Bjurfors Hässleholm

Bjurfors Hässleholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hässleholmsvägen 18, Tyringe, Hässleholms kommun
 • Sön 11 jun kl 11:00
Hässleholmsvägen 18, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 2
Hässleholmsvägen 18, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 3

Hässleholmsvägen 18

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

1 400 000 kr

108 m²

4 rum

1 359 m² tomt

Välskött hus i Tyringe som bland annat bjuder på stora härliga social ytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum med dusch, två sovrum och i källaren badrum med badkar. På baksidan överbyggd uteplats med en underbar trädgård med bärbuskar och äppelträd. Jordvärme ger en bra driftkostnad. Ett trevligt hus där det går att flytta in direkt och börja trivas! Välkomna att boka en tid för visning!

 • Premium
Bokebergsgatan 10, Bokeberg, Hässleholms kommun
Bokebergsgatan 10, Bokeberg, Hässleholms kommun, bild 2
Bokebergsgatan 10, Bokeberg, Hässleholms kommun, bild 3

Bokebergsgatan 10

Lägenhet
Bokeberg, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

895 000 kr

58,5 m²

2 rum

4 385 kr/mån

15 299 kr/m²

På populära Bokeberg bor man här på 58,5 kvm på femte våningen med en underbar utsikt. Ballingslövskök, rymligt sovrum, helkaklat badrum och vardagsrum med en riktig pärla - den stora inglasade balkongen! Gångavstånd till både stadskärnan, matvarubutiker och diverse restauranger. Välkomna att boka en tid för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mossvägen 10, Vankiva, Hässleholms kommun
 • Budgivning pågår

Mossvägen 10

Villa
Vankiva, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

1 290 000 kr

103 m²

4 rum

1 260 m² tomt

Nu finns detta trevliga hus i Vankiva till salu! Här bjuds det på stor härlig trädgård, uterum och överbyggd altan. Bostaden har tre bra sovrum, trevligt kök, vardagsrum med stora fönster och badrum. Stora ytor i källaren med bland annat gillestuga och bastu. Bergvärme, fiber samt nylagt tak år 2019! Välkomna att boka en tid för visning!

Bergsgatan 13B, Väster, Hässleholms kommun

Bergsgatan 13B

Lägenhet
Väster, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

650 000 kr

51,5 m²

2 rum

3 234 kr/mån

12 621 kr/m²

Tvåa på populära Väster med bra avgift och närhet till det mesta. Bostaden bjuder på vitmålat kök, badrum med dusch, vardagsrum med charmigt burspråk och väl tilltaget sovrum. Närhet till både matvarubutiker, järnvägsstation och centrum. Välkomna att boka en tid för visning!

 • Plus
 • Balkong
Porrarp 5335, Vittsjö, Hässleholms kommun

Porrarp 5335

Villa
Vittsjö, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

2 400 000 kr

118 m²

6 rum

1,2 ha tomt

Varmt välkomna till denna bostad som med sin harmoniska omgivning är perfekt för er som drömmer om ett liv på landet. Bostadshuset är rymligt med både stall och hage på tomten, allt omgivet av en tät skog och med en vacker stenmur på ägorna, vilket förstärker idyllen. Efter en dag i trädgården och med hästarna lockar poolen med sitt svalkande vatten och en kort promenad bort finns en bad- och fiskevänlig sjö. Bostaden är väl omhändertagen och uppdateringar har gjorts samtidigt som den lantliga känslan har behållits. Den totala boytan är på 118 kvadratmeter fördelade på sex rum där övervåningens rum har karakteristiska snedtak i vitt trä. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp från två väderstreck och en kamin med en vacker tillhörande tegelvägg ger rummet ytterligare en dimension. I rummet får både soffgrupp och matgrupp plats och en fin mörk parkett löper vidare in i hallen och köket. I köket finns det gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här harmoniserar ett vitt trätak med ljusa skåpluckor och svarta bänkskiva. I det helkaklade badrummet finns dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Hela fem sovrum finns i huset, varav två ombonat placerade under snedtaket på övervåningen med ett allrum emellan. Som gjort för kvällsjobb, läxor eller pyssel. Alla fem sovrum är ljusa och enkla att möblera. För er som behöver riktigt mycket utrymme finns ett påbörjat projekt på den stora tomten, ett mindre hus som kan bli ateljé, gäststuga eller något annat. I stallet finns flera bås och boxar och precis utanför är en ridbana placerad. Från bostaden har ni uppsikt över den vidsträckta hagen där hästarna betar under björkens löv. En gräsmatta som lämpar sig för spel och lek samt odling sträcker ut sig framför altanen och poolen. Det är gång- och cykelavstånd till Vittsjö där det finns skola, matbutik och även en tågstation som trafikeras av Pågatågen. Gården ligger mitt på Skåneleden med sina härliga vandringsleder. Varmt välkomna till en idyllisk hästgård!

Västra Boulevarden 27, Kristianstad - Centrum, Kristianstads kommun

Västra Boulevarden 27

Lägenhet
Kristianstad - Centrum, Kristianstads kommun
Bjurfors Hässleholm

1 150 000 kr

51 m²

2 rum

4 258 kr/mån

22 549 kr/m²

I en mycket trevlig fastighet finns nu möjlighet att köpa en inflyttningsklar tvåa bara ett stenkast från allt man behöver. Lägenheten är i genomgående fint skick med vitt kök, trivsamt vardagsrum, sovrum med förvaring och helkaklat badrum. Mycket enklare boende än såhär blir det inte oavsett om man pendlar, jobbar i city eller vill ta del av allt Kristianstad har att erbjuda bor man på ett ypperligt läge. Mycket trevlig innegård där man gärna bjuder in till en kopp kaffe eller sitter varma sommarkvällar. Välkomna att boka en tid för visning av denna tvåa mitt i city!

Trillevägen 6, Östervärn, Hässleholms kommun

Trillevägen 6

Villa
Östervärn, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

2 650 000 kr

118 m²

5 rum

1 049 m² tomt

Nu finns en villa med hela 232 m2 totalyta. Beläget i ett lugnt villaområde ges här närhet till natur och grönska. Till huset hör två garage, stor altan samt ett rymligt uterum. Den grönskande trädgården ger utrymme för lek för barn och mycket mer. Entréplan erbjuder två ordentliga sovrum, ett stort vardagsrum med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Gästtoalett med klinker, kakel och tapetserade väggar. Badrum med kakel, klinker och målade väggar. Källarplan har en stor gillestuga, sovrum, bastu och duschavdelning, tvättstuga, tre förrådsdelar samt grovingång. Det finns möjlighet att köpa till en tomt om 987 kvm som i sitt ursprung är Trillevägen 4. Vatten och avlopps avgiften är erlagd. Från Trillevägen ges närhet till väg 23 vilket gör att du enkelt och smidigt tar dig in till Malmö och Älmhult med bil. Kristianstad når man med bil på ca 25 min. Den här bostaden är besiktigad genom Eminenta, kontakta mäklaren för att ta del av besiktningsprotokollet. Välkommen på visning!

Källundavägen 155, Skepparslöv, Kristianstads kommun
 • Lör 10 jun kl 12:00
Källundavägen 155, Skepparslöv, Kristianstads kommun, bild 2
Källundavägen 155, Skepparslöv, Kristianstads kommun, bild 3

Källundavägen 155

Villa
Skepparslöv, Kristianstads kommun
Bjurfors Hässleholm

7 995 000 kr

245 m²

8 rum

5 106 m² tomt

En dröm för er som vill kunna vara självförsörjande med stor odlingsyta, eget vatten, elkraftverk som kopplas bort från nätet och driver hela fastigheten, uppvärmning med ved med mera, vilket ger möjlighet till ett självständigt boende.

 • Premium
Bälinge 202, Perstorp, Perstorps kommun

Bälinge 202

Villa
Perstorp, Perstorps kommun
Bjurfors Hässleholm

3 495 000 kr

4 rum

3 500 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett fint boende vid Bälingesjön. Med nybyggda och frikostiga ytor är detta ett unikt boende som inbjuder till socialt umgänge med familj, släkt och vänner. Här finns ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Huset erbjuder genomgående stor rymd och generös takhöjd. In genom entrén möts du av en välkomnande hall som erbjuder rikligt med förvaringsmöjligheter. Vidare in i huset finns bland annat vardagsrum och kök där den vackra utsikten över Bälingesjön ses genom de fina fönsterna. Öppen planlösning bidrar till ett naturligt flöde och underbart ljusinsläpp. Det inbjudande köket har en praktisk köksö och gott om förvaringsmöjligheter som exempelvis två stora skafferier. Från köket når man glasverandan som har öppet upp i nock samt ett magnifikt ljusinsläpp från de unika allmogefönsterna. Fönster- och dörrpartier är specialtillverkade med kittat glas.Här njuter man av den vidsträckta utsikten över sjön. I den ena delen av huset finns ett vackert allrum, ett badrum och ett eventuellt sovrum, om så önskas. I andra delen finns en toalett, en groventre' samt två sovrum. Samtliga rum har utsikt över sjön. Varje rums golvvärme styrs med separat elektrisk termostat vilket innebär att man kan reglera varje rum för sig. Praktiskt på sommaren exempelvis om man önskar värme på toalettgolvet och svalt i resten av huset. Tomten erbjuder en lättskött trädgård med vacker stenläggning som ramar in huset samt en gårdsplan med singel, stenmurar, häckar och damm. I anslutning till gräsmattan finns en stor anlagd blomsteräng som förser våra viktiga pollinatörer med nektar. I sluttningen som vätter mot sjön finns bland annat vitsippor, liljekonvalj och kantareller. Ett stenkast bort från huset finns en vacker myr med en liten stig där man finner rikligt med lingon och blåbär, perfekt för den som älskar att plocka bär. Runt Bälingesjön finns mysiga promenadstråk där man kan blicka ut över sjöns rika fågelliv eller stanna till med sitt spö och meta. I sjön finns gott om gös och gädda. Här bor man i harmoni med naturen och kan njuta av fridfulla omgivningar. I närheten finner vi Bälingesjöns badplats med kiosk, servering och båtuthyrning. På sommaren kan man njuta av både bad- och natur. Detta eleganta boende har allt för den som vill bo nära naturen med stor frihet. Med sjöns lugnande inverkan och inspirerande miljö finns det möjlighet att njuta alla årstider. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Ekervägen 1F, null, Kristianstads kommun

Ekervägen 1F

Lägenhet
Kristianstads kommun
Bjurfors Hässleholm

2 200 000 kr

107 m²

4 rum

4 446 kr/mån

20 561 kr/m²

Ett bostadsrättsradhus är perfekt för dig som vill bo i hus men ändå vill ha tryggheten av att bo i en bostadsrättsförening. Då sköter föreningen det yttre underhållet och du kan koncentrera dig på att ta hand om insidan. Med sina 4 rum varav 3 sovrum finns här gott om plats för hela familjen och gäster därtill. Alternativt så kan en del av rummen användas som hemmakontor för dem som fortsatt vill jobba hemifrån. Entréplan erbjuder kök och vardagsrum i öppenplanlösning som gör bostaden ljus och luftig. Här finns även ett badrum kombinerat med tvättstuga. Ifrån det rymliga vardagsrummet nås utgången till trädgårdstäppan som även har trädäck och ett rymligt förråd. Ovanplan erbjuder sovrumsavdelning med tre sovrum i bra storlek, klädkammare, allrum och ett badrum till - lyx med två badrum! Allrummet på ovanplan kan göras om till sovrum om så önskas eller kanske ett lekrum. Eller varför inte ha det som ett hemmakontor? Här bor man med villakänsla och egen trädgårdstäppa. Till bostaden hör en lättskött och härlig trädgård med uteplats på både fram och baksida för att man enkelt ska kunna följa solen från morgon till kväll. På baksidan finns ett rymligt förråd som ger praktisk förvaring. I Norra Åsum bor du i ett trivsamt och lugnt område med närhet till härliga strövområden, förskola och Wendesgymnasiet. Kristianstad centrum når du på 10 minuter med bil eller på en kvart med buss. Varmt välkommen på visning av detta trevliga parhus!

