Mäklare Amanda Mattson

Amanda Mattson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Särövägen 44, Askim, Göteborgs kommun
  • Tis 7 maj kl 19:00
Gamla Särövägen 44, Askim, Göteborgs kommun, bild 2
Gamla Särövägen 44, Askim, Göteborgs kommun, bild 3

Gamla Särövägen 44

Villa
Askim, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 750 000 kr
138 + 141 m²
5 rum
1 183 m² tomt

Totalrenoverad pärla, noggrant utformad för bästa funktionalitet, stil och hållbarhet, i underbart läge till hav och natur! Med stor omsorg har varje detalj format detta hem med livskvalité i största fokus för att skapa harmoni både inne som ute. Den insynsskyddade trädgården skapar en fantastisk oas med generösa umgängesytor, vackra stensättningar och underbar grönska. En nedsänkt studsmatta bjuder in till lekfulla stunder och på den välskötta gräsmattan finns härliga ytor för utomhusaktiviteter. Taket över terrassen, som skyddar mot sol och regn, förlänger utomhussäsongen. Hemmets stora fönsterpartier ger ett generöst ljusinsläpp och en rymlig känsla med en charmig gammaldags karaktär. Det smakfulla Kvänum-köket, prytt med vackra bänkskivor i Bohus-granit och skräddarsydda snickerier, tillsammans med exklusiva badrum förhöjer känslan av lyx och komfort. Hemmet, som med sina 280 kvm, fördelar sig över tre välplanerade plan med gott om plats för den större familjen och fina sällskapsytor för sociala tillställningar. Ett biorum, som är akustiskt behandlat och byggt enligt senaste standard, komplett med takhögtalare och elegant installation är ett extra attribut i denna bostad! Med moderna bekvämligheter som tilläggsisolering, värmegolv i kök, hall och badrum samt ett praktiskt tvättnedkast från övre plan till tvättstugan i källaren, centraldammsugare och skotork, erbjuder detta hem både högsta komfort och låg energiförbrukning. Här bor ni med bekvämt gångavstånd till såväl skolor och busshållplatser som till härliga badplatser vid havet och sjöar samt till natursköna omgivningar vid Sandsjöbackas naturreservat. Fina cykelvägar till handelsområdet Högsbo-Sisjön, Amundöns naturreservat och till Linnéplatsen på under 30 min. Välkomna till Gamla Särövägen 44! Vill du veta mer om bostaden? Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Amanda Mattson.

  • Premium
  • Energieffektiv
Norra Liden 10, null, Kungsbacka kommun

Norra Liden 10

Villa
Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 595 000 kr
101 + 30 m²
4 rum
953 m² tomt

Välkommen till Norra Liden 10 och detta fantastiska enplanshus från Myresjöhus! Underbart ljus från högresta fönster, högt i tak och ett vackert ekgolv med golvvärme genomsyrar bostaden. Hemmets tilltalande planlösning bjuder in till stora sociala ytor med kök och vardagsrum i anslutning. Här njuter man gärna framför den mysiga eldstaden och under varmare årstider förlängs ytorna ut till underbar uteplats och trädgård. Vidare i hemmet finner ni tre rymliga och rofyllda sovrum, ett stort badrum, gästwc samt tvättstuga. Ett rymligt garage i direkt anslutning till huset och ett stort förråd är ytterligare attribut till denna bostad. Utanför bjuder trädgården in till en oas med härlig grönska, växthus och generösa ytor för flera sittgrupper och gräsmattan ger plats för såväl utelek och som odling. Området är lugnt och barnvänligt med vacker natur och närhet till förskolor och grundskolor. På ett behagligt avstånd finner ni Onsala centrum med matvaruaffär, restauranger samt butiker, och till Gottskärs hamn finns fina cykelvägar för härliga bad, glass och restauranger under sommarsäsongen. För båtälskaren erbjuder Onsala på flera småbåtshamnar och ett stenkast bort ligger Rydets IP/Idrottshall för sportaktiviteter. Bra kommunikationer med busshållplats längst med Onsalavägen som enkelt tar er in till Kungsbacka med dess utbud eller vidare in till city. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Amanda Mattson för mer information om bostaden. Välkomna på visning!

Hälleflundregatan 18C, Fiskebäck, Göteborgs kommun
  • Ons 8 maj kl 17:30
Hälleflundregatan 18C, Fiskebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Hälleflundregatan 18C, Fiskebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Hälleflundregatan 18C

Lägenhet
Fiskebäck, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 990 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/4
4 355 kr/mån
63 165 kr/m²

Varmt välkommen till denna underbara trea med social planlösning och underbar uteplats intill havet. Invändigt möts ni av en öppen planlösning och genomgående ljusinsläpp som samspelar i en härlig harmoni. Vardagsrum och kök ligger i anslutning med goda sociala ytor att umgås på. Golvytan förlängs vidare ut till en härlig uteplats i västläge med grönskande innegård utanför. Två rofyllda sovrum och fina förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare samt ett badrum med allt att önska är ytterligare attribut som erbjuds. Här bor ni med alla bekvämligheter ni kan önska er i ett exklusivt bostadsområde och dessutom havet som närmsta granne! Fiskebäck är en mysig stadsdel att bosätta sig i och här bor ni med direkt närhet till natursköna strövområden och småbåtshamn. Fina promenadstråk och cykelvägar längs med vattnet tar er smidigt till Önnereds Brygga där den populära restaurangen Jungman Jansson är belägen. Goda förbindelser med buss finns att nyttja till knutpunkten Beryllgatan och vidare till såväl Frölunda torgs köpcentrum som Göteborgs pulserande citykärna. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Värslevägen 37, Askim, Göteborgs kommun
  • Ons 8 maj kl 18:30

Värslevägen 37

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
63,1 m²
2 rum
vån 2/3
4 235 kr/mån
37 956 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade bostad med ett stilrent renoverat kök, härlig balkong och gott om förvaring. De lugna färgvalen skapar en avslappnad atmosfär, medan fint ljus förser hemmet genom fönstren från två väderstreck, tack vare dess genomgångsläge. I det helkaklade badrummet släpps även här dagsljus in från ett fönster som också skapar vädringsmöjligheter. Här finns även bekvämligheter såsom tvättmaskin och till lägenheten hör ett förråd för extra förvaringsutrymme. Här bor du som medlem i Brf Askim Storm som är en välskött förening belägen i sydvästra Göteborg i Askim. Detta unika läge ger närhet till både salta bad och skogsterräng med frisk luft samt stora möjligheter till rekreation, samtidigt som ni kan nå Göteborgs stadskärna med direktbuss på cirka 20 minuter. Välkommen på visning! Vill du veta med om bostaden? Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Amanda Mattson.

  • Plus
  • Balkong
Hälleflundregatan 42, Fiskebäck, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 16:00
Hälleflundregatan 42, Fiskebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Hälleflundregatan 42, Fiskebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Hälleflundregatan 42

Lägenhet
Fiskebäck, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/4
4 625 kr/mån
95 515 kr/m²

Här erbjuds en exklusiv bostad med förstklassigt läge, direkt i första parkett mot havet och den pittoreska hamnen. Dubbla balkonger sträcker sig i två väderstreck och skapar en oslagbar atmosfär som förhöjer ditt boende. Denna pärla har en öppen planlösning som skapar en känsla av rymd och gemenskap, med optimal planlösning kombinerad med en modern interiör i jordnära toner ger en känsla av lyx och harmoni. Njut av varje ögonblick med spektakulära vyer över havet och den livliga hamnen från de generösa sociala ytorna och balkongerna. Praktiskt och bekvämt boende är en prioritet, och denna bostad har gott om förvaringsmöjligheter samt egen tvättutrustning för ökad bekvämlighet i vardagen. Hiss finns i huset med bekväm access ner till garaget och förrådsutrymmena. I denna attraktiva stadsdel finner ni såväl fina promenadslingor och motionsstråk som bekvämt cykelavstånd till mataffärer och skolor. Förbindelser med buss tar er smidigt runt i området och vidare in till Göteborgs citykärna! Välkommen att boka visning på denna exklusiva pärla söndag den 7 april kl11:00-12:00. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Amanda Mattson för mer information om bostaden 070-055 37 30.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stripplekärr 407, null, Stenungsunds kommun
Stripplekärr 407, null, Stenungsunds kommun, bild 2
Stripplekärr 407, null, Stenungsunds kommun, bild 3

Stripplekärr 407

Tomt
Stenungsunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 835 000 kr
1 817 m² tomt

Välkomna till detta smultronställe i naturskönt läge och grönskande omgivningar. Med ett fritt läge i skogen blir utsikten till en fröjd och ljuset magiskt. Här bor man idylliskt och enskilt även om grannar finns i närheten. Nu har vi förmånen att erbjuda ett nybyggnadsprojekt tillsammans med Älvsbyhus en bit från stadens puls! Här ges ett förslag med villa Lasse, men du som köpare kan välja fritt bland Älvsbyhus alla hustyper. Det är svårt att inte falla för Lasse. Det minsta 1,5-planshuset som har allt du behöver. Lasse är ett resultat av en rad efterfrågningar och önskemål från Älvsbyhus kunder. Tomten är knuten till Älvsbyhus. Köpeavtal gällande tomten kommer att tecknas via fastighetsmäklaren och entreprenadavtal tecknas med Älvsbyhus. Priset avser ett totalpris med en del tillval men vissa priser är uppskattade. Se bifogad produktionskalkyl, vad som ingår och vilka delsummor som är angivna. Missa inte att vi säljer en till tomt precis bredvid med samma koncept som endast ligger på hemsidan än. För mer info, se bifogade dokument samt läs mer om husmodellen på: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1.5-planshus/lasse/ Älvsbyhus har alltid fast pris och du betalar ingenting för huset förens det är slutbesiktigat. Bygg online: https://bygg.alvsbyhus.se/sv/lasse-38 (alvsbyhus.se) Kontaktperson på Älvsbyhus är Emelie Hamnes, tel: 072 973 03 95, mejl: [email protected] Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare Amanda Mattson för mer information! [email protected] 0700-553730

