Mäklare Lill Fornius

Lill Fornius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bygget 210, Simlångsdalen, Halmstads kommun

Bygget 210

Villa
Simlångsdalen, Halmstads kommun
Mäklarringen Halmstad
1 195 000 kr
108 + 49 m²
4 rum
2 020 m² tomt

Välkommen till denna naturnära villa med en stor trädgårdstomt om hela 2020 kvm, perfekt för både avkoppling och aktiviteter. Den rymliga tomten ger gott om plats för lek, odling eller varför inte skapa din egen trädgårdsoas. Här finns också ett generöst garage om ca 50 kvm, perfekt för bil, verkstad eller extra förvaring. Huset i sig är en perfekt kombination av charm från tidigt 1900-tal och modern komfort. Varsamt renoverat med stilfulla detaljer från byggåret 1910, har denna villa både lantlig karaktär och funktionalitet. Med 108 kvm boyta och 49 kvm biyta erbjuder huset plats för hela familjen och mer därtill. Entréplan bjuder på en rymlig och ljus hall med praktisk förvaring under trappan och en luftvärmepump för energieffektiv uppvärmning. Köket, renoverat 2024, är en smakfull blandning av modern och lantlig stil med djupblå köksluckor och framtaget trä som ger en rustik känsla. Här finns gott om plats för både matlagning och gemenskap. Vardagsrum och matrum har harmoniska väggfärger och vitmålade plankgolv, med två fungerande kaminer som sprider värme och ger mysfaktor. Från vardagsrummet når du det nybyggda trädäcket genom stora skjutdörrar – perfekt för lata sommardagar och grillkvällar med familj och vänner. Vidare har entréplan ett fräsch badrum med duschhörna och tvättmöjlighter. Övre plan erbjuder ett flexibelt allrum som kan inredas efter dina önskemål, kanske som ett extra sovrum, hemmakontor eller tv-hörna. Sovrummet intill är rymligt med plats för både dubbelsäng och extra möbler. Här finns även ett ljust och fräscht toalettrum. Sammanfattningsvis får du här ett unikt boende med stor trädgårdstomt, generöst garage och en perfekt blandning av gammaldags charm och moderna bekvämligheter. Varmt välkommen på visning – ditt nya drömhem väntar!

Kornhillsvägen 15D, Vallås, Halmstads kommun

Kornhillsvägen 15D

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Mäklarringen Halmstad
1 250 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/2
4 943 kr/mån
18 939 kr/m²

Högst upp i huset, med ett generöst ljusinsläpp, hittar du denna smakfullt planerade 2-rumslägenhet om 66 kvm som bjuder på rymliga sällskapsytor, kök i toppskick och en inglasad balkong med en härlig utsikt. Bostadsrättsföreningen är gedigen och välskött, med grönskande innergårdar och attraktiva gemensamhetsutrymmen som inkluderar bl.a bastu, motionsrum, festlokal för upp till 80 personer samt en övernattningslägenhet för gäster. Lägenheten har en genomtänkt planlösning med en välkomnande entré och ett nyrenoverat kök av hög standard med matplats. Det ljusa och rymliga vardagsrummet är lätt att möblera efter behov, medan sovrummet är utrustat med en garderobsvägg och har utgång till den inglasade balkongen. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch samt tvättmöjligheter för extra komfort. I anslutning till hallen finns en praktisk klädkammare, som även kan användas som kontor eller liknande. Här erbjuds en utmärkt bas för att skapa ditt personliga och hemtrevliga boende enligt egna önskemål! Flexibelt tillträde erbjuds. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Broddesonsgatan 7, Halmstad Centrum / Väster, Halmstads kommun

Broddesonsgatan 7

Lägenhet
Halmstad Centrum / Väster, Halmstads kommun
Mäklarringen Halmstad
1 995 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
4 159 kr/mån
32 705 kr/m²

På den eftertraktade västsidan, perfekt belägen mellan centrala Halmstad och Galgberget, möts du av möjligheten att förvärva denna förtjusande 1930-talsbostad, vars moderna renovering lyfter fram dess charm. Med en panoramautsikt över stadens takåsar mot centrum bjuder detta hem in till en enastående upplevelse av stadslivet. Det generösa ljusinsläppet, de harmoniskt målade väggarna och det stilfulla köket samt fräscha badrummet skapar en oemotståndlig boendemiljö. Uppskatta även det vackra stavparkettgolvet i fiskbensmönster och den eleganta skjutdörren som separerar sov- och vardagsrummet. Den rymliga balkongen, som badar i solsken, utgör en verklig bonus och föreningen erbjuder även en gemensam trädgård för trevliga grillkvällar och avkoppling. Missa inte chansen att förvärva denna pärla som harmoniskt förenar äldre charm med moderna bekvämligheter!

  • Balkong
  • Uteplats
Penngränd 7, Bäckagård, Halmstads kommun

Penngränd 7

Villa
Bäckagård, Halmstads kommun
Mäklarringen Halmstad
3 950 000 kr
115 + 139 m²
5 rum
750 m² tomt

Välkomna till detta välplanerade enplanshus med källare, byggt 1973 och beläget på en härlig trädgårdstomt om 750 kvm. Med en boarea på 115 kvm och en biarea på 139 kvm, erbjuder detta hus både komfort och funktionalitet. På entréplan möts ni av en välkomnande hall, kompletterad med en gäst-WC. Det charmiga köket, med matplats intill fönsterparti, leder er till ett rymligt matrum och ett hemtrevligt vardagsrum. Härifrån når ni det ljusa uterummet, perfekt för avkoppling och umgänge. Huset har tre ordentliga sovrum på entréplan, varav två med generös storlek, önskas fler sovrum går matrummet att göra om till sovrum. Vidare på samma plan finns ett badrum utrustat med badkar. Källarplanet är en riktig bonus med sin stora gillestuga, som inkluderar en köksdel och en mysig kamin. Från detta rum finns tillgång till en klädkammare samt ett praktiskt förrådsrum som enkelt kan anpassas som hemmagym eller spelrum. Här hittar ni även ett hobbyrum med matkällare, bastu med duschdel, toalettrum och tvättstuga – allt för att möta era olika behov. Huset är utrustat med direktverkande el, en luft/luft värmepump samt en kamin för effektiv uppvärmning. På den vackra trädgårdstomten finns både trädäck, stenlagda uteplatser och ett äldre uterum som för närvarande används som förråd. Garage med plats för en bil ingår också. Detta hus erbjuder en unik möjlighet att skapa ett hem med generösa utrymmen och praktiska lösningar för hela familjen. Missa inte chansen att se detta välskötta boende! Försäljning sker med friskrivningsklausul pga dödsbo. Besiktning och fuktmätning har därav gjorts inför försäljning, protokoll finns att tillgå på visningen. Även radonmätning har gjorts tidigare och finns att ladda ner på hemsidan.

Bombalyvägen 13, Lilla Tjärby, Laholms kommun

Bombalyvägen 13

Villa
Lilla Tjärby, Laholms kommun
Mäklarringen Halmstad
2 995 000 kr
156 + 76 m²
4 rum
1 506 m² tomt

Ni är varmt välkomna till visningen av Bombalyvägen 13 och denna härliga familjevilla i 1 ½ plan som byggdes 2018. Husets entréplan erbjuder en rymlig hall, modernt och stilrent kök med matplats och utgång till altan, kök och vardagsrum är i halvöppen planlösning vilket gör att rummen är enkla att möblera samt har ett härligt ljusinsläpp från fler väderstreck. Vardagsrummet har utgång till uterum och altan med utsikt över trädgården. Stort badrum med dusch, två sovrum varav ett är större. Tvättstuga med bra förvaringsmöjligheter och groventré. Övre plan är idag ett stort allrum, här finns möjlighet att enkelt skapa 2-3 sovrum om så önskas. Nuvarande ägare har förberett för badrum (vatten, avlopp och el finns draget), vilket gör att kommande köpare får chans att sätta sin egen prägel på badrummet. Till huset hör en större trädgårdstomt som enkelt inrymmer både barnens spring och lek som de vuxnas avkoppling och odlingsintresse. Garage med förrådsdel finns samt en redskapsbod intill. Plats för flertal bilar finns framför garaget och huset om behovet finns. Fiber finns indraget. Huset är besiktigat och protokoll finns att tillgå på hemsidan.

