Fridhemsvägen 4B

Ånge kommun Se på karta

1 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
396 m²
Tomtarea
1 557 m²
Byggår
1936
Driftkostnad
94 609 kr/år

Välkommen till Fridhemsvägen 4B!
Här har du möjlighet att förvärva en äldre, charmig bostad och sätta din egen prägel.

När du kommer in i huvudhuset möts du av en rymlig hall med med vy över allrummet. I hallen finns möjlighet till avhängning och sittyta innan ni når mellanhallen som skiljer nedervåningens ytor åt. Här finns ett badrum med wc, handfat och dusch.

Från mellanhallen når ni köket och här finns idag kyl/frys, spis och ugn samt diskmaskin. En matplats ryms fint och köket kläs idag av charmiga träluckor. Vidare når vi allrummet vilket har ett gediget trägolv och här finns yta för såväl en större matplats och soffgrupp. Allrummet välkomnar långa middagar i sällskap av både vänner och familj utan att trängsel. I allrummet finner ni trappen upp till övre plan som inrymmer fyra rymliga sovrum med utrymme för bra förvaring.

Tomten är mysig och träden skiljer huvudhuset och hyreshuset åt.

På fastigheten finns ett hyreshus med lägenheter som idag hyrs ut. På källarplan finns tvättstuga och förvaringsmöjligheter.
Ytterligare ett uthus finns vilken idag används för uthyrning som kontor. I uthuset finns toalett, kök och allrum och kan gott nyttjas som en ytterligare uthyrningslägenhet om så önskas.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Sundsvall

Kontakta mäklaren

Anna Östlund

HusmanHagberg Sundsvall
Mäklare Anna  Östlund, HusmanHagberg Sundsvall
0706060988