 • Uteplats
Västra Storgatan 1, Kristianstad - Centrum, Kristianstads kommun

Västra Storgatan 1

Lägenhet
Kristianstad - Centrum, Kristianstads kommun
Bjurfors Hässleholm

1 370 000 kr

58 m²

2 rum

3 465 kr/mån

23 621 kr/m²

Här har ni ett boende att längta hem till varje dag! På andra våningen ligger denna välplanerade och ljusa bostadsrätt om 58 väldisponerade kvadratmeter. Lägenheten har ett stort vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp, väl tilltaget sovrum, renoverat helkaklat badrum med vitt klinkergolv och vitt kakel samt det charmiga platsbyggda köket bevarat. Stor klädkammare vilket ger goda förvaringsmöjligheter! Dessutom får den boende tillgång till föreningens välskötta innergård som är en riktig oas mitt i city som medlemmarna får nyttja fritt. Från bostadsrätten är det endast 5 minuter till centralstationen. Samt nära till både trevliga restauranger, livsmedelsbutiker, galleria, affärer och tivoliparken. Goda parkeringsmöjligheter finns med bland annat fri parkering i närheten. Varmt välkomna på en personlig visning!

 • Balkong
Tallgatan 10A, Bjärnum, Hässleholms kommun

Tallgatan 10A

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

3 095 000 kr

137 m²

6 rum

1 061 m² tomt

Välkommen till Tallgatan 10A - rymlig L-formad villa med många möjligheter, beläget på ett lugnt kvarter i Bjärnum. Här bor man nära matbutik, skola och tågstation. Entréplan erbjuder ljust kök i öppen planlösning med matplatsen, vardagsrum, tre sovrum, badrum och WC. På källarplan finner vi ett mindre kök, vardagsrum med charmig eldstad, fem rum, två badrum och tvättstuga. En perfekt bostad som ger gott om plats för familjen att växa. Garage med automatisk port med plats för en bil. Ingång direkt till huset från garaget och ner till källaren. Huset har fått många av de tyngre renoveringarna gjorda: nytt tak, nya fönster, nya badrum och sist men inte minst viktigt i dessa dagar; husets värms av en ny effektiv luft/vattenvärmepump! I den lättskötta trädgården finns en stenlagd gång från parkeringen som tar dig runt huset. På tomten finns ett nytt och praktiskt förråd där man kan förvara trädgårdsredskap. Välkomna till ett bra boende för hela familjen.

Norregårdsvägen 29, Tyringe, Hässleholms kommun
 • Sön 11 jun kl 14:15

Norregårdsvägen 29

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

2 300 000 kr

124 m²

6 rum

965 m² tomt

Välkomna till detta väl omhändertagna hus på återvändsgata i Tyringe. Här bor man på två plan om totalt 224 kvm vilket gör detta hus till en perfekt familjebostad alternativt för dig som vill ha gott om plats att leva på. Hela 4 sovrum, ett allrum, vardagsrum, kök i ljus ton och badrum på båda plan. Stort uterum, trädäck som löper vidare ner till poolområdet och garage bjuds det bland annat på här. Fiber och laddbox, fixat och klart! Välkomna hem!

 • Plus
Sjöalt 383, Laholm, Laholms kommun
Sjöalt 383, Laholm, Laholms kommun, bild 2
Sjöalt 383, Laholm, Laholms kommun, bild 3

Sjöalt 383

Villa
Laholm, Laholms kommun
Bjurfors Hässleholm

5 995 000 kr

162 m²

5 rum

1,2 ha tomt

Nu erbjuds ett sällsynt tillfälle att förvärva en sjönära fastighet med direkt anslutning till Sjöaltesjön med egen brygga och strand! Välkomna till denna härliga suterrängvilla. Lösvirkesvillan på 162 kvm har genomgående byggts med charm. Huset är disponerat på två plan och suterrängkällare. Öppna ytor, härlig rymd och massor av ljusinsläpp från stora fönsterpartier skapar ett trivsamt hem som bjuder in till umgänge. Entréplanet har öppen social planlösning med allrum med synliga takbjälkar, murspis från Contura och trevligt kök med stor matplats som har direkt utgång till stor balkong med utsikt mot sjön. I köket finns en braskamin. Från hallen nås även bostadens gästtoalett. Även övre plan är luftigt och ljust och erbjuder allrum, sovrum med plats för dubbelsäng samt badrum med dusch. Suterrängkällaren erbjuder två sovrum med plats för dubbelsäng, tvättstuga, förrådsyta samt badrum med dusch och bastu. Via källaren når du även uterummet med sydvästligt läge. Härifrån har man ca 100-150 meter ner till sjön. Till fastigheten hör även en stor extrabyggnad som såväl kan användas till förrådsutrymme eller garage. Att det går att njuta mycket på denna magiska sjötomt är utom allt tvivel, här kan det badas bastu, njuta av lugnet på terrassen med utsikt över sjön eller varför inte ta ett dopp i Sjöaltesjön som är en badvänlig och populär sjö med mycket fin natur! Till fastigheten hör även ett ej arealredovisat vattenområde i Sjöaltesjön där ni även har fiskerätt i sjön. Sommartid finns äventyrsbana på Kungsbygget på ca 6 minuter och Laholms golfklubb på ca 15 minuters avstånd med bil. Vintertid nås Vallåsen för skidåkning på ca 12 minuter. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

 • Premium
Granliden 30, Väster, Hässleholms kommun
Granliden 30, Väster, Hässleholms kommun, bild 2
Granliden 30, Väster, Hässleholms kommun, bild 3

Granliden 30

Villa
Väster, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

4 100 000 kr

148 m²

6 rum

795 m² tomt

Granliden 30 bjuder in till ett välskött hus där man flyttar direkt in och börjar trivas! På entréplan finner vi en större hall, nyrenoverat Ballingslövskök år 2022, två badrum varav ett stort med bastu och badkar, möjlighet till tre sovrum och stort vardagsrum med utgång till trädäcket där jacuzzin står badklar. I källaren finns ett mysigt extra vardagsrum med vackert tegelgolv och eldstad, två rum som idag används som sovrum, tvättstuga och gott om förvaringsytor. På lummiga Väster bor man på bästa läge med endast en promenad på 10-15 minuter till Hässleholms centrum med butiker, järnvägsstation och restauranger. Samma avstånd har man till mataffärer och fina promenadstråk. I närområdet ligger Västerskolan, T4- skolan och Engelska skolan samt förskolor. Välkomna hem!

 • Premium
Sagovägen 64, Ljungdala, Hässleholms kommun

Sagovägen 64

Radhus
Ljungdala, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

2 795 000 kr

162 m²

7 rum

383 m² tomt

Kedjehus på områdets bästa hörntomt! Här erbjuds ett modernt och funktionellt kedjehus. Boendet är bekvämt och har alla de moderniteter du kan tänkas önska. Såväl in - som utvändigt är trivselfaktorn hög och solchanserna stora med i princip sol hela dagen och kvällen. Området har tre storlekar på husen och detta är ett A hus vilket betyder att det är ett av de största med sina 175,5 kvm. Till huset ingår även en parkeringsplatser och ett garage. På tomten har man ett förråd på 9 kvm till förvaring. Huset har även ett larm som man kan koppla till en larmcentral. Invändigt erbjuds ett familjeanpassat boende med komfortabel och flexibel planlösning som enkelt kan anpassas efter dina behov. Exempelvis kan fler sovrum inredas på ovanvåningen. På entréplan finns en välkomnande hall med inbyggnads garderober. Köket är från HTH och är modernt med en grå ton. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och matlagningsytor. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp från de stora fönstren som dessutom skänker en grönskande utsikt över trädgården. Rummet är generöst med plats för bekväma sällskapsytor. På entréplan finns dessutom det ena badrummet med wc, dusch, badkar och stor kommod samt högskåp. Huset har även en gästtoalett, Tvättstuga med allt man kan önska sig med tvätt, tork och torkskåp. Här ges även möjlighet att använda tvättstugan som groventré då man har två dörrar utifrån, en från entrésidan och en från baksidan. På ovanvåningen finner ni den mer privata delen. Direkt till vänster finns ett väl tilltaget sovrum. Utanför sovrummet finns ett stort allrum som lämpar sig bra till tv-rum med plats för större soffa. De andra två sovrummen ligger vägg i vägg med varandra och utanför dem finns ännu ett badrum. Även här finns en klädkammare. Gavelläget gör att bostaden skänks ljus från tre väderstreck! Välkommen till ett mysigt hus på fint läge!

 • Plus
Hantverksgatan 10, Tyringe, Hässleholms kommun
 • Sön 11 jun kl 10:00
Hantverksgatan 10, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 2
Hantverksgatan 10, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 3

Hantverksgatan 10

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

1 545 000 kr

150 m²

5 rum

744 m² tomt

Välkomna till denna trevliga 30-tals villa på ett centralt läge i Tyringe. Här bor man i charmigt hus med fina detaljer som ger huset en hemtrevlig känsla. Bostaden bjuder på bland annat tre sovrum, gästrum i källaren, två större sällskapsytor och stort rymligt badrum i källaren med både dusch och badkar. Trevlig trädgård med goda odlingsmöjligheter och stor stenlagd uppfart. Fjärrvärme ger en smidig uppvärmning och såklart finns även fiber! Välkomna hem!

 • Premium
Finja-Hörlinge 9157, Finja, Hässleholms kommun

Finja-Hörlinge 9157

Villa
Finja, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

3 200 000 kr

390 m²

13 rum

5 486 m² tomt

Denna imponerade byggnad från 1923 var ursprungligen en skola, men har sedan dess även fungerat som en ljusfabrik och de senaste åren har det bedrivits Bed & Breakfast i byggnadens ena flygel. Med 390 kvm boyta har detta hus allt du behöver för att ta din dröm till nästa nivå. Medan huset har renoverats och uppgraderats på ett smakfullt sätt, har dess ursprungliga charm bevarats. Från de höga taken till de stora fönstren, varje rum är fyllt med karaktär och historia. Badrummet i källaren är modernt och stilrent, med en tidlös estetik. Det har renoverats 2021 och är utrustat med golvvärme och handukstork kopplat till det vattenburna systemet. Huset har även en vinkällare med rustikt tegelgolv och väggar av sten, perfekt för att förvara och njuta av dina favoritviner i en elegant och avkopplande atmosfär. Det väl tilltagna trädäcket på 80 kvm i söderläge är perfekt för att njuta av solen hela dagen. Trädäcket är omgivet av vackra vinrankor som skapar en avslappnad och naturlig känsla. Bed & Breakfast som är väl inarbetat, erbjuder tre vackra sovrum, ett modernt kök och ett stilrent badrum, allt byggt 2015. Gör dig redo att välkomna gäster från när och fjärran och ge dem en minnesvärd vistelse i detta charmiga hus. Den nya köparen har möjlighet att ta över Bed & breakfast verksamheten samt bokningskontot. Med en rating på 9,0 på Booking lockar boendet många gäster från hela världen. I den här fastigheten kan du både bo och arbeta, samtidigt som du drar nytta av en stabil inkomst och en avkopplande livsstil. I byggnaden finns även en inomhushall på 400 kvm, som tidigare använts i ägarnas företag. Hallen är uppvärmd och erbjuder en möjlighet för en rad olika ändamål ex. hundträning, lager, produktion eller butik. Huset har ett effektivt värmesystem med en vedpanna och 6 ackumulatortankar om 500 liter vardera, som inkluderar varmvattenberedare. 2017 installerades en ny luftvatten-värmepump på 13 kW. Med ett kombinerat system av vedpanna och värmepump, kan du anpassa uppvärmningen efter dina önskemål och beroende på väderförhållandena. Välkomna till denna unika fastighet där du kan ta din dröm till verklighet!

