Mäklare Amanda Mattson

Amanda Mattson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Askåkersplan 8, Askim, Göteborgs kommun
  • Tor 1 aug kl 12:15
Askåkersplan 8, Askim, Göteborgs kommun, bild 2
Askåkersplan 8, Askim, Göteborgs kommun, bild 3

Askåkersplan 8

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
75,6 m²
3 rum
vån 3/3
4 797 kr/mån
38 294 kr/m²

Varmt välkommen till denna välvårdade och ljusa trea, högst upp i huset, med rymliga rum och härlig balkong i västerläge. Här finner du ett bekvämt boende i populärt område, med generösa och luftiga rum samt trevliga sociala ytor. Ett snyggt och välutrustat kök och separat tvättrum ger skönt komfort i vardagsbestyren. De två rymliga sovrummen erbjuder god förvaring som återfinns i såväl hallen samt i tillhörande förrådsutrymme , dessutom ingår bredband i avgiften! Här bor du i en stabil förening med närhet till vackra naturområden och du kan ta cykeln till härliga bad och fina motionsslingor i Sisjön. Närhet till daglig service och bra bussförbindelser tar dig med enkelhet in till centrala Göteborg. Välkommen på visning Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Amanda Mattson för mer information om bostaden.

  • Premium
  • Balkong
Solarvsplan 5, Askim, Göteborgs kommun
  • Tor 1 aug kl 11:30
Solarvsplan 5, Askim, Göteborgs kommun, bild 2
Solarvsplan 5, Askim, Göteborgs kommun, bild 3

Solarvsplan 5

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 150 000 kr
93,2 m²
4 rum
vån 2/2
6 502 kr/mån
33 798 kr/m²

Denna rymliga och inbjudande bostad på Solarvsplan 5 är perfekt för familjeliv och sociala tillställningar. Vackert bevarat originalgolv som ger bostaden karaktär och charm. Den öppna planlösningen skapar härliga sociala ytor, idealiska för familjekvällar och trevliga middagar med vänner. Hemmet erbjuder luftiga och välplanerade rum som ger gott om utrymme för hela familjen. Sovrummen är rymliga och utrustade med bra förvaringsmöjligheter, både i hallen och i tillhörande förrådsutrymme. Föreningen är stabil och har god ekonomi. Det finns fiber att tillgå, en gemensam grön gård med fina uteplatser och grillytor. Gemytligt område med närhet till servicebutiker och gym i Sisjön, badplatser i Askim och Hovås samt natursköna strövområden. Kort promenadavstånd till närmsta hållplats som tar er in till Sahlgrenska eller Göteborgs Universitet på 10-15 minuter. Välkommen på visning! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Amanda Mattson för mer information om bostaden.

  • Premium
  • Balkong
Spektrumsgatan 110, Åkered, Göteborgs kommun
  • Tor 1 aug kl 17:15
Spektrumsgatan 110, Åkered, Göteborgs kommun, bild 2
Spektrumsgatan 110, Åkered, Göteborgs kommun, bild 3

Spektrumsgatan 110

Villa
Åkered, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
158 + 2 m²
5 rum
333,2 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska kedjehus i gavelläge på områdets absolut bästa tomt! Med ett optimalt sydväst-läge får du ett ljust och inbjudande hem med oändliga möjligheter för hela familjen att skapa er drömbostad att trivas i. Husets optimala placering ger en privat och insynsskyddad oas med ett underbart trädgårdsrum där du kan njuta av lugnet i solen. De praktiska bekvämligheterna gör vardagen enkel – parkera bilen precis utanför dörren och ha direkt tillgång till groventrén och tvättstugan via carporten, som även rymmer ett stort kallförråd. Området är familjevänligt med lite trafik, vilket gör det tryggt och säkert för barnen. Dessutom har huset ett perfekt läge med skola, matbutik och fiskbutik inom 500 meter. Naturen ligger runt knuten och havet med salta bad på bekvämt promenadavstånd. Välkommen till Spektrumsgatan 110! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Amanda Mattson för mer information om bostaden.

  • Premium
Del av Timmerhult 1:12, null, Orust kommun
Del av Timmerhult 1:12, null, Orust kommun, bild 2
Del av Timmerhult 1:12, null, Orust kommun, bild 3

Del av Timmerhult 1:12

Tomt
Orust kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 930 000 kr
2 400 m² tomt

Nu har vi förmånen att erbjuda ett nybyggnadsprojekt tillsammans med Älvsbyhus i en lantlig och naturnära miljö långt bort från stadens puls! Här får ni leva i en tyst oas med behagligt avstånd till allt som ni kan tänkas behöva för en bekymmersfri vardag. Här ges ett förslag med villa Maja, men du som köpare kan välja fritt bland Älvsbyhus alla hustyper. Villa Maja är ett nytt hus och ett av Älvsbyhus mindre 1-planshus men ändå tillräckligt stort för att rymma tre sovrum och ett rejält badrum. Här får du ett rymligt och gediget trähus på 85m² som passar lika perfekt till paret med önskan om extra utrymme som till familjen med ett eller fler barn. Tomten är knuten till Älvsbyhus. Köpeavtal gällande tomten kommer att tecknas via fastighetsmäklaren och entreprenadavtal tecknas med Älvsbyhus. Priset avser ett totalpris med en del tillval men vissa priser är uppskattade. Se bifogad produktionskalkyl, vad som ingår och vilka delsummor som är angivna. Missa inte att vi säljer en till tomt precis bredvid med samma koncept som endast ligger på hemsidan än. För mer info, se bifogade dokument samt läs mer om husmodellen på: https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1-planshus/maja/ Älvsbyhus har alltid fast pris och du betalar ingenting för huset förens det är slutbesiktigat. Bygg online: Kontaktperson på Älvsbyhus är Emelie Hamnes, tel: 072 973 03 95, mejl: [email protected] Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare Amanda Mattson för mer information! [email protected] 0700-55 37 30

  • Premium
Flökärrsvägen 84, Sunningen, Uddevalla kommun
  • Ons 31 jul kl 11:00

Flökärrsvägen 84

Fritidshus
Sunningen, Uddevalla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
39 m²
2 rum
570 m² tomt

Drömmer ni om ett boende nära havet med möjlighet till båtplats? Ja då är detta något för er! Här presenteras ett fantastiskt fritidshus som ligger vid Byfjorden, avskilt på Sunningen som är ett mycket eftertraktat område i Uddevalla. Från huset och tomten har ni panorama havsutsikt och den vackra Uddevallabron som är ett konstverk att beskåda om kvällarna. På tomten finns även två gästhus. Sunningen erbjuder fina badplatser och vackra omgivningar. Endast några hundra meter till havet där det finns strand och brygga. I området bor det både yngre och äldre vilket är det perfekta mixen. Det finns lekplats, busshållplats där skol och stadsbussarna vänder och Skärgårdsbåtarna stannar vid bryggan. Bra pendlingsläge med mindre än 10 minuter till E6 och Torp Köpcentrum. Inom bekvämt avstånd nås dessutom Trollhättan, Vänersborg, Stenungsund och Göteborg. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Amanda Mattson för frågor och bokning av visning!

  • Plus

Visar alla 5