Bjurfors Hässleholm

Bjurfors Hässleholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Karpvägen 10, Sjörröd, Hässleholms kommun

Karpvägen 10

Villa
Sjörröd, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
2 495 000 kr
100 m²
5 rum
1 199 m² tomt

På stor härlig tomt bara några minuter ner till sjön och underbara Skåneleden ligger Karpvägen 10. Huset bjuder bland annat på tre sovrum, vardagsrum med mysig kamin och med öppen planlösning in till köket och trivsamt uterum. Dubbelgarage med förrådsdel där även en carport finns med plats för två bilar. Två uthus med goda förvaringsmöjligheter och växthus för odling. Här är det enkelt att trivas på ett av Hässleholms mest omtyckta område! Välkomna hem!

Vattugatan 30B, Centrum, Hässleholms kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00

Vattugatan 30B

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 198 kr/mån
14 722 kr/m²

På andra våningen med stor härlig balkong under tak, renoverat badrum vid föreningens stambyte, charmigt originalkök och stort både vardagsrum och sovrum finns nu denna trevliga bostad till salu. Belägen mitt i centrum med någon minut till järnvägsstationen och centrums utbud med restauranger och affärer. Ett enkelt boende som är lätt att älska! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Trebackalånggatan 98, Ljungdala, Hässleholms kommun

Trebackalånggatan 98

Lägenhet
Ljungdala, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
575 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
5 038 kr/mån
7 372 kr/m²

Ett smakfullt boende med charm och komfort På första våningen i ett trevåningshus från början av sjuttiotalet finner du denna välkomnande trea i Hässleholm, perfekt lämpad för allt från den lilla familjen till paret som uppskattar extra utrymme. Bostaden präglas av en genomtänkt planlösning och ett privilegierat läge på husets gavel, vilket bjuder på ett ovanligt lugn eftersom grannar endast finns ovanför. Denna bostad är välomhändertagen och varsamt renoverad. Sedan 2014 har tidigare ägare lagt ner både tid och kärlek på att uppdatera och förädla utrymmena med renoveringar av badrum och kök, nya golv i hall och sovrum, samt en varsam förnyelse av väggarna med fräsch färg och tapeter. Från den välkomnande hallen, med dess praktiska förvaring och vackra klinkergolv, öppnar sig hemmets hjärta. Köket erbjuder robusta arbetsytor, elegant svart kakel och vitvaror från Elektro Helios och Cylinda, ackompanjerat av plats för matbord vid fönstret där familj och vänner kan samlas. Vardagsrummet, med sitt fina parkettgolv och generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier, bjuder in till både avkoppling och umgänge. Här finns även direkt tillgång till den inbjudande rymliga balkongen i västerläge. Bostadens två sovrum är både rymliga och välplanerade, där det ena stoltserar med en vägg dedikerad till garderobsförvaring. Det smakfullt renoverade badrummet, med svart klinker och helkaklade väggar, har även tvättmaskin och torktumlare. En rymlig walk-in-closet kompletterar förrådsutrymmena. Om man önskar uppdatera ytskikt så finns det en god summa i den inre fonden att nyttja! Det är inte bara inomhus som livskvaliteten står i fokus; den trevliga balkongen och de närbelägna grönytorna, inklusive en barnvänlig lekplats, säkerställer att även det yttre rummet bidrar till en högre trivsel. Denna bostads unika placering i området, gör det till ett mycket eftertraktat hem – redo att välkomna nya ägare som inte behöver göra annat än att packa upp och njuta.

Norregårdsvägen 29, Tyringe, Hässleholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Norregårdsvägen 29

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 895 000 kr
124 + 100 m²
6 rum
965 m² tomt

Välkomna till detta väl omhändertagna hus på återvändsgata i Tyringe. Här bor man på två plan om totalt 224 kvm vilket gör detta hus till en perfekt familjebostad alternativt för dig som vill ha gott om plats att leva på. Hela 4 sovrum, ett allrum, vardagsrum, kök i ljus ton och badrum på båda plan. Stort uterum, trädäck som löper vidare ner till poolområdet och garage bjuds det bland annat på här. Fiber och laddbox, fixat och klart! Välkomna hem!

  • Plus
Duvgatan 14, Vittsjö, Hässleholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Duvgatan 14

Villa
Vittsjö, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 250 000 kr
130 + 28 m²
4 rum
1 795 m² tomt

Välkomna till denna väl omhändertagna villa på Duvgatan 14. Här bor ni på trevlig hörntomt med stort härligt uterum! Bostaden bjuder bland annat på kök med grå luckor, stort vardagsrum, matrum, badrum och två sovrum. Stor härligt tomt med mysig uteplats! Garage och förråd. Välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

  • Plus
Tumvägen 3, Sjörröd, Hässleholms kommun

Tumvägen 3

Villa
Sjörröd, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
3 895 000 kr
144 m²
5 rum
800 m² tomt

I lugna och natursköna kvarter ligger denna välplanerade enplansvilla. Välkommen till Tumvägen 3 – En välskött enplansvilla med rymliga sällskapsytor och härligt ljusinsläpp, beläget på ett lugnt kvarter i Sjörröd. Här bor man nära Finjasjön och naturen. Bostaden erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fler sovrum i olika storlekar, stort ljust badrum, WC samt tvättstuga. Det stora uterummet ger ett underbart ljusinsläpp till bostaden och en perfekt plats med öppningsbara skjutdörrar. Trädgården är välskött med möjlighet att sätta sin egna prägel på. Här har man en fastighet nära skog och sjö. Sjörröd är en lugn tätort vacker beläget vid Finjasjön. I Sjörröd bor man i vacker natur samtidigt som det få minuter att ta sig in till centrala Hässleholm. Barnfamiljer har nära till förskolor och skola. Fastigheten är besiktigad genom Anticimex! Varmt välkommen på visning!

Gustavsgatan 7A, Väster, Hässleholms kommun

Gustavsgatan 7A

Lägenhet
Väster, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
945 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/3
4 146 kr/mån
14 104 kr/m²

Inflyttningsklar trea på omtycka Gustavsgatan med en kort promenad in till centrala Hässleholm och lummiga promenadstråk. Här bor ni ostört högst upp i huset utan insyn och i en bostad med mycket trevlig planlösning. Renoverat kök i vitt, helkaklat badrum med egen tvättmaskin, stor härligt vardagsrum med utgång till balkongen och två trevliga sovrum med god platsbyggd förvaring. Bra avgift och stabil förening! Välkomna att boka en tid för visning!

  • Balkong
Botildas väg 1, Bjärnum, Hässleholms kommun

Botildas väg 1

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 250 000 kr
132 + 36 m²
5 rum
1 327 m² tomt

Ett glädjefyllt hem I Bjärnum erbjuds nu chansen att sätta din egen prägel på ditt framtida hem, här har du fria händer att släppa lös din kreativitet. De största insatserna som att modernisera kök och badrum är gjorda, och även tak och värmesystem är renoverade. Byggt 1947 och tillbyggt 1978 har huset sett mycket och ser nu fram emot nästa kapitel. Beläget på en trivsam villagata i Bjärnums norra utkant och med en generös tomt erbjuds stora möjligheter även för den trädgårdsintresserade. Huset omfattar 132 kvm boarea och 36 kvm biarea, fördelat på fem rum på entré- och övervåning, samt en inredd källare. Det nyrenoverade köket och badrummen är från 2020, värmesystemet är från 2015 och taket från 2010. Här finns även ett tillbyggt uterum och ett fristående garage som adderar ytterligare värde. I detta hem möts du av detaljer som bär på historiens vingslag, med en tydlig känsla av 70-tal. Även om vissa ytskikt visar tecken på slitage erbjuds här en solid grund för dig som drömmer om att väcka huset till nytt liv med personliga inslag. En uppdatering behövs allt, men med de större renoveringsprojekten redan avklarade ligger fokus nu på ytskikten som kan transformeras med relativt enkla medel. Detta är en möjlighet att realisera potentialen i ett denna trivsamma fastighet och skapa ett hem som speglar din egen stil. På entréplanet ligger ett rymligt och ljust kök, med vita luckor och svart, marmormönstrad bänkskiva som ger en elegant touch. Grå väggar ger en varm och tidlös inramning. Köket har en matplats för 6-8 personer, redo att hysa familj och vänner. Vidare finns ett stort vardagsrum med utgång till uterummet, som bjuder in till avkoppling och umgänge året runt. Ett genomgångsrum intill köket blir perfekt som matsal eller arbetsrum, och ett sovrum med vacker medaljongtapet och parkettgolv ger gott om plats för hushållet att sprida ut sig. Övre plan bjuder på en mer privat sfär med två sovrum och husets stora badrum. I den övre hallen finns en balkongdörr som ger potential att skapa en balkong ovanpå vardagsrummet och framsidans veranda. Sovrummen på detta plan består av ett stort gavelrum och ett mindre rum, båda med ljusa väggar. Det rymliga badrummet intill har dubbelkommod, badkar och separat dusch och är inrett med golv och väggar i grå toner. I källaren finner du ett praktiskt och mångsidigt utrymme med två stora förråd. Tvättstugan, komplett med WC och dusch, erbjuder funktionalitet och bekvämlighet för vardagslivets behov. Den stora hörntomten med sin lättskötta trädgård med uppvuxna träd och buskar erbjuder en fristad där du kan njuta av lugnet, oavsett om du föredrar att odla eller bara vill slappna av i vacker omgivning. Botildas väg 1 är en perfekt möjlighet för dig som söker ett hem att växa med. Med alla möjligheter som fastigheten och området erbjuder, är detta ett hem som väntar på att någon ska förverkliga sin vision. Välkommen hem!

Granliden 30, Väster, Hässleholms kommun
Granliden 30, Väster, Hässleholms kommun, bild 2
Granliden 30, Väster, Hässleholms kommun, bild 3

Granliden 30

Villa
Väster, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
3 975 000 kr
148 + 94 m²
6 rum
795 m² tomt

Granliden 30 bjuder in till ett välskött hus där man flyttar direkt in och börjar trivas! På entréplan finner vi en större hall, nyrenoverat Ballingslövskök år 2022, två badrum varav ett stort med bastu och badkar, möjlighet till tre sovrum och stort vardagsrum med utgång till trädäcket där jacuzzin står badklar. I källaren finns ett mysigt extra vardagsrum med vackert tegelgolv och eldstad, två rum som idag används som sovrum, tvättstuga och gott om förvaringsytor. På lummiga Väster bor man på bästa läge med endast en promenad på 10-15 minuter till Hässleholms centrum med butiker, järnvägsstation och restauranger. Samma avstånd har man till mataffärer och fina promenadstråk. I närområdet ligger Västerskolan, T4- skolan och Engelska skolan samt förskolor. Välkomna hem!

  • Premium
Drottninggatan 143, Hässleholm, Hässleholms kommun
Drottninggatan 143, Hässleholm, Hässleholms kommun, bild 2
Drottninggatan 143, Hässleholm, Hässleholms kommun, bild 3

Drottninggatan 143

Lägenhet
Hässleholm, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 850 000 kr
116,5 m²
5 rum
vån 1/3
6 213 kr/mån
15 880 kr/m²

Vill du ta ETT STEG upp i ditt boende? Då erbjuder vi denna smakfullt renoverad lägenhet om 116 kvm fördelat på fem rum och kök. Välkommen till ett stilsäkert boende på populära Drottninggatan. På kort promenadavstånd från centrum finner du detta väl omhändertagna boende som är lätt att trivas i. Området kring Drottninggatan är det optimala området för dig som vill ha det bästa av allt, såväl som kommunikationer, skolor och även grönområden med härliga promenadstråk kring Almaån. I lägenheten har man renoverat med känsla och stil. Samtliga ytskikt är renoverade, däribland betong beklädda ytskikt i badrum. På hallgolvet löper klinkergolv och övriga golv är belagda med träliknande golv. Lägenheten är mycket yteffektiv med stort kök och vardagsrum. Denna sociala del rymmer gott om plats för både matsals del och soffdel och har dessutom stora fina fönster som ger härligt ljusinsläpp. Det moderna köket är mycket stilfullt och har rejäla praktiska arbetsytor. Lägenheten har fyra sovrum med god klädförvaring. Ta chansen att köpa denna mycket fina lägenhet på första plan. Kontakta mäklaren för mer info och visning.

