Mäklare Anna Östlund

Anna Östlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Koldalsvägen 12, Fränsta, Ånge kommun

Koldalsvägen 12

Villa
Fränsta, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
350 000 kr
164 m²
1 330 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva denna charmiga villa med naturen som granne. Huset är i två plan med entréplan som består av hall, kök, duschrum, generöst vardagsrum och hela 3 sovrum. På övre plan hittar vi ytterligare två sovrum och ett äldre badrum. Det här gör att huset har plats för många och familjen kan växa utan problem. På tomten har vi idag ett äldre gästhus samt en större förrådsbyggnad. Här bor ni med skogen som granne och för den som gillar att plocka svamp, bär och promenera i naturen har ni här ett guldläge. Den lokala idrottsplatsen/fotbollsplanen ligger ett stenkast bort och lika så Getberget för den som vill åka utför. Samtidigt som ni bor nära natur och fritidsaktiviteter så bor ni även med närhet till centrala Fränsta med matbutiker, apotek, gym, badhus, restauranger och skola, förskola. Varmt välkommen på visning, det här är ett hem som behöver upplevas på plats.

Fridhemsvägen 4, Centrum, Ånge kommun

Fridhemsvägen 4

Villa
Centrum, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
2 650 000 kr
265 + 192 m²
8 rum
1 960 m² tomt

Nu finns det ett unikt tillfälle att förvärva detta otroligt charmiga hus ano 1905 beläget i centrala Ånge. Huset är ritat av den välkände Stockholms-arkitekten Ferdinand Boberg, bland annat känd för att ha ritat NK-huset, Rosenbad och Uppenbarelsekyrkan i Saltsjöbaden för att bara nämna några byggnader. Huset på ca 265 kvm är idag uppdelat i tre enheter med två lägenheter samt en enhet som använts som kontor och gästrum. På nedre plan har vi en våning om ca 125 kvm med en generös takhöjd på över 3 meter. Här har ni en härlig rymd och ett underbart ljus. Punschverandan är något alldeles extra med sina vackra fönster och sitt ljusinsläpp. Härifrån tar ni er också vidare ut till den stora trädgården. Sommartid är baksidan helt insynsskyddad och ni kan njuta av äppelträd, buskar och perenner. För det trädgårdsintresserade är detta en riktig oas. Vidare har den nedre våningen totalt 3 stora rum varav ett sovrum. Vi har även ett duschrum med WC och ytterligare en separat gäst-toalett. Vi har två charmiga kakelugnar varav en fungerar samt en braskamin. Köket är generöst och för den som gillar matlagning finns här utrymme så det räcker och blir över. Nere i källaren har vi tvättstuga, pannrum och förvaringsytor. Perfekt matkällarförråd eller varför inte inreda en vinkällare? På övre plan hittar vi en lägenhet på ca 103 kvm med 4 rum och kök. Här finns ett generöst kök, två sovrum, vardagsrum, matrum samt toalett med dusch. Lägenheten hyrs idag ut men där kan köparen välja om fastigheten önskas övertas med eller utan hyresgäst. Även i denna bostad finns hela 3 godkända kakelugnar. Kontoret eller gästrummet är på ca 20 kvm och består av rum samt toalett. Här är det perfekt för den med egen verksamhet att kunna sköta sitt arbete hemifrån om så önskas. På vinden finns ytterligare utrymme för förvaring samt en pigkammare där det idag står en vävstol. På tomten har vi ytterligare en byggnad som både inrymmer garage och snickarbod. Plats för två bilar och gott om förvaring. Det här är en fastighet som verkligen måste upplevas på plats. Den fantastiska trädgården och charmen som huset har är något extra. Det finns stora möjligheter att både bo och verka i huset. Ha verksamhet nere, bo uppe? Bo nere, hyr ut lägenheten där uppe och ha kontor i den mindre delen? Bo uppe och hyr ut nere? Eller nyttja hela huset själva. Ja det är bara era behov som får styra men ni har stora möjligheter att påverka era boendekostnader genom uthyrningsmöjligheterna som finns. Området är lugnt och populärt. Ni bor ett stenkast från Ånges centrum med matbutiker, restauranger, apotek, vårdcentral, tågstation, systembolag och klädbutiker. I närområdet finner ni förskola samt grundskola upp till gymnasienivå. Varmt välkommen med er bokning på vår hemsida.

  • Energieffektiv
Ede 255, null, Ånge kommun

Ede 255

Gård/Skog
Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
1 750 000 kr
128 m²
5 rum
5 ha tomt

Nu finns det möjlighet att bli ny ägare till denna charmiga gård om ca 5 hektar med mysiga omgivningar i Ede. Här får ni ett trivsamt hus där det bara är att flytta in. Huset är i två plan och har idag fyra sovrum. Köket har gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter och plats för matbord. Vardagsrummet har plats för både större matplats och soffgrupp och härifrån tar vi oss vidare ut på den härliga altanen som sträcker ut sig på husets baksida. Här njuter ni av solens strålar från tidig förmiddag till kväll. Huset har byggts ut med större hall, duschrum, ett sovrum och en generös tvättstuga. På övre plan hittar vi idag tre sovrum och här är det också förberett och rör är dragna för en toalett. Slutför och välj själv vilka ytskikt ni vill ha så har ni en toalett även här uppe. På tomten har ni idag ett stort dubbelgarage på ca 100 kvm med stora möjligheter. Fortsätt använda det som garage eller varför inte inreda det som stall eller annan egen verksamhet? Möjligheterna är stora och här finns utrymmet. Runt huvudhuset har ni ett stort område med äng och skogsmark, perfekt om ni vill ha djur. Idag har delar av marken lånats ut för bete med jämna mellanrum för att säkerställa att marken hålls öppen så den står redo om det intresset finns. Fiber finns indraget till fastigheten. En kort promenad på fastigheten så når vi även en mysig stuga som idag använts som ett mysigt utflyktsmål för familjen. Här kan ni grilla korv, kanske ha en mysig glöggbjudning vid jul eller sova över på sommaren? En mysig plats som verkligen uppskattats av familjen. Fastigheten är i tre skiften och på ett av skogsskiftena finns ytterligare en byggnad. Denna är i något sämre skick och används idag endast som förråd. Gården ligger trevligt i Ede med kort resväg in till Ånge centrum där ni har allt från mataffär, bank, skola, förskola, apotek, bageri och pizzerior.

Centralgatan 9, null, Ånge kommun

Centralgatan 9

Lägenhet
Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
275 000 kr
78 m²
4 rum
vån 3
4 619 kr/mån
3 526 kr/m²

Välkommen till en centralt belägen 4:a om 78 kvm med närhet till allt i Ånge centrum. Här bor ni högt belägen på våning två med fönster i flera väderstreck. Här finns gott om plats för matplats då ett tidigare sovrum gjorts om till matrum för att göra köket större. Trots det finns det möjlighet till två sovrum i bostaden och vardagsrummet är generöst med gott om plats för sittgrupp. Här får ni både en fransk och en vanlig balkong. Lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter i praktiska inbyggda garderober och i duschrummet är generöst. Till lägenheten kommer också två förråd och i huset finns en gemensam tvättstuga. På innergården finns uteplats med grillmöjligheter för föreningens medlemmar och föreningen är populär och välskött. Här bor ni med närhet till allt vad Ånge centrum har att erbjuda och gångavstånd till tågstationen. Varmt välkommen att boka er för visning.

  • Balkong
Ådalsvägen 15, null, Härnösands kommun

Ådalsvägen 15

Övrigt
Härnösands kommun
HusmanHagberg Sundsvall
2 200 000 kr
3 070 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ABF:s lokaler på Ådalsvägen 15. Här har flertalet verksamheter bedrivits genom åren så här finns många möjligheter. Idag finns utrymmen inredda för verksamheter så som dansstudio, aula, ateljéer, datorsal, kontor, samtalsrum, garage och musikstudio. Fastigheten har en tomtarea 3070 kvm och lokalarea på ca 1071 kvm och en BTA på 1129 enligt taxeringen. Utanför finns goda bussförbindelser och gott om parkeringsmöjligheter. Då fastigheten använts för egen verksamhet finns inga direkta hyresintäkter att redovisa. Köparen kommer få möjlighet att göra en besiktning, därefter kommer fastigheten säljas med en friskrivningsklausul mot dolda-fel.

Hallsta 360, Hallsta, Ånge kommun

Hallsta 360

Villa
Hallsta, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
495 000 kr
72 + 72 m²
1 000 m² tomt

Nu finns det chansen att förvärva denna hemtrevliga villa med utsikt över Ljungan. Direkt när man öppnar dörren och kliver in i hallen möts man av den hemtrevliga känslan. Hallen är rymlig och det finns också gott om plats för förvaring. Köket är fräscht med många arbetsytor och det finns även plats för ett matbord i direkt anslutning till köksytan. Ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och en matgrupp. Från vardagsrummet finns också en utgång till en balkong där man har en fin vy över bakgården och Ljungan. Utöver balkongen finns även en inglasad altan på framsidan av huset. På entréplanet finns det även ett duschrum med dusch och 2 sovrum. I källarplan finns det en rymlig tvättstuga, gillestuga eller extra sovrum om så önskar, matkällare och ett garage. Här är också fiber indraget. Tomten är härligt och generös och här finns plats för sommarens lekar och spel. Här finns verkligen utrymme och för den som gillar att odla är tomten perfekt. Här finns också förråd med en carport. Här bor ni med närhet till Ånge Centrum med skola, förskola, mataffär, systembolag, apotek och postombud. Välkommen!

Fänriksgatan 6B, Östermalm, Sundsvalls kommun

Fänriksgatan 6B

Övrigt
Östermalm, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
8 900 000 kr
444 m²
1 016 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva denna välskötta hyresfastighet. Huset ligger på en lummig återvändsgata med gångavstånd till stan precis där Södermalm möter Östermalm. Huset består idag av 7 lägenheter. Översta plan består av en 4:a, vidare har vi fyra 2:or och på källarplanet finns en 1:a och en 2:a. Totalt 444 kvm. Lägenheterna är välskötta och lägenheten på övre plan har en härliga charm med synliga takbjälkar och kamin. På fastigheten har vi också 5 stycken parkeringsplatser och det finns outnyttjat plats på tomten om man vill göra plats för fler. Totala intäkter idag på 576 518 kr och en driftskostnad på 125 000 kr. På begärt pris ger detta en direktavkastning på ca 4,8%. Hyresnivåerna är idag också relativt låga. Området är populärt och med närhet till både centrum och naturområden kring Södra Berget är det en attraktiv plats att bo på. Fastigheten säljs genom bolagsöverlåtelse av ett nybildat bolag och med friskrivningsklausul mot dolda-fel. För mer information och fler bilder, kontakta fastighetsmäklaren.

Tomt i centrala Matfors, null, Sundsvalls kommun

Tomt i centrala Matfors

Tomt
Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
450 000 kr
1 000 m² tomt

Nu finns möjlighet att bygga ert eget drömhus på denna hörntomt i etablerat villaområde i Matfors. Plan och fin tomtmark som gör det enkelt att komma igång med bygget utan allt för kostsamma markarbeten. Ni bor i ett lugnt och populärt området med närhet till Matfors centrum. Ni når enkelt all tänkbar service såsom förskola och skola. Vårdcentral, badhus, sporthall, banker, matvarubutiker och bra kommunikationer till Sundsvall. Varmt välkomna att åka ut och titta på tomten.

  • Plus
Backen 5:66, Torpshammar, Ånge kommun

Backen 5:66

Tomt
Torpshammar, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
195 000 kr
5 282 m² tomt

Nu finns en chans att köpa denna generösa tomt om 5282 kvm i Rönningen, Torpshammar. Här får ni ett fritt läge med avstånd till närmsta granne och en vacker utsikt över Ljungandalen. Här kan ni själva bygga ert drömboende oavsett om det är för permanentbruk eller för fritidsändamål. Tomten ligger utanför detaljplanerat område så här söker ni fritt om bygglov och bygger i samråd med Ånge kommun. Idag finns ingen anläggning för vatten och avlopp på tomten. På kort avstånd från tomten når ni Torpshammar med pizzeria och matbutik. I området finns också flera sedvärdeheter och inte långt härifrån har ni de kända och omtalade långhuset i Viskan. Ni når också Sveriges mittpunkt, Flataklocken som är värd en dagsutflykt och för den som gillar golf finns Hussborgs Herrgård inte långt ifrån tomten. För den som pendlar finns även tågstationen nära till i Torpshammar. Varm välkommen att åka ut och titta på tomten.

Visar alla 9