Kallkällevägen 13

Alsike, Knivsta kommun Se på karta

4 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
129 m²
Tomtarea
1 218 m²
Uteplats
Ja

Välkommen till Kallkällevägen i populära och växande Alsike!

Här finns nu möjlighet att förverkliga din husdröm på en fastighet i ett uppvuxet område i barnvänliga och populära Alsike. Markarbeten har påbörjats på tomten och bygglov finns för enplanshus Linnéa inkl kopplat garage från Älvsbyhus samt längsgående bullerplank runt fastigheten. Linnéa är en av Sveriges mest sålda villor. Huset levereras i sitt grundutförande på 129kvm med tre sovrum samt tvättstuga. För en större familj med behov av ytterligare ett till två sovrum går det som tillval att få som en del av vardagsrummet. Se exempel på planritning i utförandet av fyra rum och kök i annons.

Observera att fastighetsmäklaren enbart förmedlar tomten. Vid köp av tomt så upprättas ett vilkorat köpeavtal beträffande en signerad totalentrepenad med husleverantören. Huset är beställt från leverantör och preliminär leverans sker 2024 då huset även förväntas stå färdigt. Anslutningsavgift för vatten och avlopp är erlagd. Givetgivs finns möjlighet att köpa enbart tomt. Kontakta mäklaren för mer information.

Här bor du bekvämt i ett etablerat och uppvuxet bostadsområde med växlande bebyggelse på stora villatomter med närhet till naturen. Fastigheten ligger på bekvämt promenadavstånd till centrala Knivsta med service och mycket bra kommunikationsmöjligheter via tågstation och E4. Knivsta är en mycket expansiv kommun. Här finns bra skolor, aktivt föreningsliv och en härlig natur med badsjöar och strövområden. 29 minuter till Stockholm cityterminal, 8 min till Arlanda och 10 min till Uppsala.

Varmt välkommen att besöka fastigheten.

Observera att fastigheten kan komma att säljas innan budgivning. Visning sker på förfrågan. Ring mäklaren omgående vid intresse eller för att lägga bud.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Mert Hedman

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Mert Hedman, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
0703550348