Stora Gillberga 4

Kaga, Linköpings kommun Se på karta

4 850 000 kr

5 500 000 kr -12 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
2 262 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
45 017 kr/år

Med utsikt över slättlandskapet och bara fem minuter till Tornby ligger Stora Gillberga 4. Här finns möjlighet att slå ned sina bopålar i lantlig miljö i charmigt bostadshus från andra hälften av 1800-talet med tillhörande garage om 126 kvm uppfört 2021.

Inne i bostaden har interiören renoverats medans kakelugn och kökspanna finns bevarad. Boytan är fördelad i 1½ plan med sällskapsytor och kök på entréplan där planlösningen öppnats upp och ytskikten renoverats 2022. Härifrån tar man sig också ut till den väl tilltagna och inglasade uterummet. En trappa upp hittar vi två bra sovrum, gott om förvaring samt ett helkaklat badrum. Även här har ytskikt renoverats och i ett av sovrummen har originalgolvet tagits fram och förädlats. Källaren vittnar om byggåret med stensatta välvda tak och inredd vinkällare.

Garaget, drömmen för den som vill ha hobbyn hemma eller bedriva sin verksamhet på hemmaplan. Dubbla eldrivna portar där ytan är avdelad för verkstad och tvätthall med golvränna ansluten till oljeavskiljare. Dessutom finns wc samt separat förråd med hyllsystem för effektiv förvaring. Hela byggnaden värms upp med vattenburen golvvärme via en Nibe frånluftsvärmepump.

Stor härlig trädgård ger gott om plats för både trädgårdsodlingar och barnens lek. På entrésidan finns en stor altan i mönsterbetong samt ett härligt spabad för vardagslyx.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Linköping

Kontakta mäklaren

Gustav Spetz

Bjurfors Linköping
Mäklare Gustav Spetz, Bjurfors Linköping
076-9420017