Svanövägen 5

Bergnäset, Luleå kommun Se på karta

6 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
157,8 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
851 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
38 913 kr/år

Varmt välkomna till Svanövägen 5 och detta fantastiska smultronställe! Denna fastighet har ett riktigt drömläge för er som älskar direkt närhet till havet och naturen. Ett mycket härligt läge med skogsparti, trädgårdsland och bärbuskar som gör det trivsamt att bo här. På fastigheten finns en hemtrevlig enplansvilla som består av ett snyggt renoverat kök med matplats i direkt anslutning, vardagsrum i lagom storlek, fyra sovrum varav det ena ligger mysigt och enskilt till från den övriga bostaden och har ett fantastiskt fönsterparti som vetter mot vattnet. Det finns även ett badrum med både dusch och badkar, generös tvättstuga, WC samt en fantastisk inglasning. Majoriteten av rummen har en svårslagen utsikt mot vattnet.

För bekvämlighetens skull finns fjärrvärme, fiber och en stor vidbyggd carport. Barnvänlig trädgårdstomt med härlig gräsmatta, fina planteringar och gott om utrymme för spring och lek. På tomten finns även en friggebod samt ett växthus. Sommartid har du lyxen att kunna avnjuta ett bad rakt nedanför huset där det finns en liten sandstrand med perfekt sandbotten!

Här bor du i ett väldigt barnvänligt och omtyckt område endast ca 3 km från centrum. Bergnäset är naturnära med mysiga utflyktsmöjligheter och det är endast ett stenkast till elljusspår, restaurang, livsmedelsbutik, vårdcentral och apotek. Det finns förskola för de yngre barnen och för de lite äldre finns skola upp till årskurs 9. På sommaren kan du ta en kort promenad till Trolltjärn där det finns en populär badstrand och på vintern finns det en anslutning till den populära isvägen.

Villan är förhandsbesiktigad och av säljarna tecknas en försäkring mot dolda fel.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Luleå

Kontakta mäklaren

Sandra Kluwetasch

MOHV Luleå
Mäklare Sandra Kluwetasch, MOHV Luleå
0725-55 04 28