Rössle 139

Vimmerby, Vimmerby kommun Se på karta

1 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
68 m²
Biarea
9 m²
Tomtarea
1 140 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Driftkostnad
31 500 kr/år

Varmt välkomna till denna vackra röda sommardröm med vita knutar beläget i en bullerbyn idyll med ett stycke förtrollad natur som omger den. Ett lantliv med det lilla extra! Fjärran från storstadens hets och brus. En plats för njutning, frihet, avkoppling och avskildhet. Där livet har sin egen tid. 1909 anges i rullorna som byggnadsår – men det betyder endast att fastigheten blev inskriven just det år som de första registren inrättades. I likhet med så många andra småländska hus är bostaden troligen äldre än så!

Bostadens uppenbara charm är lika slående på utsidan som insidan. Lantligt, romantiskt och rustikt. En miljö som är harmonisk, hemtrevlig och vilosam. Det är inte svårt att förälska sig i detta gamla huset med sina knarriga, rustika trägolv, sprakande eldstäder, gamla spegeldörrar och listverk. Det renoverade köket är hemtrevligt och mysigt. I anslutning till köket finner vi den charmiga matplatsen - punschverandan. En vacker klenod till vedspis står ståtligt i genomgångsrummet och är en god värmekälla samtidigt som den tillför en hög mysfaktor. Rymligt och ljust vardagsrum med fungerande conturaspis. Renoverat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanvåningen. En plats att dra sig tillbaka till. En privat sfär med sina två sovrum varav det enda med vacker rörspis.

Trädgården - Nattens tystnad är som balsam för själen. En plats att återvända till när batterierna behöver laddas. Drömmen om att få bo i idyllisk avskildhet infrias här. Vackra miljöer, grönska som ramar in och ger en magisk karaktär. På trädgården finns flera fruktträd. Uthus med vedbod och snickarebod. Och inte att förglömma, gäststugan om ca 35 kvm med egen altan med pool.

Bostaden är belägen med närhet till skola årskurs 1-6. Förskola och Ica affär i Frödinge ca 2-3 km. Endast 1 mil till Vimmerby och 4,5 mil till Västervik.

Varmt välkomna till Rössle 139 - Ett barnvänligt läge med närhet till naturen.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby

Kontakta mäklaren

Edyta Hammar

Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
Mäklare Edyta Hammar, Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
+46768035487