Mäklare Ilona Bergqvist

Ilona Bergqvist

Om mig

Jag är ursprungligen från Gällivare i norr och har jobbat som fastighetsmäklare i Umeå sedan 2017. Dessa år har varit otroligt roliga, givande och lärorika! Och med både upp-och nedgångar på marknaden i bagaget har jag lärt mig att skräddarsy varje affär för att resultatet ska bli de bästa möjliga! Med HusmanHagberg, och dess gedigna varumärke, så vet jag att vi tillsammans kommer kunna genomföra en lyckad affär! Här finns några av de bästa verktygen vilket skapar en stor trygghet för samtliga.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tvärågränd 6A, Vännäsby, Vännäs kommun
  • Tor 7 dec kl 16:45

Tvärågränd 6A

Villa
Vännäsby, Vännäs kommun
HusmanHagberg Umeå
2 195 000 kr
139 + 20 m²
4 rum
646 m² tomt

Med ett slående läge, där utsikten över Umeälven är det första som stjäl blicken när man parkerar på uppfarten, ligger Tvärågränd 6A- en enplansvilla med källare där flertalet uteplatser erbjuder sol, möjlighet till odling och sist men inte minst ett lugn utöver det vanliga. Fastigheten ligger på stillsam återvändsgata med ett högt läge på en kulle där höjden bidrar till den magnifika utsikten. När bilen står parkerad i garaget, tryggt skyddad från snö och slask, tar du dig vidare till huset- och låt oss säga att det är ett hus med stort H. Här har man en charmig men också unik planlösning, stora och socialt planerade ytor att umgås på och sist men inte minst; sammantaget tre sovrum- detta skapar plats för familjen att verkligen umgås på! Källaren är trivsam där man nyligen fräschat upp trapphus för en lantlig och genuin känsla. Här nere finns det två sovrum, dessa är nästintill lika stora med varsin balkongdörr ut till altanen som ligger i solfyllt sydvästligt läge. Dessa rum agerar perfekta barn-rum där man även har tillgång till större badrum med badkar samt tvättstuga. När nuvarande säljare tog över huset fick dom möjligheten att köpa en båtplats som dom, under senare år, rustat upp med ny brygga. Denna möjlighet kan eventuellt även finnas för framtida köpare, och då finns det i så fall således chansen till båt i nästan direkt anslutning till huset. Detta är, slutligen, ett boende där man inte bara köper en fastighet med otroligt många rätt utan även en livsstil där närheten till natur och aktiviteter finns runt knuten. Området är familjevänligt och möjligheterna är här oändliga! Varmt välkommen hem. Fastigheten är förbesiktigad och protokollet finns under dokument.

  • Plus
Sågställarvägen 11, Gimoborg, Umeå kommun

Sågställarvägen 11

Lägenhet
Gimoborg, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 395 000 kr
71,6 m²
3 rum
vån 2/2
5 171 kr/mån
33 450 kr/m²

Nu presenteras äntligen ett sällan skådat objekt med en härlig blandning av nytt och modernt tillsammans med det charmiga och genuina! Här samspelar en öppen planlösning med fönster nästintill i varje hörn, med stilsäkra färgval och tapeter. Sågställarvägen 11 erbjuder dig allt detta, men såklart lite till! Vad sägs om en balkong i solfyllt söderläge där man, tack vare den generösa storleken, kan möblera med både matbord samt soffgrupp? Här finns även två rymliga sovrum och ett fullt utrustat kök med köksö. Badrummet är, även detta, stort med egen tvättmaskin samt torktumlare där kakel och klinker synes på både väggar och golv. Sammantaget är detta en lägenhet där familjen verkligen kan ta plats- där den lekfulla och öppna ytan bjuder in till trevliga tillställningar i goda vänners lag! Föreningen, Brf Gimoborg Gröngård, är en trivsam förening där husen producerades under 2012, men låt oss säga att känslan av nytt ännu är påtaglig! Gårdarna och de gemensamma uteplatserna tas väl om hand om av både förening och medlemmar, och tack vare att det finns odlingslotter för den odlingsintresserad att tillgå får man även här en känsla av något helt friköpt. I källaren har man ett stort förråd, detta mäter cirka 6 kvadratmeter, viket löser förvaringsfrågan på ett smidigt sätt tillsammans med den smarta klädkammaren i hallen i själva lägenheten. Avgiften är förmånlig á 5171 kronor där värme, vatten, kabel-TV, internet samt hushålls-el enligt schablon ingår! Här blir alltså, slutligen, boendekostnaden väldigt förmånlig för en köpare. Varmt välkommen hem!

  • Balkong

Visar alla 2