Mäklare Fredrik Hartman

Fredrik Hartman

Om mig

En tävlingsinriktad och engagerad mäklare som vill överprestera i allt och aldrig viker ner sig. En bostadsaffär är en av de absolut största och viktigaste händelserna i ditt liv och jag kommer att se till att den också blir den absolut bästa. Mitt mål är att hjälpa dig att få en så trygg och smidig bostadsaffär från start till mål och såklart det absolut högsta slutpriset på din bostad. Det är min högsta prioritet och jag kommer inte att ge upp innan den är uppfylld!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kullaviks Ängsväg 22, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Kullaviks Ängsväg 22

Villa
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
13 500 000 kr
250 + 83 m²
8 rum
1 323 m² tomt

Denna fantastiska villa, högt belägen i suterräng, med havsutsikt, uteplatser i alla väderstreck och modern interiör i öppna ytor, är en pärla utöver det vanliga! Villan på över 300kvm, fördelat på två plan, bjuder in till stora umgängesytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den centralt placerade eldstaden förser rummet med både mysig atmosfär som bästa värmeåtervinning, och de högresta fönstren sträcker sig ända upp till nock och fyller hemmet med ett härligt ljusflöde. Villan stoltserar med inte ett, utan två generösa och lyxiga badrum. Här finns all plats du behöver för avkoppling och vardagslyx. De fyra sovrummen erbjuder gott om förvaring och utrymme för ditt unika boendebehov. Ett av sovrummen är försedd med en-suite badrum, nyrenoverat med en exklusiv touch år 2023. Vidare finns även en separat tvättstuga, biorum och gillestuga. Utanför sträcker sig altan och balkongen runt huset, som kan nås från alla delar av hemmet. Här avnjuts såväl havsutsikt med kvällssolen i horisonten som odlingsmöjligheter och möjlighet att följa solen från morgon till kväll. Omgivningen av berg, grönska och trä ger en naturlig och fridfull atmosfär. Trädgården är en verklig oas med en utgrävd liten damm, en charmig matkällare och stora ytor för utelek och planteringar. 2022 installerades 65st solceller på taket för en hållbar och energieffektiv elförsörjning. Välkomna att uppleva detta hem på plats! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information om bostaden.

Bronsfatsgatan 3, Kannebäck, Göteborgs kommun
  • Lör 11 maj kl 12:00
Bronsfatsgatan 3, Kannebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Bronsfatsgatan 3, Kannebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Bronsfatsgatan 3

Villa
Kannebäck, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 250 000 kr
138 + 138 m²
9 rum
572,7 m² tomt

Ett hem är inte bara ett hus, det är en plats där livet tar form i varje rum, där drömmar blir verklighet och minnen skapas. Välkommen till detta extraordinära hem som omfamnar dig med sin generositet och smarta design, beläget bara en kort promenad från affärscentrum men ändå nära naturen och havet. Med imponerande 300 kvadratmeter totalyta och en genomtänkt planlösning på 9 rum och kök, erbjuder detta hem utrymme för alla dina behov och mer därtill. På övervåningen välkomnas du av fyra rymliga sovrum. Vardagsrum och matsal skapar en inbjudande atmosfär för samvaro med nära och kära. Köket, hjärtat av hemmet, är utrustat med alla moderna bekvämligheter och erbjuder gott om arbetsyta på svart granit, kompletterat med golvvärme för extra komfort. Med inte mindre än 18 garderober och två öppna spisar får du en känsla av både lyx och praktiskt användande. Nedgången till källaren avslöjar ett sant paradis för avkoppling och rekreation. Här finns ett gästrum med plats för både dubbelsäng och våningssäng som välkomnar gäster med komfort och stil. Spa-del, komplett med gym, bastu, dusch och ett stort badkar, bjuder in till total avslappning och välbefinnande. För vinälskaren finns en imponerande vinkällare med plats för 500 flaskor, komplett med kylaggregat för att säkerställa optimal njutning. Invändigt är detta hem i utmärkt skick, till stor del nyrenoverat för att tillgodose moderna behov och smaker. Badrummen är exklusiva med svart granit, golvvärme och eleganta detaljer som elvärmda speglar och handdukstorkar. Master bedroom är en privat tillflyktsort med egen ingång till badrummet, medan matsalen lockar med en öppen spis och en helt hopvikbar glasvägg mot den generösa altanen. Utvändigt är huset lika imponerande och flera renoveringar har skett de senaste åren. Den rymliga altan på 40 kvadratmeter bjuder in till härliga stunder utomhus och har både varmt och kallt vatten att tillgå. Varmgaraget med fjärrstyrd port och gott om förvaringsutrymme garanterar både komfort och praktikalitet. Detta hem är mer än bara en fastighet - det är en livsstil. En plats där stadens puls möter naturens lugn, där varje dag blir en möjlighet att njuta av det bästa av båda världar. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mer i ditt nya drömhem vid havet och naturen. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck möjligheten att kalla detta hem för ditt eget!

  • Premium
  • Energieffektiv
Särö Centrumväg 20, Särö, Kungsbacka kommun
Särö Centrumväg 20, Särö, Kungsbacka kommun, bild 2
Särö Centrumväg 20, Särö, Kungsbacka kommun, bild 3

Särö Centrumväg 20

Lägenhet
Särö, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 850 000 kr
109 m²
4 rum
vån 3/3
6 167 kr/mån
53 670 kr/m²

Ljus modern takvåning med dubbla balkonger i soligt läge! Här möts ni av vackert ljusinsläpp tack vare fönster i flera olika väderstreck och den generösa takhöjden. Hemmet präglas av stilrent kök med kvalitativ utrustning, genomgående ljusa ytskikt och social planlösning. Intill vardagsrummet och köket ligger bostadens ena balkong i härligt västerläge och med plats för utemöbler. Ett större sovrum och två mindre som även kan disponeras som arbetsrum, från det stora sovrummet når man hemmets andra balkong. Bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober och i bostaden finner ni två förråd som sväljer mycket förvaring. Två rymliga helkaklade badrum med dusch samt en separat tvättstuga underlättar vardagsbestyren! Föreningen har en gemensam innergård speciell med sina planteringar och med en liten lekplats samt en boulebana. Enligt senaste årsredovisning bedöms föreningens ekonomi att vara god och det finns parkeringsmöjlighet i carport och vanlig parkering. Särö med sitt attraktiva läge vid kusten och med närhet till både Göteborg och Kungsbacka, har blivit en mycket populär boendeort. Här finns mycket att erbjuda både vad det gäller fritidsaktiviteter och naturupplevelser. Förutom trevliga båthamnar, golf- och tennisbanor samt cykelleder finns det gott om badplatser i form av släta klipphällar och trivsamma sandstränder. Vackra promenadstråk erbjuder bland annat Särö Västerskog, som kantas av flera hundraåriga ekar och tallar. Här är det lätt att trivas! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Uggleberget 24, Nya Hovås, Göteborgs kommun

Uggleberget 24

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 990 000 kr
95 m²
4 rum
vån 4/8
5 729 kr/mån
63 053 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en unik bostad om 95 kvm med solfylld balkong och ljuvlig utsikt! Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum, gäst-WC och badrum med egen tvättavdelning. Bostaden genomsyras av en härlig rymd tack vare dess öppna ytor och stora fönsterpartier med väl genomtänkta och påkostade materialval. För den som önskar går det att återställa och göra ett ytterligare sovrum intill vardagsrummet. Köket är från HTH och välutrustat med integrerade vitvaror från Siemens och en slitstark bänkskiva i sten från Silestone som ger köket karaktär. Balkongen rymmer loungegrupp och är utrustad med vindskydd och infällda spotlights som inger en mysig känsla när mörkret faller in. Utmärkta förvaringsmöjligheter i garderober och praktisk klädkammare intill hallen. Föreningens gemensamma takterrass lämpar sig väl när grillkvällar med familjen stundar och innergården skänker er en mysig plats att umgås på. Det finns även en avkopplande bastu/relaxavdelning att nyttja som sätter guldkant på lediga stunder! Utanför porten kan ni enkelt promenera ner till Nya Hovås mittpunkt som erbjuder ett brett serviceutbud såsom gym, apotek, matvarubutik, blomsterhandel, caféer, restauranger och klädbutiker. Dessutom bor ni med närhet till såväl förskola som skola. Ni finner även bekvämt gång- och cykelavstånd till badplatser vid havet och natursköna omgivningar vid Amundön. Goda förbindelser med expressbuss tar er smidigt runt i denna familjära stadsdel samt in till Göteborgs rika nöjesliv. Välkomna till Uggleberget 24! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Havsklinten 17, Brottkärr, Göteborgs kommun
  • Mån 6 maj kl 17:30
Havsklinten 17, Brottkärr, Göteborgs kommun, bild 2
Havsklinten 17, Brottkärr, Göteborgs kommun, bild 3

