Voxome 145 - Fast pris!

Alunda, Östhammars kommun Se på karta

1 450 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
107 m²
Biarea
24 m²
Tomtarea
2 177 m²
Byggår
1946
Driftkostnad
35 359 kr/år

FAST PRIS - Först till kvarn!
Fastigheten säljs till ett fast pris. Detta innebär att den som först lägger bud på begärt pris får köpa fastigheten. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning.

Har ni alltid drömt om ett charmigt hus på landet? Då har ni hittat rätt!
Nu har ni möjligheten att förvärva denna trivsamma fastighet belägen i ett rogivande och lantligt läge! Här bor ni med naturen runt knuten med tillgång till en generös trädgårdstomt.

Välkomna till Voxome 145 och detta enplanshus med källardel. Här kliver ni in och möts av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Huset erbjuder trivsamma gemensamhetsytor i det rymliga vardagsrummet samt matsalsrummet där ni kan samla familj och vänner. I husets kök kan ni tillaga goda middagar för att sedan slå er till bords med familjen. Här finner ni även tre sovrum vilket passar den lilla som såväl stora familjen samt en WC.

I källarplan finner ni ett badrum med dusch, en enklare tvättstuga samt en avdelning för ytterligare förvaringsmöjligheter.

Utvändigt så erbjuder den rymliga tomten härliga grönytor i ett avskilt läge och lämpar sig väl för lekande barn samt vuxna. Här finns stora möjligheter för den trädgårdsintresserade.

På fastigheten ryms utöver bostadsbyggnaden en rymlig carport, en lekstuga samt ett uthus med ytterligare förvaringsmöjligheter.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Jesper Staring

Notar
Mäklare Jesper Staring, Notar
0768-54 96 85
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021