Mäklare Linda Friberg

Linda Friberg

Om mig

Med Lindas stora intresse för bostäder och människor leder hon dig genom den kanske största affären i livet - att sälja/köpa ett hem. Varje försäljning är unik och hon gör alltid sitt yttersta för att tillgodose förväntningarna och personifiera varje enskild affär efter sina kunders behov och önskemål. Hon har varit mäklare sedan år 2016 i Hässleholm vilket ger den där extra fingertoppkänslan och erfarenheten som krävs för en riktigt lyckad försäljning. Hon säljer inte bostäder, hon säljer hem.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gethornskroken 8B, Väster, Hässleholms kommun

Gethornskroken 8B

Lägenhet
Väster, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
775 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
3 807 kr/mån
13 136 kr/m²

Med gångavstånd till både matvarubutik, centralstationen och härliga strövområden bor ni här på ett ypperligt läge mitt i mellan naturen och Hässleholms alla bekvämligheter. Bostaden bjuder på renoverat kök i vitt, helkaklat badrum, väl tilltaget både sovrum och vardagsrum samt inglasad balkong. Här kan ni flytta direkt in och börja trivas! Bredband ingår i avgiften samt grundutbud tv. Välkomna att boka en tid för visning!

  • Balkong
Ekespjället 8, Mörrum, Karlshamns kommun

Ekespjället 8

Villa
Mörrum, Karlshamns kommun
Bjurfors Hässleholm
1 995 000 kr
170 + 25 m²
7 rum
5 410 m² tomt

På högt läge finner ni denna helt underbara fastighet som är av det sällsynta slaget men som nu ges tillfälle att få utveckla och förvalta till något helt utom det vanliga. Här stiger ni in i något helt unikt som med fingertoppkänsla och god smak kommer bli ert nya drömboende. Högt i tak, slingrande trappa, salar med kakelugnar, glasveranda - ja listan kan göras lång av allt underbart som det bjuds på här. För er som gillar 1900-tals charm när den är som bäst får inte missa denna chans! Välkomna att boka en tid för visning!

Flyktinggatan 16, Tyringe, Hässleholms kommun

Flyktinggatan 16

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 495 000 kr
90 + 77 m²
5 rum
1 247 m² tomt

Inflyttningsklart boende med genomgående fräscha ytskikt, kök och badrum från 2024 och gott om både sociala ytor samt sovrum. Närhet till Tyrs Hov, matvarubutik och på promenadavstånd till stationen. Fiber och garage. Välkomna hem!

Härvägen 5, Tyringe, Hässleholms kommun
Härvägen 5, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 2
Härvägen 5, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 3

Härvägen 5

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 995 000 kr
174 + 58 m²
8 rum
1 022 m² tomt

På ett lummig och lugnt läge finns nu denna fastighet till salu i Tyringe. Här bjuds på bland annat hela sex sovrum, vitt stilrent kök, två badrum, stora sociala ytor och ljust rymligt uterum. Ett väl tilltaget hus för den stora familjen eller för er som önskar goda ytor. Närhet till både promenadstråk, förskola, skola och matvarubutik. Garage och fiber. Välkomna att boka en tid för visning!

  • Premium
Sadelmakaregatan 1A, Söder, Kristianstads kommun
  • Idag kl 14:00
Sadelmakaregatan 1A, Söder, Kristianstads kommun, bild 2
Sadelmakaregatan 1A, Söder, Kristianstads kommun, bild 3

Sadelmakaregatan 1A

Lägenhet
Söder, Kristianstads kommun
Bjurfors Hässleholm
1 295 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2
3 707 kr/mån
22 719 kr/m²

På härliga söder med slingrande Helge å, härliga promenadstråk och med bara några minuter till centrum och dess utbud bor ni är enkelt och bekvämt. Bostaden bjuder på vacker fiskbensparkett och brädgolv, stilrent kök i vitt, helkaklat badrum, ett stort vardagsrum med utgång till balkongen och ett härligt sovrum som nås via vackra skjutdörrar. Välkomna hem!

  • Premium
  • Balkong
Värpatorparens Väg 1B, Centrum, Hässleholms kommun

Värpatorparens Väg 1B

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
475 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/4
3 776 kr/mån
10 556 kr/m²

För dig som länge letat efter en central lägenhet med hiss så finns nu denna fina lägenhet till salu. Bostaden är kvadratsmart med rymlig hall där goda förvaringsmöjligheter finns, kök med vita luckor, badrum, mysig sovrum och vardagsrum med stora fönster som vetter ut mot hembygdsparken. Ett perfekt boende för dig som vill bo nära kommunikationer och de centrala delarna men samtidigt lugnt och trivsamt. Välkomna att boka en tid för visning!

  • Hiss
Drottninggatan 123, Bokeberg, Hässleholms kommun

Drottninggatan 123

Lägenhet
Bokeberg, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 595 000 kr
116,5 m²
5 rum
vån 3/3
6 368 kr/mån
13 691 kr/m²

Inte allt för ofta ges det tillfälle att förvärva en femrumslägenhet i centrala Hässleholm. Direkt inflyttningsklar med renoverat kök i stilrent vitt och grått, två helkaklade badrum, stort vardagsrum med utgång till den stora balkongen som vetter ut mot innergården och fyra rymliga sovrum. Parkeringsplats i garage, bredband och tv ingår i avgiften. Pendlar du eller bara vill ha närhet till både matvarubutik, centrum och restauranger finns allt detta på några minuters promenad! Välkomna att boka en tid för visning!

