Trossgränd 3

Bammarboda, Österåkers kommun Se på karta

7 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
164 m²
Tomtarea
1 921 m²
Byggår
2011
Driftkostnad
32 500 kr/år

Välkommen till denna familjevilla som säljs med accepterat pris!

Fastigheten är belägen norr om Åkersberga i Nykvarn mellan Bammarboda och Dyvik. Huset ligger högt på berg med bara 200 meter till havet. Här finner man närheten till skärgårdsöarna, badplatserna och båtlivet. Nykvarns båtvarv finns ca 300 meter ifrån med möjlighet till egen båtplats. I närheten finns även Dyviks Marina.
Det finns goda möjligheter till att pendla. Busshållplatsen ligger bara 100 meter ifrån som tar dig till Åkersberga eller Norrtälje. Vidare till Stockholm tar du dig med Roslagsbanan.

I området finns både permanent- och fritidsboende. Nykvarns Hembyggdsgård bjuder in på olika aktiviteter. I närområdet finns ett flertal hästgårdar. Här finns promenadvägar längs kusten samt skogsstigar.
I Österåkers kommun finns det gott om förskolor och skolor samt fritidsaktiviteter till barnen.
Fiber är dragen till huset och det finns Ethernet till alla rum på övervåningen. Det går utmärkt att jobba hemifrån samtidigt som du har havsutsikt från flera av sovrummen.

Värmesystemet i huset är en frånluftvärmepump, modell NIBE F750. Nedre våningen har termostatreglerad vattenburen golvvärme. Övervåningen har vattenburna radiatorer. Dessutom har bägge badrummen vattenburen golvvärme. Innebärande låga uppvärmningskostnader. I badrummet på övervåningen finns både dusch och bubbelbadkar från Svenska Badkar. Fönsterna är Elitfönster 3-glas i samtliga rum.
I fastigheten har man enskilt vatten och- avlopp. Vattenprover tagna i juli 2021, med godkänd resultat. Reningsverket är tillverkad av Uponor.
Huset har förbättrats löpande. Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Österåker

Kontakta mäklaren

Mathias Gustavsson

Mäklarhuset Österåker
Mäklare Mathias Gustavsson, Mäklarhuset Österåker
0704322782
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas