Mäklare Linda Friberg

Linda Friberg

Om mig

Med Lindas stora intresse för bostäder och människor leder hon dig genom den kanske största affären i livet - att sälja/köpa ett hem. Varje försäljning är unik och hon gör alltid sitt yttersta för att tillgodose förväntningarna och personifiera varje enskild affär efter sina kunders behov och önskemål. Hon har varit mäklare sedan år 2016 i Hässleholm vilket ger den där extra fingertoppkänslan och erfarenheten som krävs för en riktigt lyckad försäljning. Hon säljer inte bostäder, hon säljer hem.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vattugatan 30B, Centrum, Hässleholms kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00

Vattugatan 30B

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 198 kr/mån
14 722 kr/m²

På andra våningen med stor härlig balkong under tak, renoverat badrum vid föreningens stambyte, charmigt originalkök och stort både vardagsrum och sovrum finns nu denna trevliga bostad till salu. Belägen mitt i centrum med någon minut till järnvägsstationen och centrums utbud med restauranger och affärer. Ett enkelt boende som är lätt att älska! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Karpvägen 10, Sjörröd, Hässleholms kommun

Karpvägen 10

Villa
Sjörröd, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
2 495 000 kr
100 m²
5 rum
1 199 m² tomt

På stor härlig tomt bara några minuter ner till sjön och underbara Skåneleden ligger Karpvägen 10. Huset bjuder bland annat på tre sovrum, vardagsrum med mysig kamin och med öppen planlösning in till köket och trivsamt uterum. Dubbelgarage med förrådsdel där även en carport finns med plats för två bilar. Två uthus med goda förvaringsmöjligheter och växthus för odling. Här är det enkelt att trivas på ett av Hässleholms mest omtyckta område! Välkomna hem!

Norregårdsvägen 29, Tyringe, Hässleholms kommun
  • Imorgon kl 11:00

Norregårdsvägen 29

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 895 000 kr
124 + 100 m²
6 rum
965 m² tomt

Välkomna till detta väl omhändertagna hus på återvändsgata i Tyringe. Här bor man på två plan om totalt 224 kvm vilket gör detta hus till en perfekt familjebostad alternativt för dig som vill ha gott om plats att leva på. Hela 4 sovrum, ett allrum, vardagsrum, kök i ljus ton och badrum på båda plan. Stort uterum, trädäck som löper vidare ner till poolområdet och garage bjuds det bland annat på här. Fiber och laddbox, fixat och klart! Välkomna hem!

  • Plus
Duvgatan 14, Vittsjö, Hässleholms kommun
  • Imorgon kl 12:30

Duvgatan 14

Villa
Vittsjö, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 250 000 kr
130 + 28 m²
4 rum
1 795 m² tomt

Välkomna till denna väl omhändertagna villa på Duvgatan 14. Här bor ni på trevlig hörntomt med stort härligt uterum! Bostaden bjuder bland annat på kök med grå luckor, stort vardagsrum, matrum, badrum och två sovrum. Stor härligt tomt med mysig uteplats! Garage och förråd. Välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

  • Plus
Gustavsgatan 7A, Väster, Hässleholms kommun

Gustavsgatan 7A

Lägenhet
Väster, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
945 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/3
4 146 kr/mån
14 104 kr/m²

Inflyttningsklar trea på omtycka Gustavsgatan med en kort promenad in till centrala Hässleholm och lummiga promenadstråk. Här bor ni ostört högst upp i huset utan insyn och i en bostad med mycket trevlig planlösning. Renoverat kök i vitt, helkaklat badrum med egen tvättmaskin, stor härligt vardagsrum med utgång till balkongen och två trevliga sovrum med god platsbyggd förvaring. Bra avgift och stabil förening! Välkomna att boka en tid för visning!

  • Balkong
Granliden 30, Väster, Hässleholms kommun
Granliden 30, Väster, Hässleholms kommun, bild 2
Granliden 30, Väster, Hässleholms kommun, bild 3

Granliden 30

Villa
Väster, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
3 975 000 kr
148 + 94 m²
6 rum
795 m² tomt

Granliden 30 bjuder in till ett välskött hus där man flyttar direkt in och börjar trivas! På entréplan finner vi en större hall, nyrenoverat Ballingslövskök år 2022, två badrum varav ett stort med bastu och badkar, möjlighet till tre sovrum och stort vardagsrum med utgång till trädäcket där jacuzzin står badklar. I källaren finns ett mysigt extra vardagsrum med vackert tegelgolv och eldstad, två rum som idag används som sovrum, tvättstuga och gott om förvaringsytor. På lummiga Väster bor man på bästa läge med endast en promenad på 10-15 minuter till Hässleholms centrum med butiker, järnvägsstation och restauranger. Samma avstånd har man till mataffärer och fina promenadstråk. I närområdet ligger Västerskolan, T4- skolan och Engelska skolan samt förskolor. Välkomna hem!

  • Premium
Gethornskroken 2B, Väster, Hässleholms kommun

Gethornskroken 2B

Lägenhet
Väster, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
850 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
3 778 kr/mån
14 167 kr/m²

Letar du efter en välplanerad tvåa med stor inglasad balkong med plats för sällskap? Då finns nu denna tvåa om 60 kvm som söker ny ägare! Mycket fräscha ytskikt, genomgående ljust golv, badrum i ljusa toner och kök med stilrena vita luckor. Belägen på attraktiva väster med närhet till både centrum, matvarubutik, bensinmack, grönområden och diverse restauranger. Både läge och lägenhet med allt man kan önska! Välkomna att boka er tid för visning!

  • Balkong
Sandbacksvägen 16, Tormestorp, Hässleholms kommun

Sandbacksvägen 16

Villa
Tormestorp, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
3 400 000 kr
184 + 62 m²
6 rum
826 m² tomt

Stort, luftigt och med en röd tråd genom hela bostaden bor ni här i ett helt underbart hus som passar såväl den stora familjen som det sociala yngre paret. Här bjuds bland annat på stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, modernt och stilrent badrum, 4 sovrum, nyrenoverad tvättstuga, gästtoalett och ett extra vardagsrum på bottenplan med eldstad. Trädgården bjuder på uteplatser både på framsidan, balkongen och stort trädäck på husets baksida. Dessutom helt nyinstallerad luft/vatten värmepump! Beläget i Tormestorp med Finjasjön på nära cykelavstånd och Hässleholm endast 10 minuter bort med bil, är detta en plats där lugnet från landsbygden möter bekvämligheten av service, kommunikationer och butiker nära till hands. Kan det bli mycket bättre? Välkomna att boka en tid för visning!

Skvaltevägen 6A, Ljungdala, Hässleholms kommun

Skvaltevägen 6A

Lägenhet
Ljungdala, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 250 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/1
5 393 kr/mån
15 060 kr/m²

På ett plan bor du här i en värld mitt i mellan hus och lägenhet med fördelarna från de båda bostadsformerna. Bostaden bjuder på två sovrum, stort vardagsrum med generös takhöjd, kaklat badrum år 2020 med toaletten bredvid och nyrenoverat kök år 2023 i grått utförande samt god förvaring i stor klädkammare. Uteplats finns på både fram- och baksida! Garageplats finns det möjlighet att hyra och parkeringsplatser finns som föreningen tillhandahåller. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Esplanadgatan 26C, Centrum, Hässleholms kommun

Esplanadgatan 26C

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
650 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 777 kr/mån
11 607 kr/m²

På ett mycket trevligt läge på första plan ligger denna fina lägenhet med trevligt vitt renoverat kök, badrum som renoverades vid föreningens stambyte, sovrum med goda förvaringsmöjligheter och vardagsrum med plats för både soffa och matbord. I den inre fonden finns det hela 12.000kr! Cykelavstånd in till centrum, matvarubutiker och järnvägsstationen. En kort promenad bort ligger även trevliga Djupadalsparken. Välkomna att boka en tid för visning till detta inflyttningsklara boende!

  • Plus
Värpatorparens Väg 1B, Centrum, Hässleholms kommun

Värpatorparens Väg 1B

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
500 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/4
3 776 kr/mån
11 111 kr/m²

För dig som länge letat efter en central lägenhet med hiss så finns nu denna fina lägenhet till salu. Bostaden är kvadratsmart med rymlig hall där goda förvaringsmöjligheter finns, kök med vita luckor, badrum, mysig sovrum och vardagsrum med stora fönster som vetter ut mot hembygdsparken. Ett perfekt boende för dig som vill bo nära kommunikationer och de centrala delarna men samtidigt lugnt och trivsamt. Välkomna att boka en tid för visning!

  • Hiss
Månvägen 4, Ljungdala, Hässleholms kommun

Månvägen 4

Villa
Ljungdala, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
2 350 000 kr
139 + 22 m²
5 rum
810 m² tomt

På återvändsgata ligger denna trivsamma familjevilla med stora sociala ytor, fyra sovrum med möjlighet till fler, stort kök med matplats och värmande kamin i rummets mitt samt både badrum och gästtoalett. Ett extra plus det stora härliga uterummet som vetter ut mot den uppväxta och välskötta trädgården. Här bor man med cykelavstånd till både förskola och skola. Bara en bit bort finner man även matvarubutiker, underbara strövområden, vårdcentral mm. Välkomna att boka en tid för visning!

Åkaregatan 15A, Hässleholm - Centrum, Hässleholms kommun

Åkaregatan 15A

Lägenhet
Hässleholm - Centrum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
850 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 407 kr/mån
14 167 kr/m²

Varmt välkommen till en trevligt planerad tvåa i centrala Hässleholm med bara några minuter till det mesta så som centralstationen, grönområden och restauranger. Fina ytskikt med de charmiga golven bevarade i både fiskben och trägolv som med smakfulla kulör val gör denna lägenhet till något extra! Balkong i soligt läge med plast för sällskap de varmare delarna på året. Bostaden bjuder genomgående på luftiga ytor med ett rogivande sovrum och socialt kök, rymligt sällskapsrum som rymmer plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Badrummet är i helkaklat i stilrena toner som gör det enkelt att sätta sin egen stil därtill. Här har man även lyxen med en egen tvättmaskin. Välkommen att boka en tid för visning!

  • Plus
  • Balkong
Göingevägen 41, Bjärnum, Hässleholms kommun

Göingevägen 41

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 295 000 kr
95 + 95 m²
5 rum
1 050 m² tomt

Välkomna till Göinegatan 41 i Bjärnum och denna både välplanerade och inbjudande bostad. Här bjuds det på 3-5 sovrum, härligt vardagsrum med öppenspis med insats, stort kök med plats för många samt helkaklat badrum. Trädäck som nås via vardagsrummet och en stor källare med gott om ytor. Trädgården bjuder på växthus och en härlig baksida för odling eller bra ytor att umgås på. Belägen i Bjärnum, vilket är praktiskt med tanke på dess närhet till både buss- och tågstation och bekvämligheter finns inom räckhåll som förskola, grundskola, livsmedelsaffär, pizzeria och apotek. Denna plats erbjuder på en balans mellan lugnt bostadsliv och tillgänglighet till nödvändiga tjänster. Välkomna att boka en tid för visning!

Smedgatan 5, Tyringe, Hässleholms kommun

Smedgatan 5

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 295 000 kr
114 + 97 m²
6 rum
988 m² tomt

Välkomna till denna trevliga villa på bra läge i Tyringe med närhet till både matbutik, järnvägsstationen och fina strövområde. Bostaden bjuder på helkaklat badrum, hela fem sovrum och fräscht kök. Härliga sociala ytor och en ypperlig planlösning. Välkomna att boka en tid för visning!

Visar alla 15