Mäklare Anna Östlund

Anna Östlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Torggatan 9, null, Ånge kommun
  • Budgivning pågår

Torggatan 9

Lägenhet
Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
175 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 931 kr/mån
2 448 kr/m²

Välkommen till en centralt belägen 3:a om 71,5 kvm med närhet till allt i Ånge centrum. Här bor ni högst upp i huset på våning tre med fönster i flera väderstreck. Här finns två generösa sovrum, vardagsrum med vackert parkettgolv och utgång till balkongen samt ett renoverat kök. Duschrummet har kakel och klinker och plats för tvättmaskin. Lägenheten har gott om förvarings möjligheter i praktiska inbyggda garderober. Föreningen är populär och välskött och det finns ett större förråd samt ett matkällarförråd till lägenheten.. Här bor ni med närhet till allt vad Ånge centrum har att erbjuda och gångavstånd till tågstationen. Varmt välkommen att boka er för visning.

  • Balkong
Centralgatan 9, null, Ånge kommun

Centralgatan 9

Lägenhet
Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
275 000 kr
78 m²
4 rum
vån 3
4 619 kr/mån
3 526 kr/m²

Välkommen till en centralt belägen 4:a om 78 kvm med närhet till allt i Ånge centrum. Här bor ni högt belägen på våning två med fönster i flera väderstreck. Här finns gott om plats för matplats då ett tidigare sovrum gjorts om till matrum för att göra köket större. Trots det finns det möjlighet till två sovrum i bostaden och vardagsrummet är generöst med gott om plats för sittgrupp. Här får ni både en fransk och en vanlig balkong. Lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter i praktiska inbyggda garderober och i duschrummet är generöst. Till lägenheten kommer också två förråd och i huset finns en gemensam tvättstuga. På innergården finns uteplats med grillmöjligheter för föreningens medlemmar och föreningen är populär och välskött. Här bor ni med närhet till allt vad Ånge centrum har att erbjuda och gångavstånd till tågstationen. Varmt välkommen att boka er för visning.

  • Balkong
Ådalsvägen 15, null, Härnösands kommun

Ådalsvägen 15

Övrigt
Härnösands kommun
HusmanHagberg Sundsvall
2 800 000 kr
3 070 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ABF:s lokaler på Ådalsvägen 15. Här har flertalet verksamheter bedrivits genom åren så här finns många möjligheter. Idag finns utrymmen inredda för verksamheter så som dansstudio, aula, ateljéer, datorsal, kontor, samtalsrum, garage och musikstudio. Fastigheten har en tomtarea 3070 kvm och lokalarea på ca 1071 kvm och en BTA på 1129 enligt taxeringen. Utanför finns goda bussförbindelser och gott om parkeringsmöjligheter. Då fastigheten använts för egen verksamhet finns inga direkta hyresintäkter att redovisa. Köparen kommer få möjlighet att göra en besiktning, därefter kommer fastigheten säljas med en friskrivningsklausul mot dolda-fel.

Hallsta 360, Hallsta, Ånge kommun

Hallsta 360

Villa
Hallsta, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
575 000 kr
72 + 72 m²
1 000 m² tomt

Nu finns det chansen att förvärva denna hemtrevliga villa med utsikt över Ljungan. Direkt när man öppnar dörren och kliver in i hallen möts man av den hemtrevliga känslan. Hallen är rymlig och det finns också gott om plats för förvaring. Köket är fräscht med många arbetsytor och det finns även plats för ett matbord i direkt anslutning till köksytan. Ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och en matgrupp. Från vardagsrummet finns också en utgång till en balkong där man har en fin vy över bakgården och Ljungan. Utöver balkongen finns även en inglasad altan på framsidan av huset. På entréplanet finns det även ett duschrum med dusch och 2 sovrum. I källarplan finns det en rymlig tvättstuga, gillestuga eller extra sovrum om så önskar, matkällare och ett garage. Här är också fiber indraget. Tomten är härligt och generös och här finns plats för sommarens lekar och spel. Här finns verkligen utrymme och för den som gillar att odla är tomten perfekt. Här finns också förråd med en carport. Här bor ni med närhet till Ånge Centrum med skola, förskola, mataffär, systembolag, apotek och postombud. Välkommen!

Fänriksgatan 6B, Östermalm, Sundsvalls kommun

Fänriksgatan 6B

Övrigt
Östermalm, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
8 900 000 kr
444 m²
1 016 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva denna välskötta hyresfastighet. Huset ligger på en lummig återvändsgata med gångavstånd till stan precis där Södermalm möter Östermalm. Huset består idag av 7 lägenheter. Översta plan består av en 4:a, vidare har vi fyra 2:or och på källarplanet finns en 1:a och en 2:a. Totalt 444 kvm. Lägenheterna är välskötta och lägenheten på övre plan har en härliga charm med synliga takbjälkar och kamin. På fastigheten har vi också 5 stycken parkeringsplatser och det finns outnyttjat plats på tomten om man vill göra plats för fler. Totala intäkter idag på 576 518 kr och en driftskostnad på 125 000 kr. På begärt pris ger detta en direktavkastning på ca 4,8%. Hyresnivåerna är idag också relativt låga. Området är populärt och med närhet till både centrum och naturområden kring Södra Berget är det en attraktiv plats att bo på. Fastigheten säljs genom bolagsöverlåtelse av ett nybildat bolag och med friskrivningsklausul mot dolda-fel. För mer information och fler bilder, kontakta fastighetsmäklaren.

Tomt i centrala Matfors, null, Sundsvalls kommun

Tomt i centrala Matfors

Tomt
Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
450 000 kr
1 000 m² tomt

Nu finns möjlighet att bygga ert eget drömhus på denna hörntomt i etablerat villaområde i Matfors. Plan och fin tomtmark som gör det enkelt att komma igång med bygget utan allt för kostsamma markarbeten. Ni bor i ett lugnt och populärt området med närhet till Matfors centrum. Ni når enkelt all tänkbar service såsom förskola och skola. Vårdcentral, badhus, sporthall, banker, matvarubutiker och bra kommunikationer till Sundsvall. Varmt välkomna att åka ut och titta på tomten.

  • Plus
Backen 5:66, Torpshammar, Ånge kommun

Backen 5:66

Tomt
Torpshammar, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
195 000 kr
5 282 m² tomt

Nu finns en chans att köpa denna generösa tomt om 5282 kvm i Rönningen, Torpshammar. Här får ni ett fritt läge med avstånd till närmsta granne och en vacker utsikt över Ljungandalen. Här kan ni själva bygga ert drömboende oavsett om det är för permanentbruk eller för fritidsändamål. Tomten ligger utanför detaljplanerat område så här söker ni fritt om bygglov och bygger i samråd med Ånge kommun. Idag finns ingen anläggning för vatten och avlopp på tomten. På kort avstånd från tomten når ni Torpshammar med pizzeria och matbutik. I området finns också flera sedvärdeheter och inte långt härifrån har ni de kända och omtalade långhuset i Viskan. Ni når också Sveriges mittpunkt, Flataklocken som är värd en dagsutflykt och för den som gillar golf finns Hussborgs Herrgård inte långt ifrån tomten. För den som pendlar finns även tågstationen nära till i Torpshammar. Varm välkommen att åka ut och titta på tomten.

Visar alla 7