  • Premium
  • Balkong
Fiskekroken 6, Omanäs, Hässleholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Fiskekroken 6, Omanäs, Hässleholms kommun, bild 2
Fiskekroken 6, Omanäs, Hässleholms kommun, bild 3

Fiskekroken 6

Villa
Omanäs, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
6 500 000 kr
146 + 39 m²
4 rum
861 m² tomt

Sjönära hus intill Finjasjön! Nu finns möjligheten att flytta in i ett smakfullt nyproducerat enplanshus med en totalyta om 146 kvm. Bostaden är välplanerad och erbjuder kök/vardagsrum med stora sociala ytor, 3 sovrum, badrum, wc, tvättstuga samt garage med gott om förvaring. Huset präglas av noggrant utvalda materialval. På golvet ligger det grålaserade ekgolvet vilket gör det enkelt att möblera helt efter eget tycke och smak. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in familj och vänner till festmåltider med den härliga utsikten. Härifrån har man även utgång till den stenbelagda altanen. Den höga takhöjden och de stora fönsterpartierna mot väster gör att vardagsrummet badar i härligt ljus och skapar en härlig rymd. Från fastigheten har man bara en kort promenad ner till båthamnen och från den når man även Hovdala strövområde där man kan följa Skåneleden och njuta av skog och natur. Hässleholms stadskärna ligger bara några minuter bort med bil och gör pendlingsavståndet ner till städerna i Skåne och upp i Småland. Huset kommer besiktigas och protokoll kommer finnas på plats vid visnings tillfället. Huset är uppfört av Franssons Bygg i Hästveda AB.

  • Premium
Gethornskroken 2B, Väster, Hässleholms kommun

Gethornskroken 2B

Lägenhet
Väster, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
850 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
3 778 kr/mån
14 167 kr/m²

Letar du efter en välplanerad tvåa med stor inglasad balkong med plats för sällskap? Då finns nu denna tvåa om 60 kvm som söker ny ägare! Mycket fräscha ytskikt, genomgående ljust golv, badrum i ljusa toner och kök med stilrena vita luckor. Belägen på attraktiva väster med närhet till både centrum, matvarubutik, bensinmack, grönområden och diverse restauranger. Både läge och lägenhet med allt man kan önska! Välkomna att boka er tid för visning!

  • Balkong
Backslingan 5, Bjärnum, Hässleholms kommun

Backslingan 5

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 500 000 kr
130 m²
5 rum
925 m² tomt

Generösa ytor i mycket fint skick I trevliga Bjärnum kan vi nu erbjuda en större enplansvilla, byggd 1971 och tillbyggd 1992. Denna ljusgrå trävilla erbjuder 130 kvadratmeter boarea fördelade på fem rum, tre lättmöblerade sovrum och stora sällskapsytor. Allt i gott skick och med en ljus och välkomnande interiör. För dig som söker ett hem som kan växa är den inredningsbara vinden ett plus. Backslingan är en lummig villagata i Bjärnums södra utkant och ligger nära sjöarna Bjärlången och Möllerödssjön. Interiören har en enhetlig och ljus inredning i grått och vitt, vilket skapar en luftig och inbjudande miljö. Huset har genom åren fått kontinuerliga uppdateringar även efter utbyggnaden, inklusive ny luft/vattenvärmepump 2016, en Conturakamin 2017, nya 3-glasfönster i kök och sovrum, samt invändig och utvändig ommålning. För dig som längtar efter ett projekt finns det fortfarande möjlighet att uppdatera bostaden, kanske genom att inreda vinden eller att ge badrummen ett mer samtida utseende. Oavsett ger husets nuvarande skick och de många genomförda renoveringarna en solid grund att stå på. I köket erbjuder matplatsen vid fönstret plats för 4-6 personer, perfekt för vardagsmåltider eller fikastunder. Läget mot husets framsida gör det enkelt att på sommaren ta med sig första kaffekoppen till uteplatsen utanför. Köket är rymligt, härligt och funktionellt, med god förvaring och arbetsyta. Luckorna byttes 2013, kyl och diskmaskin 2018 och de senaste åren har även fönster och frys bytts ut. Vägg i vägg med köket ligger matsalen i öppen planlösning med vardagsrummet. Denna stora, öppna sällskapsyta är hemmets verkliga hjärta ger plats för stora sitt-och matgrupper och det är här livet sker, till vardag och fest. Altandörren leder till den vindskyddade uteplatsen och ett burspråk som vetter mot trädgården bidrar till rummets ljusa karaktär. Den vackra täljstenskaminen värmer gott och fungerar som ett stilfullt blickfång. De tre sovrummen ligger samlade vid husets hall. Huvudsovrummet är rymligt erbjuder med plats för dubbelsäng och kompletteras av en praktisk garderobsvägg. Den ljusgrå fondväggen tillför en mjuk kontrast och skapar en avkopplande atmosfär. De två övriga sovrummen har ett ljust färgschema som lätt kan anpassas efter personliga preferenser. Sovrum 2, med sin garderobsvägg och vita väggar, erbjuder en lugn reträtt och sovrum 3 har grå fondvägg och plats för säng och skrivbord. Badrummet, beläget intill huvudsovrummet, är helkaklat och utrustat med stor dusch. En gästtoalett finns också i bostaden och nås från hallen. Tvättstugan ligger innanför köket, är välutrustad och har praktisk groventré i anslutning till carporten utanför. På den 925 kvadratmeter stora tomten finner du en lättskött och insynsskyddad trädgård med uteplats i sydvästläge på baksidan. På framsidan finns även en mindre uteplats, så solchanserna är många. Både varmgarage, kallgarage och carport ger gott om utrymme för både fordon och förvaring. Ta tillfället i akt att äga en välunderhållen fastighet på ett eftertraktat läge. Här kan du njuta av naturens lugn medan du fortfarande har nära till allt som Hässleholm och omgivande samhällen erbjuder. Välkommen på visning för att själv uppleva allt det som gör Backslingan 5 till ett så speciellt hem.

