Torsjövägen 20

Alby, Ånge kommun Se på karta

350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
116 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
1 150 m²
Byggår
1934

Välkommen till den här familjevillan om 116 kvm som disponeras på 5 rum varav 3 sovrum.

Hemmet har en smart trivsam planlösning med trevliga och tidlösa materialval. När du kliver in i bostaden välkomnas du av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter.
Här erbjuds ett stort och rymligt kök där luckor och lådor är i en vit kulör, som kombineras med vitt kakel, vilket ger ett rent och prydligt intryck. Gedigen och funktionell maskinpark som underlättar vardagen samt väldigt goda arbetsytor som skapar ett kök perfekt för god matlagning. I köket kan två personer enkelt laga mat tillsammans utan att behöva trängas. Här finns gott om plats för matbord, men har man en större middagsbjudning kan man ta sina gäster in till matrummet där det stora sällskapet får plats, detta rum kan även disponeras som ett extra sovrum. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder goda möbleringsmöjligheter, här finner du även ett gediget ljusinsläpp från rummets större fönsterpartier. På entréplan finner du hemmets ena wc, som är utrustat med tvättmaskin, samt på övre plan hittar du hemmets badrum. Övervåningen är även utrustat med tre rymliga sovrum. På fastigheten finner du även goda förvaringsmöjligheter i uthuset och garaget.

Behöver du ta dig mot staden så finner du Ånge på endast ca 10-15 min. Här kommer du att finna allt det nödvändigaste.

För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View.

Där du trivs.
Där är ditt hem.
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Rasmus Israelsson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Rasmus Israelsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-3600396