Skolgatan 18A, Hässleholm Centrum, Hässleholms kommun

Skolgatan 18A

Lägenhet
Hässleholm Centrum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

1 195 000 kr

111,1 m²

4 rum

6 592 kr/mån

10 756 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna mysiga bostad på första våningen i välskötta Brf Orgelbyggaren. Här bor ni i en harmonisk innemiljö med ett trevligt kök och öppen planlösning mot ett generöst vardagsrum med fransk balkong där ni med enkelhet känner er som hemma. I bostaden finns tre rofyllda sovrum, ett badrum i väl tilltagen storlek och en gästtoalett. Lägg där till bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare i badrummet samt en rymlig klädkammare. Till bostadsrättsföreningen hör även en trädgårdshörna som ni som medlemmar kan nyttja och avnjuta härliga dagar på. Bostaden ligger centralt Hässleholm med närhet till apotek, butiker och bibliotek. Hässleholms centralstation erbjuder möjligheter att ta er både norrut mot Stockholm och söderut mot Köpenhamn. Notera att föreningen har som krav att ni som köpare är 55+ år. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Plus
 • Hiss
Västerbogatan 8, Fredentorp, Hässleholms kommun

Västerbogatan 8

Radhus
Fredentorp, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

2 600 000 kr

152 m²

4 rum

543 m² tomt

Överraskande rymligt på hörntomt Varmt välkommen till ett välhållet radhus som är större än det lilla fotavtrycket ger sken av. En flexibel planlösning som kan skifta med hushållet och tre våningsplan att breda ut sig på ger gott om utrymme till såväl den stora som den lilla familjen. Som sista hus i raden kan läget inte bli bättre. Hörntomten ger extra plats för såväl studsmatta som odlingsbäddar. Centralstationen når du med ett par tramptag på cykel och åt andra hållet hittar du snabbt till golfbana och naturupplevelser. Detta fina radhus om 1,5 plan samt källare är klätt med en klassiskt röd tegelfasad och pryder sin plats i området som är lugnt och lummigt. Byggstilen är typisk för byggåret 1957 med en genomtänkt planlösning som täcker både sociala och praktiska behov. Här får du 152 kvadratmeter boarea och nästan lika mycket biarea. I huset finns flertalet rum att använda efter behov och arbetsrum, hemmagym och sovrum kan byta plats allteftersom att behoven förändras. Ljusa, moderna ytskikt ger ett enhetligt intryck och gör det enkelt att inreda. Kök och badrum renoverades 2011 och taket så sent som 2021. Med andra ord är det bara att flytta in och göra sig hemmastadd. Innanför entréhallen finner du det största sällskapsrummet. Detta kombinerade vardagsrum och matsal tar upp större delen av husets baksida och ett generöst fönsterparti släpper in ljus och utsikt över den grönskande trädgården. En utgång till altanen finns här och sommartid levs livet lika mycket ute som inne. För dig som gärna värmer vinterfrusna fötter framför brasan finns en öppen spis i vardagsrummet. Denna är aldrig använd och behöver besiktigas men kan sedan eldas i, åtta kanaler finns (!). Köket ligger innanför sällskapsrummet och är lättarbetat med gott om förvaring och arbetsyta. Att köket är modernt gör det både ergonomiskt och snyggt och kakelmosaiken ger en fin vinkning till husets forna femtiotalsestetik. Du finner tre sovrum på entréplanet, ett vid hallen och två belägna i en privat del med helkaklat badrum, innanför vardagsrummet. Det bakersta av dessa sovrum blir kanske master bedroom med sin garderobsvägg och egna utgång till altanen. En trappa upp ligger övervåningen som för tillfället är tom men som enkelt kan inredas. Ytterligare ett badrum finns här samt tre rum som kan bli två sovrum och ett allrum eller varför inte arbetsrum och tonårssvit. Längst ner i huset, på källarplanet ryms förutom tvättstuga, förråd och teknikrum även ett rum som kan bli gillestuga eller sovrum. Utomhus har den fina trädgården på 542 kvadratmeter tagits mycket väl om hand. På baksidan kan du njuta av uppvuxna fruktträd och på trädäcket avnjuts tårtkalas och grillkvällar. Framsidan är noggrant anlagd och det egna garaget tar hand om bil och cyklar. Här bor du nära såväl matbutiker som Grönängsskolan och Hässleholmsgårdens strövområden. Närheten till centralstationen gör det smidigt att pendla och på vägen hem från stationen passerar du flera restauranger.

Skolgatan 13, Centrum, Hässleholms kommun

Skolgatan 13

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

695 000 kr

57 m²

2 rum

3 257 kr/mån

12 193 kr/m²

På trivsamma Skolgatan 13 finns nu denna tvåa till salu om 57 kvm. Här bor man på bra centralt läge med närhet till det mesta. Bostaden bjuder på grått kök, sovrum med utgång till balkongen, helkaklat badrum och vardagsrum med stora fönster. Ett praktiskt boende med bra avgift mitt i stan! Välkomna att boka en tid för visning!

