors Hässleholm

Bjurfors Hässleholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gethornskroken 8B, Väster, Hässleholms kommun

Gethornskroken 8B

Lägenhet
Väster, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
775 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
3 807 kr/mån
13 136 kr/m²

Med gångavstånd till både matvarubutik, centralstationen och härliga strövområden bor ni här på ett ypperligt läge mitt i mellan naturen och Hässleholms alla bekvämligheter. Bostaden bjuder på renoverat kök i vitt, helkaklat badrum, väl tilltaget både sovrum och vardagsrum samt inglasad balkong. Här kan ni flytta direkt in och börja trivas! Bredband ingår i avgiften samt grundutbud tv. Välkomna att boka en tid för visning!

  • Balkong
Ormslingan 6, Hassellunden, Hässleholms kommun
  • Imorgon kl 10:30
Ormslingan 6, Hassellunden, Hässleholms kommun, bild 2
Ormslingan 6, Hassellunden, Hässleholms kommun, bild 3

Ormslingan 6

Villa
Hassellunden, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
3 500 000 kr
152 + 38 m²
7 rum
1 025 m² tomt

I denna fina trävilla finns gott om plats att breda ut sig, med öppna sällskapsytor och fem sovrum. Fastigheten, byggd 2009, är en ljus och rymlig Älvsbyhusvilla med en generös planlösning över 1,5 plan. Bostaden är perfekt belägen i lugna och familjevänliga Hassellunden. Här erbjuds en möjlighet att bo i ett modernt och välunderhållet hus med alla bekvämligheter för den stora familjen. Villan har underhållits väl med flera uppdateringar, bland annat installation av solceller och laddstolpe 2022, ommålning utvändigt 2021, installation av tre nya luft/luftvärmepumpar 2020, ny spishäll 2019 samt ommålning inomhus och nya lister 2016. Detta gör huset mycket energieffektivt vilket också ger rabatt på lån hos de flesta banker! Den ljusa och enhetliga inredningen skapar en harmonisk atmosfär genom hela huset. Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och praktiska lösningar för den stora familjen. Med sitt lugna läge i naturnära Sjörröd, nära golfbana och med närhet till Hässleholms stadskärna, är detta ett hem med alla bekvämligheter på bekvämt avstånd. Välkommen på visning av Ormslingan 6 – en verklig pärla för dig som söker ett modernt och välskött hem med gott om utrymme för hela familjen. Här finns alla möjligheter att leva en drömtillvaro!

  • Premium
  • Energieffektiv
Skördevägen 9, Stattena, Hässleholms kommun

Skördevägen 9

Villa
Stattena, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
4 975 000 kr
152 + 27 m²
6 rum
865 m² tomt

På Skördevägen 9 på centrala Stattena, finner du detta moderna, ljusa trähus som står redo att bli ditt nya hem. Byggt 2024, ni blir de första att bo här, är detta hem inte bara inflyttningsklart utan erbjuder också fantastiska möjligheter för den framtida köparen. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till Hässlegårdens golfklubb och flera lekplatser, perfekt för familjen som vill ha det praktiskt och bekvämt. Med sin närhet till både natur och stadsliv, erbjuder detta hem i Hässleholm det bästa av två världar. Nära till golfklubb, lekplatser och praktiska kommunikationer gör det till ett perfekt val för familjen som vill ha både bekvämlighet och livskvalitet. Välkommen till Skördevägen 9!

  • Energieffektiv
Ekespjället 8, Mörrum, Karlshamns kommun

Ekespjället 8

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Bjurfors Hässleholm
1 995 000 kr
170 + 25 m²
7 rum
5 410 m² tomt

På högt läge finner ni denna helt underbara fastighet som är av det sällsynta slaget men som nu ges tillfälle att få utveckla och förvalta till något helt utom det vanliga. Här stiger ni in i något helt unikt som med fingertoppkänsla och god smak kommer bli ert nya drömboende. Högt i tak, slingrande trappa, salar med kakelugnar, glasveranda - ja listan kan göras lång av allt underbart som det bjuds på här. För er som gillar 1900-tals charm när den är som bäst får inte missa denna chans! Välkomna att boka en tid för visning!

Flyktinggatan 16, Tyringe, Hässleholms kommun

Flyktinggatan 16

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 495 000 kr
90 + 77 m²
5 rum
1 247 m² tomt

Inflyttningsklart boende med genomgående fräscha ytskikt, kök och badrum från 2024 och gott om både sociala ytor samt sovrum. Närhet till Tyrs Hov, matvarubutik och på promenadavstånd till stationen. Fiber och garage. Välkomna hem!

Härvägen 5, Tyringe, Hässleholms kommun
Härvägen 5, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 2
Härvägen 5, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 3

Härvägen 5

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 995 000 kr
174 + 58 m²
8 rum
1 022 m² tomt

På ett lummig och lugnt läge finns nu denna fastighet till salu i Tyringe. Här bjuds på bland annat hela sex sovrum, vitt stilrent kök, två badrum, stora sociala ytor och ljust rymligt uterum. Ett väl tilltaget hus för den stora familjen eller för er som önskar goda ytor. Närhet till både promenadstråk, förskola, skola och matvarubutik. Garage och fiber. Välkomna att boka en tid för visning!

  • Premium
Sadelmakaregatan 1A, Söder, Kristianstads kommun
  • Idag kl 14:00
Sadelmakaregatan 1A, Söder, Kristianstads kommun, bild 2
Sadelmakaregatan 1A, Söder, Kristianstads kommun, bild 3

Sadelmakaregatan 1A

Lägenhet
Söder, Kristianstads kommun
Bjurfors Hässleholm
1 295 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2
3 707 kr/mån
22 719 kr/m²

På härliga söder med slingrande Helge å, härliga promenadstråk och med bara några minuter till centrum och dess utbud bor ni är enkelt och bekvämt. Bostaden bjuder på vacker fiskbensparkett och brädgolv, stilrent kök i vitt, helkaklat badrum, ett stort vardagsrum med utgång till balkongen och ett härligt sovrum som nås via vackra skjutdörrar. Välkomna hem!

  • Premium
  • Balkong
Värpatorparens Väg 1B, Centrum, Hässleholms kommun

Värpatorparens Väg 1B

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
475 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/4
3 776 kr/mån
10 556 kr/m²

För dig som länge letat efter en central lägenhet med hiss så finns nu denna fina lägenhet till salu. Bostaden är kvadratsmart med rymlig hall där goda förvaringsmöjligheter finns, kök med vita luckor, badrum, mysig sovrum och vardagsrum med stora fönster som vetter ut mot hembygdsparken. Ett perfekt boende för dig som vill bo nära kommunikationer och de centrala delarna men samtidigt lugnt och trivsamt. Välkomna att boka en tid för visning!

  • Hiss
Drottninggatan 123, Bokeberg, Hässleholms kommun

Drottninggatan 123

Lägenhet
Bokeberg, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 595 000 kr
116,5 m²
5 rum
vån 3/3
6 368 kr/mån
13 691 kr/m²

Inte allt för ofta ges det tillfälle att förvärva en femrumslägenhet i centrala Hässleholm. Direkt inflyttningsklar med renoverat kök i stilrent vitt och grått, två helkaklade badrum, stort vardagsrum med utgång till den stora balkongen som vetter ut mot innergården och fyra rymliga sovrum. Parkeringsplats i garage, bredband och tv ingår i avgiften. Pendlar du eller bara vill ha närhet till både matvarubutik, centrum och restauranger finns allt detta på några minuters promenad! Välkomna att boka en tid för visning!

  • Balkong
Järnvägsgatan 3, Tyringe, Hässleholms kommun
Järnvägsgatan 3, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 2
Järnvägsgatan 3, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 3

Järnvägsgatan 3

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
5 495 000 kr
237 m²
8 rum
2 242 m² tomt

Varmt välkommen till Järnvägsgatan 3 i Tyringe och denna fastighet vars storlek och rika historia gör den till något utöver det vanliga. Är du ute efter en bostad med både stor potential och personlighet är detta en chans du inte vill missa. Bostaden ligger på centralt läge i Tyringe med kort promenadavstånd till pendeltågstation och matbutik, Vackra strövområden, gott om service och flertalet förskolor gör området lätt att trivas i både till vardags och på fritiden. Huset byggdes som privatbostad åt handlare Anders Nilsson som var en viktig person i dåtidens Tyringe, och som stod bakom uppförandet av flera fastigheter på orten. Som så ofta är fallet med hus byggda runt förra sekelskiftet är byggåret helt enkelt satt till 1905 då första lagfart gjordes. 1928 omvandlades huset till ålderdomshem och hann fungera även som kyrkoherdebostad och pastorsexpedition de kommande åren. De senaste 25 åren har Villa Nybo återigen varit privatbostad och rymmer idag hela åtta rum och 237 kvadratmeter levnadsyta bakom den rappade gula fasaden. Interiört finns det alltså mycket utrymme att breda ut sig på och de många rummen disponerar du efter behov. Låt livet ta plats mot en fond av både klassiska och mer samtida material med det slottsromantiska som en röd tråd. Njut av den pampiga trappan till övervåningen, av välskötta parketter, stuckaturer och kakelugnar. Innanför portarna på husets framsida hälsar en pampig entréhall välkommen med ett shackrutigt golv i terrazzo som följer trappan upp till övervåningen. Flera sällskapsrum finns på denna våning, liksom ett rejält lantkök med moderna vitvaror som står snyggt till profilerade luckor och äldre charm. En trappa upp ligger sovrummen som med stora variationer i storlek kan användas efter behov. Idag används ett par rum som musikrum och påklädningsrum. Möjligheterna är stora, både för den stora familjen och för dig som vill ha dedikerade utrymmen för arbete eller hobbies. Varför inte generationsboende? Det största sovrummet rymmer både dubbelsäng och sittgrupp. Längst ner i huset finner du förutom en välutrustad tvättstuga också en vinkällare med plats att avnjuta sitt bestånd i gott sällskap. Omgiven av en mycket väl omhändertagen, parkliknande tomt med vacker kullersten finns här gott om plats för såväl lekande barn som parkerade bilar. I den stora trädgården ryms odlingsbäddar eller kanske ett växthus för dig med gröna fingrar. Här hittar du alltid en plats i solen, på gräsmattan eller i någon av husets skyddande vinklar. På baksidan av huset vetter den grönskande tomten mot en liten å och Carl E. Björks promenadstig. Ta tillfället i akt att bli en del av Tyringes historia, välkommen på visning!

  • Premium
Norra Mellby 1148B, Norra Mellby, Hässleholms kommun

Norra Mellby 1148B

Villa
Norra Mellby, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 995 000 kr
117 + 13 m²
5 rum
5 003 m² tomt

Idylliskt och genuint i fint skick. Omgiven av grönskande natur i gemytliga Norra Mellby hittar du denna mycket trevliga och välskötta villa om 117 kvadratmeter. Med skog och gröna åkrar inpå knuten är detta ett boende för dig som söker lugn och harmoni i tillvaron, och samtidigt önskar bo bekvämt med nära till service och omsorg. Stig in i den inbjudande entréhallen med hemtrevlig ljus träpanel och golv i klassisk gråsvart färgton. Vidare in i vardagsrummet finner du ett behagligt ljusinsläpp från fönster i tre vädersträck som sprider sig på ett naturligt sätt över det vackra trägolvet. Träbalkarna som går både upp i innertaket och löper utmed detsamma skapar en lantlig och rustik känsla. I tillägg till detta ger den öppna spisen en naturlig samlingspunkt för mysiga hemmakvällar. Det moderna och eleganta köket erbjuder rejäla arbetsytor och vitvaror i toppklass. Härifrån når du naturligt den tillbyggda delen med stor matplats, elegant snedtak och gott om förvaringsutrymmen. Även här bjuds det på ett ljuvligt ljusinsläpp från de stora fönstren som leder ut mot den inbjudande stora altanen på husets baksida med skyddad insyn från vägen. På entréplanet ryms även ett av husets tre sovrum som även har egen utgång till altanen. En underbar känsla att öppna dörren direkt en varm ledig sommarmorgon och kliva rakt ut i solen från sängen. I anslutning till detta rum återfinns även det stora badrummet med dusch och dubbla handfat som är praktiskt vid morgonruschen för hela familjen. En intilliggande tvättstuga och inte minst bastu för extra vardagslyx är också beläget här. En trappa upp till övre plan, även här med genomgående trägolv, hittar du ytterligare boyta under charmigt snedtak i form av två sovrum, möblerbar hall samt WC. Rummen kan med enkelhet även användas som arbetsrum eller liknade och det finns även praktisk förvaring i form av två klädkammare. Husets baksida rymmer förutom den rymliga altanen även en härlig trädgård som leder upp mot ett lummigt skogsområde. Även ett uthus som kan användas till förvaring är byggt på tomten. Norra Mellby ligger strax nordost om Sösdala som erbjuder service och omsorg som exempelvis skola, mataffär, vårdcentral, pizzeria samt tågstation där Pågatåget smidigt tar dig vidare söderut till Malmö eller norrut mot Hässleholm. Välkommen på visning!

Åraslöv 141, Åraslöv, Hässleholms kommun

Åraslöv 141

Villa
Åraslöv, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
975 000 kr
127 m²
3 rum
2 662 m² tomt

Fastighet i Åraslöv fem minuter från Vinslöv och en kvart från Kristianstad. Bo med låga driftskostnader och stor tomt på lantligt läge med naturen som närmsta granne. Huset har entréhall, möblerbart genomgångsrum/matrum, kök med matplats, vardagsrum, avdelningsbart sovrum, rymligt badrum och ett uterum. Huset har nyare takkonstruktion och kamin. På tomten finns också en förrådsbyggnad med garage och ett vedskjul. Välkommen på visning!

Ugglevägen 3, null, Osby kommun
Ugglevägen 3, null, Osby kommun, bild 2
Ugglevägen 3, null, Osby kommun, bild 3

Ugglevägen 3

Villa
Osby kommun
Bjurfors Hässleholm
1 295 000 kr
142 + 16 m²
4 rum
795 m² tomt

Välkommen till detta fina 1 1/2 planshus på Ugglevägen 3. Denna bostad, med sina 142 kvm, erbjuder en perfekt balans mellan funktionalitet och charm, vilket gör det till ett idealiskt hem för den lilla familjen som söker ett mindre boende. Övreplan är idag en öppen yta som med enkla medel kan göras om till två rum, här finns även förberett för wc. Beläget på en lugn gata har detta hem närhet till allt du kan behöva. Affärer och bekvämligheter finns inom gångavstånd, och med goda pendlingsmöjligheter via tåg är det enkelt att ta sig till närliggande städer. Skolor och förskolor finns också i närheten, vilket gör det till en utmärkt plats för barnfamiljer. Huset omges av en mycket fin trädgård som nuvarande ägare har vårdat med stor omsorg. Här finns gott om utrymme för både lek och avkoppling, samt en mysig uteplats där du kan njuta av långa sommarkvällar. Trädgården är en grön oas som erbjuder både skönhet och funktion. Huset är besiktigat genom OBM. Kontakta mäklaren för att ta del av protokoll och visningstid.

  • Premium
Drottninggatan 43, Centrum, Hässleholms kommun

Drottninggatan 43

Radhus
Centrum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 295 000 kr
93,5 m²
3 rum
6 402 kr/mån
13 850 kr/m²

Mycket centralt i populär förening Välkommen till detta trivsamma bostadsrättsradhus i tegel, beläget mycket centralt på Drottninggatan i Hässleholm. Lättskött och centralt erbjuder denna bostad både ett bekvämt boende och en investering i en attraktiv del av staden. Här bor du på 94 kvadratmeter fördelade på 1,5 plan och tre rum. Detta är ett välskött hem redo för inflyttning. När du stiger in genom ytterdörren möts du av en hall med vita väggar och mörkt golv som leder vidare in i köket. Här finns plats för avhängning och den vita trätrappa som tar dig till övervåningen. Köket är ljust med vita väggar, vitt kakel och profilerade luckor i vitt och grått. En matplats för fyra vid det stora fönstret ger trevlig utsikt över uteplatsen medan du njuter av dina måltider. Vardagsrummet ligger på entréplan och även detta rum är ljust tack vare vita väggar och fyra fönster i vinkel. Här finns plats för både soffgrupp och arbetsbord eller läshörna. Entréplanets badrum är vitkaklat med en praktisk våtrumsmatta, dusch och ett nyligen installerat handfat. Tvättstugan, som ligger innanför köket, är praktiskt utrustad med vask i rostfritt stål, tvättmaskin och bra förvaring. På övervåningen finner du två stora sovrum. Det första sovrummet har en rejäl klädkammare och gott om plats för dubbelsäng. Det andra sovrummet är också rymligt och ljust. Här finns även ett badrum som matchar det på entréplanet, utrustat med badkar. En av bostadens stora fördelar är den egna täppan med uteplats på framsidan, en perfekt plats för avkoppling eller middagar utomhus under sommarhalvåret. Här bor du i en populär förening och området är mycket centralt med nära till allt Hässleholm har att erbjuda. Välkommen till Drottninggatan 43 – ditt framtida hem i hjärtat av Hässleholm! Boka visning och upptäck alla fördelar med detta trevliga gavelradhus.

Drottninggatan 143, Hässleholm, Hässleholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 14:00
Drottninggatan 143, Hässleholm, Hässleholms kommun, bild 2
Drottninggatan 143, Hässleholm, Hässleholms kommun, bild 3

Drottninggatan 143

Lägenhet
Hässleholm, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 850 000 kr
116,5 m²
5 rum
vån 1/3
6 213 kr/mån
15 880 kr/m²

Vill du ta ETT STEG upp i ditt boende? Då erbjuder vi denna smakfullt renoverad lägenhet om 116 kvm fördelat på fem rum och kök. Välkommen till ett stilsäkert boende på populära Drottninggatan. På kort promenadavstånd från centrum finner du detta väl omhändertagna boende som är lätt att trivas i. Området kring Drottninggatan är det optimala området för dig som vill ha det bästa av allt, såväl som kommunikationer, skolor och även grönområden med härliga promenadstråk kring Almaån. I lägenheten har man renoverat med känsla och stil. Samtliga ytskikt är renoverade, däribland betong beklädda ytskikt i badrum. På hallgolvet löper klinkergolv och övriga golv är belagda med träliknande golv. Lägenheten är mycket yteffektiv med stort kök och vardagsrum. Denna sociala del rymmer gott om plats för både matsals del och soffdel och har dessutom stora fina fönster som ger härligt ljusinsläpp. Det moderna köket är mycket stilfullt och har rejäla praktiska arbetsytor. Lägenheten har fyra sovrum med god klädförvaring. Ta chansen att köpa denna mycket fina lägenhet på första plan. Kontakta mäklaren för mer info och visning.

  • Premium
  • Balkong
Domarevägen 12, Röinge, Hässleholms kommun

Domarevägen 12

Villa
Röinge, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
2 995 000 kr
128 m²
5 rum
813 m² tomt

På Domarevägen 12 presenteras nu en rymlig och välskött villa med plats för hela familjen. Huset uppfördes 2007 och erbjuder en hemtrevlig atmosfär med stora sociala ytor, tre sovrum med möjlighet till fyra, goda förvaringsmöjligheter och genomgående genomtänkta och stilrena materialval. Ljusa toner på både ytskikt och materialval i kombination med många fönster som skänker vackert ljusinsläpp bidrar till en bra grund för er som köpare att inreda och sätta er egen prägel på bostaden. Bostadens entréplan erbjuder en välkomnande och stor hall där ni omedelbart får en känsla av bostadens rymd. Ni möts av en delvis öppen och social planlösning mellan det välutrustade, sociala och mycket smakfulla köket och vardagsrummet vilket bjuder in till gemenskap med vänner och familj. Från vardagsrummet når man altanen och den härliga trädgården på husets baksida. På våningsplanet finns även ett rymligt sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och tvättstuga. Det övre planet består av två sovrum, ett allrum samt ett badrum utrustat med duschkabin. Förvaringsmöjligheter finns det gott om i bostaden samt i garaget. Exteriört erbjuds en solig och härlig tomt placerad med ett fritt och fint läge i området. I anslutning till vardagsrummet nås en generös altan som sträcker sig runt stora delar av huset, i härligt läge med plats för loungemöblemang samt matgrupp. Här finns även ett växthus där ni kan odla tomater och annat gott. Den generösa tomten med plan och lättskött gräsmatta bjuder in till samvaro och barnens lek. Mycket grönska finns vilken ger en ombonad känsla. Ytterligare möjligheter till odling finns i odlingslådor och rabatter. Här bor ni omgivna av rogivande och vacker natur med fina promenadstigar i naturen samtidigt som ni har promenadavstånd till kommunikationer som erbjuder bra pendlingsmöjligheter mot såväl Malmö som Kristianstad. Ni bor även med gångavstånd Röinge skolan som bara ligger några hundra meter bort. Området är familjärt och grannarna är trevliga med flera barnfamiljer i området. Till centrum har man ca 5 min med bil. Huset är besiktigat genom Anticimex. Kontakta mäklare för att ta del av protokollet och mer info om fastigheten. För visningstider kontakta mäklaren!

  • Plus
Ringvägen 16, Vittsjö, Hässleholms kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00
Ringvägen 16, Vittsjö, Hässleholms kommun, bild 2
Ringvägen 16, Vittsjö, Hässleholms kommun, bild 3

Ringvägen 16

Villa
Vittsjö, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
3 495 000 kr
110 m²
5 rum
1 829 m² tomt

Nu erbjuds ett sällsynt tillfälle att förvärva en fastighet med totalt sjöläge intill Mellomsjön! Hjärtligt välkommen till denna sjönära idyll om 110 kvm och med stor tomt över 1800 kvm! Ett boende som man kan nyttja som permanent bostad, semesterbostad eller varför inte bygga ett nytt hus på tomten med denna vackra utsikt. Huset är ett enplans med delvis källare. Entréplan har kök, matplats, vardagsrum, badrum och tre tilltagna sovrum. Från köket och vardagsrummet ser man ut över sjön, såväl sommartid som vintertid. Läget är fantastiskt med sol stora delar av dagen, det kan vara en av det bästa tomterna runt sjön. Det som är speciellt med detta läget är naturen, runt Ringvägen finns fin skog med björk och tall, det ger en härlig känsla. Sjöarna runt Vittsjö är Oresjön, Mellomsjön, Pickelsjön och Vittsjön. De är sammankopplade med varandra och man når dem på bara några minuter. I natursköna Vittsjö bor du bekvämt med goda kommunikationsmöjligheter till och från byn. Samtidigt är närheten till skog och sjö påtaglig överallt. Här finns all service man kan tänkas behöva så som mataffär, skola, vårdcentral, bibliotek etc. Vittsjö golfklubb, som ligger ca. 6 km bort, är välbesökt och en riktig pärla bland golfbanorna i Skåne. Huset är besiktigat genom OBM Kronoberg och huset kommer att säljas med friskrvningsklausul. Kontakta mäklare för en visning!

  • Premium
Gundrastorp 4580, Vittsjö, Hässleholms kommun

Gundrastorp 4580

Villa
Vittsjö, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
4 200 000 kr
205 m²
7 rum
7 363 m² tomt

Nu erbjuds ett sällsynt tillfälle att förvärva en sjönära fastighet intill Vittsjön med tillgång till brygga. Välkomna till denna härliga villa om på 205 kvm med sjöutsikt, flera sovrum och möjlighet att inreda en byggnad för uthyrning eller mindre stall. Huset är disponerat på ett plan med öppna ytor, härlig rymd och massor av ljusinsläpp från fönster vilket skapar ett trivsamt hem som bjuder in till umgänge. Entréplanet har öppen social planlösning, kamin och trevligt kök med matplats som har plats för många runt bordet. Idag finns det fyra sovrum men med enkla medel går det att göra om så man får fem sovrum. Nyligen har man renoverade våtutrymmen och tvättstuga. Från allrummet når man även uteplatsen på baksidan av huset. Från baksidan av huset tar man sig ner mot bryggan och vattnet. På fastigheten finns garage, jordkällare och ett mindre hus. Det mindre huset kan man med enkla medel inreda till en mindre bostad eller varför inte ha det till ett mindre stall. Utemiljön är helt fantastisk med fina växter och stenbeläggningar. Här har man en relativt stor trädgårdstomt med lite skog till. Tomten är 7 363 kvm. Att det går att njuta mycket på denna magiska tomt är utom allt tvivel, njuta av lugnet på uteplatsen med utsikt över sjön eller varför inte ta ett dopp i Vittsjön. I natursköna Vittsjö bor du bekvämt med goda kommunikationsmöjligheter till och från byn samtidigt som närheten till skog och sjö är påtaglig överallt. Här finns all service man kan tänkas behöva så som mataffär, skola, vårdcentral, bibliotek etc. Wittsjö golfklubb, som ligger ca. 500 m bort, är välbesökt och en riktig pärla bland golfbanorna i Skåne. Naturreservat finns också bara en liten bit från huset. Fastigheten är besiktigad genom OBM Kronoberg. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Stenbocksgatan 19C, Tyringe, Hässleholms kommun
  • Tor 1 aug kl 15:30

Stenbocksgatan 19C

Lägenhet
Tyringe, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
4 891 kr/mån
6 346 kr/m²

I välskötta HSB Brf Hästen finns nu denna gaveltrea på andra våningen. Bostaden är genomgående i bra skick med fräscht badrum, ljust kök med stor matplats, två rymliga sovrum och vardagsrum där man når den inglasade balkongen in mot innergården. Bra belägenhet med promenadavstånd in till tågstationen som tar dig både mot Hässleholm och Helsingborg samt till matvarubutik. P-plats och bredband ingår i avgiften! Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Lekgränd 4, Ballingslöv, Hässleholms kommun
  • Imorgon kl 10:30
Lekgränd 4, Ballingslöv, Hässleholms kommun, bild 2
Lekgränd 4, Ballingslöv, Hässleholms kommun, bild 3

Lekgränd 4

Villa
Ballingslöv, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
2 300 000 kr
125 + 62 m²
4 rum
800 m² tomt

Modern charm i idyllisk miljö Välkommen till Lekgränd 4, en förtjusande bostad belägen på en lugn återvändsgränd i populära Ballingslöv. Här erbjuds en mycket fin villa från 2019 omsorgsfullt designad för att möta moderna krav på funktionalitet, bekvämlighet och en dos vardagslyx. Ett stort källarrum ger möjlighet att ha ett fjärde sovrum. Med smidig pendling till Hässleholm får du det bästa av två världar - en fridfull tillvaro nära naturen och enkel tillgång till stadens bekvämligheter. Fastigheten har genomgått en omfattande totalrenovering 2019 där endast den ursprungliga grundmuren stod kvar. Det gamla huset revs ner och ett nytt modernt hus byggdes upp på den gamla grunden. Även källaren är ny, har en ny gjuten platta 50 cm längre ner än tidigare, för att öka takhöjden och skapa en ännu mer användbar yta. Innanför ytterdörren ligger smakfull klinker som möter ett ljust golv som löper genom hela det öppna entréplanet. Här finner du ett mycket rymligt och socialt kök med vita skåp i shakerstil och en stor köksö som blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Köket flödar av ljus och rymd och är perfekt för både matlagning och umgänge. Den stora matplatsen rymmer minst åtta personer och inbjuder till långa middagar och härliga frukoststunder. Vardagsrummet intill är ljust och luftigt med ljust golv och vita väggar som harmoniserar med bostadens övriga interiör. Härifrån har du en vacker utsikt över trädgården och fin kontakt med kök och matplats. På samma våningsplan finns ett badrum med dusch, stilrent inrett med vita väggar och klinkergolv. På övervåningen finns tre ljusa sovrum, alla med plats för dubbelsäng eller säng och skrivbord. Här har man tagit vara på snedtaken med inbyggda hyllor som erbjuder praktisk förvaring. Badrum 2 på övervåningen är elegant inrett med vackert badkar, dubbelkommod och stilrena detaljer som svart klinker och vita väggar. I källaren finner du ett stort allrum som kan användas som hobbyrum, arbetsplats eller delas av till ett fjärde sovrum. Här finns också husets praktiska tvättstuga och ett förråd, vilket gör vardagen smidig och välorganiserad. Dubbelgaraget är fristående och används idag som verkstad, och den stenlagda uppfarten har plats för flera bilar. Den välmanikyrerade trädgården har gott om plats för studsmatta och bollek samt både trädäck och ett fristående uterum med uteplats under tak där ett härligt spabad väntar. Ballingslöv erbjuder en idyllisk livsstil med närhet till natur och friluftsliv. Trots sin lugna atmosfär är det under 15 minuter med bil eller tåg till Hässleholm. Välkommen på visning av denna härliga villa!