  • Plus
Viggens fritidsby 107, Östra Stranden, Halmstads kommun

Viggens fritidsby 107

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
Mäklarringen Halmstad
1 995 000 kr
22 + 8 m²
1.5 rum

Är ni på jakt efter en sommarstuga med ett bekvämt badrocksavstånd till sandstrand och ordentliga umgängesytor? Nu finns chansen att bli ägare av Viggen 107, ett havsnära fritidshus i den populära fritidsbyn Viggen på Östra Stranden, här bor ni med direkt närhet till havet och dess härliga sandstränder samt områdets natursköna omgivningar. Fritidshuset byggdes 2002 och är om 22 kvm + sovloft om ca 10 kvm. Stugan erbjuder ett ljust och rymligt allrum med delvis takhöjd till nock, här ryms både kök med matplats och vardagsrum samt badrum med wc och dusch. Vidare finns ett praktiskt sovloft med plats för 2-4 bäddar som nås från trappen i allrummet. Ett uterum om 8 kvm finns i direkt anslutning till stugans entré, plats för bord och två stolar, här sitter ni skyddat vid dåligt väder. Skjutbara dörrar som öppnar upp till ett stort trädäck, här finns plats för ex matbord och stolar alternativt solsängar. Stugan är uppvärmd året om. Föreningens (Östra Stranden i Halmstad ekonomiska förening) medlemmar består av stugägarna på de tre strandnära områdena Viggen, Strandskatan och Snäppan på Östra Stranden. Föreningen arrenderar marken av kommunen, arrendeavgift för 2023 är 12 500 kr/per stuga. Läs mer på föreningens hemsida: https://ostrastranden.se/ alt kontakta föreningen per mail [email protected] Östra Stranden har mycket att erbjuda, långgrund och barnvänlig sandstrand med många serviceinrättningar så som kiosk, restauranger, 9 håls golfbana på Strandtorp och minigolf m.m. Här finns även Hagöns naturreservat som erbjuder fina möjligheter till vandring i strandskogarna innanför dynerna. Missa inte denna sommarstugedröm, boka in er för visning redan idag, och låt er inspireras av allt som Viggen 107 och Östra Stranden har att erbjuda. "Stugan får ha en total byggnadsyta om sammanlagt maximalt 34 kvm och en maximal höjd om 4,5m, inklusive hygienutrymme och skärmtak som får inglasas (uterum). Huvudbyggnaden får högst uppta 26 kvm (inkl hygienutrymme). Skärmtak/uterum kan variera mellan 8-15 kvm, så länge den totala byggnadsytan ej överskrids. För ny-, till- och ombyggnad av huvudbyggnad och/eller skärmtak/uterum erfordras bygglov. Uteplats och insynsskydd skall, i enlighet med befintlig detaljplan anordnas så att de väl ansluter till befintliga vegetations- och terrängförhållanden. Uppförande av ev vindskydd/insynsskydd/plank skall följa bestämmelserna i PBL, och i behövliga fall skall bygglov sökas. I enlighet med gällande detaljplan får tomtplats för strandstuga inte inhägnas. Uteplats eller anlagd yta utanför respektive fritidsstuga, oavsett material och höjd, får ej överstiga 15 kvm. Eventuell uteplats skall uppföras i direkt i anslutning till fritidsstugan. Redskapsbodar får uppföras, i den mån det är möjligt med hänsyn till omgivande terräng och framkomlighet, i nära anslutning till fritidsstuga och ha en maximal yta om 3 kvm och en maximal höjd om 1,5m. Kommunen har ingen skyldighet att att tillgodose att denna möjlighet finns för varje stugägare. Byggnaden får ej förses med eldstad. Det är tillåtet att parkera en personbil intill respektive fritidsstuga. Kommunen har ingen skyldighet att se till att detta efterlevs eller att möjlighet finns för varje föreningsmedlem." Uppgifter inhämtade från utannonserat arrendekontrakt mellan kommun och ekonomisk förening.

  • Plus
Åttingsstigen 34A, Halmstad Centrum / Högskolan / Öster, Halmstads kommun

Åttingsstigen 34A

Villa
Halmstad Centrum / Högskolan / Öster, Halmstads kommun
Mäklarringen Halmstad
2 995 000 kr
118 m²
5 rum
575,1 m² tomt

Välkomna till Åttingstigen 34A, här finns möjlighet att förvärva en fastighet med många möjligheter! Villan nyttjas idag som ett 2-familjsboende med en större lägenhet (2-4 ROK) och en mindre (1 ROK), på tomten finns även en flyttbar bod som renoverats till lägenhet (1 ROK). Samtliga lägenheter har kök och badrum med tvättmöjligheter. Uppvärmning genom Fjärrvärme. Fiber finns indraget. Lägenheterna är uthyrda och årshyran ger en intäkt på 223 200kr/år. Överlåtelsebesiktning har EJ gjorts. Ett perfekt läge för både studenter och familjer, här bor ni med närhet till buss, livsmedelsbutiker, högskolan, citykärnan och inte minst stranden!

Visar alla 7