 • Balkong
Laxvägen 26, Sjörröd, Hässleholms kommun

Laxvägen 26

Tomt
Sjörröd, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

1 150 000 kr

707 m² tomt

Bjurfors har nu det stora nöjet att presentera en ledig tomt där du har en unik möjlighet att bygga ett eget stenhus. Här får du välja mellan två olika modeller på enplanshus som är framtagna av AChoice stenhus. AChoice låter dig påverka husets design, såväl utseende och planlösning som de inre tillvalen, helt efter egna preferenser och önskemål. Laxvägen i Sjörröd ligger alldeles intill Finjasjöns östra strand vilket bjuder på rekreation och fina vyer året om och närheten till centrum gör denna plats till ett omtyckt bostadsområde. Tomten som är 707 kvadratmeter och de föreslagna enplansvillorna är väl genomtänkta för att få ut det mesta av tomtens form och läge. Husstilarna har ett karaktäristiskt formspråk med målad putsfasad och stora fönster. En populär och tidlös stil som alltid känns inne. Boytan på de olika förslagen varierar mellan 114–153 kvadratmeter och har en generös takhöjd över standard på 2,7 meter som tillsammans med ljusflödet från fönstren bidrar till en härlig inre rymd. Här levereras kvalitet. Beprövade byggtekniska utföranden ger ditt hus låg miljöpåverkan och låg energianvändning. Huset byggs med totalentreprenad där ansvar för hela byggnaden ges till ett fast pris. I priset ingår originalval som i en neutral bas går fint ihop med husets design. För att addera ännu mer personlighet erbjuder AChoice stor flexibilitet där diverse tillval kan adderas för att du ska få ett alldeles unikt hus. I originalutförandet ingår golv av 3-stavs mattlackad ekparkett, klinker i hall och våtutrymmen, med behaglig vattenburen golvvärme som värmer upp huset. Ballingslöv levererar smakfull inredning till kök, badrum och förvaring. Kök och tvättrum kombineras med högkvalitativa vitvaror från Electrolux. Förslag 1– L-form på 153 kvm Detta L-formade hus om fem rum och kök på 153 kvadrat är det största huset av planlösningarna. Fem rum och kök med en tydlig uppdelning mellan sociala ytor och privata sovrum. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning omgivet av fönster från tre väderstreck ger en trivsam inomhusmiljö för umgänge. Altanen ligger i husets vinkel i väst, vilket skapar en skyddad uteplats att njuta av. Det platta taket och de raka linjerna ger huset en minimalistisk och tidlös design. Entrésidan i nordost har en modern och asymmetrisk fönstersättning för ett stilfullt utseende och omväxlande ljusinsläpp. Trädgårdssidan tar tillvara på kvällssolens trivsamma sken med väl tilltagna fönsterpartier som släpper in massor av naturligt och hälsosamt ljus. Förslag 2 – Liten länga på 114 kvm Denna mindre planlösning med fem rum och kök på 114 kvadrat har ett sammanhållet inre. Med ett kombinerat allrum och matrum i husets mitt länkar det samman de fyra sovrummen belägna i gavlarna. Framsidan har mindre fönster in till kök och de praktiska ytorna, för att fokusera hela ljusintaget från sydvästra längsgående fasaden med fullhöjdsfönster som ger mycket ljusinsläpp och fin utsikt mot trädgården. Detta natursköna område har med åren gått från sommarstugeområde till tätort. Lövskog, badplatser och trivsamma promenadstigar längs vattnet ger ett härligt friluftsliv året om och närheten till centrum med behändig lokaltrafik gör detta till en attraktiv plats att bosätta sig på. Välkommen att boka in ett möte för ytterligare information!

Laxvägen 28, Sjörröd, Hässleholms kommun

Laxvägen 28

Tomt
Sjörröd, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

1 150 000 kr

738 m² tomt

Bjurfors har nu det stora nöjet att presentera en ledig tomt där du har en unik möjlighet att bygga ett eget stenhus. Här får du välja mellan tre olika modeller på enplanshus som är framtagna av AChoice stenhus. AChoice låter dig påverka husets design, såväl utseende och planlösning som de inre tillvalen, helt efter egna preferenser och önskemål. Laxvägen i Sjörröd ligger alldeles intill Finjasjöns östra strand vilket bjuder på rekreation och fina vyer året om och närheten till centrum gör denna plats till ett omtyckt bostadsområde. Tomten som är 738 kvadratmeter och de föreslagna enplansvillorna är väl genomtänkta för att få ut det mesta av tomtens form och läge. Husstilarna har ett karaktäristiskt formspråk med målad putsfasad och stora fönster. En populär och tidlös stil som alltid känns inne. Boytan på de olika förslagen varierar mellan 114–130 kvadratmeter och har en generös takhöjd över standard på 2,7 meter som tillsammans med ljusflödet från fönstren bidrar till en härlig inre rymd. Här levereras kvalitet. Beprövade byggtekniska utföranden ger ditt hus låg miljöpåverkan och låg energianvändning. Huset byggs med totalentreprenad där ansvar för hela byggnaden ges till ett fast pris. I priset ingår originalval som i en neutral bas går fint ihop med husets design. För att addera ännu mer personlighet erbjuder AChoice stor flexibilitet där diverse tillval kan adderas för att du ska få ett alldeles unikt hus. I originalutförandet ingår golv av 3-stavs mattlackad ekparkett, klinker i hall och våtutrymmen, med behaglig vattenburen golvvärme som värmer upp huset. Ballingslöv levererar smakfull inredning till kök, badrum och förvaring. Kök och tvättrum kombineras med högkvalitativa vitvaror från Electrolux. Förslag 1 – Förskjutet hus på 130 kvm Hus med sluttande tak och en naturfärgad nyans på fasaden skapar en modern stil som alltid känns inne. Med sina 2,7 m i takhöjd får rymd och en känsla av tyngdlöshet ta plats. De stora fönstren i varierad storlek är placerade för att ge mycket ljusinsläpp till husets sociala ytor. Mot trädgården suddas gränsen ut mellan ute och inne, där trädgården och en framtida altan blir lättillgänglig. Terrass förskjutningen ger en fin och skyddad uteplats och skapar en tydlig uppdelning mellan rummens olika funktioner. Sex rum och kök fördelade över 130 kvadrat, boarea rymmer fyra sovrum med bra förvaring och två sällskapsytor. Förslag 2 –Liten länga på 114 kvm Denna mindre planlösning med fem rum och kök på 114 kvadrat har ett sammanhållet inre. Med ett kombinerat allrum och matrum i husets mitt länkar det samman de fyra sovrummen belägna i gavlarna. Framsidan har mindre fönster in till kök och de praktiska ytorna, för att fokusera hela ljusintaget från sydvästra längsgående fasaden med fullhöjdsfönster som ger mycket ljusinsläpp och fin utsikt mot trädgården. Förslag 3 – Mellanstor länga på 128 kvm Till sist men inte minst erbjuds detta mellanstora alternativ med fyra rum och kök på 128 kvadrat. Till skillnad från de övriga förslagen har detta hus ett mer klassiskt utförande med sadeltak och spröjsade fönster i en symmetrisk placering. Vardagsrum, matrum och kök flyter samman i en halvöppen planlösning som låter samtalen flöda mellan rumsgränserna. De tre sovrummen är belägna i husets södra del. En framtida uteplats på denna variant är placerad i vinkel runt husets nordvästra hörn vilket bjuder på sol större delen av dagen. Detta natursköna område har med åren gått från sommarst

