Ängsvägen 21

Ås, Krokoms kommun Se på karta

3 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Biarea
104 m²
Tomtarea
1 186 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
24 721 kr/år

Varmt välkomna till detta trivsamma arkitektritade hus med en mycket unik karaktär i omtyckta Ås. Fantastiskt utsikt mot Storsjön och Oviksfjällen i ett område med närhet till natur, skola och kommunikationer.

Bostadshuset har en härlig arkitektur och erbjuder fantastiska ytor både inomhus och utomhus för trevliga sammankomster med både familj, släkt och vänner. Mot trädgårdstomten med fantastisk utsikt över Storsjön och Oviksfjällen finns ett trivsamt kök med plats för matbord och det stora vardagsrummet som har vacker öppen spis med insats som sprider en härlig värme. Mycket bra ljusinsläpp med fönsterpartier åt tre håll. Utgång till altan mot sydväst som erbjuder sol hela dagen och kvällen. En altan finns också mot garaget där ni kan hålla koll på barnen som leker på den stora tomten. På entréplanet finns ett badrum med golvvärme samt ett sovrum. Stor härlig hall med fantastisk rymd och atmosfär som har golvvärme för blöta skor och kläder. Övre plan har två sovrum, arbetsrum och stor längsgående balkong med fantastisk utsikt över Oviksfjällen. I källarplanet finns relax med dusch och bastu samt en mindre pool. Sovrum, klädförråd samt matkällare där sylt,saft och alla egenodlade grönsaker kan förvaras. Tvättstuga med stora ytor samt en stentrappa som leder direkt ut i den fantastiska trädgården.

Detta är ett barnvänligt lugnt område med allt inom bekvämt avstånd. I Ås med gångavstånd finns förskola och grundskola. Här bor ni med lantlig känsla utan att gör avkall på någon grundläggande service. Bra cykelvägar och bussförbindelser till Östersund.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Björn Löfgren

Storsjömäklarna AB
Mäklare Björn Löfgren, Storsjömäklarna AB
073-843 25 55