  • Premium
  • Energieffektiv
Vanneberga 3569, Vanneberga, Hässleholms kommun

Vanneberga 3569

Villa
Vanneberga, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
4 250 000 kr
158 m²
6 rum
1,7 ha tomt

Magisk lantidyll nära Vinslöv Nu har vi den stora glädjen att presentera en fantastisk fastighet med oerhört vackra marker om hela 16 700 kvadratmeter. Läget är överlägset med vackra gröna omgivningar trots att Vinslöv ligger mindre än tio minuter bort med bil. En ringlande grusväg leder dig genom grönskande marker till denna pärla, där dagens stress byts ut mot naturens lugn och det egna hjorthägnets skönhet. Bostaden är oerhört välskött och erbjuder en social planlösning med många trivselfaktorer såsom bastu och kamin. Huset är byggt 1980, omfattar 158 kvadratmeter levnadsyta fördelade på 1,5 plan och erbjuder en genomtänkt planlösning som ger plats att både vara tillsammans och isär. Den ljusa hallens generösa takhöjd och svepande trätrappa sätter tonen för bostadens inbjudande atmosfär. Öppen planlösning på entréplan förenar kök, vardagsrum och matsal och ger ett härligt flöde och både ljus och liv. Köket pryds av vita släta luckor, terracottafärgat klinkergolv och kakel i ljusa jordtoner, vilket skapar en varm och inbjudande känsla. Från köket når du även en mysig uteplats, idealisk för morgonkaffet. Vardagsrummet är lika trivsamt året om, med kamin och ett vackert burspråk som erbjuder utsikt över den magiska tomten. Här finns plats för både avkoppling och festliga tillställningar, med gott om utrymme för en matsalsdel. På övre plan rymmer det ljusa allrummet soffgrupp eller arbetshörna och här finns utgång till balkongen. Tre rymliga sovrum med egen förvaring ger plats för hushållet att dra sig undan. Huvudsovrummet tar upp större delen av ena gaveln och har en praktisk garderobsvägg, men även de två andra sovrummen har plats för dubbelsäng. Badrummet på övre plan är ljust och fräscht, komplett med dusch och vardagslyx i form av en modern bastu. På entréplan finns ytterligare ett badrum med dusch, detta charmigt inrett i rosa, medan det välutrustade grovköket erbjuder praktisk förvaring och tvättmöjligheter. Utomhus erbjuder fastigheten en vidsträckt, grönskande tomt med hjorthägn. Det stora garaget, den välplanerade verkstaden, gästhuset - alla bidrar det till smidighet och komfort. Här kan du njuta av naturens lugn med naturresarvatet Oreberg på gångavstånd, samtidigt som du har närhet till Vinslövs bekvämligheter. Med bara fem minuter med bil till mataffär och sju minuter till stationen, är läget perfekt för dig som söker en lantlig livsstil utan att ge avkall på service och kommunikationer. Välkommen på visning av Vanneberga 3569 – en magisk plats för dig som drömmer om ett liv i harmoni med naturen.

  • Plus
Gyllenvägen 8, Östervärn, Hässleholms kommun

Gyllenvägen 8

Villa
Östervärn, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 850 000 kr
104 + 104 m²
4 rum
891 m² tomt

Gedigen retro med stora möjligheter Nu har vi glädjen att presentera en riktig klenod! En välbevarad pärla från 1967, belägen i ett pittoreskt villaområde i sydöstra Hässleholm. Denna enplansvilla med källare erbjuder totalt sju rum som inkluderar allt från sociala sällskapsytor till flertalet sovrum och praktiska förvaringsutrymmen. Vare sig du söker en gedigen utgångspunkt för renovering eller vill återskapa bostadens glansdagar har du här chans att skapa ett verkligt drömhem. Huset stoltserar med en fasad i trä och tegel, typisk för tiden, och inomhus välkomnas du av en inredning som speglar hemmets originalkaraktär. Boarean omfattar 104 kvm som kompletteras med lika stor biarea. Stommen är gedigen och ytskikten är i varierande skick, men det syns att detta varit ett älskat hem som tagits väl om hand under många års tid. På entréplanet är hjärtat i bostaden de sociala ytorna bestående av ett stort vardagsrum med originalparkett och fönsterpartier som öppnar upp mot en uteplats i perfekt söderläge och en ljuvlig trädgård. De vackra spegeldörrarna i glas som vetter från hallen in i vardagsrummet är lika vackra som den dagen de sattes in. Det intilliggande köket behåller sin charm från 60-talet med platsbyggd inredning och tidstypiska detaljer som knoppar i grönt glas. En ljuvlig detalj är de invändiga fönsterna ovanför alla innerdörrar, vilket ger ljus och värme genom hela ovanvåningen! De tre sovrummen på detta plan är alla rymliga och ljusa, med materialval från byggåret som trådtapet, heltäckningsmatta och parkett. En generös garderobsvägg i ett av sovrummen och en egen klädkammare i ett annat ger gott om plats för förvaring och stora fönster släpper in dagsljuset. En speciell Källarplanet utgör en flexibel del av hemmet med stora rum som idag används som träningsrum, allrum och gillestuga samt en välutrustad tvättstuga med nyare tvättmaskin och en äldre. Tomten om 891 kvm är ljuvligt grönskande, med en vacker magnolia framför kaffetrappen på framsidan, uteplats i perfekt söderläge och uppvuxna träd. För dig som är trädgårdsintresserad finns två växthus och gott om plats för odling. Denna fastighet är en dröm både för dig som värdesätter historisk charm och för sig som längtar efter ett projekt och som vill sätta din egen prägel på inredningen. Här finns möjligheter att förädla och modernisera samtidigt som du bevarar den unika karaktären som gör denna bostad så speciell. Med hela Hässleholm inom nära räckhåll, kombinerar du det bästa av två världar – stadens bekvämligheter och ett lugnt, trivsamt boende. En sällsynt möjlighet att förvärva ett gediget och charmigt hem med utmärkta förutsättningar att skapa din drömbostad. Missa inte chansen att uppleva detta unika hem – välkommen på visning på Gyllenvägen 8!

  • Plus
Storgatan 30, Sösdala, Hässleholms kommun

Storgatan 30

Villa
Sösdala, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 995 000 kr
130 + 100 m²
8 rum
5 290 m² tomt

Tillfälle att förvärva en fastighet med totalt 2 lägenheter, ett mindre hus och två lokaler som tidigare nyttjats som lagerlokal. Med centralt läge i Sösdala ligger fastigheten som består av 2½-plan samt källarplan. I entréplan finns stor lägenhet om om 3,5 rok. På andra plan finns en lägenhet om 3 rok. Rejäla utrymmen i källaren med bland annat gemensam tvättstuga, vattenburen uppvärmning genom Ispinne/vattenburet system. Här har man möjlighet att sätta sin egna prägel på bostadshuset och använda lokalerna till egen verksamhet eller så hyr man ut allt. Fastigheterna säljs med friskrivningsklausul och nuvarande ägare kommer inte ombesörja någon förbesiktning! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Kullagatan 1C, Stattena, Hässleholms kommun

Kullagatan 1C

Lägenhet
Stattena, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
395 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 2
3 120 kr/mån
10 260 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga etta om 39 kvm på Kullagatan 1c ! Här har du gångavstånd till centrum, skolor och stationen - perfekt för dig som studerar eller pendlar! Bostaden är väldisponerad med dess 40 kvm, där har ett stort vardagsrum med plats för både en soffgrupp och en säng. Kök med ljusa luckor och bra förvaringsmöjligheter i dess skåp ger plats för ett större matbord. Badrum med kakel och klinker. Hallen erbjuder också en stor klädkammare med förvaring. Välkommen på visning!

Norregatan 11, Väster, Hässleholms kommun

Norregatan 11

Lägenhet
Väster, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
875 000 kr
51 m²
2 rum
3 111 kr/mån
17 157 kr/m²

På Norregatan 11 erbjuds nu denna välplanerade tvåa. Här finner du ett ljust och trivsamt boende om 51 välplanerade kvadratmeter. Köket är trevligt inrett och välutrustat med goda förvaringsmöjligheter samt rymliga praktiska ytor i stilrent utförande. Här finns även gott om plats för flera middagsgäster. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Vardagsrum som har plats för matbord och stor soffa om så önskas, från vardagsrummet når man även balkongen. Badrummet är helkaklat och har plats för tvättmaskin om så önskas. Denna lägenheten måste upplevas på plats. Här bor du med ett perfekt läge med närhet till T4:a området där du kan njuta av den fina grönskan samt ta härliga promenader. Nära till hands finns också mataffär, kommunikation, restauranger, natur samt förskolor och skolor. Pendlar man har du bara 5-10 min till tåg och buss som tar dig snabbt till Malmö och Kristianstad.

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 49