Mäklare Kattis Prenell

Kattis Prenell

Om mig

Om du önskar en mäklare som kombinerar utmärkt resultat med stort hjärta så har du hittat rätt. Kattis har arbetat som mäklare sedan 2017, tog steget upp och blev partner på Bjurfors 2020. Med Bjurfors framgångsrika och välbeprövade affärsprocess tog det snabbt fart och Kattis har legat högt på topplistor sedan dess. Kattis bor och verkar i Hässleholm, hon säljer villor, bostadsrätter och mindre gårdar i hela kommunen med omnejd. Så varför inte prova ett vinnande koncept? Ring Kattis redan idag.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagmarksvägen 9, Hästveda, Hässleholms kommun
  • Kommande

Hagmarksvägen 9

Villa
Hästveda, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
1 600 000 kr
166 + 50 m²
8 rum
898 m² tomt

Denna inbjudande villa på den lugna Hagmarksvägen har allt man behöver och lite till - här finns många sovrum, rymliga sociala ytor, härligt trädäck på insynsskyddad tomt och ljuvligt drömkök. Att kök och badrum (både på entréplan och på souterrängplanet) är nyrenoverade av fackman ger trygghet och lyx i vardagen. Bara att flytta in och njuta! Entréplanet erbjuder rymlig och inbjudande hall med massor av smart förvaring för hela familjens behov. Här kan många samsas utan att det blir stökigt! Rakt fram från hallen sett ligger det härliga köket - husets naturliga mittpunkt och stället vi samlas på till vardag och fest. Att ha ett nytt kök från 2021 är verkligen lyxigt! Till vänster i hallen ligger ett stort härligt matrum, givetvis kommer vi även dit direkt ifrån köket. (Visst är det underbart när man kan gå runt?) Här finns det plats för det där riktigt stora matsalsbordet som kan rymma hela släkten! Alternativt sätter vi in ett normalt matsalsbord och då får vi även in en soffhörna, det gör man givetvis precis som man vill. Ifrån köket når vi även ett rejält master bedroom. Annars hittar vi de andra sovrummen till höger från hallen, här ligger även det fina badrummet som renoverades 2021. Inte mindre än 3 sovrum till finner vi här, alla av god storlek och med bra förvaring. I souterrängplanet har vi precis nedanför trappan en rymlig hall att använda efter önskemål. Behövs en kontorshörna kan man mycket väl sätta den här! En smart lösning med ett invändigt fönster ger ljus från vardagsrummet. Till vänster ligger den fina tvättstugan - det kan vara den rymligaste och bäst planerade tvättstuga jag sett! Till höger ligger nedanvåningens badrum, även det renoverat 2021, och ett rum som idag används som sovrum. Rakt fram breder vardagsrummet ut sig till vänster - härifrån finns direktaccess ut till trädäcket - här tronar den präktiga täljstenskaminen och den drömstora soffan vi alla vill ha får gott om plats. Till höger ligger ännu ett mycket stort sovrum med massor av garderober, vem i er familj får detta drömrum?

Fyrverkaregatan 6, Kristinehem, Hässleholms kommun
  • Kommande
Fyrverkaregatan 6, Kristinehem, Hässleholms kommun, bild 2
Fyrverkaregatan 6, Kristinehem, Hässleholms kommun, bild 3

Fyrverkaregatan 6

Villa
Kristinehem, Hässleholms kommun
Bjurfors Hässleholm
3 400 000 kr
160 + 10 m²
7 rum
816 m² tomt

Rejäl villa med sekelskiftescharm Välkomna till Fyrverkaregatan 6 som ligger i ett lugnt område i centrala Hässleholm. Villan är välplanerad och mycket fint underhållen, här finns härliga sociala ytor, fyra sovrum, hemmakontor, rikligt med förvaringsutrymme och ett härligt uterum. Här kan ni flytta in direkt och bo nära skolor, idrottsanläggningar, restauranger och smidiga tågförbindelser. Villan som byggdes kring sekelskiftet är mycket charmig och har blivit förfinad och moderniserad med varsam hand under åren. Den totala boarean är 160 kvadratmeter och är planerad över ett och ett halvt våningsplan. Entréplan är socialt och inbjudande medan ovanvåningen är mer privat med tre sovrum och gott om förvaringsutrymme. Innertaket är genomgående i villan en trären pärlspont, även innerdörrar och fönster är trärena och på golvet ligger en träparkett. Ytskikten är ljusa och enkelheten i de få men noga utvalda materialvalen binder ihop huset och är vilsamt och behagligt. Uppvärmning av huset sker med bergvärme och fiber är indraget. Köket är ett öppet och modernt parallellkök bestående av underskåp på båda sidor med vita luckor och rostfria vitvaror. Ugn och micro på ergonomisk nivå samt kyl och frys i fullhöjd underlättar i vardagen. Något som skapar en underbar känsla är den rika arbetsytan med bänkskiva i massivt trä som harmonierar med innerdörrar och fönster. Köket är mycket smakfullt och inspirerande, här är det underbart att laga mat både till vardags och fest. Ett stort sovrum ryms på entréplanet och vardagsrum och matsal ligger i anslutning. I vardagsrummet står en underbar och fungerande kamin och en trappa upp ligger ett allrum som gör det enkelt att vara både tillsammans och isär. Ovanvåningen är hemtrevlig med tre lättmöblerade sovrum, två på den ena gaveln och ett på den andra. Tomtarean är totalt 816 kvadratmeter och på baksidan finns såväl ett trevligt uterum som altan och uteplats. Spabad ingår! I uterummet kan ni starta våren tidigt och njuta av värmen långt in på höstkanten. Förrådslängan på tomten är mycket väl tilltaget med tvättstuga och förrådsrum och går i charmig originalstil. Trädgården är i övrigt lättskött med gräsmatta och en häck mot grannen, på framsidan markeras tomtgränsen av en låg stenmur. Här kan ni med enkelhet placera flera pallkragar och odla grönsaker och örter. Uppfarten till huset har plats för 3 bilar. Här bor du på bekvämt gångavstånd till smidig pendling från Hässleholm station och lika nära har du till matbutik och service. Finjasjön ligger nära och erbjuder sköna bad på sommaren och det är en mysig resa mot Åhus om ni vill till havet. Välkomna!

  • Premium

Visar alla 2