Havsklinten 17

Villa
Brottkärr, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
22 500 000 kr
314 + 67 m²
10 rum
2 165 m² tomt

Välkommen till en generös villa med anor från 1918 där vardagslyx och naturens skönhet förenas på ett sällsynt sätt. Huset är högt beläget med en makalös havsutsikt, en solig etageträdgård som är som ett eget litet paradis, med stensättningar och flera uteplatser med varierande solläge hela dagen. Här kan du njuta av morgonsolen med en kopp kaffe och avsluta dagen med en spektakulär solnedgång över horisonten. Huset har hela tio rum, flera av dem med direkt utgång till altan eller balkong. Gott om parkeringsmöjligheter både på uppfarten och i ett dubbelgarage. Utöver själva bostadsytan finns även ett före detta stall som nu fungerar som förråd med en hänförande havsutsikt. Här kan du njuta av ditt eget privata utrymme för eftertanke och kreativitet. Det är nära nog till vattnet för att du skall kunna känna den salta brisen och höra vågornas brus. Här kan du simma, fiska krabbor med barnen, eller bara njuta av stillheten och skönheten som havet har att erbjuda. Det finns även möjlighet att ta över en sjöbod vid vattnet. Här kan du skapa minnen som varar livet ut och leva det liv du alltid drömt om. I Brottkärr bor ni ett stenkast ifrån havet och Göteborgs Golfklubb som är en av Sveriges äldsta och vackraste golfbanor. Ett populärt område med kort promenad till härliga Amundön, strandpromenader, västkustens salta bad, naturreservatet Sandsjöbacka och Hovås småbåtshamn. I närliggande Nya Hovås finns närservice så som matbutiker, affärer, vårdcentral, skolor och restauranger. Med knappa 15 minuter till centrala Göteborg med bil och buss har ni nära till storstaden. Välkommen till ditt nya paradis!

  • Premium
Hovås Allé 36, Nya Hovås, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00
Hovås Allé 36, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Hovås Allé 36, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Hovås Allé 36

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 1/6
3 914 kr/mån
59 307 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa tvåa med imponerande takhöjd, tilltalande ljusinsläpp & stor uteplats mot gården! Här bor du med hög nyproduktionsstandard där enhetliga materialval och exklusivt Vedum kök sätter prägeln på detta hem. Den öppna planlösningen och de stora fönstren tillsammans med en enastående takhöjd gör bostaden ljus, luftig och inbjudande. Kök och vardagsrum smälter samman till en fin umgängesyta och via altandörren nås uteplatsen som ger en härlig plats under årets varmare månader. Det stilrena badrummet erbjuder såväl tvättutrustning som skön golvvärme och i det rymliga sovrummet finns gott om förvaringsutrymme i den stora skjutdörrsgarderoben. Utanför dörren kan ni ta del av ett brett utbud av caféer, restauranger, butiker, matvaruhandel och övrig service såsom apotek, blomsterhandel och frisör. Med andra ord finner ni allt ni kan tänkas behöva inom gångavstånd. Det finns dessutom gym och härliga motionsstråk att tillgå som lämpar sig alldeles utmärkt för motionären. Härifrån går det smidigt att ta sig ner till havet via buss eller med cykel. Direkta kommunikationer tar er enkelt in till Göteborgs stadskärna för att ta del av citypulsen. Välkommen till underbara Hovås Allé 36! Vill du veta mer om bostaden? Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Uppgången 2, Särö, Kungsbacka kommun
Uppgången 2, Särö, Kungsbacka kommun, bild 2
Uppgången 2, Särö, Kungsbacka kommun, bild 3

