Gaffelvägen 6

Bergsgård, Halmstads kommun Se på karta

4 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Tomtarea
288 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
34 496 kr/år
Antal besök
8 676
Dagar på Hemnet
20

Varmt välkomna till Gaffelvägen 6 i omtyckta Bergsgård/Söndrum, här finner ni ett påkostat och modernt kedjehus om 124 väldisponerade kvadratmeter som fördelat på 1 ½-plan. Huset har en genomgående ljus och luftig känsla och renoverats med omsorg i smakfulla materialval och neutrala färger.

Här finns gott om sociala och öppna ytor mellan kök, matrum och vardagsrum. Fantastiskt ljusinsläpp från stora öppningsbara partier finner ni i sällskapsrummet som även tar er ut till en terrass med pergola och trädgård. Köket erbjuder stora ytor som bjuder in till härliga matlagningar och middagar tillsammans med familj och vänner. På entréplan finns även en renoverad tvättstuga och en gäst-wc. På övre plan finns tre ordentliga sovrum, kontorsplats och ett helkaklat badrum med badkar. Möjlighet finns att inreda vinden om ni önskar fler rum.

Lika trevligt som det är inomhus är det att spendera tiden utomhus i denna lättskötta trädgård där solen vistas från eftermiddag till kväll! Här finns plats för både middagar utomhus som avkopplande bubbelbad på det generösa trädäcket till spring och lek på gräsmattan intill.

Från carporten nås ett förrådsrum som är perfekt som gästrum, hemmakontor eller för tonåringar.

Här bor ni med närhet till naturen, förskola, skola, livsmedelsbutik samt bra motions- och gångstråk. Goda bussförbindelser och cykelväg till City.

Ett tryggt och pålitligt boende med låga driftkostnader!

Välkomna att boka in er för visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Halmstad

Kontakta mäklaren

Lill Fornius

Mäklarringen Halmstad
Mäklare Lill Fornius, Mäklarringen Halmstad
0735-377 377

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.