Horla Heden 1 och 2

Horla, Vårgårda Se på karta

5 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
505 m²
Tomtarea
5 921 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
30 100 kr/år

Nu ges äntligen chans att förverkliga drömmarna om familjeidyll och egenföretagande.
Horla Heden 1 och 2 är två unika fastigheter som erbjuder allt från enplansvilla till lokal med separat lägenhet, verkstad, vagnskjul samt Bed & Breakfast.

Drömmer ni om att lämna storstadens myller för att starta familj och företag på landet? I så fall är fastigheterna Horla Heden 1 och 2 svaret på det ni söker. Här finns bland annat en fin enplansvilla från 90-talet samt möjligheternas verksamhetslokal.

På verksamhetens entréplan erbjuds bland annat separat lägenhet om 65 kvm samt verkstadslokal om 150 kvm med stort personalrum. På övervåningen väntar 100 kvm Bed & Brekfast. Till fastigheten hör även pannrum och garage om 50 kvm samt vagnsskjul/förråd om 170 kvm och vagnsskjul om 70 kvm.

Det är endast er fantasi som sätter gränserna för fastighetens framtid. Ta chansen att starta upp något helt nytt – samtidigt som ni bedriver Bed & Brekfast, eller gör om till flera lägenheter. Strax intill kan gästerna njuta av en uteplats med murad pizzaugn och grill. Den separata lägenheten möjliggör i sin tur generationsboende eller uthyrning.

Låt oss nu presentera er nya bostad! Villan är praktiskt fördelad över ett plan, vilket skapar ett bekvämt och lättillgängligt hem som passar de flesta. Bakom ytterdörren möts ni av en möblerbar hall.

Det stora köket är skräddarsytt för social matlagning, här kan flera umgås och laga mat tillsammans. Köksön är utrustad med spis- och gasplattor, grill, fritös diskho samt takhängd fläkt. Därtill finns inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, vinkyl, kyl och frys samt diskmaskin. Intill köket finns ett rymligt kylrum, här finns plats för allt som behövs för härlig matlagning. Pricken över i:et är en vedspis i täljsten med kåpa – här kan ni tillaga höstgrytan på nygammalt vis!

Vardagsrummet karakteriseras av en gedigen eldstad samt fina ljusinsläpp via spröjsade fönster. Den sociala ytan förlängs med ett uterum, som under årets varmaste månader kan förenas med altanen. I trädgården finns därutöver ett växthus.

Villan har tre sovrum, varav ett lockar med badrum en-suite. Detta badrum nås även från det gemensamma badrum som är försett med hörnbadkar och dubbelkommod. Förutom tvättmaskin, torktumlare och tvättho erbjuder tvättstugan separat badrum. Från tvättstugan når ni ett stort förråd samt garaget, vilket är integrerat i huskroppen.

Huset är naturskönt belägen mellan Säveån och Storsjön som båda inbjuder till rikt friluftsliv med bad, paddling och fiske. Det finns en badplats några hundra meter bort och den kommunala badplatsen nås med en kort promenad eller cykeltur.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås