Bysjöstrandvägen 8

Åtvidaberg Se på karta

3 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
132 m²
Tomtarea
413 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
27 800 kr/år

Precis intill Bysjön i vackra omgivningar ligger detta nyuppförda funkishus med en modern och praktisk planlösning där ljus och rymd präglar boendet. Detta det sista huset väntar på nya boenden.
För att man fullt ut skall kunna njuta av utsikten över vackra Bysjön, så är tomterna placerade i en solfjäder. De 132 kvm stora husen är byggda i två plan, på entréplan är det en ljus öppen planlösning med stora fina fönsterpartier. Ett sovrum, badrum samt tvättstuga ryms också på entréplan. På övervåningen finns sovrum, ett fint badrum med dusch samt en underbar balkong/terrass som ger huset en härlig karaktär och skön sommarkänsla. Här finns även egen carport, två uteplatser och ett rejält förråd.

Sätter man sig på cykeln så når man centrum på några minuter, i centrum finns all service för vardagshandel. Skolor och anläggningar för fritidsaktiviteter ligger med promenadavstånd från husen. En av länets vackraste och finaste golfbanor ligger utmed Bysjön också, så till golfbanan tar man sig enkelt.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping