Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Blåsutgatan 5, Majorna, Göteborgs kommun
 • Sön 17 dec kl 11:30
Blåsutgatan 5, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Blåsutgatan 5, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Blåsutgatan 5

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
34,7 m²
1 rum
vån 5/5
3 847 kr/mån
56 196 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara etta högst upp i huset som bjuder på slående utsikt mot Älvsborgsbron och Eriksbergs ståtliga bockkran! Bostaden är noga utformad för att maximera utrymmet som rymmer plats för såväl matbord och soffa som säng och mindre skrivbordsplats. Allrummet bjuder på tilltalande ljusinsläpp från stora fönster som går att vända vilket bidrar till utmärkta vädringsmöjligheter samt gör att man blir ett med takåsarna när vädret tillåter. Det helkaklade badrummet är stamrenoverat i föreningens regi och förberett för att installera tvättmaskin som underlättar vardagens bestyr! Här får ni möjligheten att bosätta er i en stabil HSB-förening med bredband och garageplats som ingår i avgiften! I området har ni utmärkta kommunikationer att tillgå med kollektivtrafik och cykelvägar nära tillhands. Detta gör det enkelt att ta sig runt i Majorna och vidare till andra delar av Göteborg såsom Innerstaden eller ut till Saltholmens varma klippor. Varmt välkomna på visning för att veta mer!

 • Premium
 • Hiss
Mattssonsliden 4, Masthugget, Göteborgs kommun

Mattssonsliden 4

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 090 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/6
1 989 kr/mån
67 419 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och stilrena etta i omåttligt populära Brf Masthugget! Bostadens högresta fönster med utsikt mot älven släpper in generösa mängder naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär att trivas utmärkt i. Med en smart planlösning och ljusa inredningsval erbjuder detta hem bekvämlighet och finess. Här ryms enkelt matbord, säng och soffa. Detta hem lämpar sig utmärkt som förstagångsbostad, övernattningslägenhet eller för studenten! Här bor ni med närhet till grönområden, mysiga caféer och restauranger i en levande kulturscen. Samtidigt har ni enkel tillgång till allt som vackra Göteborg har att erbjuda. Låt denna etta bli din fristad och upplev en enastående livskvalitet med allt att önska runtom. Vi ses på visning!

 • Hiss
Uggleberget 29, Hovås, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 12:30
Uggleberget 29, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Uggleberget 29, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Uggleberget 29

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
70 m²
3 rum
vån -2/5
4 449 kr/mån
64 214 kr/m²

Just nu förbereds försäljningen av denna optimala 3:a med härlig uteplats i anslutning till bostaden! Huset är byggt så sent som 2016-2017 och därmed erbjuds en kvalitativ genomgående standard med sobra färger och moderna materialval. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus och ger bostaden en härlig atmosfär med känsla för rymd. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar tillfällen för sociala tillställningar och härifrån når ni även den stora uteplatsen i sydvästerläge med tillbyggt staket. Från hallen når ni ett stilrent badrum med avkopplande badkar och egen tvättutrustning med praktisk arbetsyta - vilket underlättar vardagens bestyr! Utanför portdörren finner ni närhet till det mesta såsom ICA matvarubutik, gym, apotek, vårdcentral, restauranger m.m. Här får ni chansen att bosätta er i ett mycket attraktivt och expansivt kvarter med perfekt cykelavstånd till familjära havspärlor. Kort promenadavstånd till närmsta busshållplats som smidigt tar er in till Göteborgs pulserande citykärna för att ta del av dess rika nöjesliv. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Andréas Jeppsson för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Köinge 120, null, Falkenbergs kommun

Köinge 120

Villa
Falkenbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 500 000 kr
495 + 80 m²
14 rum
2 140 m² tomt

Välkomna till detta spektakulära hus i Köinge, en pärla från början av 1800-talet som bär på en fascinerande historia och har genomgått en noggrann renovering för att bli dagens unika bostad. Ursprungligen byggt år 1833, fungerade detta praktfulla hem som tingshus för Faurås härad fram till 1907 och har sedan dess genomgått flera intressanta förvandlingar. När du kliver in i detta historiska mästerverk möts du av atmosfären från svunna tider. Från den ursprungliga samlingen av 24 kakelugnar, varav några står på träben från 1700-talet, har elva av dessa mästerverk bevarats. En gjutjärnskamin sägs till och med härstamma från Selma Lagerlöfs hem, Mårbacka, vilket ger en extra touch av historisk glamour. Beläget endast 2 mil från kusten erbjuder detta boende det bästa av två världar – en idyllisk lantlig atmosfär och närhet till den friska kustluften. För de som önskar shopping och nöjen är närheten till Ullared köpstad en extra bonus. Huset har förvandlats till ett bed & breakfast med fem charmiga rum för uthyrning, komplett med en välutrustad bar och ett stort kök för att ge gästerna en minnesvärd vistelse. Den tidigare tingshusperioden avspeglas fortfarande i husets inredning, inklusive det bevarade skranket som en gång uppdelade tingssalen och de imponerande pelarna som utgör resterna av det ursprungliga domarskranket. För den som älskar historia är varje vrå av detta hem en skattkista av unika detaljer. Möbler med kopplingar till tingshusaktiviteter, som den gamla kistan i hallen som sägs ha stått i häktet, förhöjer den autentiska atmosfären. Även fönstergallren i vinkällaren vittnar om en tid då brottslingar väntade på sitt öde innan de fördes till tingssalen. Denna fastighet har en anrik historia som sträcker sig över århundraden och har fått nytt liv genom omsorgsfull restaurering och moderna uppgraderingar. Gekås-profilen Göran Karlsson, som ägde huset på 80-talet, har lämnat sin prägel genom omfattande restaureringsarbeten och nytillägg. Detta hus är inte bara en bostad; det är en upplevelse, ett stycke levande historia som väntar på att bli utforskad och uppskattad av sina nya ägare. Kom och upplev charmen och unikheten i detta fantastiska hem i Köinge – en investering i historiens vingslag och en framtid av minnen. Välkommen till ditt nya hem!

Kopparåsen 35B, Billdal, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 12:30
Kopparåsen 35B, Billdal, Göteborgs kommun, bild 2
Kopparåsen 35B, Billdal, Göteborgs kommun, bild 3

Kopparåsen 35B

Villa
Billdal, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 695 000 kr
218,4 m²
7 rum
850 m² tomt

Stort fantastiskt 2-plans hus från 2011 för dig som efterfrågar rymd och fritt läge! Fantastiskt planlösning med entréplan som rymmer flera sovrum, allrum, klädkammare, en stor tvättstuga med god förvaring och badrum. En trappa upp möts ni av öppna sociala ytor, vardagsrum med eldstad, generös takhöjd och stora fönsterpartier med vacker utsikt. Hemmet mynnar vidare ut i en generös terrass om ca 70 kvm med många varma soltimmar från behaglig förmiddag till ljummen solnedgång. Detta blir en given plats för såväl mysiga hemmakvällar med familjen som stora middagsbjudningar med släkt och vänner. Extra isolering i väggar samt moderna fönster gör huset mycket ekonomiskt att värma upp. Solpaneler med god elproduktion under sommarhalvåret gör energisituationen unikt bra. Solcellerna genererar intäkter på ca 10 000 kr/år och nuvarande säljare har sålt 5000-6000 kWh årligen. Välkommen på visning!

 • Premium
Sannå Dalavägen 74, Särö, Kungsbacka kommun
 • Imorgon kl 10:15

Sannå Dalavägen 74

Villa
Särö, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 850 000 kr
190 + 35 m²
6 rum
1 800 m² tomt

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva denna fantastiska villa belägen i attraktiva Särö! Den insynsskyddade tomten som är inbäddad i grönska är som gjord för den trädgårdsintresserade och det finns goda odlingsmöjligheter för den intresserade. Här finns dessutom flera sittmiljöer på de härliga uteplatserna att njuta av solen med dess grönskande omgivning. På tomten huserar även en gäststuga, garage och ett vackert inrett växthus. Inne i bostaden möter ni ett fint ljusinsläpp, öppna sociala ytor, högt i tak och välbyggd interiör med en genomtänkt planlösning. Ett mycket trivsamt boende för hela familjen! Området är lugnt och tryggt med behagligt avstånd till skola, idrottshall och Särö centrums all tänkbar service. Här finns mataffär, vårdcentral, apotek, gym och busshållplats för flera linjer som smidigt kan ta er till både Kungsbacka och Göteborg. Badplatser, flera golfklubbar finns i närområdet och vackra naturreservat finns även i direkt anslutning. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Björklundavägen 14, Hovås, Göteborgs kommun
 • Idag kl 11:30
Björklundavägen 14, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Björklundavägen 14, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Björklundavägen 14

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 990 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/4
3 949 kr/mån
66 533 kr/m²

Varmt välkomna till denna förtjusande genomgångstrea på Björklundavägen 14! En mycket stilren och noga utformad bostad på våning 3/4 med smakfull nyproduktionskänsla. Högt i tak som inger rymd, öppna sociala ytor och stora högresta fönster som bidrar med vackert ljusspel är bara några attribut som utmärker hemmet. Den rymliga balkongen är under tak med en yta om hela 16 kvm och här sträcker sig sommarens behagliga soltimmar från 08-16. Bostaden erbjuder allt att önska i form av ett förstklassigt kök som gör matlagningen till en fröjd, helkaklat badrum med egen tvättutrustning samt ypperliga förvaringslösningar i såväl hallen som båda sovrummen. Nya Hovås är en mycket populär och expansiv stadsdel strax söder om Göteborg. Här bor ni med närhet till lummiga motionsslingor i skogen, salta bad, skolor, gym samt servicebutiker. Goda förbindelser med Expressbuss tar er smidigt in till Innerstaden via 158:an.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Södra Ekekullsvägen 8, Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Södra Ekekullsvägen 8, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 2
Södra Ekekullsvägen 8, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 3

Södra Ekekullsvägen 8

Tomt
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 990 000 kr
1 018 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en eller flera tomter, högt belägna i attraktiva Ekekullen med möjlighet att förverkliga husdrömmarna. Tomterna är belägna på Södra Ekekullsvägen i Kullavik och väntar på att första spadtaget skall tas. Tomten på Kyvik 4:247 har ett utgångspris på 5 990 000kr. De två granntomterna med fastighetsbeteckning Kyvik 4:96 och Kyvik 4:268 har utgångspris på 10 000 000kr samt 15 000 000kr. Tomten är inte knuten till någon husleverantör utan du kan bygga det hus du önskar. Här får man ett naturskönt och soligt läge med havsutsikt och en milsvidd böljande naturupplevelse utöver det vanliga. Lugnt område med närhet till båt och badliv. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman 072-247 75 00 för mer information om de tre exklusiva tomterna!

 • Premium
Brottkärrsvägen 7, Nya Hovås, Göteborgs kommun
Brottkärrsvägen 7, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Brottkärrsvägen 7, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Brottkärrsvägen 7

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 490 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 2/6
2 343 kr/mån
63 846 kr/m²

Välplanerad etta med praktisk sovalkov som tar tillvara på varje kvadratmeter - här bor du med samma bekvämligheter som i de lite större lägenheterna! Nyproducerad 2019. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med balkongen utanför som härligt förlänger hemmet under de varmare årstiderna. Den praktiska sovalkoven döljs snyggt bakom halvväggen och det generösa badrummet har egen tvättutrustning. Hela bostaden har väl tilltagen takhöjd där kvadraten utnyttjas till max med fina förvaringsmöjligheter. Föreningens mysiga innergård med solstolar, soldäck och grönska ligger precis utanför dörren! Utanför breder Nya Hovås ut sig och erbjuder ett brett serviceutbud, trendiga caféer, restauranger, matvarubutik och gym. Expansiv stadsdel perfekt belägen mellan stad och hav. Ni cyklar smidigt ner till närmsta badplats eller tar er in till Göteborgs citypuls med Rosa Express via 158:an. Välkommen på visning! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information om bostaden.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ekebyvägen 5, Kullavik, Kungsbacka kommun
 • Borttagen före visning
Ekebyvägen 5, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 2
Ekebyvägen 5, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 3

Ekebyvägen 5

Villa
Kullavik, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 990 000 kr
180 + 20 m²
5 rum
2 260 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
Hovås tranbärsgång 2, Hovås, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 11:30
Hovås tranbärsgång 2, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Hovås tranbärsgång 2, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Hovås tranbärsgång 2

Radhus
Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 890 000 kr
150 + 10 m²
5 rum
249 m² tomt

Tilltalande atriumhus i ett plan med genomtänkt planlösning, energisnål uppvärmning genom solceller och härlig uteplats i sydväst! Här presenteras ett smart planerat hem med generös förvaring och rymliga gemensamma ytor med unik takhöjd i spännande vinklar. Det praktiska köket har bekvämligheter som golvvärme, stort skafferi och inbyggd kaffemaskin samt vinkyl. Köket förlängs till matdel och vardagsrum som smälter samman till generösa umgängesytor med en centralt placerad eldstaden för bästa värmeåtervinning. Vidare i hemmet finns fyra rymliga sovrum, perfekt för den växande familjen eller som gästrum och arbetsplats. Dessutom finns ett stort badrum, en praktisk tvättstuga samt gäst-WC och gott om förvaringsmöjligheter. Uteplatsen är belägen i eftertraktat sydvästläge som bidrar till soliga dagar och sköna grillkvällar i kvällssolen. Här är materialvalen genomtänkta för att ge minimalt underhåll, med harmonisk kombination av praktisk trall och stenläggning. Bilen parkeras bekvämt i garage där nyligen en elektrisk garageport installerats. Området präglas av en lugn atmosfär med närhet till såväl havet och vacker natur som skolor och närservice i Nya Hovås. Tveka inte att boka en visning för att uppleva detta underbara hem på plats! Kontakt ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information om bostaden.

 • Premium
Skalldalsvägen 51, Hovås, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Skalldalsvägen 51, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Skalldalsvägen 51, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Skalldalsvägen 51

Villa
Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
127 m²
6 rum
361 m² tomt

Underbart atriumhus i 70-talets arkitektur där öppen planlösning, generösa fönsterpartier och bevarade originaldetaljer präglar detta hem. Den insynsskyddade atriumgården ger en privat oas med plats för avkoppling och umgänge. Ett trivsamt boende med flexibel planlösning och den separata flygeln med egen ingång ger fina möjligheter att skapa urhyrningsdel eller rum efter önskemål och behov. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till vacker natur och bra kommunikationer. På kort cykelavstånd når du härliga bad vid fina badvikar. Inom nära räckhåll finns flera bra förskolor, skolor och bra utbud av affärer vid Nya Hovås, samt vårdcentral och apotek. Konditionsspår runt Oxsjön & Sisjön, skridskor på Hovåsmossen och mycket mer. Välkomna på visning! Kontakta ansvariga fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information om bostaden.

 • Premium
Rönnaräcksvägen 6, Kullavik, Kungsbacka kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 10:00
Rönnaräcksvägen 6, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 2
Rönnaräcksvägen 6, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 3

Rönnaräcksvägen 6

Lägenhet
Kullavik, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 690 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/2
6 126 kr/mån
43 929 kr/m²

Varmt välkommen till ett unikt hem med en perfekt kombination av huskänsla och brf-komfort! Här har ni en välplanerad gavellägenhet i markplan med en fantastisk uteplats i soldränkt söderläge som förlängs ut på en privat gräsmatta. Tack vare det lugna läget på en återvändsgata störs den ljuvliga utemiljön inte av förbipasserande trafik och ni kan njuta av midsommarfirande, grillkvällar eller långa lata dagar i solen utan iakttagelse. Interiört är lägenheten väl omhändertagen med totalrenoverat badrum och tvättstuga, samt uppdaterat kök med bra arbetsytor och modern utrustning. Mycket god förvaring i både klädkammare och förråd, och i avgiften ingår både garage och parkering som ligger i direkt anslutning till bostaden! Populär och välskött förening med stora grönytor och vackra fruktträd på den lummiga innergården mellan husen. Ett skogsområde precis intill fastigheten skapar en fridfull miljö med närhet till väg 158. Här bor ni nära Kullaviks centrum med mataffär, gym, café och restaurang. I Kullavik finns dessutom flera underbara vikar med badstränder och klippor. Den egna båten kan ni ha i Kullaviks hamn där ni även kan äta goda middagar på PIR i solnedgången. I samhället ligger grundskolorna Kullaviksskolan, Maleviksskolan och Kullaviks Montessoriskola. Här finns bra kommunikationer och på tio minuter nås E6:an med bil. Boka in dig på visning för att själv få uppleva hemmet på plats! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information om bostaden.

 • Premium
 • Uteplats
Hulanvägen 27, Billdal, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Hulanvägen 27, Billdal, Göteborgs kommun, bild 2
Hulanvägen 27, Billdal, Göteborgs kommun, bild 3

Hulanvägen 27

Villa
Billdal, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 950 000 kr
125 + 14 m²
5 rum
265 m² tomt

Stig in i denna moderna familjevilla, helrenoverad 2020 där varje detalj omsorgsfullt valts ut med genomtänkta material i enhetlig och stilfull atmosfär. Varje kvadratmeter är väl tillvaratagen. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Njut av modern livsstil i toppskick där matlagningen blir en fröjd i detta fantastiska kök! Det stora badrummet på entréplan är lyxigt inrett med dubbeldusch, vägghängd WC och tvättutrustning för högsta komfort. Vidare finner vi tre rymliga sovrum som ger utrymme för avkoppling och privatliv med en toalett bekvämt belägen till sovrumsdelen på övre plan. Renoveringen är genomförd med kvalitativ maskinell utrustning som harmoniskt smälter samman med sekelskiftets charm som skiner igenom i detaljerna. Uteplatsen i sydväst nås från hemmet sociala del och bjuder in till soliga dagar och ljumma kvällar, perfekt för umgänge och lek. Området är familjevänligt med närhet till skolor och grönområden, vilket skapar en trygg och trivsam miljö för familjen. Välkommen till ditt nya drömhem! Boka in dig på visning och upplev detta hem på plats! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information om bostaden.

 • Premium
Linnégatan 33, Linné, Göteborgs kommun
Linnégatan 33, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Linnégatan 33, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Linnégatan 33

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 900 000 kr
180 m²
6 rum
vån 1/6
5 018 kr/mån
66 111 kr/m²

Varmt välkomna till denna spatiösa sekelskiftesvåning om generösa 180 kvm på attraktiva Linnégatan! Här erbjuds ett mycket smakfullt hem där vackra originaldetaljer såsom fina listverk, utsmyckningar i taken, charmig serveringsgång, pardörrar och stuckaturer kombineras väl med moderna bekvämligheter. Generöst vardagsrum om ca 30 kvm bjuder in till mysiga hemmakvällar i soffan och i den pampiga matsalen finns gott om plats för större middagsbjudningar intill den fungerande öppna spisen. Det socialt utformade köket är fullutrustat, har utmärkta arbetsytor och härifrån nås den härliga gårdsbalkongen vilken blir en given favoritplats under sommarsäsongen. Vidare erbjuder detta hem hela fyra sovrum, ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning och praktisk välkomnande hall med gäst-WC. Här bor ni med lugnt läge intill Linnégatans puls och dess utbud av populära restauranger, caféer och butiker samt direkt närhet till kommunikationer och sköna grönområden i Slottsskogen. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nordenskiöldsgatan 10, Linné, Göteborgs kommun
Nordenskiöldsgatan 10, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Nordenskiöldsgatan 10, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Nordenskiöldsgatan 10

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 295 000 kr
73,4 m²
3 rum
vån 7/10
4 879 kr/mån
58 515 kr/m²

Rymlig trea i underbart genomgångsläge, generös inglasad balkong i västerläge som vetter mot den lugna innergården och bredband som ingår i avgiften! Här bor du med högt läge i huset där interiören präglas av genomgående kvalitativa materialval, bra förvaringslösningar, och trevlig planlösning. Rymligt badrum med egen tvättutrustning gör dessutom vardagen lite enklare. Belägen i en mycket omtyckt förening med populära gemensamhetsutrymmen och där bredband, kabel-TV och bostadsrättstillägg ingår i avgiften! Trevlig och grönskande innergård med lekplats och möblemang. Bo med närhet till Linnés breda utbud av service och restauranger, och med Slottsskogens promenadstråk precis runt hörnet. Varmt välkomna! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Torbjörn Berglund för mer information om bostaden.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skiftesgatan 8A, Hisingen, Göteborgs kommun
Skiftesgatan 8A, Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Skiftesgatan 8A, Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Skiftesgatan 8A

Lägenhet
Hisingen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 090 000 kr
35 m²
2 rum
vån 4/4
3 679 kr/mån
59 714 kr/m²

(FÖRENINGEN TILLÅTER JURIDISK PERSON SAMT ANDRAHANDSUTHYRNING) II Renoverad i tidlöst utförande II Vindslägenhet II ljuvliga takfönster II Varmt välkomna att förvärva denna smakfullt renoverade vindslägenhet i charmigt landshövdingehus från 1930! Denna härliga bostad präglas av tilltalande ljusinsläpp från stora takfönster som går hand i hand med en optimal planlösning som är enkel att möblera. Vardagsrum och kök ligger i ett öppet socialt plan som erbjuder gott om plats för såväl sittgrupp som matsalsdel. Köket gör matlagningen till en ren och skär fröjd tack vare dess kvalitativa HTH-inredning i tidlösa färger. Ytskikten i bostaden har även de uppdaterats med omsorg och skapar ett enhetligt genomgående intryck som håller över tid. Lägenheten når du från den mysiga innegården och möjlighet till snabbt tillträde finns om så önskas! Här finns möjligheten att bosätta er med såväl grönskande natur som sjudande café- och restaurangliv inom kort gångavstånd! Från närliggande Från Vågmästareplatsen finns tillgång till goda kommunikationer och på Backaplan finner ni ca 120 butiker. Varmt välkomna på Visning för att veta mer!

 • Premium
Vallhamnsgatan 30, Näset, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Tor 14 dec kl 17:00

Vallhamnsgatan 30

Villa
Näset, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 295 000 kr
120 m²
4 rum
155,1 m² tomt

Varmt välkomna till detta hemtrevliga radhus på Näset! Här bor man i ett trevligt och barnvänligt område nära grönytor och havet. Bostadens entréplan har en välkomnande hall med gästtoalett och en separat tvättstuga, ett hemtrevligt kök och ett vardagsrum som förlängs av en väl tilltagen altan med plats för loungegrupp och matbord. På övre plan finns tre generöst tilltagna sovrum varav ett används som TV-rum idag, ett helkaklat badrum i sobra färger och som är utrustat med dusch. Ovanvåningen har också en klädkammare som tar hand om förvaringen. Här får ni leva i en lugn och naturskön miljö med allt att önska runtom såsom närhet till både Hammarvägens förskola och Näsetskolan med fina cykelvägar. På Näset finns en mängd fina badplatser att spendera varma sommardagar på samt cykelavstånd till Sportarenan och Åkereds fotbollsplaner. Småhandla gör ni bäst på ICA Nära Supermarket och behöver ni tillgång till ett bredare serviceutbud finner ni det på Frölunda torg en kort bilfärd bort.

 • Plus
Hovås mullbärsgång 16, Hovås, Göteborgs kommun

Hovås mullbärsgång 16

Villa
Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 995 000 kr
200 + 30 m²
6 rum
775,8 m² tomt

II Stora sociala ytor II Arkitekt ritat II Granne med Sandsjöbacka naturreservat II Välkommen till detta fantastiska hem som sprider sig över tre exklusiva plan med imponerande 200 + 30 kvm som sträcker sig över tre våningar. Med en spännande arkitektur och design som imponerar redan vid första anblicken. Spännande utemiljöer omger huset och den privata baksidan är en fröjd för ögat, en grönskande oas som lockar med sin skönhet och charm. Med direkt tillgång till det natursköna naturreservatet kan ni utforska vackra stigar och njuta av naturens lugn och ro. Väl inne i huset välkomnas ni till ett prisbelönat arkitekt-designat hem med stora fönster och öppna sociala ytor. Mäktig centralt placerad trappuppgång med takhöjd på ca 8m tar er vidare upp i huset. Våning två har ett stort master bedroom med eget badrum och walk-in-closet. Här uppe finns ytterliga två sovrum och utgång till en stor terrass i västerläge. Vill ni ge kvällen lite extra karaktär går ni upp till tredje våningen. Här uppe njuter ni av utsikten sommar som vinter från ett ca 55 kvm stort soldäck som omsluter husets penthouse i fyra väderstreck. Med cykel når ni hjärtat av nya Hovås på ca 4 minuter och ca 10 minuters cykeltur är ni vid havet. Flera förskolor och skolor finns i närområdet och inom både cykel- och gångavstånd finns flertalet gym, sporthallar, badhus, golfbana, butiker, restauranger och förbindelser till kollektivtrafiken där Rosa express inom 20 minuter tar er till Göteborgs centrala områden. Varmt välkommen på visning!

Östra Ryavägen 5, Kungsbacka, Kungsbacka kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 12:00
Östra Ryavägen 5, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 2
Östra Ryavägen 5, Kungsbacka, Kungsbacka kommun, bild 3

Östra Ryavägen 5

Villa
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 750 000 kr
201 m²
8 rum
941 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa om ca 200 kvm med öppen planlösning, en takhöjd som imponerar och generösa ytor inne som ute! Bostadens präglas av en härlig atomsfär och rikligt med naturligt ljus som flödar genom de stora fönsterpartierna och de många takfönstren , och det ljusa trägolvet av lönn tillsammans med stilsäkert klinker ger hemmet en tidlös och elegant känsla. Här finner du en hög standard på materialval och interiör. Nivåskillnaden i vardagsrummet skapar en inbjudande sittyta och ger en extra dimension till rummet, där en eldstad bidrar till mysfaktor och värmeåtervinning. Köket, som har access till både vardagsrum/matplats, hallen och den charmiga västeraltanen, blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Med flertalet rum att använd till såväl sovrum som kontor eller allrum, två generösa badrum, tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter är detta ett optimalt hem i många hänseenden. Utanför bjuder exteriören på en levande och dynamisk design med spännande vinklar och vrår som ger huset en unik prägel. Det stora runda fönstret ovanför entrédörren är en vacker detalj som bidrar till husets speciella karaktär. Tomten är lättskött och erbjuder utrymme för lek, odlingsmöjligheter och avkoppling. De två altanerna är perfekt placerade i söder- och västerläge för bästa solläge, och med motordriven markis kan även varma dagar spenderas i skön skugga på den ena altanen. Det stora dubbelgaraget med tillhörande verkstad, separat cykelförråd, golvlagd kallvind samt vedförråd ger gott om plats för förvaring och hobbyverksamhet. Här bor ni i ett lugnt och fridfullt område, beläget längst in på återvändsgata. Omgivningen ger närhet till natur med angränsning till Säröbanan för härliga promenader och cykelturer. Förskola, skola och affär ligger inom bekvämt gångavstånd, och havet når du med lätthet på cykel. Välkomna till Östra Ryavägen 5! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information om bostaden. 0722-477500

 • Premium
Sandlyckans väg 49, Kullavik, Kungsbacka kommun
Sandlyckans väg 49, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 2
Sandlyckans väg 49, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 3

Sandlyckans väg 49

Tomt
Kullavik, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
1 068 m² tomt

Dags att förverkliga husbyggardrömmen? Nu har du chansen att förvärva en högt belägen naturtomt i populära och omtyckta Kullavik. Här kan du bygga ditt framtida hem i ett lugnt villaområde med närhet till såväl skolor och fritidsaktiviteter som västkustens salta bad. Med ett eftertraktat söderläge och minimal insyn tack vare det höga läget ovanför en skogsdunge finns här inte mycket kvar att önska. Ritningarna är klara för att starta en bygglovsansökan för en fastighet om ca 160 kvm där arkitektbyrån Tvärsnitt Studios tagit fram en stilfull och modern Villa i suterräng, noga utformad för att smälta in i omgivningens vackra landskap. Under dokument finns presentationer för planskiss av Tvärsnitt Studios. Tomten är inte bunden till en specifik arkitektbyrå eller husleverantör, men vid intresse kan arkitektritningar följa med vid köp. Vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns för smidig anslutning till det kommunala systemet. Vid köpt av tomt är det viktigt att köpare själv tar kontakt med Kungsbacka kommun för att på så vis bilda sig en uppfattning om vad som gäller inom detaljplanen för just denna fastighetstomt. Välkomna till Sandlyckans väg 49 för att på plats uppleva tomtens fantastiska läge och potential. Vänligen kontakta ansvariga fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information!

 • Premium
Del av Stripplekärr 1:7, Ödsmål, Stenungsunds kommun
Del av Stripplekärr 1:7, Ödsmål, Stenungsunds kommun, bild 2
Del av Stripplekärr 1:7, Ödsmål, Stenungsunds kommun, bild 3

Del av Stripplekärr 1:7

Tomt
Ödsmål, Stenungsunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
1 817 m² tomt

Välkomna till detta smultronställe i naturskönt läge och grönskande omgivningar. Med ett fritt läge i skogen blir utsikten till en fröjd och ljuset magiskt. Här bor man idylliskt och enskilt även om grannar finns i närheten. Nu har vi förmånen att erbjuda ett nybyggnadsprojekt tillsammans med Älvsbyhus en bit från stadens puls! Här ges ett förslag med villa Lasse, men du som köpare kan välja fritt bland Älvsbyhus alla hustyper. Det är svårt att inte falla för Lasse. Det minsta 1,5-planshuset som har allt du behöver. Lasse är ett resultat av en rad efterfrågningar och önskemål från Älvsbyhus kunder. Tomten är knuten till Älvsbyhus. Köpeavtal gällande tomten kommer att tecknas via fastighetsmäklaren och entreprenadavtal tecknas med Älvsbyhus. Priset avser ett totalpris med en del tillval men vissa priser är uppskattade. Se bifogad produktionskalkyl, vad som ingår och vilka delsummor som är angivna. Missa inte att vi säljer en till tomt precis bredvid med samma koncept som endast ligger på hemsidan än. För mer info, se bifogade dokument samt läs mer om husmodellen på: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1.5-planshus/lasse/ Älvsbyhus har alltid fast pris och du betalar ingenting för huset förens det är slutbesiktigat. Bygg online: https://bygg.alvsbyhus.se/sv/lasse-38 (alvsbyhus.se) Kontaktperson på Älvsbyhus är Emelie Hamnes, tel: 072 973 03 95, mejl: [email protected] Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare Amanda Mattson för mer information! [email protected] 0700-553730

 • Premium
Del av Stripplekärr 1:7, Ödsmål, Stenungsunds kommun

Del av Stripplekärr 1:7

Tomt
Ödsmål, Stenungsunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
395 000 kr
1 825 m² tomt

Välkomna till detta smultronställe i naturskönt läge och grönskande omgivningar. Med ett fritt läge i skogen blir utsikten till en fröjd och ljuset magiskt. Här bor man idylliskt och enskilt även om grannar finns i närheten. Nu har vi förmånen att erbjuda ett nybyggnadsprojekt tillsammans med Älvsbyhus en bit från stadens puls! Här ges ett förslag med villa Eva, men du som köpare kan välja fritt bland Älvsbyhus alla hustyper. Eva är ett resultat av en rad efterfrågningar och önskemål från Älvsbyhus kunder. Det är också det enda av de mindre enplanshusen som kommer med tre rum som standard. Tomten är knuten till Älvsbyhus. Köpeavtal gällande tomten kommer att tecknas via fastighetsmäklaren och entreprenadavtal tecknas med Älvsbyhus. Priset avser ett totalpris med en del tillval men vissa priser är uppskattade. Se bifogad produktionskalkyl, vad som ingår och vilka delsummor som är angivna. Missa inte att vi säljer en till tomt precis bredvid med samma koncept som endast ligger på hemsidan än. För mer info, se bifogade dokument samt läs mer om husmodellen på: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1-planshus/eva/ Älvsbyhus har alltid fast pris och du betalar ingenting för huset förens det är slutbesiktigat. Bygg online: https://bygg.alvsbyhus.se/sv/eva-27 (alvsbyhus.se) Kontaktperson på Älvsbyhus är Emelie Hamnes, tel: 072 973 03 95, mejl: [email protected] Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare Amanda Mattson för mer information! [email protected] 0700-553730

Kvarnbygatan 49, Kvarnbyn, Mölndals kommun
Kvarnbygatan 49, Kvarnbyn, Mölndals kommun, bild 2
Kvarnbygatan 49, Kvarnbyn, Mölndals kommun, bild 3

Kvarnbygatan 49

Lägenhet
Kvarnbyn, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/6
4 881 kr/mån
46 280 kr/m²

II Praktiskt belägen på entréplan II Stilrent & enhetligt II Inglasad balkong & uteplats II Välkomna till ert drömboende i natursköna Kvarnbyn! Denna tilltalande lägenhet erbjuder inte bara ljusa inredningsval utan även en genomtänkt layout som optimerar varje kvadratmeter till sin fördel. Det stilrena köket är en plats där kreativiteten kan flöda fritt, med moderna och funktionella detaljer blir matlagningen till en ren och skär fröjd. Tack vare den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök erbjuds flera sociala sällskapsytor att umgås på. I bostaden finner ni även en rymlig klädkammare som är strategiskt placerad mellan sovrummen för att hålla vardagen organiserad och bekymmersfri. Hemmet förlängs vidare ut i två härliga uteplatser i olika väderstreck som gör att ni kan njuta av soltimmarna större delen av dagen. Bostaden är byggd i praktiskt sutterängplan vilket gör att ni har både en inglasad balkong och en generös uteplats att njuta på när sommarhalvåret står för dörren! Läget är perfekt med närhet till både stadens puls och naturens lugn. Ni har bekvämt avstånd till shopping, restauranger och kommunikationer samtidigt som ni kan njuta av grönområden och rekreation i er närhet. Varmt välkomna på visning för att veta mer!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Timmeråsvägen 15, Kullavik, Kungsbacka kommun
Timmeråsvägen 15, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 2
Timmeråsvägen 15, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 3

Timmeråsvägen 15

Villa
Kullavik, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 750 000 kr
1 296 m² tomt

Nu kan husdrömmen bli till verklighet! Här presenteras en tomt med fina förutsättningar att bygga ert nya drömhem på, med naturskönt- och lantligt läge i underbara Kullavik. Tomten, om 1296 kvm, är belägen på en lugn och gemytlig gata med inslag av såväl grönska och berg. Med härligt söderläge och fri vy över hästhagarna framför ges är ett perfekt läge! Kommunalt vatten och avlopp till fastigheten finns och hus på bild har nyligen rivits efter rivningslov. För mer information om bygglov och planbestämmelser på detaljplan finns hos Kungsbacka kommun. Här bor ni med närhet till havet och promenadavstånd till mysiga vikarna Örsviken och Korshamn. Med sköna grönområden och vackra marker i omgivningen bor ni i lantlig miljö med endast 2 km till Kullaviks centrum med mataffär, gym, café och restaurang. I samhället finns även grundskolorna Kullaviksskolan och Kullaviks Montessoriskola samt förskolor och idrottshall. Bra kommunikationer och på ca tio minuter med bil nås E6an. För mer information om fastigheten vänligen kontakta fastighetsmäklare Fredrik Hartman, 072-247 75 00 [email protected]

 • Premium

Visar 1 - 25 av 63