Sandbacksvägen 16, Tormestorp, Hässleholms kommun

Sandbacksvägen 16

Villa
Tormestorp, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
3 400 000 kr
184 + 62 m²
6 rum
826 m² tomt

Stort, luftigt och med en röd tråd genom hela bostaden bor ni här i ett helt underbart hus som passar såväl den stora familjen som det sociala yngre paret. Här bjuds bland annat på stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, modernt och stilrent badrum, 4 sovrum, nyrenoverad tvättstuga, gästtoalett och ett extra vardagsrum på bottenplan med eldstad. Trädgården bjuder på uteplatser både på framsidan, balkongen och stort trädäck på husets baksida. Dessutom helt nyinstallerad luft/vatten värmepump! Beläget i Tormestorp med Finjasjön på nära cykelavstånd och Hässleholm endast 10 minuter bort med bil, är detta en plats där lugnet från landsbygden möter bekvämligheten av service, kommunikationer och butiker nära till hands. Kan det bli mycket bättre? Välkomna att boka en tid för visning!

Tofta 1384, Bjärnum, Hässleholms kommun

Tofta 1384

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 925 000 kr
52 + 46 m²
2 rum
3 518 m² tomt

Välkommen till Tofta 1384, en fastighet I mycket fint skick, fridfullt placerad som sista hus på en härlig skogsväg. Denna välskötta bostad är byggd 1992 och erbjuder en levnadsvänlig yta på totalt 98 kvadratmeter varav 52 utgör boarea och 46 biarea. Ytan är fördelad på ett plan samt källare, med tre välplanerade rum, moderna renoveringar och en tomt om hela 3518 kvadratmeter. Med låga driftskostnader och stora möjligheter, är detta en bostad med både karaktär och komfort. Läget kan inte bli bättre – omgiven av skog och sjö, erbjuder denna fastighet en avskild tillvaro utan nära grannar, högt beläget med underbar utsikt över sjön. Huset ligger också som sista på vägen. Trots det lantliga läget har du bara 11 minuter med bil till Bjärnums station, och även pendelavstånd till både Hässleholm och Osby. Missa inte denna pärla där du kan njuta av det bästa av två världar – ett modernt hem i lantlig idyll. Välkommen på visning och ta steget mot ditt drömboende!

Pål Tuas väg 13, Väster, Hässleholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Pål Tuas väg 13

Villa
Väster, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
3 995 000 kr
160 + 53 m²
6 rum
740 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett hus på lugn återvändsgatan. Huset uppfördes under 2006 och har moderniserats under 2020 med nya ytskikt och kök från 2020.

  • Plus
Skvaltevägen 6A, Ljungdala, Hässleholms kommun

Skvaltevägen 6A

Lägenhet
Ljungdala, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 250 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/1
5 393 kr/mån
15 060 kr/m²

På ett plan bor du här i en värld mitt i mellan hus och lägenhet med fördelarna från de båda bostadsformerna. Bostaden bjuder på två sovrum, stort vardagsrum med generös takhöjd, kaklat badrum år 2020 med toaletten bredvid och nyrenoverat kök år 2023 i grått utförande samt god förvaring i stor klädkammare. Uteplats finns på både fram- och baksida! Garageplats finns det möjlighet att hyra och parkeringsplatser finns som föreningen tillhandahåller. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Blekemossa 102, Perstorp, Perstorps kommun

Blekemossa 102

Villa
Perstorp, Perstorps kommun
Bjurfors Hässleholm
1 700 000 kr
99 + 57 m²
4 rum
1 500 m² tomt

Modern lantidyll nära Perstorp Varmt välkommen till Blekemossa 102, en drömmig kombination av modern komfort och lantlig charm, naturskönt belägen strax utanför trevliga Perstorp. Denna pärla till hem, byggd 1939 och totalrenoverad med känsla för stil och kvalitet, står redo att välkomna sin nya ägare. Känner du längtan efter lantliv och stilla ro, men inte renovering och gammaldags slit? Då är denna 30-talsvilla med sitt klassiska yttre och moderna inre bostaden för dig. Huset omfattar 1,5 plan samt källare, har en boarea om 99 kvadratmeter och en biarea på 57, fördelat på fyra rum och kök. Interiören är modern och stilren, med vita väggar och askgrå golv som löper genom hela bostaden, vilket ger en enhetlig och lugn atmosfär. Den genomtänkta renoveringen har inkluderat allt från tak och fönster till värmesystem, kök och badrum, vilket gör att du kan flytta in utan att behöva tänka på ytterligare åtgärder. På entréplanet välkomnas du av en hall med vita väggar och högblanka golvplattor i svart med marmormönster, som skapar en lyxig känsla direkt vid entrén. Köket, också det beläget på entréplan, är topprenoverat med infällda spotlights, vita luckor, rostfritt stänkskydd och svarta bänkskivor. Den centrala köksön med plats för barstolar bjuder in till samvaro under matlagningen. I öppen planslösning intill ligger matsalen och vardagsrummet som erbjuder öppna, flexibla ytor med fint ljusflöde. En gråmålad trätrappa leder till övre plan där du finner en hall med plats för myshörna eller arbetsplats samt två sovrum med generösa förvaringsmöjligheter. Ett badrum finns här också, utrustat med badkar och inrett med samma flärdfulla touch som präglar badrummet en trappa ner. Tomten omfattar 1500 kvadratmeter och bjuder in till ett liv i harmoni med naturen. Den uppvuxna trädgården med sin stora altan på framsidan erbjuder ytor för avkoppling och sociala tillställningar, medan den privata baksidan ger möjligheter för dig som drömmer om odling eller andra uteprojekt, kanske att hålla höns eller kaniner? Detta hem är en tillflyktsort för dig som söker både det lugna lantlivet och bekvämligheten i närhet till service och pendling. Med knappt tio minuters bilfärd till Perstorp har du smidig tillgång till skolor, förskolor, matbutiker och pendeltågsstation, vilket gör det enkelt att pendla till Helsingborg och Hässleholm. Möjligheterna som detta hem erbjuder är många, vare sig du drömmer om ett lugnt familjeliv nära naturen, längtar efter att odla, eller bara vill njuta av en vackert renoverad villa på en stor tomt. Missa inte chansen att göra Blekemossa 102 till ditt nya hem. Välkommen på visning!

Vinkelvägen 25, Ljungdala, Hässleholms kommun

Vinkelvägen 25

Villa
Ljungdala, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
2 500 000 kr
114 + 114 m²
5 rum
1 580 m² tomt

På lugnt och fint läge i populärt villakvarter finner vi denna rymliga familjevilla! En genomgående välskött och gedigen familjevilla med generösa ytor att anpassa efter behov. Tre rymliga sovrum med möjlighet till fler, fint vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna. På entréplan finns både badrum och wc, köket är ett traditionellt serverings kök med matplats precis framför köket. Från köket når man även husets baksida som är stenbelagd. En trappa ner finner vi husets källare med stor gillestuga, två sovrum, förråd, badrum, tvättstuga och garage. En svårslagen och vacker trädgårdstomt där gräsytor blandas med vackra fruktträd. Beläget nära såväl skola, affärer och lokaltrafiken. Huset har nyligen nytt värmesystem i form av Fjärrvärme. Huset är besiktigats, kontakta mäklare för att ta del av protokollet. Hjärtligt välkomna på visning!

Högastensgatan 16, Ballingslöv, Hässleholms kommun

Högastensgatan 16

Villa
Ballingslöv, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 395 000 kr
92 + 80 m²
5 rum
810 m² tomt

På högt läge i Ballingslöv finner man detta fina och välplanerade hus som har goda kommunikationer och ligger på en lugn gata med en härlig trädgård, terrass och uterum. Trädgården erbjuder många olika ställen att njuta på, varför inte en stund på terrassen eller i uterummet en härlig vårdag? Huset erbjuder tre bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Köket ligger rakt in från entrén i huset och har gott om plats för familjemiddagar med den stora familjen och de sociala ytorna är rymliga. Vardagsrummet är den naturliga samlingsplatsen och har härligt ljusinsläpp från de stora fönstrena. Från vardagsrummet når man även uterummet och baksidan av huset. Källaren är rymlig och har plats för hobbyrum och stor tvättstuga om så önskas. Kontakta mäklaren för mer info och boka en visningstid som passar er.

Järnvägsgatan 3, Tyringe, Hässleholms kommun
Järnvägsgatan 3, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 2
Järnvägsgatan 3, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 3

Järnvägsgatan 3

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
6 000 000 kr
237 m²
8 rum
2 242 m² tomt

Varmt välkommen till Järnvägsgatan 3 i Tyringe och denna fastighet vars storlek och rika historia gör den till något utöver det vanliga. Är du ute efter en bostad med både stor potential och personlighet är detta en chans du inte vill missa. Bostaden ligger på centralt läge i Tyringe med kort promenadavstånd till pendeltågstation och matbutik, Vackra strövområden, gott om service och flertalet förskolor gör området lätt att trivas i både till vardags och på fritiden. Huset byggdes som privatbostad åt handlare Anders Nilsson som var en viktig person i dåtidens Tyringe, och som stod bakom uppförandet av flera fastigheter på orten. Som så ofta är fallet med hus byggda runt förra sekelskiftet är byggåret helt enkelt satt till 1905 då första lagfart gjordes. 1928 omvandlades huset till ålderdomshem och hann fungera även som kyrkoherdebostad och pastorsexpedition de kommande åren. De senaste 25 åren har Villa Nybo återigen varit privatbostad och rymmer idag hela åtta rum och 237 kvadratmeter levnadsyta bakom den rappade gula fasaden. Interiört finns det alltså mycket utrymme att breda ut sig på och de många rummen disponerar du efter behov. Låt livet ta plats mot en fond av både klassiska och mer samtida material med det slottsromantiska som en röd tråd. Njut av den pampiga trappan till övervåningen, av välskötta parketter, stuckaturer och kakelugnar. Innanför portarna på husets framsida hälsar en pampig entréhall välkommen med ett shackrutigt golv i terrazzo som följer trappan upp till övervåningen. Flera sällskapsrum finns på denna våning, liksom ett rejält lantkök med moderna vitvaror som står snyggt till profilerade luckor och äldre charm. En trappa upp ligger sovrummen som med stora variationer i storlek kan användas efter behov. Idag används ett par rum som musikrum och påklädningsrum. Möjligheterna är stora, både för den stora familjen och för dig som vill ha dedikerade utrymmen för arbete eller hobbies. Varför inte generationsboende? Det största sovrummet rymmer både dubbelsäng och sittgrupp. Längst ner i huset finner du förutom en välutrustad tvättstuga också en vinkällare med plats att avnjuta sitt bestånd i gott sällskap. Omgiven av en mycket väl omhändertagen, parkliknande tomt med vacker kullersten finns här gott om plats för såväl lekande barn som parkerade bilar. I den stora trädgården ryms odlingsbäddar eller kanske ett växthus för dig med gröna fingrar. Här hittar du alltid en plats i solen, på gräsmattan eller i någon av husets skyddande vinklar. På baksidan av huset vetter den grönskande tomten mot en liten å och Carl E. Björks promenadstig. Ta tillfället i akt att bli en del av Tyringes historia, välkommen på visning!

  • Premium
Fredentorpsgatan 19, Fredentorp, Hässleholms kommun

Fredentorpsgatan 19

Villa
Fredentorp, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
2 695 000 kr
151 + 24 m²
5 rum
900 m² tomt

Välkomna till Fredentorpsgatan 19 på populära Vena. Här erbjuds en enplans villa fördelat på 151 kvm med inrett garge/gillestuga. Bostaden är lugnt belägen som sista huset på gatan och med dess tomt ger en trevlig trädgård. Bostadens yta disponeras med 5 rum och kök varav 4 sovrum samt många härliga sociala ytor. Ett rum är ombyggt och kan med enkla medel göras om till två sovrum igen om så önskas. Köket är öppet med rymliga ytor, vilket skapar ett naturligt hjärta för hemmet för både familjelivet som det sociala. Vidare finns större badrum med dusch, här finns även tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet ger plats åt större soffgrupp och matplats med upp mot 8-10 personer. Här kommer man även ut till det inglasade uterummet som är den perfekta platsen för umgänge. På husets baksida finns även ett trädäck som delvis är överbyggt med tak. Här finns det gott om plats för utemöblemang. Trädgården är lättskött med enklare gräsmatta. Huset är besiktigat och säljarna avser att teckna en säljansvarsförsäkring genom Anticimex. Kontakta mäklare för mer info.

Esplanadgatan 26C, Centrum, Hässleholms kommun

Esplanadgatan 26C

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
650 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 777 kr/mån
11 607 kr/m²

På ett mycket trevligt läge på första plan ligger denna fina lägenhet med trevligt vitt renoverat kök, badrum som renoverades vid föreningens stambyte, sovrum med goda förvaringsmöjligheter och vardagsrum med plats för både soffa och matbord. I den inre fonden finns det hela 12.000kr! Cykelavstånd in till centrum, matvarubutiker och järnvägsstationen. En kort promenad bort ligger även trevliga Djupadalsparken. Välkomna att boka en tid för visning till detta inflyttningsklara boende!

  • Plus
Backgatan 1, Stattena, Hässleholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Backgatan 1

Villa
Stattena, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
3 695 000 kr
133 + 121 m²
5 rum
1 519 m² tomt

Välkommen till detta enastående suterränghus som erbjuder ett trivsamt boende för dig och din familj med närhet in till stadskärnan. Gediget byggt och välskött hus beläget på återvändsgata. Med den här boyta och en omsorgsfullt genomtänkt planlösning är detta hem perfekt för familjer som värdesätter både rymd och funktion. Här kommer ni att trivas i de generösa ytorna som är fördelade på fyra plan och indelade i två stora vardagsrum, två-tre sovrum, två matplatser, två badrum, tvättstuga och kök. Huset omfamnas av en vacker och välskött tomt med en gräsmatta och vackra buskar och blommor på framsidan samt på baksidan. I trädgården finns även ett växthus med vinranka och goda druvor. Spabad i närhet till uterummet. Stenlagd uppfart framför entrén och till huset finns även ett fristående garage. Huset är besiktigat, ta kontakt med mäklaren för protokoll och visningstid.

  • Plus
Värpatorparens Väg 1B, Centrum, Hässleholms kommun

Värpatorparens Väg 1B

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
500 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/4
3 776 kr/mån
11 111 kr/m²

För dig som länge letat efter en central lägenhet med hiss så finns nu denna fina lägenhet till salu. Bostaden är kvadratsmart med rymlig hall där goda förvaringsmöjligheter finns, kök med vita luckor, badrum, mysig sovrum och vardagsrum med stora fönster som vetter ut mot hembygdsparken. Ett perfekt boende för dig som vill bo nära kommunikationer och de centrala delarna men samtidigt lugnt och trivsamt. Välkomna att boka en tid för visning!

  • Hiss

Visar 1 - 25 av 38