Horngatan 7

Bjuv, Bjuvs kommun Se på karta

2 995 000 kr

3 195 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
101 m²
Biarea
37 m²
Tomtarea
815 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
38 825 kr/år
Antal besök
3 437
Dagar på Hemnet
17

Nu kan vi stolt presentera detta välskötta och fina enplanshus byggt 2007 som ligger på en lugn återvändsgata och om inte på områdets bästa område med minimal insyn i trädgården i omtyckta Bjuv!

Från att parkerat bilen på uppfarten eller i garaget så möts man av en välskött framsida som tar en in till ljusa entrén i hallen med god plats till att hänga av sig. Äntligen ett hus på ett plan med en välgenomtänkt planlösning där tre ursprungliga sovrummen är belägna på ena sidan av bostaden så de inte kopplas ihop med de sociala umgängesytorna i vardagsrummet. Här finner vi även det fina badrummet som är utrustat med badkar. Idag är garaget inrett i två delar, ena delen är det fjärde sovrummet och i andra garaget. För er som inte är i behov av fyra sovrum så går det med enkla medel att göra om det till ett stort garage. Vardagsrummet ligger i öppen vinkel mot köket och har utgång till uterummet och trädäcket som förlänger rummet på sommaren. Trevliga sociala umgängesytor som är lättmöblerade med stor soffgrupp och matbord. Från köket når man grovköket och vidare ut sovrummet/garaget.

Ett hem som passar utmärkt för paret eller barnfamiljen som vill ha allt på ett plan, en fantastisk trädgård med trädäck, uterum som blivit favoritdelen och en stor gräsmatta med ingen insyn som ligger i ett barnvänligt område. Läget kan inte bli bättre, ett läge som verkligen underlättar er vardag där ni har omtalade Brogårdaskolan på gångavstånd och på promenadavstånd finner man tågstation, busshållplatser, livsmedelsbutiker, systembolaget, bensinstation, pizzeria och mycket mer.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Pontus Aronsson

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Pontus Aronsson, Mäklarhuset Helsingborg
0735163991

Visningstider

  • 20
    okt
    Ons 20 okt kl. 18:30–19:00
    Bokning till visning gör ni genom hemsidan, kan ni inte denna dagen så hör av er!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas