Mäklare Fredrik Hartman

Fredrik Hartman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Hedtångsvägen 23, Hovås, Göteborgs kommun
Hedtångsvägen 23, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Hedtångsvägen 23, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Hedtångsvägen 23

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 290 000 kr

56,5 m²

2 rum

3 393 kr/mån

58 230 kr/m²

Välkommen till en ytterst välplanerad lägenhet i nyskick med gedigen balkong 31,5 kvm i två väderstreck. Den väl genomtänkta planlösningen bjuder in till sociala ytor där det smart planerade köket ligger i öppen anslutning till vardagsrummet, här samspelar ljusa ytskikt med modern och högkvalitativ inredning där de vida fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp till hemmets alla rum. Sovrummet är väl tilltaget med tillhörande förvaring och det helkaklade badrummet går i tidlös färgsättning med lyxig golvvärme och egen tvättutrustning för extra komfort. Den inbjudande balkongen nås från både vardagsrummet som sovrummet – här avnjuts härlig eftermiddag- och kvällssol. Bosätt er i en stilsäker lägenhet med gott om förvaring och alla bekvämligheter som önskas. Nya Hovås är ett attraktivt kvarter som lämpar sig alldeles utmärkt för livsnjutaren. Med närhet till servicebutiker, restauranger, gym och havet finner ni allt ni kan tänkas behöva för en bekymmersfri vardag. Goda förbindelser att tillgå som tar er runt i Hovås och in till Göteborgs citypuls för att uppleva storstadslivet. Varmt välkomna att visa ert intresse! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman 072- 247 75 00 för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hedtångsvägen 23 Penthouse, null, Göteborgs kommun
Hedtångsvägen 23 Penthouse, null, Göteborgs kommun, bild 2
Hedtångsvägen 23 Penthouse, null, Göteborgs kommun, bild 3

Hedtångsvägen 23 Penthouse

Lägenhet
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

6 490 000 kr

78 m²

3 rum

4 486 kr/mån

83 205 kr/m²

Penthouse med skyline över Nya Hovås. Välkommen till ett hem utöver det vanliga högst upp i huset på Hedtångsvägen 23! Här bor man med stilrena materialvalen, genomtänkt planlösning och lättmöblerade sällskapsytor. Hemmet har stora fönster och en ljus, sober färgsättning, genomgående mattlackad ekparkett och en magisk takterrass om ca 132kvm i vinkel. På terrassen finns gott om plats för både en större matgrupp och en väl tilltagen loungehörna. Högt utsiktsläge och med härligt solläge större delen av dagen. Föreningens innergård har grillmöjligheter, lekytor för barnen och hissen i huset tar dig direkt ner till garaget. Nya Hovås är ett attraktivt kvarter som lämpar sig alldeles utmärkt för livsnjutaren. Med närhet till servicebutiker, restauranger, gym och havet finner ni allt ni kan tänkas behöva för en bekymmersfri vardag. Goda förbindelser att tillgå som tar er runt i Hovås och in till Göteborgs citypuls för att uppleva storstadslivet. Varmt välkomna att visa ert intresse! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman 072- 247 75 00 för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hedtångsvägen 31A, Hovås, Göteborgs kommun
  • Sön 29 jan kl 10:30

Hedtångsvägen 31A

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 290 000 kr

58 m²

2 rum

3 447 kr/mån

56 724 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visning! Välkomna till en modern och väldisponerad tvårummare i attraktiva Nya Hovås! I soligt läge på 5 av 6 våningen bor ni med nyproduktionsstandard i denna ljust inredda och välplanerade lägenhet. Här erbjuds sociala ytor i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum , där ljuset från fönsterna strömmar in i den genomgående bostaden. Med välutrustat badrum och kök, rymligt sovrum med klädkammare och den soliga balkongen som förlänger lägenheten ges här ett bekvämt boende att trivas i. Här bor ni i en attraktiv och expansiv stadsdel med direkt närhet till ett brett serviceutbud som erbjuder allt ni kan tänkas behöva för en bekymmersfri vardag. I området finner ni fina motionsstråk, natursköna omgivningar och härliga cykelvägar ner till badplatser vid havet. Ni tar er smidigt in till Göteborgs citypuls med expressbuss. Varmt välkomna på visning! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3