  • Balkong
Stenbocksgatan 19C, Tyringe, Hässleholms kommun
  • Tor 1 aug kl 15:30

Stenbocksgatan 19C

Lägenhet
Tyringe, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
4 891 kr/mån
6 346 kr/m²

I välskötta HSB Brf Hästen finns nu denna gaveltrea på andra våningen. Bostaden är genomgående i bra skick med fräscht badrum, ljust kök med stor matplats, två rymliga sovrum och vardagsrum där man når den inglasade balkongen in mot innergården. Bra belägenhet med promenadavstånd in till tågstationen som tar dig både mot Hässleholm och Helsingborg samt till matvarubutik. P-plats och bredband ingår i avgiften! Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Göingevägen 41, Bjärnum, Hässleholms kommun

Göingevägen 41

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 250 000 kr
95 + 95 m²
5 rum
1 050 m² tomt

Välkomna till Göinegatan 41 i Bjärnum och denna både välplanerade och inbjudande bostad. Här bjuds det på 3-5 sovrum, härligt vardagsrum med öppenspis med insats, stort kök med plats för många samt helkaklat badrum. Trädäck som nås via vardagsrummet och en stor källare med gott om ytor. Trädgården bjuder på växthus och en härlig baksida för odling eller bra ytor att umgås på. Belägen i Bjärnum, vilket är praktiskt med tanke på dess närhet till både buss- och tågstation och bekvämligheter finns inom räckhåll som förskola, grundskola, livsmedelsaffär, pizzeria och apotek. Denna plats erbjuder på en balans mellan lugnt bostadsliv och tillgänglighet till nödvändiga tjänster. Välkomna att boka en tid för visning!

Svensköp 6767, Hörby, Hörby kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00

Svensköp 6767

Villa
Hörby, Hörby kommun
Bjurfors Hässleholm
2 395 000 kr
128 m²
6 rum
4 847 m² tomt

På förhand hos oss finns nu detta mysiga hus på landet med en underbar natur precis vart du än tittar! Huset har bland annat ett äldre charmig kök, vardagsrum, badrum, tvättstuga, allrum och tre-fyra sovrum. Stort uthus där plats finns att göra hästboxar och ett uppvärmt rum som hade lämpat sig bra till sadelkammare. Möjligtvis finns det även mark att arrendera from. 1/3 2025 om det kan vara av intresse. Här är möjligheterna många så vad drömmer ni om? Välkomna att anmäla ert intresse!

  • Plus
Vattugatan 30B, Centrum, Hässleholms kommun
  • Mån 2 sep kl 17:00

Vattugatan 30B

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
750 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 198 kr/mån
13 889 kr/m²

På andra våningen med stor härlig balkong under tak, renoverat badrum vid föreningens stambyte, charmigt originalkök och stort både vardagsrum och sovrum finns nu denna trevliga bostad till salu. Belägen mitt i centrum med någon minut till järnvägsstationen och centrums utbud med restauranger och affärer. Ett enkelt boende som är lätt att älska! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Norregårdsvägen 29, Tyringe, Hässleholms kommun

Norregårdsvägen 29

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 895 000 kr
124 + 100 m²
6 rum
965 m² tomt

Välkomna till detta väl omhändertagna hus på återvändsgata i Tyringe. Här bor man på två plan om totalt 224 kvm vilket gör detta hus till en perfekt familjebostad alternativt för dig som vill ha gott om plats att leva på. Hela 4 sovrum, ett allrum, vardagsrum, kök i ljus ton och badrum på båda plan. Stort uterum, trädäck som löper vidare ner till poolområdet och garage bjuds det bland annat på här. Fiber och laddbox, fixat och klart! Välkomna hem!

  • Plus
Duvgatan 14, Vittsjö, Hässleholms kommun
  • Tis 30 jul kl 15:00

Duvgatan 14

Villa
Vittsjö, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 250 000 kr
130 + 28 m²
4 rum
1 795 m² tomt

Välkomna till denna väl omhändertagna villa på Duvgatan 14. Här bor ni på trevlig hörntomt med stort härligt uterum! Bostaden bjuder bland annat på kök med grå luckor, stort vardagsrum, matrum, badrum och två sovrum. Stor härligt tomt med mysig uteplats! Garage och förråd. Välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

  • Plus
Skvaltevägen 6A, Ljungdala, Hässleholms kommun

Skvaltevägen 6A

Lägenhet
Ljungdala, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 250 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/1
5 393 kr/mån
15 060 kr/m²

På ett plan bor du här i en värld mitt i mellan hus och lägenhet med fördelarna från de båda bostadsformerna. Bostaden bjuder på två sovrum, stort vardagsrum med generös takhöjd, kaklat badrum år 2020 med toaletten bredvid och nyrenoverat kök år 2023 i grått utförande samt god förvaring i stor klädkammare. Uteplats finns på både fram- och baksida! Garageplats finns det möjlighet att hyra och parkeringsplatser finns som föreningen tillhandahåller. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Smedgatan 5, Tyringe, Hässleholms kommun

Smedgatan 5

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 295 000 kr
114 + 97 m²
6 rum
988 m² tomt

Välkomna till denna trevliga villa på bra läge i Tyringe med närhet till både matbutik, järnvägsstationen och fina strövområde. Bostaden bjuder på helkaklat badrum, hela fem sovrum och fräscht kök. Härliga sociala ytor och en ypperlig planlösning. Välkomna att boka en tid för visning!

Visar alla 15