Grävlingstigen 1

Åstorps kommun Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130,5 m²
Tomtarea
545 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
32 950 kr/år

Denna familjevilla i toppskick på Grävlingstigen 1 i Åstorp erbjuder en lyxig och bekväm bostadsmiljö för den kräsne köparen.

Villan rymmer totalt fyra rymliga sovrum, perfekta för den växande familjen eller för gästrum och kontor. Här finns gott om utrymme för var och en att ha sin egen personliga oas. Samtidigt finns det även ett allrum som kan användas som lekrum, bibliotek eller en extra vardagsrumsyta för avkoppling.

Det stora vardagsrummet är belyst av generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär. Det öppna köket, som ligger i anslutning till vardagsrummet, har en modern design och är utrustat med toppmoderna apparater. Kökets öppna planlösning skapar en social och inbjudande atmosfär, perfekt för att umgås och laga mat samtidigt.

Villan erbjuder även två badrum, vilket ger både komfort och bekvämlighet för de boende. Badrummen är elegant utformade med stilrena ytor och högkvalitativa badrumsutrustningar. En rymlig tvättstuga med groventré finns också tillgänglig, vilket gör det lätt att hantera tvätt och förvara grovdammsugaren eller andra rengöringsredskap.

Den här enplansvillan har en trädgård som erbjuder möjligheter till lek, avkoppling och trädgårdsodling. Fastigheten har också tillräckligt med utrymme för parkering av fordon på den stensatta uppfarten.

Läget på Grävlingstigen 1 i Åstorp är utmärkt, med närhet till skolor, butiker och andra bekvämligheter. Dess lugna omgivningar och närhet till naturen gör det till en idealisk plats att kalla hemma.

Denna enplansvilla i toppskick på Grävlingstigen 1 i Åstorp är ett perfekt val för den som söker en lyxig och modern bostad med generösa utrymmen och högkvalitativa detaljer.

Varmt välkommen på visning med Ali Mroveh och Erik Olsson Fastighetsförmedling!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Ali Mroveh

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Ali Mroveh, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-239 99 80