Uppgången 2

Villa
Särö, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 850 000 kr
283 + 32 m²
8 rum
1 504 m² tomt

Välkommen till detta extraordinära hem som inte bara är ett boende utan en upplevelse i sig. Med en arkitektritad design och omsorgsfullt utvalda detaljer erbjuder detta hus en livsstil utöver det vanliga. Stora glaspartier omfamnar hemmet och bjuder in det skiftande ljuset från Särös himmel. Huset fylls med naturligt ljus som ger en känsla av öppenhet och frihet. Med generösa sociala ytor är detta hem en inbjudan till gemenskap och festligheter. Stort och praktiskt kök med bra arbetsytor för den glada kocken. Väl tilltagna sovrum som gör detta till ett hem för den stora familjen. Utforska den härliga trädgården som är ett paradis för den som har gröna fingrar med fruktträd, bärbuskar och en mångfald av blommande växter. Tomten är inte bara stor, den är också insynsskyddad, vilket ger en känsla av privatliv och lugn mitt i naturen. Närheten till skola, dagis, Särö centrum och kollektivtrafiken, gör detta hem till en oas av lugn och ro som förenklar vardagen. Kontakta ansvarig mäklare Fredrik Hartman för mer information!

  • Premium
Heleneviksbacken, null, Mölndals kommun
  • 1 ledig bostad

Heleneviksbacken

Lägenhet
Mölndals kommun
Erik Olsson Nyproduktion
fr. 4 795 000 kr
81 m²
3 rum
5 397 kr/mån

Endast 2 lägenheter kvar i projektet! För aktuell status se Prislista under fliken Dokument nedan. Heleneviksbacken är geografiskt beläget 5 km sydöst om Göteborg och strax väster om Rådasjön i Mölndals Kommun. Lika nära till både storstan och naturen med Stensjön och Rådasjön som erbjuder såväl möjlighet till bad, rodd och segling. Man bor lugnt och tryggt med alla fördelar områdets fantastiska natur medför och samtidigt nära ansluten till storstaden med allt vad det innebär. Totalt består projektet av 2 stycken flerbostadshus innehållande totalt nio stycken lägenheter. De nio lägenheterna är fördelade på tre olika typer beroende på våningsplan. Gällande utrustningsnivå och materialval är alla lägenheterna lika. Skillnaden mellan lägenheterna är planlösningen men kanske främst läget. Byggnaderna samt de ingående byggnadsdelarna är av en hög standard generellt. Varje lägenhet planeras med sin egna privata tomtplats eller balkong i direkt anslutning till köket och allrummet. Alla i bra solläge, vända mot sjön. Gårdsmiljön i stort skall göras socialt gemensam. De olika byggnadskropparna kommer sammanbindas av gemensamhetsytor av gårdskaraktär. Det finns planerade parkeringsytor på de egna fastigheterna, en p-plats per lägenhet samt extra gemensamma p-platser för besök och dylikt. Ett perfekt boende för dig som vill bo nytt och nära naturen men samtidigt ha tillgång och närheten till stan. För pris, avgift, storlekar och aktuell status se Prislista under fliken Dokument nedan.

  • Nybyggnadsprojekt
Kullaviks Korshamnsväg 2A, Korshamn, Kungsbacka kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Kullaviks Korshamnsväg 2A, Korshamn, Kungsbacka kommun, bild 2
Kullaviks Korshamnsväg 2A, Korshamn, Kungsbacka kommun, bild 3

Kullaviks Korshamnsväg 2A

Villa
Korshamn, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 750 000 kr
199 m²
6 rum
1 096 m² tomt

I idylliska Kullavik och mysiga Korshamn finner du denna generösa villa i ett plan om närmare 200 kvm med optimal planlösning och underbar trädgård. Kliv in i detta bekväma boende där komfort, rymd och stil genomsyrar bostaden. Interiören bjuder på enhetliga materialval och modern design med sociala ytor där kök och vardagsrum devis smälter samman till en generös plats för familj och vänner att samlas. Köket, som nyligen genomgick en renovering, erbjuder gott om förvaring och fina arbetsytor med köksön som skapar en härlig matlagningsglädje. En murad eldstad centrerar umgängesytorna och förser hemmet med såväl mysfaktor som värme, och i vardagsrummet intill ges en fantastisk känsla av ljus och rymd tack vare en imponerande takhöjd till nock och höga fönster. Vidare i hemmet finns ett allrum och fyra sovrum, var av två med ensuite där tillhörande badrum är välutrustade i lyxigt utförande och med skön golvvärme. Ett tredje badrum och en nyrenoverad tvättstuga, även dessa med golvvärme, ger bästa komfort till den större familjen. Utanför bjuder trädgården på en skyddad oas med flera charmiga trädgårdsrum, var och en unik i sin karaktär! Med såväl köksträdgård och växthus som gräsmatta, bärbuskar och fruktträd. Två större altandäck smälter fint in på tomten och mot huset, med sol från morgonkaffet till grillkvällarna - och pergolan med vinrankor blir en favoritplats under sommarens varma dagar. Den stora uppfarten ger gott om plats för flera bilar och cyklarna parkeras smidigt i cykelförrådet. Här bor du med närhet till flera underbara badvikar och med bekvämt avstånd till småbåtshamnen Korshamn med möjlighet att överta båtplats och sjöbod via Korshamns badförening. För barnfamiljen finns förskola och skola i närheten och i Kullaviks centrum finns mataffär, butiker och idrottsanläggningar. Välkommen till Kullaviks Korshamnsväg 2A Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information om bostaden.

  • Premium
Kunga-Amandas Gränd 3, Hovås, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30
Kunga-Amandas Gränd 3, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Kunga-Amandas Gränd 3, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Kunga-Amandas Gränd 3

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 850 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/5
4 636 kr/mån
57 463 kr/m²

På Kunga-Amandas gränd i Nya Hovås ligger ett miljömärkt flerfamiljshus uppfört 2019. På andra våningen finner du denna välplanerade trea som tagits väl om hand av sin enda tidigare ägare. Med ytskikt av genomgående hög kvalitet och balkonger i två väderstreck känner du dig snabbt som hemma och kan njuta av stilren hemtrevnad med en klassisk touch. Amundön och havet ligger på promenadavstånd och Nya Hovås rika utbud av butiker och restauranger har du precis utanför dörren. Bostadens tre rum och kök omfattar 67 kvadratmeter och har en tydlig uppdelning i social och privat sfär. Mattlackad askparkett är genomgående för golven och går fint ihop med bostadens rena linjer och väggarnas milda färgskala. På sina ställen mjukas den moderna arkitekturen upp av vackert mönstrade tapeter från William Morris och Boråstapeter. Säkerhetsdörren i entrén stänger ute ljud och en inbyggd garderob håller ordning på ytterkläder och skor. Hallen förbinder den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum samt kontor och med de två sovrummen i lägenhetens andra ände. De sociala ytorna utgörs av en stor öppen yta för såväl kvällsmat och hemmajobb som festmåltider och kalas. Köksinredningen från Marbodal är beige med läderhandtag och ger i kombination med vitt kakel och bänkskiva i virrvarrsmönster ett stilrent intryck. Intill fönstret ryms en större matplats och i vardagsrumsdelen har gästerna fin kontakt med hushållets kock. Via helglasade pardörrar nås den större av hemmets två balkonger. Denna vetter mot innergården och cirka tio kvadratmeter stor har balkongen plats för både matbord och loungemöbler. Den andra balkongen nås från bostadens huvudsovrum som har gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. En garderobsvägg med hyllsystem och skjutdörrar ger effektiv förvaring. Här vaknar du på bästa sätt med den helglasade balkongdörren på glänt, sommartid är balkongen den givna platsen för frukost och förmiddagskaffe i solen. Vägg i vägg ligger sovrum nummer två med plats för säng och skrivbord och i anslutning till sovrummen finns en stor klädkammare inredd med hyllsystem. Badrummet är helkaklat med vita väggar och ett snyggt svartvit-rutigt golv. Duschhörnan har dörrar i frostat glas och den praktiska tvätthörnan har utrustning från Siemens. Till bostaden hör ett förråd och i källaren finns cykelförråd och garage med laddplatser som enkelt nås med husets hiss. Föreningen är Svanenmärkt och samtliga material är noga utvalda med miljö och kvalitet i åtanke. Innergården är planerad för umgänge och förutom trivsamma sittplatser finns här ett miljöhus med sopsug. I kvarteret finns skola och förskola och i närheten av huset stannar direktbussar till city. I Nya Hovås ger varierad byggnation och en aktiv stadsdelskärna känslan av en levande småstad med butiker, caféer, gym och en välsorterad mataffär. Söndagspromenaden går till havet, Sisjön eller närliggande Billdals park. Välkommen hem! Varmt välkomna på visning! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information om bostaden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mossaledsvägen 90, Kullavik, Kungsbacka kommun

Mossaledsvägen 90

Villa
Kullavik, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 990 000 kr
165 + 57 m²
8 rum
1 442 m² tomt

Detta charmiga tegelhus är perfekt beläget i en naturskön miljö, vilket ger dig en harmonisk och avslappnad livsstil. Med en social planlösning som skapar en inbjudande atmosfär, är detta hemmet där minnen skapas och livet njuts till fullo. Njut av mysiga kvällar framför en av de två öppna spisarna som ger en känsla av värme och gemenskap. De stora fönsterpartierna från golv till tak i vardagsrummet släpper in generösa mängder naturligt ljus, vilket ger hela entréplanet en luftig och ljus känsla. En extra bonus är möjligheten till en egen lägenhet i källaren, vilket ger flexibilitet för den stora familjen eller generationsboende. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem med potential att sätta din egen prägel på. Huset är idylliskt beläget, med ca 5-10 minuter i bil in till centrala Kullavik, där ett bra utbud finns av såväl skolor, förskolor och fritidsaktiviteter som till Kullaviks hamn och förbindelser med buss. På några minuter nås även påfarten till 158:an (Säröleden), som smidigt tar er in till Göteborg C på ca 30 minuter. Kontakta ansvarig mäklare Fredrik Hartman för mer information och upptäck allt detta underbara hus har att erbjuda!

Hovås Allé 20, Hovås, Göteborgs kommun

Hovås Allé 20

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 4/5
2 931 kr/mån
65 765 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och trivsamma tvårumslägenhet med en solig balkong. Boendet präglas av hög standard och modern design med enhetliga materialval och ett exklusivt kök. Den öppna planlösningen och de generösa fönstren skapar en luftig och inbjudande atmosfär i hela bostaden. Köket och vardagsrummet harmoniserar och bildar en perfekt plats för social samvaro. Genom balkongdörren når du den soliga balkongen, perfekt för utomhusmöbler och avkoppling. Det stilrena badrummet är utrustat med en kombimaskin som förenklar vardagen och det rymliga sovrummet erbjuder gott om förvaringsutrymme i en stor skjutdörrsgarderob. Utanför dörren kan ni ta del av ett brett utbud av caféer, restauranger, butiker, matvaruhandel och övrig service såsom apotek, blomsterhandel och frisör. Med andra ord finner ni allt ni kan tänkas behöva inom gångavstånd. Det finns dessutom gym och härliga motionsstråk att tillgå som lämpar sig alldeles utmärkt för motionären. Härifrån går det smidigt att ta sig ner till havet via buss eller med cykel. Direkta kommunikationer tar er enkelt in till Göteborgs stadskärna för att ta del av citypulsen. Välkommen till underbara Hovås Allé 20! Vill du veta mer om bostaden? Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman.

