Björnbärsvägen 47

Böleäng, Umeå kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Biarea
53 m²
Tomtarea
744 m²
Byggår
1998
Driftkostnad
46 508 kr/år

Stig in på Björnbärsvägen 47 och detta hus med rummen väl fördelade på två plan! Här kan den större familjen verkligen växa tack vare att det i dagsläget finns sammantaget 4 sovrum- ett på den nedre våningen samt tre på övre plan.
Uterummet, som man når från det trivsamma vardagsrummet där bland annat en kamin stoltserar, är inglasat och generöst till storlek där många trevliga middagar anordnats i goda vänners lag. Uterummet kan med självklarhet användas som ett extra vardagsrum och möjliggör även en given förlängning av årstiderna.

Husets fasad har, under 2021 samt 2022, målats om vilket gör att första intrycket, redan när du parkerar bilen på uppfarten, blir något utöver det vanliga och detta bibehålls även när man kommer in genom ytterdörren och slås av den lekfulla planlösningen och det generösa ljusinsläppet från flertalet fönster. Som tidigare nämnts har kaminen i vardagsrummet en central del i huset och blir också en plats att samlas vid de allra kallaste vinterdagarna!

På baksidan av huset har man anlagt fruktträd och blommorna frodas vackert- detta skapar en hemtrevlig och härlig oas att verkligen landa i! Dessutom skapar en uppvuxen häck på baksidan en helt insynsskyddat rum under sommarhalvåret.

Böleäng är ett familjevänligt och trivsamt område där man verkligen hittar allt man kan tänkas behövas. Området ligger cirka 3 kilometer från Centrum och endast ett stenkast (nästintill bokstavligt talat) så finner man härliga promenadstråk, badmöjligheter och grillplatser. Matvaruhandel finns inom bekvämt avstånd och omtycka ICA Superteg ligger på vägen hem! Slutligen erbjuds skolor och förskolor på Böleäng men även på området intill; nämligen Teg. Som sagt; här finns all den tänkbara servicen inom bekväm radie.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Umeå

Kontakta mäklaren

Ilona Bergqvist

HusmanHagberg Umeå
Mäklare Ilona Bergqvist, HusmanHagberg Umeå
0738900905