Mäklare Fredrik Hartman

Fredrik Hartman

Om mig

En tävlingsinriktad och engagerad mäklare som vill överprestera i allt och aldrig viker ner sig. En bostadsaffär är en av de absolut största och viktigaste händelserna i ditt liv och jag kommer att se till att den också blir den absolut bästa. Mitt mål är att hjälpa dig att få en så trygg och smidig bostadsaffär från start till mål och såklart det absolut högsta slutpriset på din bostad. Det är min högsta prioritet och jag kommer inte att ge upp innan den är uppfylld!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hovås Kärrviolsstig 9, Lyckhem, Göteborgs kommun
Hovås Kärrviolsstig 9, Lyckhem, Göteborgs kommun, bild 2
Hovås Kärrviolsstig 9, Lyckhem, Göteborgs kommun, bild 3

Hovås Kärrviolsstig 9

Radhus
Lyckhem, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 290 000 kr
112 + 64 m²
5 rum
207 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska radhus med friköpt tomt beläget i härliga Lyckhem. Här har du allt du kan önska dig för ett bekvämt och stilfullt boende. Stig in i det rymliga vardagsrummet, där stora fönster släpper in ett underbart ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Här kan familjen samlas och njuta av mysiga kvällar tillsammans. Köket som renoverades 2017 är modernt och fullt utrustat, perfekt för familjen. På entréplan finner du även ett finns även ett fräscht badrum och en praktisk tvättstuga. Från vardagsrummet når du även den generösa altanen som är den perfekta platsen för att njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar. Här finns gott om utrymme för både soffgrupp och utemöbler och utanför ligger den lättskötta trädgården som bjuder in till lek på sommarens alla dagar. På övre plan finner du tre rymliga sovrum, varav ett har utgång till husets balkong som vetter mot trädgården. Rymligt badrum som är utrustat med badkar och ett takfönster som ger ett härligt naturligt ljus. Källarplanet bjuder på ett stort allrum, perfekt som lekrum för barnen eller som hobbyrum för hela familjen samt sovrum med tillhörande klädkammare. Möjligheterna är många! Detta radhus är det perfekta valet för dig som söker ett hem där varje kvadratmeter är genomtänkt och där varje detalj är omhändertagen. Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till skolor, förskolor och natursköna promenadstråk. Missa inte chansen att förvärva detta underbara hem i Lyckhem – ett boende att trivas i! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information!

  • Premium
Lilla Toftavägen 1A, Kullavik, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår
Lilla Toftavägen 1A, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 2
Lilla Toftavägen 1A, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 3

Lilla Toftavägen 1A

Villa
Kullavik, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 800 000 kr
169 m²
6 rum
906 m² tomt

Kliv in i detta bekväma Hjältevadshus där komfort och stil genomsyrar bostaden. Interiören bjuder på en modern design med sociala ytor där kök, matplats och vardagsrum delvis smälter samman till en generös plats för familj och vänner att samlas. De stora fönstren släpper in härligt ljus från trädgården. Vidare på entréplan finns ett sovrum, badrum och tvättstuga, På övre plan erbjuds tre sovrum, badrum och ett luftigt och ljust allrum, öppet till nock som ger en känsla av rymd. Ute är altanerna perfekta för olika tider på dagen - den stora insynsskyddade altanen bjuder in till kvällssolen medan den lilla altanen vid huvudentrén är idealisk för att avnjuta morgonsolen som silar genom trädens lövverk. Trädgården är en oas med lummiga växter och möjlighet till odling. Dess stenlagda ytor och generösa gräsmatta är perfekta för olika aktiviteter Garaget är väl tilltaget med förrådsdel och plats för tre bilar på uppfarten. Här bor du med närhet till flera underbara badvikar och med bekvämt avstånd till småbåtshamnarna Kyvik, Kullavik och Korshamn. För barnfamiljen finns förskola och skola i närheten och i Kullaviks centrum finns mataffär, butiker och idrottsanläggningar. Välkommen till Lilla Toftavägen 1A. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information om bostaden.

  • Premium
Granåsvägen 19A, Kullavik, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 31 jul kl 17:30
Granåsvägen 19A, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 2
Granåsvägen 19A, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 3

Granåsvägen 19A

Villa
Kullavik, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 900 000 kr
166 + 11 m²
6 rum
976 m² tomt

Upptäck denna magnifika familjevilla i hjärtat av centrala Kullavik, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en unik känsla av lyx med en hållbar twist. En omfattande renovering har förvandlat detta hem till en pärla av modern design, med exklusiva material och smakfulla designelement som sätter tonen för en atmosfär av sofistikerad komfort. Här möts du av en harmonisk förening av medelhavsinspirerad stil och moderna bekvämligheter, såsom vattenburen golvvärme i hela huset. Genom att fokusera på att minimera klimatavtrycket har renoveringen integrerat avancerade energieffektiva system, inklusive solceller (16.000 kwh stort), ftx system och en ny värmepanna, vilket inte bara bidrar till en hållbar livsstil utan också genererar överskott av energi som kan säljas tillbaka till elnätet. Den storslagna trädgården är en fröjd för ögat, med barnvänlig lekplats & ytor, blomstrande rabatter och en mångfald av grönska som skapar en oas av lugn och avkoppling. Altaner och pergolor i olika väderstreck och ett automatiskt bevattningssystem förstärker den lyxiga utomhusupplevelsen, medan det vackra orangeriet erbjuder en förtrollande plats för odling och sammankomster med vänner och familj. Med generösa fönsterpartier och altandörrar suddas gränsen ut mellan inne och utemiljö, vilket skapar en sömlös övergång till det härliga uppvärmda poolområdet, där du kan njuta av lyxig avkoppling ända in till början av höstmånaderna. Kontakta ansvarig mäklare Fredrik Hartman för mer information!

  • Premium
Billdals Lärkträdsväg 1, Billdal, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Billdals Lärkträdsväg 1, Billdal, Göteborgs kommun, bild 2
Billdals Lärkträdsväg 1, Billdal, Göteborgs kommun, bild 3

Billdals Lärkträdsväg 1

Villa
Billdal, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 250 000 kr
182 + 58 m²
6 rum
1 404 m² tomt

Välkommen till detta enastående suterränghus som har genomgått en fullständig inre renovering mellan 2019 och 2023, samt yttre renovering under 2023. Huset ligger på en högt belägen och insynsskyddad, arkitektritad tomt. Trädgården har genomgående stensättningar i svensk granit, både vad gäller gångar, trappor och murar. Samtliga planteringsytor är kullerstensbelagda, vilket ger en lättskött trädgård. Innanför dörrarna möts du av generösa sällskapsytor som inbjuder till både avkoppling och sociala tillställningar. Det är en väldisponerad planlösning där man på övre plan möts av ett rymligt och ljust kök med vackra kalkstensbänkar som ligger i anslutning till vardagsrummet. På övre plan ligger också tre rymliga sovrum och ett badrum inrett i sobra färgval. Suterrängplanet erbjuder ytterligare ett stort utrymme med ett tv/allrum, ytterligare ett sovrum/kontor, ett badrum som är förberett för bastu samt en praktisk tvättstuga. Huset har genomgående smakfulla materialval såsom marmorfönsterbrädor och genomgående ekparkett förutom i TV-rummet där man har valt att lägga en behaglig heltäckande matta. Utanför villan väntar ett imponerande 200 kvm stort poolområde i tre etage med bar och en stor uppvärmd pool om 8x4 meter och 135 cm djup, som bjuder in till avkoppling och underhållning för det stora sällskapet under soliga dagar. Stor gräsmatta invid poolområdet som ger plats för lek och sociala tillställningar. Praktiskt dubbelgarage med gott om plats för fordon och förvaring. Det här är inte bara ett hem – det är en livsstil. Med sin moderna elegans och smarta planlösning erbjuder detta suterränghus en perfekt kombination av komfort och stil. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information!

  • Premium
Uppgången 2, Särö, Kungsbacka kommun
Uppgången 2, Särö, Kungsbacka kommun, bild 2
Uppgången 2, Särö, Kungsbacka kommun, bild 3

Uppgången 2

Villa
Särö, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 850 000 kr
283 + 32 m²
8 rum
1 504 m² tomt

Välkommen till detta extraordinära hem som inte bara är ett boende utan en upplevelse i sig. Med en arkitektritad design och omsorgsfullt utvalda detaljer erbjuder detta hus en livsstil utöver det vanliga. Stora glaspartier omfamnar hemmet och bjuder in det skiftande ljuset från Särös himmel. Huset fylls med naturligt ljus som ger en känsla av öppenhet och frihet. Med generösa sociala ytor är detta hem en inbjudan till gemenskap och festligheter. Stort och praktiskt kök med bra arbetsytor för den glada kocken. Väl tilltagna sovrum som gör detta till ett hem för den stora familjen. Utforska den härliga trädgården som är ett paradis för den som har gröna fingrar med fruktträd, bärbuskar och en mångfald av blommande växter. Tomten är inte bara stor, den är också insynsskyddad, vilket ger en känsla av privatliv och lugn mitt i naturen. Närheten till skola, dagis, Särö centrum och kollektivtrafiken, gör detta hem till en oas av lugn och ro som förenklar vardagen. Kontakta ansvarig mäklare Fredrik Hartman för mer information!

  • Premium
Karlfeldtsgatan 2, Jakobsdal, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 11:30
Karlfeldtsgatan 2, Jakobsdal, Göteborgs kommun, bild 2
Karlfeldtsgatan 2, Jakobsdal, Göteborgs kommun, bild 3

Karlfeldtsgatan 2

Lägenhet
Jakobsdal, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 800 000 kr
105 m²
4 rum
vån 1
6 479 kr/mån
45 714 kr/m²

Varmt välkomna till denna sällsynta fyrarummaren i hjärtat av Örgryte! Här får ni möjligheten att bo i ett område uppe på höjden där lugnet råder perfekt beläget mellan Delsjöns skogar och Göteborgs pulserande stadskärna. Invändigt välkomnas ni av en noga planerad planlösning, stora rum med generös takhöjd som skapar rymd, bevarad charm samt en mysig utgång mot uteplatsen på gården som man når via bostadens kök. Här finns underbara möjligheter att sätta er egen prägel och skapa ert nästa drömhem! Här bor ni med närhet till Göteborgs evenemangsstråk, Liseberg, restauranger och utmärkta kommunikationer vid Sankt Sigfrids plan eller Korsvägen där man enkelt kan ta sig till de olika universiteten i närheten. Örgryte kantas av vacker natur i utkanten av Delsjön tillsammans med alla pampiga gamla kåkar, här är en fröjd att promenera genom kvarteren!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Igelkottstigen 13C, Hovås, Göteborgs kommun
Igelkottstigen 13C, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Igelkottstigen 13C, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Igelkottstigen 13C

Tomt
Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
13 900 000 kr
1 017 m² tomt

Välkommen till ett unikt tillfälle att förverkliga dina drömmar på Igelkottstigen 13C i eftertraktade Hovås. Här presenterar vi en oslagbar möjlighet att skapa ditt ultimata boende med en spektakulär havsutsikt och närhet till en välrenommerad golfbana. Detta är platsen där din vision kan bli verklighet. Med enastående utsikt över det glittrande havet och den grönskande naturen kommer varje dag att kännas som en semester. För dig som älskar golf är detta paradiset. Med en golfbana i närheten kan du njuta av din favoritsport precis runt hörnet. Detta är inte bara ett hem, det är en livsstil där du kan förena passionen för natur, sport och komfort. Tomten är som en målarduk där du kan skapa din dröm. Med generösa ytor och möjlighet att skräddarsy varje detalj efter dina önskemål finns inga gränser för vad du kan åstadkomma. Ta möjligheten att skapa ett boende som är perfekt anpassat efter dig och din familjs behov och önskemål. Bygglov för en villa finns, men tomten är inte knuten till någon specifik husleverantör. Arkitekt: HENRIK SCHULZ STUDIO Tveka inte att ta chansen att bli ägare till denna extraordinära möjlighet att bygga ditt drömhus i Hovås. Ett populärt område med kort promenad till härliga strandpromenader, västkustens salta bad, naturreservatet Sandsjöbacka och Hovås småbåtshamn. I närliggande Nya Hovås finns närservice så som matbutiker, affärer, vårdcentral, skolor och restauranger. Med knappa 15 minuter till centrala Göteborg med bil och buss har ni nära till storstaden. Kontakta ansvarig mäklare Fredrik Hartman för mer information. Livet du drömt om väntar på dig här!

  • Premium
Asplyckevägen 17, Kullavik, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår
Asplyckevägen 17, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 2
Asplyckevägen 17, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 3

Asplyckevägen 17

Villa
Kullavik, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 990 000 kr
129 m²
7 rum
1 445 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och välbevarade hem som är perfekt beläget bara en kort promenad från havet. Huset som är beläget på en hörntomt på en återvändsgata erbjuder en idyllisk tillflyktsort för dig och din familj. Den vedeldade gjutjärnsspisen i köket ger en rustik och mysig atmosfär, perfekt för mysiga middagar. Rummen som är fördelade i etage, ger en naturlig och harmonisk känsla i hemmet. Den öppna spisen i matrummet skapar en elegant och inbjudande plats för sociala tillställningar. Tack var det insynsskyddade läget och berget i anslutning till tomten så kan du njuta av lugn och ro på den soliga altanen i syd/västerläge. Närheten till naturen skapar en rogivande tillvaro. Unik jordkällaren med terrass på taket erbjuder extra utrymme för förvaring samt ett stort rymligt kallgarage. Endast 10 minuters gångavstånd till havet och med närliggande skolor, förskolor, mataffärer och kollektivtrafik blir detta det perfekta hemmet som underlättar vardagen. Båtplats i Korshamn finns även möjlighet att överlåtas i överenskommelse med säljaren. Missa inte chansen att uppleva den här unika möjligheten att bo i harmoni med naturen och nära till bekvämligheter. Kontakta ansvarig mäklare Fredrik Hartman för mer information.

  • Premium
Norra Kyviksvägen 36A, Kullavik, Kungsbacka kommun
Norra Kyviksvägen 36A, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 2
Norra Kyviksvägen 36A, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 3

Norra Kyviksvägen 36A

Tomt
Kullavik, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 990 000 kr
702 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt eget drömhem vid havet? Då är den här tomten på Norra Kyviksvägen i Kullavik det perfekta valet för dig! Tomten erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt eget paradis vid havet. Med närhet till både natur och stadsliv, ger denna plats en perfekt balans mellan avkoppling och bekvämlighet. Tomten har redan beviljat bygglov för uppförandet av ett enbostadshus om 200 + 40 kvm, mur samt installation av eldstad. Här kan du låta din kreativitet flöda och skapa ett unikt boende som passar just dina behov och önskemål. I samband med byggnationen så ansluts fastigheten till kommunalt vatten och avlopp. Här bor ni med närhet till havet, grönområden och Kullaviks centrum med mataffär, gym, café och restaurang. Med bekvämt avstånd till Kullaviks Hamn och trevliga vikar, ständer och klippor längst kusten för sol och bad. Kullaviks Centrum ligger med bekvämt gångavstånd och erbjuder både närservice, restauranger och butiker. I samhället ligger även grundskolorna Kullaviksskolan och Kullaviks Montessoriskola samt förskolor och idrottshall. Bra kommunikationer och på tio minuter med bil nås E6an. Kontakta ansvarig mäklare Fredrik Hartman för mer information!

  • Premium
Ekelundsvägen 8, Särö, Kungsbacka kommun
Ekelundsvägen 8, Särö, Kungsbacka kommun, bild 2
Ekelundsvägen 8, Särö, Kungsbacka kommun, bild 3

Ekelundsvägen 8

Villa
Särö, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 950 000 kr
189 + 56 m²
7 rum
1 296 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hus i vackra Särö, där rymliga ytor och möjlighet till flexibla planlösningar ger utrymme för din kreativitet och dina behov. Entréplanet imponerar med ett modernt kök som är utrustat med exklusiva materialval såsom en nio meter lång köksbänk i Jämtländsk kalksten. Här finns plats för det stora sällskapet och matlagningen blir till en fröjd. Vardagsrummet med sitt charmiga burspråk och en öppen spis, skapar en inbjudande och ljus atmosfär för avkoppling och umgänge. Huset med sitt härliga ljus och rymligt med plats skapar en härlig samvaro mellan de två våningsplanen. På entréplanet finner du även tre rymliga sovrum, ett elegant badrum samt en praktisk gästtoalett. Källarplanet erbjuder ytterligare utrymmen med ett hobbyrum, rikligt med förvaringsmöjligheter, en matkällare samt en funktionell tvättstuga. Här är möjligheterna många att skapa just för era behov. Stort och välplanerat dubbelgarage om cirka 45 kvadratmeter som har vatten och avlopp indraget gör det enkelt att vara här. Dessutom finns ett vinterisolerat förråd om cirka 17 kvadratmeter med egen ingång som tar hand om all förvaring. Den vackra anlagda trädgården är prydd med fantastiska buskar och blommor, och en nylagd lindhäck mot syd ger extra charm och insynsskydd. För utomhuslivet erbjuder huset en gruslagd uteplats på östsidan där du kan njuta av morgonkaffet i morgonsolen och framsidan badar i solljus hela dagen. Två stora altandäck med utgång från vardagsrum, sovrum och tv-rum ger generösa ytor för avkoppling och sociala tillställningar. Här finns även plats för att bygga pool med tillhörande spa-rum för den som drömmer om ytterligare lyx. Detta är ett hem som måste upplevas på plats – välkommen att låta dig förtrollas av möjligheterna och charmen som detta hus i Särö har att erbjuda! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information!

  • Premium
Timmeråsvägen 15, Kullavik, Kungsbacka kommun
Timmeråsvägen 15, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 2
Timmeråsvägen 15, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 3

Timmeråsvägen 15

Villa
Kullavik, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 650 000 kr
41 + 8 m²
1 296 m² tomt

Nu kan husdrömmen bli till verklighet! Här presenteras en tomt med fina förutsättningar att bygga ert nya drömhem på, med naturskönt- och lantligt läge i underbara Kullavik. Tomten, om 1296 kvm, är belägen på en lugn och gemytlig gata med inslag av såväl grönska och berg. Unik möjlighet att bygga ditt drömhus utan att vara bunden till någon specifik husleverantör. Du har friheten att välja exakt det hus du önskar och samarbeta med den husleverantör som bäst passar dina behov och visioner. Med härligt söderläge och fri vy över ängarna ges är ett perfekt läge! Kommunalt vatten och avlopp till fastigheten finns. För mer information om bygglov och planbestämmelser på detaljplan finns hos Kungsbacka kommun. Som köpare av Timmeråsvägen 15 blir du även ägare till 1% i den fantastiska tomten av Örsviken. Med ägandet får man möjlighet till båtplats med en badhytt och från tomten är det endast en 1,5 km promenad till Örsviken. Tack vare att kommunalt vatten och avlopp redan finns framdraget så sparar man 350 000 kr i kostnader! Här bor ni med närhet till havet och promenadavstånd till mysiga vikarna Örsviken och Korshamn. Med sköna grönområden och vackra marker i omgivningen bor ni i lantlig miljö med endast 2 km till Kullaviks centrum med mataffär, gym, café och restaurang. I samhället finns även grundskolorna Kullaviksskolan och Kullaviks Montessoriskola samt förskolor och idrottshall. Bra kommunikationer från tex. Snipen som ligger ca 5 minuter från tomten med flera bussar och på ca tio minuter med bil når man E6an. För mer information om fastigheten vänligen kontakta fastighetsmäklare Fredrik Hartman, 072-247 75 00 [email protected]

  • Premium
Sandlyckans väg 49, Kullavik, Kungsbacka kommun
Sandlyckans väg 49, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 2
Sandlyckans väg 49, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 3

Sandlyckans väg 49

Tomt
Kullavik, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 300 000 kr
1 068 m² tomt

Dags att förverkliga husbyggardrömmen? Nu har du chansen att förvärva en högt belägen naturtomt i populära och omtyckta Kullavik. Här kan du bygga ditt framtida hem i ett lugnt villaområde med närhet till såväl skolor och fritidsaktiviteter som västkustens salta bad. Med ett eftertraktat söderläge och minimal insyn tack vare det höga läget ovanför en skogsdunge finns här inte mycket kvar att önska. Ritningarna är klara för att starta en bygglovsansökan för en fastighet om ca 160 kvm där arkitektbyrån Tvärsnitt Studios tagit fram en stilfull och modern Villa i suterräng, noga utformad för att smälta in i omgivningens vackra landskap. Under dokument finns presentationer för planskiss av Tvärsnitt Studios. Tomten är inte bunden till en specifik arkitektbyrå eller husleverantör, men vid intresse kan arkitektritningar följa med vid köp. Vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns för smidig anslutning till det kommunala systemet. Vid köpt av tomt är det viktigt att köpare själv tar kontakt med Kungsbacka kommun för att på så vis bilda sig en uppfattning om vad som gäller inom detaljplanen för just denna fastighetstomt. Välkomna till Sandlyckans väg 49 för att på plats uppleva tomtens fantastiska läge och potential. Vänligen kontakta ansvariga fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information!

  • Premium

Visar alla 12