Mäklare Anna Östlund

Anna Östlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Boda 256, null, Ånge kommun

Boda 256

Villa
Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
495 000 kr
68 + 68 m²
2 150 m² tomt

Nu finns det chansen att förvärva denna hemtrevliga villa i Boda, Torpshammar. Direkt när man öppnar dörren och kliver in i hallen möts man av den hemtrevliga känslan. Hallen är rymlig och det finns också gott om plats för förvaring. Här har vi också ett förråd/klädkammare som också skulle kunna byggas om till duschrum/WC. Köket är fräscht med goda arbetsytor och det finns även plats för ett matbord. Ljust vardagsrum med plats för soffgrupp. Från vardagsrummet finns en trappa till neder plan där vi hittar sovrum, allrum samt utgång till det härliga inglasade uterummet. Här nere har vi också WC, dusch, bubbelbadkar och tvättstuga. Tomten är härligt och generös och idag är en del av den nedre tomten outnyttjad och här finns det möjlighet att slya av för att komma närmare Ljungan som rinner nedanför huset. Här finns verkligen utrymme och för den som gillar att odla är tomten perfekt. Här finns också en gäststuga med sovrum och förråd. Här bor ni privat men ändå med närhet till mycket. På under 10 minuter med bil når ni Stöde med diverse närservice, skola, förskola. För den som pendlar finns det också tågstation i Stöde med flera avgångar per dag. Även Torpshammar når ni på bara några minuter med mataffär. Det här är verkligen ett hus som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning.

Ovansjö 192, Ovansjö, Ånge kommun

Ovansjö 192

Villa
Ovansjö, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
1 475 000 kr
127 + 64 m²
5 rum
1 764 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna trevliga enplansvilla med 4 sovrum, härlig tomt, stort kök och garage i Ovansjö. Här bor ni bekvämt med genomgående gott skick. Huset har goda utrymmen för umgänge med både familj och vänner. Köket är modernt renoverat med en hemtrevlig känsla och här finns gott om arbetsytor och plats för matbord. Från köket har vi också access till tvättstugan med dusch, bastu, groventré och garage. Vardagsrummet är generöst med kamin och utgång till husets trevliga baksida. Tomten är stor och generös och här behöver ni inte trängas. Gott om plats för odlingar och sommarens lekar och spel. Vidare har vi en gästtoalett samt ett badrum med badkar. Här är det bara att flytta in och börja trivas och huset finns tillgängligt för snabbt tillträde om så önskas. Området är naturnära med fina svamp- och bärskogar inpå knuten. Centrala Ånge når ni på under 10 minuter med skolor, förskolor, butiker och restauranger. Vill ni hellre styra mot fjällen är det endast ca 1,5- 2 timmar till Klövsjö och Vemdalens skidanläggningar. Varmt välkommen att boka er på visning.

Stora Havstoviken 250, Alnö, Havstoviken, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Stora Havstoviken 250

Fritidshus
Alnö, Havstoviken, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
1 850 000 kr
42 m²
1 500 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva detta mysiga fritidshus med fantastiskt läge i Stora Havstoviken. Här får ni en generös naturtomt med vacker utsikt över havet. Stugan byggdes ut 2015 med kök och duschrum och består idag av detta samt vardagsrum och ett rum som idag används som matrum. Matrummet har tidigare nyttjats som sovrum men idag används gäststugan på tomten för extra sängplatser när inte vardagsrummet räcker till. Det inglasade uterummet har gott om plats för matbord och här kan ni också njuta av den vackra vyn. Förutom gäststugan finns två ytterligare byggnader på tomten som idag inrymmer vedbod och förråd. Servitut på båtplats sedan avstyckningen finns. Huset säljs med de flesta inventarierna. Varmt välkommen att boka er på visning.

Barrtagsvägen 12C, Centrum, Ånge kommun

Barrtagsvägen 12C

Lägenhet
Centrum, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
475 000 kr
105 m²
4 rum
vån 1/2
5 462 kr/mån
4 524 kr/m²

Välkommen till Barrtagsvägen 12C Nu finns det möjlighet att förvärva ett av de familjevänliga radhusen med balkong, uteplats och garage på populära Barrtagsvägen. Rymliga och smarta 105 kvadratmeter, fördelade på 4 rum och kök. Här ingår vatten, värme, internet/TV i månadsavgiften. Radhuset som överlåts som bostadsrätt har generösa ytor där familjen har ordentligt med plats. På entréplan finns plats för ytterkläder och skor samt förråd med ordentligt förvaringsutrymme. Här finns även ett sovrum, wc, ingång till tvättstuga och garage. En trappa upp finns husets mer sociala utrymmen med vardagsrum, kök, två mysiga sovrum samt ett badrum. Köket är utrustat med kyl/frys, spis med ugn samkt fläkt. Det finns bra med bänkytor och skåp och här finns plats för ett större matbord. Från köket öppnar en balkongdörr upp till en härlig terrass mellan husen där man kan ta sin kaffekopp i lugn och ro. Terrassen övergår i sin tur till gräsmattan som gränsar mot skogen. Från det stora vardagsrummet når du vidare den trevliga balkongen. Här bor du nära centrala Ånge i vacker och lugn natur. Till Ånges mysiga stadskärna har du gång- eller cykelavstånd. På 10 minuter promenerar du ner till stationen och därifrån kan du ta dig vidare med buss och/eller tåg till Sundsvall eller Östersund. Välkommen att boka dig på visning på Barrtagsvägen 12C!

  • Balkong
  • Uteplats
Grönviken 496, null, Bräcke kommun

Grönviken 496

Gård/Skog
Bräcke kommun
HusmanHagberg Sundsvall
1 200 000 kr
6,2 ha tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva Grönviken 496. Idag ett enklare sommarboende men med möjlighet att göra till ett permanentboende som önskas. Läget är oslagbart med ett stenkast ned till Revsundsjön med båthus och badmöjligheter. Här finns också ca 6 ha åker och betesmark så för den som vill ha djur finns här utrymmet. Taket byttes och elen byttes ut år 2000. Huset är äldre med entréplan med kök, vardagsrum och skafferi. På övre plan hittar vi två sovrum med plats för dubbelsängar. Ni bor ostört utan insyn från grannar och här kan ni verkligen skapa er egna oas oavsett hur ni vill använda fastigheten. Det finns idag endast indraget sommarvatten kopplat till en äldre stenkista men huset har ett föreläggande mot att släppa ut avloppsvatten vilket gör att denna anläggning inte får användas. Vid nybyggnation/renovering behöver alltså en avloppslösning installeras då det idag inte finns någon godkänd lösning. Köparen kommer får möjlighet att besikta fastigheten och därefter kommer fastigheten säljas med en friskrivningsklausul. Det här är en fastighet som måste upplevas på plats. Varmt välkommen att boka er på visning!

Vallarevägen 1, Centrum, Ånge kommun

Vallarevägen 1

Radhus
Centrum, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
350 000 kr
104 + 72 m²
5 rum
762 m² tomt

Välkommen till Vallarevägen 1! Bostaden är belägen i ett populärt, centralt barnområde i Ånge med endast en kort promenad till den fina badplatsen Vojen, ca 1km till ishallen och ca 1km in till torget med tågstation och allt som Ånge kan erbjuda. På möjligt promenadavstånd finns även Ånge ridklubb endast ca 1,5km från huset. På entréplan finns kök, vardagsrum, badrum, ett rum som idag saknar golv men som passar utmärkt till sovrum samt ett generöst vardagsrum. Vardagsrummet går att dela av för att skapa fler sovrum om så önskas. Från vardagsrummet har vi också utgång till tomtens baksida. Här finns det stora ytor och ni har plats för odlingar och studsmatta. Här finns också en uteplats med plats för bord och stolar. I hallen finns trappen som leder upp till övre plan där toalett samt ytterligare två sovrum finns. Vidare har vi källarplan som inrymmer pannrum, hobbyrum och tvättstuga. Det finns även ett garage med plats för mindre bil på framsidan. Fiber är indraget. Här har ni en bostad som det bara är att flytta in i samtidigt som det finns rum ni kan utveckla och anpassa huset efter era behov. Varmt välkomna på visning!

By 110, Alby, Ånge kommun

By 110

Fritidshus
Alby, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
950 000 kr
100 m²
4 rum
1,5 ha tomt

Välkomna till detta härliga boende i hjärtat av Alby. Med skog och ängar som närmsta granne hittar ni här ett mycket mysigt hus med stor gästlägenhet och härlig bastu. Bäcken som porlar precis runt knuten och fåglar som kvittrar är stora delar av dygnet det enda som hörs. Huset rymmer i entréplan ett stort allrum med utgång till härligt inglasat uterum, rymligt kök, matrum samt badrum. På övre planet finns 2 st mycket mysiga sovrum samt gott om förvaring. I gårdshuset finns ett litet kök, soffplats och ett stort sov/allrum. Perfekt när man har gäster på besök men fortfarande vill ha lite egenplats. På fastigheten finns vidare förråd och bodar, En liten snickarboa samt pumphus. Gårdensplanen är stor och insynsskyddad och erbjuder en härlig uppväxt trädgård och lummig atmosfär. Varmt välkomna för ett besök på plats.

Hallsta 329, Hallsta, Ånge kommun

Hallsta 329

Villa
Hallsta, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
695 000 kr
117 m²
4 rum
1 075 m² tomt

Välkomna till denna fantastiskt trevliga villa i Hallsta. Ett hus som man märker att de nuvarande ägarna har älskat och brytt sig om. Beläget i ett naturskönt område med bara några hundra meter till vattnet hittar ni ett supermysigt hem. En alldeles lagom stor tomt med plan gräsmatta, fint växthus och inte för många grannar. Tomten är plan och förutom en vacker gräsmatta finns här en trevlig växtlighet i form av träd och buskar som ramar in på ett väldigt fint sätt. Huset har en mycket öppen planlösning mellan kök, matrum samt allrum och känslan är klart större än vad boarean visar. Mitt mellan allrum och matrum står en vacker kamin som även den bidrar till den mysiga känslan samt hjälper till att hålla värmekostnader nere. Vidare finns 2 stora sovrum som tidigare varit 3st. Möjligheten är god att åter igen dela av ena sovrummet om behovet skulle uppstå. En rymlig tvättstuga vid entrén gör det enkelt vintertid med blöta kläder och annat som snabbt behöver tas om hand och torka. Badrummet är även det rymligt med stor dusch. Vinden har bra ståhöjd så möjlighet att inreda ett till plan eller ett loft finns för den som skulle vilja. På baksidan av huset med utgång från köket finns en stor altan med en del under tak för dom gångerna solen blir för het och en del öppet för er som gillar att steka i värmen. Garage finns även det och förvaringsmöjligheterna är mycket goda. Välkomna att boka in er på visning och upptäck ert nya hem.

Forsövägen 1, null, Ånge kommun

Forsövägen 1

Villa
Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
495 000 kr
42 m²
2 rum
1 340 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva detta trivsamma hus anno 1939. Modernisering har skett men känslan är väl bevarad och den gamla charmen finns kvar. Fina sociala ytor på entréplan. Här finns ett allrum, stort kök med vedspis samt duschrum. På övre plan finns ett sovrum samt liten hall och wc. Tomten är plan med stora gräsytor för sommarens lekar och spel. Här finns stora möjligheter för den som är intresserad av odling. På fastigheten finns även ett förråd samt förrådslänga med carport. Fastigheten har enskilt vatten och avlopp. Luftvärmepump bidrar till effektiv uppvärmning, Området är mysigt och ni bor med närhet till Ånge Ridklubb, Ishallen och in till tågstationen och torget i centrala Ånge är det mindre än 2 km. Här har ni allt ni kan behöva med affärer, apotek, restauranger och postombud. Varmt välkomna att boka er på visning.

Håkansvägen 1, null, Ånge kommun

Håkansvägen 1

Villa
Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
1 450 000 kr
116 + 46 m²
5 rum
1 192 m² tomt

Nu finns det möjlighet att köpa denna trevliga familjevilla på Håkansvägen 1 i Ånge. Område ör mysigt och populärt och ni bor ett stenkast från Vojens badplats, fina grönområden och en mycket kort promenad ner till Ljungan. Huset har också en stor härligt tomt med gott om odlingsmöjligheter och fina grönytor. Huset är i tvåplan i souterräng och på entréplan har vi idag vardagsrum med utgång till härlig inglasad altan, kök med plats för matbord, mindre rum innanför köket som kan fungera som kontor eller sovrum. Vidare finns två större sovrum samt ett duschrum med kakel och klinker. På nedre plan hittar vi en gillestuga/sovrum, generös tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, garage, toalett samt en entré. För den som har egen verksamhet skulle det fungera ypperligt att hålla till här nere med egen ingång och tillgång till WC. Här bor ni bekvämt och billigt med bergvärme och snart inkopplat fiber. Området är barnvänligt och ni har nära till allt. Endast ca 1km till ishallen Ånge Ridklubb och ca 1km in till torget med tågstation och allt som Ånge kan erbjuda med affärer, apotek, restauranger och postombud. Varmt välkomna att boka er på visning av Håkansvägen .

Kubikenborgsgatan 5A, Kubikenborg, Sundsvalls kommun

Kubikenborgsgatan 5A

Lägenhet
Kubikenborg, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
650 000 kr
45,7 m²
1 rum
vån 3/3
2 963 kr/mån
14 223 kr/m²

Om ni letar efter en charmig lägenhet med en riktigt hemtrevlig känsla så kan ni sluta leta nu. Hemmet är en 1:a på 45,7 kvm men känns så otroligt mycket större tack vare sin smarta planering. Här får ni en ordentlig hall med gott om utrymmen för ytterkläder och skor. Köket med flertalet skåp och förvaringsmöjligheter har verkligen bra arbetsytor. Här behöver ni inte trängas även om ni är flera som ska laga mat. Vardagsrummet har även det gott om plats och ni får enkelt in både soffa och matbord. Genom alkoven i rummets ena del får sängen en naturlig plats och behöver inte stå centralt i rummet. Ni får till och med plats med en mindre walk in closet i anslutning till sängen. Duschrummet har plats för dusch-hörna, WC, stor kommod för förvaring och handfat. Planlösningen gör verkligen att denna lägenhet känns ordentligt rymlig och varje kvadratmeter är utnyttjad optimalt. Snedtaken och takfönstren bidrar verkligen till den hemtrevliga känslan och här kan ni bara flytta in och njuta. På samma våningsplan har ni också access till ett av förråden vilket gör det enkelt om man vill säsongs-förvara saker. Tvättstugan, matkällarförråd och cykelförråd finns i källaren. På föreningens gård finns grillplats och boulebana och här går det verkligen att mysa på somrarna. Ett stenkast från huset har ni Ica Kubiken och i närområdet finns annan närservice så som vårdcentral. Åker ni buss är det inget problem och ni når busshållplatsen på bara någon minuts promenad. Det är heller inte långt att gå eller cykla in till centrum. Varmt välkomna på visning!

Hallsta 360, Hallsta, Ånge kommun

Hallsta 360

Villa
Hallsta, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
445 000 kr
72 + 72 m²
1 000 m² tomt

Nu finns det chansen att förvärva denna hemtrevliga villa med utsikt över Ljungan. Direkt när man öppnar dörren och kliver in i hallen möts man av den hemtrevliga känslan. Hallen är rymlig och det finns också gott om plats för förvaring. Köket är fräscht med många arbetsytor och det finns även plats för ett matbord i direkt anslutning till köksytan. Ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och en matgrupp. Från vardagsrummet finns också en utgång till en balkong där man har en fin vy över bakgården och Ljungan. Utöver balkongen finns även en inglasad altan på framsidan av huset. På entréplanet finns det även ett duschrum med dusch och 2 sovrum. I källarplan finns det en rymlig tvättstuga, gillestuga eller extra sovrum om så önskar, matkällare och ett garage. Här är också fiber indraget. Tomten är härligt och generös och här finns plats för sommarens lekar och spel. Här finns verkligen utrymme och för den som gillar att odla är tomten perfekt. Här finns också förråd med en carport. Här bor ni med närhet till Ånge Centrum med skola, förskola, mataffär, systembolag, apotek och postombud. Välkommen!

Brännan 217, null, Ånge kommun

Brännan 217

Fritidshus
Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
1 195 000 kr
50 m²
3 rum
3 790 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva detta trivsamma, charmiga fritidshus. Här finns ett unikt tillfälle att skaffa ett fritidsboende med en otroligt månadskostnad då en av fastigheterna har ett frikraftsavtal på 1 235 kwh. Här får ni en mysig oas med tomt ned mot Ljungan. Tack vare att köpet innefattar hela 3 tomer får ni här ett privat läge utan grannar nära inpå. Köpet innefattar Ånge, Ånge 3:435 med 1000 kvm tomt, Ånge 3:494 med 1450 kvm tomt samt Ånge 3:564 med 1340 kvm tomt som ger en total areal på 3 790 kvm. Storstugan har en gång i tiden flyttats till platsen från Gammelbodarna och har en otrolig charm med sin timrade stomme. Stugan består av hall med plats för kläder och skor, här har vi också ett utrymme för förtorkningstoaletten. Vidare har vi ett mysigt kök och ett stort vardagsrum som blir stugans hjärta. Här kan ni samlas runt den öppna spisen eller njuta av en middag vid matplatsen. På övre plan har vi en stor trapphall med möjlighet att möblera samt ett stort sovrum. Hela huset har en härlig känsla med de timrade väggarna och snedtaket på övre plan. Utomhus finns det gott om plats tack vare de tre tomterna. Här finns det stora möjligheter för plantering och odling om det intresset finns. Skulle ni vilja utveckla fastigheterna med ytterligare stugor eller annat så finns det absolut plats. På den övre tomten så finns det idag en byggnad som används som förråd samt snickarbod. I snickardelen finns det en vedspis och med lite arbete och kärlek kan det här bli en riktigt fin gäststuga. På denna tomt finns även ett äldre dass. Fiber finns indraget till storstugan. Vidare är hela området omgivet av vacker natur. Här växer blåbär in på knuten och det är enkelt att ta sig ut i skog och mark för en promenad eller på svamp-jakt. Samtidigt är bara ca 2,5 km in till Ånge centrum där det finns Ica butik, Coop butik, systembolag, bensinstation, vårdcentral, apotek, restauranger och diverse småbutiker. I området finns också skolor, förskolor, ishockeyhall och fotbollsplaner. Välkommen att anmäla er på visning!

  • Plus
Villagatan 6, Fränsta, Ånge kommun

Villagatan 6

Villa
Fränsta, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
1 500 000 kr
151 + 21 m²
7 rum
616 m² tomt

Välkommen till ett boende utöver det vanliga i mysiga Fränsta. Ett stenkast från vattnet finner du denna väl renoverade villa. Huset erbjuder både vanlig pool och bubbelpool, stora altaner och en överlag fantastisk utemiljö. Det inglasade uterummet är placerat mitt emellan de 2 poolerna och ger en mycket social miljö, perfekt för sommarens härliga grillfester. Huset i sig är uppdelat i 2 plan. Ett entreplan med öppen planlösning direkt från hallen mot allrum och kök. Mellan allrum och matplats finns en fin kamin, en verklig mysfaktor dom där regniga höstdagarna, Här finns också ett nyrenoverat badrum, tvättsuga samt sov och hobbyrum. I suterängplan finns ytterligare ett allrum, det här med en tullikivi som sprider en fantastisk värme. Från det här allrummet finns också en utgång till garaget samt utgång till ytterligare en härlig uteplats. Vidare på nedre planet finns det 2 fina sovrum samt gott om förvaringsmöjligheter. Det här huset har verkligen den där speciella touchen som ni letar efter. Ett väl omhändertaget, fint renoverat och rymligt boende med den extra lilla lyxkänslan. Helt enkelt en möjlighet ni inte vill missa. Välkomna till Villagatan 6.

Koldalsvägen 12, Fränsta, Ånge kommun

Koldalsvägen 12

Villa
Fränsta, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
350 000 kr
164 m²
1 330 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva denna charmiga villa med naturen som granne. Huset är i två plan med entréplan som består av hall, kök, duschrum, generöst vardagsrum och hela 3 sovrum. På övre plan hittar vi ytterligare två sovrum och ett äldre badrum. Det här gör att huset har plats för många och familjen kan växa utan problem. På tomten har vi idag ett äldre gästhus samt en större förrådsbyggnad. Här bor ni med skogen som granne och för den som gillar att plocka svamp, bär och promenera i naturen har ni här ett guldläge. Den lokala idrottsplatsen/fotbollsplanen ligger ett stenkast bort och lika så Getberget för den som vill åka utför. Samtidigt som ni bor nära natur och fritidsaktiviteter så bor ni även med närhet till centrala Fränsta med matbutiker, apotek, gym, badhus, restauranger och skola, förskola. Varmt välkommen på visning, det här är ett hem som behöver upplevas på plats.

Ede 255, null, Ånge kommun

Ede 255

Gård/Skog
Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
1 750 000 kr
128 m²
5 rum
5 ha tomt

Nu finns det möjlighet att bli ny ägare till denna charmiga gård om ca 5 hektar med mysiga omgivningar i Ede. Här får ni ett trivsamt hus där det bara är att flytta in. Huset är i två plan och har idag fyra sovrum. Köket har gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter och plats för matbord. Vardagsrummet har plats för både större matplats och soffgrupp och härifrån tar vi oss vidare ut på den härliga altanen som sträcker ut sig på husets baksida. Här njuter ni av solens strålar från tidig förmiddag till kväll. Huset har byggts ut med större hall, duschrum, ett sovrum och en generös tvättstuga. På övre plan hittar vi idag tre sovrum och här är det också förberett och rör är dragna för en toalett. Slutför och välj själv vilka ytskikt ni vill ha så har ni en toalett även här uppe. På tomten har ni idag ett stort dubbelgarage på ca 100 kvm med stora möjligheter. Fortsätt använda det som garage eller varför inte inreda det som stall eller annan egen verksamhet? Möjligheterna är stora och här finns utrymmet. Runt huvudhuset har ni ett stort område med äng och skogsmark, perfekt om ni vill ha djur. Idag har delar av marken lånats ut för bete med jämna mellanrum för att säkerställa att marken hålls öppen så den står redo om det intresset finns. Fiber finns indraget till fastigheten. En kort promenad på fastigheten så når vi även en mysig stuga som idag använts som ett mysigt utflyktsmål för familjen. Här kan ni grilla korv, kanske ha en mysig glöggbjudning vid jul eller sova över på sommaren? En mysig plats som verkligen uppskattats av familjen. Fastigheten är i tre skiften och på ett av skogsskiftena finns ytterligare en byggnad. Denna är i något sämre skick och används idag endast som förråd. Gården ligger trevligt i Ede med kort resväg in till Ånge centrum där ni har allt från mataffär, bank, skola, förskola, apotek, bageri och pizzerior.

Ådalsvägen 15, null, Härnösands kommun

Ådalsvägen 15

Övrigt
Härnösands kommun
HusmanHagberg Sundsvall
2 200 000 kr
3 070 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ABF:s lokaler på Ådalsvägen 15. Här har flertalet verksamheter bedrivits genom åren så här finns många möjligheter. Idag finns utrymmen inredda för verksamheter så som dansstudio, aula, ateljéer, datorsal, kontor, samtalsrum, garage och musikstudio. Fastigheten har en tomtarea 3070 kvm och lokalarea på ca 1071 kvm och en BTA på 1129 enligt taxeringen. Utanför finns goda bussförbindelser och gott om parkeringsmöjligheter. Då fastigheten använts för egen verksamhet finns inga direkta hyresintäkter att redovisa. Köparen kommer få möjlighet att göra en besiktning, därefter kommer fastigheten säljas med en friskrivningsklausul mot dolda-fel. Priset är förhandlingsbart.

Parteboda 134, Parteboda, Ånge kommun

Parteboda 134

Övrigt
Parteboda, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
595 000 kr
1 600 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska byggnad i hjärtat av sverige. Med en historia som sträcker sig tillbaka till sent 1800-tal finns här en stor trävilla om 1.5 våningsplan med härligt ljusinsläpp. Detaljerna är vackra i denna byggnad tidigare använd som kyrkolokal/samlingslokal. Kakelugn, snickarglädje och rustika detaljer, En riktig möjlighet att förverkliga drömmar. Granne med naturen och ett fåtal hus är läget idylliskt och här finns verkligen en chans att skapa något fantastiskt. Ett spektakulärt eget boende? Lägenheter till uthyrning eller varför inte en gårdsbutik av något slag? Jag tror att möjligheterna är många för dig som ser dom. Taket är bytt men i övrigt är byggnaden i behov av en del målning och kärlek. Viss renovering är även påbörjad på det övre planet. Välkommen att höra av er med frågor och funderingar och anmäl gärna på visning. Ni kommer inte Ångra det.

Fänriksgatan 6B, Östermalm, Sundsvalls kommun

Fänriksgatan 6B

Övrigt
Östermalm, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
8 900 000 kr
444 m²
1 016 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva denna välskötta hyresfastighet. Huset ligger på en lummig återvändsgata med gångavstånd till stan precis där Södermalm möter Östermalm. Huset består idag av 7 lägenheter. Översta plan består av en 4:a, vidare har vi fyra 2:or och på källarplanet finns en 1:a och en 2:a. Totalt 444 kvm. Lägenheterna är välskötta och lägenheten på övre plan har en härliga charm med synliga takbjälkar och kamin. På fastigheten har vi också 5 stycken parkeringsplatser och det finns outnyttjat plats på tomten om man vill göra plats för fler. Totala intäkter idag på 576 518 kr och en driftskostnad på 125 000 kr. På begärt pris ger detta en direktavkastning på ca 4,8%. Hyresnivåerna är idag också relativt låga. Området är populärt och med närhet till både centrum och naturområden kring Södra Berget är det en attraktiv plats att bo på. Fastigheten säljs genom bolagsöverlåtelse av ett nybildat bolag och med friskrivningsklausul mot dolda-fel. För mer information och fler bilder, kontakta fastighetsmäklaren.

Tomt i centrala Matfors, null, Sundsvalls kommun

Tomt i centrala Matfors

Tomt
Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
450 000 kr
1 000 m² tomt

Nu finns möjlighet att bygga ert eget drömhus på denna hörntomt i etablerat villaområde i Matfors. Plan och fin tomtmark som gör det enkelt att komma igång med bygget utan allt för kostsamma markarbeten. Ni bor i ett lugnt och populärt området med närhet till Matfors centrum. Ni når enkelt all tänkbar service såsom förskola och skola. Vårdcentral, badhus, sporthall, banker, matvarubutiker och bra kommunikationer till Sundsvall. Varmt välkomna att åka ut och titta på tomten.

  • Plus
Backen 5:66, Torpshammar, Ånge kommun

Backen 5:66

Tomt
Torpshammar, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
195 000 kr
5 282 m² tomt

Nu finns en chans att köpa denna generösa tomt om 5282 kvm i Rönningen, Torpshammar. Här får ni ett fritt läge med avstånd till närmsta granne och en vacker utsikt över Ljungandalen. Här kan ni själva bygga ert drömboende oavsett om det är för permanentbruk eller för fritidsändamål. Tomten ligger utanför detaljplanerat område så här söker ni fritt om bygglov och bygger i samråd med Ånge kommun. Idag finns ingen anläggning för vatten och avlopp på tomten. På kort avstånd från tomten når ni Torpshammar med pizzeria och matbutik. I området finns också flera sedvärdeheter och inte långt härifrån har ni de kända och omtalade långhuset i Viskan. Ni når också Sveriges mittpunkt, Flataklocken som är värd en dagsutflykt och för den som gillar golf finns Hussborgs Herrgård inte långt ifrån tomten. För den som pendlar finns även tågstationen nära till i Torpshammar. Varm välkommen att åka ut och titta på tomten.

Fränstavägen 281, Fränsta, Ånge kommun

Fränstavägen 281

Övrigt
Fränsta, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
2 500 000 kr
389 m²
1 498 m² tomt

En mycket fin möjlighet att förvärva ett hyreshus i centrala Fränsta med 4 st lägenheter och tre lokaler. Låga driftskostnader och stora möjligheter till en bra avkastning. Bo "gratis" i egen lägenhet eller hyr ut alla för att maximera intäkter. Lokalerna ligger i entréplan och i dagsläget är det bara Handelsbankens gamla lokal som inte är uthyrd. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och möjlighet till visning. Entréplan: Lokal nr 1: Fint renoverad fd banklokal med bankvalv/kontor/wc samt personalrum med trinettkök och konferensrum. (vakant). 156 m2 Lokal nr 2:Fint renoverad Kontorslokal idag uthyrd till hyresgäst. 70 m2 Lokal nr 3: Bankomatlokal LOA. 8 m2 Våningsplan nr 1: Lägenhet nr 1: 3 r o k, Boa 86 kvm. Lägenheten inrymmer Hall. Kök med kyl/frys/spis med häll/diskmaskin och köksfläkt. 2 st sovrum samt rymligt vardagsrum. Lägenhet nr 2 (tidigare uthyrd till Norrskog) Boa 143 kvm. Lägenheten inrymmer Hall. Kök med kyl/frys/spis med häll/diskmaskin och köksfläkt. 2 st sovrum samt rymligt vardagsrum. Våningsplan nr 2: Lägenhet nr 1: 2 r o k, Boa 65 kvm. Lägenheten inrymmer Hall. Kök med kyl/frys/spis med häll/diskmaskin och köksfläkt. 1 st sovrum samt vardagsrum. Lägenhet nr 2: 3 r o k, Boa 95 kvm. Lägenheten inrymmer Hall. Kök med kyl/frys/spis med häll/diskmaskin och köksfläkt. 1 st sovrum samt stor möblerbar hall.

Visar alla 22