  • Balkong
  • Hiss
Seglarängsvägen 29B, Kullavik, Kungsbacka kommun

Seglarängsvägen 29B

Lägenhet
Kullavik, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 290 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1/2
6 107 kr/mån
61 512 kr/m²

Välkommen till ett modernt boende med en fantastisk balkong. Här bor ni bekvämt i radhuskänsla men med bostadsrättens alla fördelar. På första våningen finner ni denna välplanerade lägenhet om 86 kvadratmeter i toppskick med välkomnande entré och stensatt uteplats. Trean som nu är omgjord till en fyra lämnar inget till slumpen. I hemmet samsas enhetlig vitpigmenterad ekparkett med sidenmatt lack och målade ytskikt tillsammans med stilfull interiör. Köket från Marbodal Arkitekt plus i färgen sand är smart planerat med bra köksbänkskiva i kvartskomposit - Seashell blank. Öppen och social planlösning mellan köket och vardagsrummet gör detta till den perfekta samlingsplatsen för familj och vänner! Från vardagsrummet nås bostadens balkong i ostört och privat läge. Badrummet är helkaklat i tidlösa toner med egen tvättavdelning samt en praktiskt gästtoalett. Bostadens tre sovrum med härlig ljusinsläpp är välplanerade och välkomnande! Här bor ni i lugnt område i Kullavik med perfekt läge till både Göteborg och Kungsbacka. Med närhet till promenadstråk, cykelvägar, båthamnar och badplatser. I området finner ni även trevliga restauranger, caféer, bagerier, livsmedelsaffärer, skolor samt apotek och vårdcentral. På Seglarängsvägen kan ni smidigt cykla ner till Kyvik eller Korshamn för salta härliga bad.

  • Balkong
Sjöbackevägen 24, Billdal, Göteborgs kommun
  • Ons 1 maj kl 12:00

Sjöbackevägen 24

Lägenhet
Billdal, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 690 000 kr
103 m²
4 rum
vån 2/3
6 193 kr/mån
45 534 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade och havsnära fyra med stor balkong i västerläge i populära Billdals Sjösida. Hemmet präglas av genomgående stilrena ytskikt med inmålade dörrblad och element och med ett härligt ljusinsläpp. Tack vare öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en social atmosfär och med balkongen utanför. Modernt och välutrustat kök samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gäst-WC. Goda förvaringsmöjligheter i såväl platsbyggda garderober som i tillhörande lägenhetsförråd finns. Här bor ni granne med naturen, havet och flera badplatser inom kort promenadavstånd. Flera förskolor och skola finns i närheten och tack vare goda kommunikationer tar ni er smidigt och bekvämt till centrala Göteborg. Kontakta Fredrik Hartman 072-247 75 00 för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sandlyckans väg 49, Kullavik, Kungsbacka kommun
Sandlyckans väg 49, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 2
Sandlyckans väg 49, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 3

Sandlyckans väg 49

Tomt
Kullavik, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
1 068 m² tomt

Dags att förverkliga husbyggardrömmen? Nu har du chansen att förvärva en högt belägen naturtomt i populära och omtyckta Kullavik. Här kan du bygga ditt framtida hem i ett lugnt villaområde med närhet till såväl skolor och fritidsaktiviteter som västkustens salta bad. Med ett eftertraktat söderläge och minimal insyn tack vare det höga läget ovanför en skogsdunge finns här inte mycket kvar att önska. Ritningarna är klara för att starta en bygglovsansökan för en fastighet om ca 160 kvm där arkitektbyrån Tvärsnitt Studios tagit fram en stilfull och modern Villa i suterräng, noga utformad för att smälta in i omgivningens vackra landskap. Under dokument finns presentationer för planskiss av Tvärsnitt Studios. Tomten är inte bunden till en specifik arkitektbyrå eller husleverantör, men vid intresse kan arkitektritningar följa med vid köp. Vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns för smidig anslutning till det kommunala systemet. Vid köpt av tomt är det viktigt att köpare själv tar kontakt med Kungsbacka kommun för att på så vis bilda sig en uppfattning om vad som gäller inom detaljplanen för just denna fastighetstomt. Välkomna till Sandlyckans väg 49 för att på plats uppleva tomtens fantastiska läge och potential. Vänligen kontakta ansvariga fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information!

  • Premium

Visar alla 15