Kantarellvägen 1, Täppet, Kristianstads kommun

Kantarellvägen 1

Lägenhet
Täppet, Kristianstads kommun
Bjurfors Hässleholm

1 850 000 kr

25 m²

1 rum

3 829 kr/mån

74 000 kr/m²

Hotellrummen är framtagna med design och funktion i varje detalj. Med varsam hand har färg, form och material valts ut för att gå i linje med den karaktäristiska natur som omger Åhus Seaside. Robusta material som trä och sten blandas med mjuka textiler i lugna, varma färger. Detta mysiga dubbelrum med harmonisk känsla, plats för fyra personer är lugnt beläget i hörnet på tredje våningen. Rummet erbjuder dubbelsäng med sänggavel av trä med matchande sängbord, ljusgrå bäddsoffa, fåtölj, skrivbord och Tv. Helkaklat badrum som är ljust och behagligt. Badrummet är utrustat med dusch, handfat och toalett. Rummet har en stor balkong där man kan avnjuta morgonkaffet med utsikt över tallar och havet. Trappor leder ner till Spa-avdelning och stranden utan att man behöver gå genom receptionen. Hotellrummet är möblerad och möblerna ägs och underhålls av fastighetsbolaget. Att äga ett hotellrum eller en svit på Åhus Seaside innebär att du har ett tryggt och ekonomiskt gynnsamt semesterboende. När du själv inte är på plats hyrs ditt hotellrum ut via Åhus Seaside hotellverksamhet. Du får ta del av inkomsterna för uthyrningen, och får således avkastning på din investering bara genom att äga. Du har tillgång till ditt hotellrum för privat bruk under tio veckor varje år. Du bestämmer själv om du vill använda samtliga tio veckor. De veckor du själv vill tillbringa på Åhus Seaside bokas smidigt vid två tillfällen per år. Om du inte vill nyttja ditt rum lämnar du den till uthyrning via Hotell Åhus Seaside. Alla hotellrum och sviter som samtidigt finns tillgängliga för uthyrning placeras i en uthyrningspool. När hotellrum eller svit från din uthyrningspool hyrs får samtliga ägare i poolen ta del av intäkten. För visning och mer info kontakta mäklaren

 • Balkong
 • Hiss
Ljungdalavägen 16, Kristinehem, Hässleholms kommun

Ljungdalavägen 16

Villa
Kristinehem, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

2 995 000 kr

116 m²

5 rum

880 m² tomt

Missa inte denna chans att bli ägare av en väl underhållen villa på populära Kristinehem. Här bjuds det på bland annat två badrum, härliga sällskapsytor, 3-4 sovrum och kök med utsikt över den underbara trädgården. Fiber och fjärrvärme. Välkomna att boka en tid för visning!

Trebackalånggatan 84, Ljungdala, Hässleholms kommun

Trebackalånggatan 84

Lägenhet
Ljungdala, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

750 000 kr

66 m²

2 rum

4 205 kr/mån

11 364 kr/m²

Nu saluförs denna stilsäkra bostad med en genomgående inbjudande boendemiljö. Här bor ni på första plan utan att behöva gå i trappor. Bostaden är disponerad på två rum och kök. De väldisponerade kvadratmeterna erbjuder stort nytt IKEA kök med matsalsdel där det finns gott om plats för matbord, rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter och plats för stor säng. Den sociala delen med vardagsrum ger lägenheten ett extra lyft med dess ljusa ytskikt och tilltagna storlek med dess lättmöblerade yta. Badrummet är utrustat med badkar, WC, handfatkommod och spegelskåp. Lägenhetens stora fönster skänker ett fint ljusflöde och skapar en härlig känsla i hela bostaden. Kombinationen av luftiga sällskapsytor och genomgående stilsäkra färgval skapar ett hemtrevligt och bekvämt boende, ett perfekt tillfälle för dig som ställer höga krav på boendemiljön. Lägenheten är nyligen renoverad. I månadsavgiften ingår bl.a. värme, V/A, bredband, grundutbud-tv och parkeringsplats. Föreningen disponerar även 58 st. garage som finns att tillgå via separat kösystem. På Trebackalång bor ni i en kort promenad från området Läreda handelsplats med affärer likt Willys, Biltema och Elgiganten. Här finns också Nordic Wellness friskvårdsanläggning som erbjuder padel och gym. Busshållsplats och bra cykelleder in till centrum. I närheten har ni även ICA Maxi stormarknad, Lidl samt Intermat. Välkomna att anmäla er till visningen!

 • Balkong
Skomakaregatan 6, Kristinehem, Hässleholms kommun

Skomakaregatan 6

Villa
Kristinehem, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

3 995 000 kr

194 m²

5 rum

800 m² tomt

På ett perfekt läge med närheten in till stan bor man här på populära Kristinehem i en av de underbara fastigheterna med den vackra gamla tegelfasaden. Ett fantastiskt hus med stora sociala ytor, öppet härligt kök som vetter ut mot baksidan och ett mer privat övreplan med sovrum, allrum och badrum. Missa inte denna möjlighet att bli nästa ägare av denna unika fastighet! Välkomna att boka en tid för visning!

Påbrovägen 6, Tormestorp, Hässleholms kommun

Påbrovägen 6

Villa
Tormestorp, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

1 895 000 kr

176 m²

8 rum

3 081 m² tomt

Varmt välkomna till Påbrovägen 6 som ligger på ett fint läge nära naturen. Här finner man ett bostadshus där entréplan bjuder på kök med plats för stort matbord och utgång till baksidan. Matrum/tv-rum med plats för både matsalsbord och soffgrupp. Två bra sovrum samt ett badrum. På övre plan finner man tre stora sovrum, vardagsrum samt badrum. Källarplan med goda förvaringsutrymmen och möjlighet att göra en stor tvättstuga. Stor tomt och möjlighet att sätta sin egna prägel på såväl huset som tomten. Här har man en fastighet nära skog och sjö. Barn- och familjevänliga Tormestorp är mycket omtyckt och det är inte konstigt med tanke på att allt finns inom bra räckhåll. På kort tid med bil tar ni er in till Hässleholm med bl.a. mataffärer, postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör. I Tormestorp bor ni nära bra cykelleder och elljusspår uppmuntrar till fysisk aktivitet och här finns även grillplatser där socialt umgänge kan avnjutas. Via cykel- och gångväg tar ni på några minuters promenad till Tormestorps förskola och skola med ÅK 1-5. Huset är besiktigat genom SPEQTAB. Välkomna på visning!

Vanneberga 3530, Vanneberga, Hässleholms kommun

Vanneberga 3530

Villa
Vanneberga, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

1 495 000 kr

91 m²

5 rum

1 272 m² tomt

Denna bostad om 91 kvadrat fördelas över ett och ett halvt plan i en trivsam planlösning. Byggåret 1939 ger bostaden en äldre charm, som vårdats med varsam hand till dagens fina skick. En vacker ytterdörr bjuder in till den rymliga hallen som med både kapprum och inre hall har bra förvaringsmöjligheter. Här är golvet prytt av vacker originalparkett som löper vidare över en majoritet av entréplanet. Rummen är lättillgängliga med stora valv vilket ger ljusa ytor och ett öppet sällskapsutrymme i flera sektioner. Vardagsrummet har väl tilltagen yta och plats för stora möblemang. Här ges fint ljusinsläpp från vida fönster mot eftermiddagssolen och om kvällarna sprids istället behagligt sken och värme från kaminen. Matrummet inreds med ett större matsalsbord och en altandörr ut gör det underbara uterummet utanför lättillgängligt. Uterummet har charmiga fönster med äldre spröjs på sidorna och en öppning rakt ner i trädgården. Från köket sprids härliga dofter från matlagning. Bekvämligheten av nutida vitvaror, goda förvarings- och arbetsytor gör matlagningen till en fröjd. Ljus inredning och vitmålade trägolv gifts samman med äldre detaljer som en tegelvägg och luckor i äldre stil. En trappa upp finns två rymliga sovrum, ena med gavelfönster och det andra med utgång till en stor balkong. Ovanför trappan ges utrymme för hemmakontor med fin utsikt över ängen utanför. Badrummet på övre planet renoverades under året och går i en tidlös stil med neutrala färgval. I källarvåningen ligger praktiska ytor, som förvaringsrum och tvättstuga med egen groventré. Den lummiga trädgården på 1272 kvadrat har flera fruktträd och bärbuskar. Den stenlagda uteplatsen på framsidan har fint solläge större delen av dagen. Här bor du med naturen som närmsta granne, som exempelvis Oreberg med sina trivsamma vandringsleder och kälkbacke på vintern. En cykeltur ner till byn på under 10 minuter ger fin handel, kollektivtrafik och skolor på bra avstånd. Fritiden kanske spenderas med ett härligt friluftsbad i Frillan. Välkommen på visning!

Fyrverkaregatan 6, Kristinehem, Hässleholms kommun
 • Tor 15 jun kl 17:00
Fyrverkaregatan 6, Kristinehem, Hässleholms kommun, bild 2
Fyrverkaregatan 6, Kristinehem, Hässleholms kommun, bild 3

Fyrverkaregatan 6

Villa
Kristinehem, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm

3 400 000 kr

160 m²

7 rum

816 m² tomt

Rejäl villa med sekelskiftescharm Välkomna till Fyrverkaregatan 6 som ligger i ett lugnt område i centrala Hässleholm. Villan är välplanerad och mycket fint underhållen, här finns härliga sociala ytor, fyra sovrum, hemmakontor, rikligt med förvaringsutrymme och ett härligt uterum. Här kan ni flytta in direkt och bo nära skolor, idrottsanläggningar, restauranger och smidiga tågförbindelser. Villan som byggdes kring sekelskiftet är mycket charmig och har blivit förfinad och moderniserad med varsam hand under åren. Den totala boarean är 160 kvadratmeter och är planerad över ett och ett halvt våningsplan. Entréplan är socialt och inbjudande medan ovanvåningen är mer privat med tre sovrum och gott om förvaringsutrymme. Innertaket är genomgående i villan en trären pärlspont, även innerdörrar och fönster är trärena och på golvet ligger en träparkett. Ytskikten är ljusa och enkelheten i de få men noga utvalda materialvalen binder ihop huset och är vilsamt och behagligt. Uppvärmning av huset sker med bergvärme och fiber är indraget. Köket är ett öppet och modernt parallellkök bestående av underskåp på båda sidor med vita luckor och rostfria vitvaror. Ugn och micro på ergonomisk nivå samt kyl och frys i fullhöjd underlättar i vardagen. Något som skapar en underbar känsla är den rika arbetsytan med bänkskiva i massivt trä som harmonierar med innerdörrar och fönster. Köket är mycket smakfullt och inspirerande, här är det underbart att laga mat både till vardags och fest. Ett stort sovrum ryms på entréplanet och vardagsrum och matsal ligger i anslutning. I vardagsrummet står en underbar och fungerande kamin och en trappa upp ligger ett allrum som gör det enkelt att vara både tillsammans och isär. Ovanvåningen är hemtrevlig med tre lättmöblerade sovrum, två på den ena gaveln och ett på den andra. Tomtarean är totalt 816 kvadratmeter och på baksidan finns såväl ett trevligt uterum som altan och uteplats. Spabad ingår! I uterummet kan ni starta våren tidigt och njuta av värmen långt in på höstkanten. Förrådslängan på tomten är mycket väl tilltaget med tvättstuga och förrådsrum och går i charmig originalstil. Trädgården är i övrigt lättskött med gräsmatta och en häck mot grannen, på framsidan markeras tomtgränsen av en låg stenmur. Här kan ni med enkelhet placera flera pallkragar och odla grönsaker och örter. Uppfarten till huset har plats för 3 bilar. Här bor du på bekvämt gångavstånd till smidig pendling från Hässleholm station och lika nära har du till matbutik och service. Finjasjön ligger nära och erbjuder sköna bad på sommaren och det är en mysig resa mot Åhus om ni vill till havet. Välkomna!

 • Premium

Visar alla 30