  • Premium
Del av Timmerhult 1:12, null, Orust kommun
Del av Timmerhult 1:12, null, Orust kommun, bild 2
Del av Timmerhult 1:12, null, Orust kommun, bild 3

Del av Timmerhult 1:12

Tomt
Orust kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 930 000 kr
2 400 m² tomt

Nu har vi förmånen att erbjuda ett nybyggnadsprojekt tillsammans med Älvsbyhus i en lantlig och naturnära miljö långt bort från stadens puls! Här får ni leva i en tyst oas med behagligt avstånd till allt som ni kan tänkas behöva för en bekymmersfri vardag. Här ges ett förslag med villa Maja, men du som köpare kan välja fritt bland Älvsbyhus alla hustyper. Villa Maja är ett nytt hus och ett av Älvsbyhus mindre 1-planshus men ändå tillräckligt stort för att rymma tre sovrum och ett rejält badrum. Här får du ett rymligt och gediget trähus på 85m² som passar lika perfekt till paret med önskan om extra utrymme som till familjen med ett eller fler barn. Tomten är knuten till Älvsbyhus. Köpeavtal gällande tomten kommer att tecknas via fastighetsmäklaren och entreprenadavtal tecknas med Älvsbyhus. Priset avser ett totalpris med en del tillval men vissa priser är uppskattade. Se bifogad produktionskalkyl, vad som ingår och vilka delsummor som är angivna. Missa inte att vi säljer en till tomt precis bredvid med samma koncept som endast ligger på hemsidan än. För mer info, se bifogade dokument samt läs mer om husmodellen på: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1-planshus/maja/ Älvsbyhus har alltid fast pris och du betalar ingenting för huset förens det är slutbesiktigat. Bygg online: Kontaktperson på Älvsbyhus är Emelie Hamnes, tel: 072 973 03 95, mejl: [email protected] Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare Amanda Mattson för mer information! [email protected] 0700-55 37 30

  • Premium
Solarvsplan 28, Askim, Göteborgs kommun

Solarvsplan 28

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
35,1 m²
1 rum
vån 1/3
2 704 kr/mån
49 858 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa lägenhet med underbar uteplats i soligt sydväst. De väldisponerade ytorna är lätta att möblera och i anslutning till hallen finns gott om förvaring samt i tillhörande förrådsutrymme. Här bor du bekvämt på markplan med välutrustad tvättstuga i föreningen och dessutom ingår hushållsel och bredband i avgiften! I föreningen finns fiber att tillgå, en gemensam grön gård med fina uteplatser och grillytor. Gemytligt område belägen mellan havet och city med närhet till servicebutiker och gym i Sisjön, badplatser i Askim och Hovås samt natursköna strövområden. Kort promenadavstånd till närmsta hållplats tar er in till Sahlgrenska eller Göteborgs Universitet på 10-15 minuter. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Stripplekärr 407, null, Stenungsunds kommun

Stripplekärr 407

Tomt
Stenungsunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
395 000 kr
1 825 m² tomt

Välkomna till detta smultronställe i naturskönt läge och grönskande omgivningar. Med ett fritt läge i skogen blir utsikten till en fröjd och ljuset magiskt. Här bor man idylliskt och enskilt även om grannar finns i närheten. Nu har vi förmånen att erbjuda ett nybyggnadsprojekt tillsammans med Älvsbyhus en bit från stadens puls! Här ges ett förslag med villa Eva, men du som köpare kan välja fritt bland Älvsbyhus alla hustyper. Eva är ett resultat av en rad efterfrågningar och önskemål från Älvsbyhus kunder. Det är också det enda av de mindre enplanshusen som kommer med tre rum som standard. Tomten är knuten till Älvsbyhus. Köpeavtal gällande tomten kommer att tecknas via fastighetsmäklaren och entreprenadavtal tecknas med Älvsbyhus. Priset avser ett totalpris med en del tillval men vissa priser är uppskattade. Se bifogad produktionskalkyl, vad som ingår och vilka delsummor som är angivna. Missa inte att vi säljer en till tomt precis bredvid med samma koncept som endast ligger på hemsidan än. För mer info, se bifogade dokument samt läs mer om husmodellen på: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1-planshus/eva/ Älvsbyhus har alltid fast pris och du betalar ingenting för huset förens det är slutbesiktigat. Bygg online: https://bygg.alvsbyhus.se/sv/eva-27 (alvsbyhus.se) Kontaktperson på Älvsbyhus är Emelie Hamnes, tel: 072 973 03 95, mejl: [email protected] Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare Amanda Mattson för mer information! [email protected] 0700-553730

Visar alla 9