Malungsvägen 227

Viby, Sollentuna kommun Se på karta

5 500 000 kr

5 950 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
137 m²
Tomtarea
264 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
45 600 kr/år

RING MÄKLAREN FÖR VISNING 0709-793020!

Här bor ni i ett mysigt hus fördelade på 137 kvm med social känsla - allt i ett ypperligt läge utan biltrafik. Stenkast till förskola/skola, kommunikationer och rekreation med både Järvafältet och Ravalens sjö på promenadavstånd. Planlösningen är mycket väldisponerad i två plan med en entrévåning, som också blir familjens naturliga sällskapsvåning. Här omfamnas ni av en varm och hemtrevlig känsla direkt innanför dörren. Läget skapar rymd och ger bostaden den där härliga och luftiga känslan som vi alla eftersöker i våra hem.

Entrévåningen välkomnar er med en generöst hall med bra plats för avhängning av ytterkläder och skor. Intill hallen finns ett modernt badrum samt två rymliga sovrum. Vidare in möts ni av de fantastiska köket. Detta underbara kök med köksö blir den naturliga samlingsplatsen såväl till vardags som till fest. Köket är fullt utrustat och här finns även plats för ett stort köksbord för många personer. Pricken övre i:et blir anslutningen till det moderna badrummet/tvättstugan samt utgången till framsidans härliga altan.

Trappan till nedanvåningen leder er till bostadens mysiga vardagsrum med öppen spis, härifrån kan ni även nå baksidans altan och trädgård. Även på detta plan finner ni ett stort sovrum. Sovrummet kan med fördel användas som arbetsrum/gästrum eller varför inte barnens egna TV-rum/lekrum om inte tonåringen vill husera på ett eget våningsplan.

Förutom den trevliga planlösning invändigt, får ni härliga utomhusytor med en framsida som välkomnar er med en trevlig altan där både grillen samt bord och stolar ryms väl. Med trappa från både invändigt och utvändigt, tar den er med lätthet ner till baksidan. Den ombonad baksida har generös altan, gräsmatta samt friggebod. Detta innebär att du har sol - eller skugga för den delen - på någon av uteplatserna från morgon till kväll under sommaren och gott om utrymme för grillning, avkoppling i en solstol samtidigt som barnen har plats för både studsmattan och plaskpoolen på gräsmattan.

Parkeringsmöjligheterna är goda, en garageplats i länga ingår och sedan finns flera uppställningsplatser för ytterligare bilar och besökare.

OMRÅDE
Här får du och din familj inte bara ett trivsamt hem - ni får även mycket lugn och ro i ett tryggt och populärt område med sparsam trafik och gott om lekmöjligheter för barn. För den aktiva familjen finns gott om möjligheter till rekreation, träning och strövtåg i naturen. Gångavstånd till både skolor och förskolor. Ett stenkast bort ligger Järvafältet med grönska, promenad- och cykelvägar samt motionsspår. I Viby har du nära till både ridskola, golfbanor, ute-gym, en nybyggd parkourbana, fotbollsplan och cykelavstånd till badplatser. 4H-gården Bögs gård är populär för både stora och små. Där finns både djur att titta på, ett mysigt café och ibland aktiviteter med ponnyridning eller häst och vagn samt möjligheter för barnkalas samt ett mycket uppskattat kosläpp på våren. På vintern (när vädret tillåter) kan du underhålla dig med skidåkning i fina spår eller långfärdsskridskor på sjön Norrviken ett par kilometer från huset. Ett flertal idrottsanläggningar finns i närheten, som Sollentuna fotbollshall och Sollentunavallen med anläggningar för friidrott, fotboll och hockey.

SERVICE
Service har du vid Norrvikens centrum med en välsorterad ICA-butik och den välrenommerade Percys kött och Deli, vårdcentral samt både pizzeria, grill, sushi och thaikrog med mera. För ett större shoppingutbu

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakta mäklaren

Bernice Ljungdahl

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Bernice Ljungdahl, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
070-979 30 20