Hulanvägen 27

Billdal, Göteborgs kommun Se på karta

7 950 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
265 m²
Byggår
1892
Driftkostnad
16 895 kr/år
Antal besök
6 165

Stig in i denna moderna familjevilla, helrenoverad 2020 där varje detalj omsorgsfullt valts ut med genomtänkta material i enhetlig och stilfull atmosfär. Varje kvadratmeter är väl tillvaratagen. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Njut av modern livsstil i toppskick där matlagningen blir en fröjd i detta fantastiska kök! Det stora badrummet på entréplan är lyxigt inrett med dubbeldusch, vägghängd WC och tvättutrustning för högsta komfort. Vidare finner vi tre rymliga sovrum som ger utrymme för avkoppling och privatliv med en toalett bekvämt belägen till sovrumsdelen på övre plan. Renoveringen är genomförd med kvalitativ maskinell utrustning som harmoniskt smälter samman med sekelskiftets charm som skiner igenom i detaljerna.
Uteplatsen i sydväst nås från hemmet sociala del och bjuder in till soliga dagar och ljumma kvällar, perfekt för umgänge och lek.
Området är familjevänligt med närhet till skolor och grönområden, vilket skapar en trygg och trivsam miljö för familjen.

Välkommen till ditt nya drömhem!

Boka in dig på visning och upplev detta hem på plats!
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information om bostaden.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Fredrik Hartman

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Fredrik Hartman, Erik Olsson Fastighetsförmedling