Mäklare Lill Fornius

Lill Fornius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fjärdingsstigen 19, Nyhem, Halmstads kommun

Fjärdingsstigen 19

Lägenhet
Nyhem, Halmstads kommun
Mäklarringen Halmstad

1 795 000 kr

81 m²

4 rum

5 300 kr/mån

22 160 kr/m²

På Fjärdingsstigen 19 finns denna fantastiskt fina bostad om 81 kvm, bostaden disponeras med fyra rum och kök samt balkong. Nuvarande ägare har totaltrenoverat lägenheten 2021, stilfull kök och badrums interiör, vitmålade väggar och snygga golv i klinker och laminat. Till bostaden hör en egen parkeringsplats. Här bor ni med direkt närhet till det mesta! Endast en kort promenad till Högskolan, livsmedelsbutiker, vårdcentral, tandläkare, gym och restauranger. Dessutom ligger citykärnan och Hallarna med deras breda utbud nära tillhands med. Goda buss- och tåg kommunikationer som tar er enkelt genom hela Halmstad och även längre om så önskas. Låt inte denna renoverade bostadspärla glida er genom händerna, boka in er för visning redan nu!

  • Balkong
  • Uteplats
Gästgivarevägen 5, Simlångsdalen, Halmstads kommun

Gästgivarevägen 5

Villa
Simlångsdalen, Halmstads kommun
Mäklarringen Halmstad

2 495 000 kr

97 m²

4 rum

988 m² tomt

I gemytliga och lugna Simlångsdalen kan vi nu presentera denna trivsamma och yteffektiva villa på Gästgivarevägen 5, här bor ni energisnålt (Energiklass B) och lättskött! Fiber genom Halmstad Stadsnät finns indraget i huset. Bostaden som är fördelad på 1,5-plan med källare rymmer idag ett stort sällskapsrum för umgänge och lek, idag nyttjas detta rum som vardagrum och kontor, vilket även går utmärkt att dela av för fler sovrum. Vidare finns ett ljust och modernt kök med matplats och utgång till träterass, två större sovrum på övre plan, två badrum samt en separat gäst-WC. Källaren har dessutom oändliga möjligheter, beroende på era önskemål och behov. Härlig trädgårdstomt om 988 kvm vilket inbjuder till mycket spring, lek och avkoppling! På tomten finns även ett äldre garage med förrådsdel. Plats för bil finns vid framsidan av huset. Området är familjevänligt och här är det lätt att finna lugn och ro. Närhet till såväl natur som stad gör läget gynnsamt för både vardag och fritid. All nödvändig service finns i närområdet så som förskola, grundskola och livsmedelsbutik. Även bra bussförbindelser till Halmstad C finns. Bostaden har besiktigats och besiktningsprotokoll finns att tillgå på visningen.

Åttingsstigen 34A, Halmstad Centrum / Högskolan / Öster, Halmstads kommun

Åttingsstigen 34A

Villa
Halmstad Centrum / Högskolan / Öster, Halmstads kommun
Mäklarringen Halmstad

2 995 000 kr

118 m²

5 rum

575,1 m² tomt

Välkomna till Åttingstigen 34A, här finns möjlighet att förvärva en fastighet med många möjligheter! Villan nyttjas idag som ett 2-familjsboende med en större lägenhet (2-4 ROK) och en mindre (1 ROK), på tomten finns även en flyttbar bod som renoverats till lägenhet (1 ROK). Ett perfekt läge för både studenter och familjer, här bor ni med närhet till buss, livsmedelsbutiker, högskolan, citykärnan och inte minst stranden!

Bombalyvägen 13, Lilla Tjärby, Laholms kommun

Bombalyvägen 13

Villa
Lilla Tjärby, Laholms kommun
Mäklarringen Halmstad

3 495 000 kr

156 m²

4 rum

1 506 m² tomt

Ni är varmt välkomna till visningen av Bombalyvägen 13 och denna härliga familjevilla i 1 ½ plan som byggdes 2018. Husets entréplan erbjuder en rymlig hall, modernt och stilrent kök med matplats och utgång till altan, kök och vardagsrum är i halvöppen planlösning vilket gör att rummen är enkla att möblera samt har ett härligt ljusinsläpp från fler väderstreck. Vardagsrummet har utgång till uterum och altan med utsikt över trädgården. Stort badrum med dusch, två sovrum varav ett är större. Tvättstuga med bra förvaringsmöjligheter och groventré. Övre plan är idag ett stort allrum, här finns möjlighet att enkelt skapa 2-3 sovrum om så önskas. Nuvarande ägare har förberett för badrum (vatten, avlopp och el finns draget), vilket gör att kommande köpare får chans att sätta sin egen prägel på badrummet. Till huset hör en större trädgårdstomt som enkelt inrymmer både barnens spring och lek som de vuxnas avkoppling och odlingsintresse. Garage med förrådsdel finns samt en redskapsbod intill. Plats för flertal bilar finns framför garaget och huset om behovet finns. Fiber finns indraget. Huset är besiktigat och protokoll finns att tillgå på hemsidan.

  • Plus
Kyrkvägen 9, Simlångsdalen, Halmstads kommun

Kyrkvägen 9

Villa
Simlångsdalen, Halmstads kommun
Mäklarringen Halmstad

2 395 000 kr

120 m²

6 rum

1 193 m² tomt

Välkomna till Kyrkvägen 9 här träffar ni ett mycket välbevarat och charmigt hus från 60-talet. Huset har en bra storlek (120+80) och planlösning för såväl en mindre som en större familj, möjlighet finns att få fem sovrum. Huset erbjuder på entréplan ett retrokök i vitt med fina detaljer och matplats intill fönsterparti. Intill köket finns ett matrum som även med fördel kan nyttjas som sovrum. Ljust och trivsamt vardagsrum med emaljerad kamin för extra komfort. Upp till två sovrum i bra storlek går att få på detta plan. Badrum med inbyggt badkar. Ovanvåningen erbjuder tre sovrum varav ett är större. Gott om förvaringsplatser i inbyggda garderober i samtliga rum och i övre hall. Toalettrum. Huset har en fräsch källare som inrymmer pannrum, tvättstuga, hobbyrum och garage. Ordentlig trädgårdstomt om hela 1193 kvm, gröna plana ytor som inbjuder till mycket spring, lek och avkoppling! Plats för bil finns intill huset och i källarens garage. VÄLKOMNA ATT BOKA IN ER FÖR VISNING!

Visar alla 5