Björnemossegatan 9

Vibylund, Gullspångs kommun Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
75 m²
Biarea
84 m²
Tomtarea
989 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
35 381 kr/år

Välkomna till Björnemossegatan 9 beläget i lugn och attraktiv del av Hova. Här hittar du ett renoverat boende med 4 rum och kök fördelat på praktiska 75 + 84 kvadratmeter. På entréplan ryms 2 sovrum, badrum, rymlig hall, tv-rumsdel samt stort kök med plats för matsalsbord för flera gäster. I källaren finns ytterligare utrymmen med stort sovrum, sällskapsrum, förråd, nyrenoverad tvättstuga samt äldre badrum.

Huset har sedan nuvarande säljare köpte huset 2020 genomgått många och stora renoveringar och här behövs ingenting göras de närmsta åren om man så inte vill.

I anslutning till kök och matsal finns stor altan i syd/väst läge. Lättskött, inhägnad trädgårdstomt omger huset och här finns dessutom två garage varav det ena på 25 kvm och de andra längre in på tomten på 35 kvm. Här finns också en vedbod och goda möjligheter att odla för den som önskar.

Gångavstånd till allt som vardagen kräver såsom matbutik, restauranger, apotek och vårdcentrale, skola/barnomsorg, sportanläggningar etc. Kollektiv trafik via buss från torget i Hova eller tåg med Västtrafik från stationen även det en kort promenad bort.

Kom och upplev denna mysiga lilla villa på plats, välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång

Kontakta mäklaren

Sanne Skartnes

Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
Mäklare Sanne Skartnes, Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
0046723096417
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas