Mäklare Ilona Bergqvist

Ilona Bergqvist

Om mig

Jag är ursprungligen från Gällivare i norr och har jobbat som fastighetsmäklare i Umeå sedan 2017. Dessa år har varit otroligt roliga, givande och lärorika! Och med både upp-och nedgångar på marknaden i bagaget har jag lärt mig att skräddarsy varje affär för att resultatet ska bli de bästa möjliga! Med HusmanHagberg, och dess gedigna varumärke, så vet jag att vi tillsammans kommer kunna genomföra en lyckad affär! Här finns några av de bästa verktygen vilket skapar en stor trygghet för samtliga.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skärvstensgatan 4, Mariehöjd, Umeå kommun

Skärvstensgatan 4

Lägenhet
Mariehöjd, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 995 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 3/9
4 592 kr/mån
30 000 kr/m²

Ta klivet in i denna fina trea, belägen på våning 3 där känslan av frihet och en härlig utsyn blir påtaglig! Utöver känsla av nytt och välplanerade kvadratmeter med otroligt ljusinsläpp, är den inglasade balkongen en stor fördel denna lägenhet besitter. Här gör solen sin entré mitt på dagen för att sedan stanna till kvällen- här erbjuds alltså de bästa sydvästliga läge vilket verkligen öppnar upp möjligheterna att använda balkongen som ett extrarum under både vår, sommar men även höst! Lägenheten har en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Övriga ytor disponeras väl och innehar en bra hall med god förvaring i stor klädkammare- detta utöver det förråd som finns på bottenplan (varmförråd). Badrummet är rymligt och helkaklat där faciliteter som tvättmaskin, torktumlare samt komfortgolvvärme finns. I lägenheten finns genomgående slittåligt ekparkett samt väggar som går i mestadels ljust- detta blir en canvas att sätta sin egen prägel på om så önskas. På Mariehöjd bor ni i ett av Umeås mest expansiva område med gång- och cykelavstånd till universitetet, NUS, IKSU, flertal skolor/förskolor och vackra Nydalasjön. Nydalasjön erbjuder härliga promenadstråk, grillplatser och badmöjligheter- och detta kan nyttjas både vinter som sommar. Ett stenkast från lägenheten ligger ICA Kvantum med all närservice som kan tänkas behövas- så som apotek och paketutlämning. Slutligen, inom kort avstånd ligger även flertal restauranger samt ett helt nytt och välutrustat USM gym. Välkomna att boka in er för visning och upplev lägenheten på plats!

  • Balkong
  • Hiss
Sandåkersgatan 13A, Sandåkern, Umeå kommun

Sandåkersgatan 13A

Lägenhet
Sandåkern, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 650 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/5
4 022 kr/mån
35 333 kr/m²

Nu har vi äntligen äran att presentera en markplanslägenhet, dessutom på ett helt eget våningsplan, utöver det vanliga! Här på Sandåkern erbjuds du en härlig trea, med en fantastisk balkong samt stenbelagd uteplats i det allra bästa soliga söderläget där solen gör sin entré vid 11:00 för att sedan stanna till cirka 19:00. Här har du generösa kvadratmetrar, i ett av områdets bästa lägen, med möjligheten till både odling, plantering samt härliga grillkvällar! Detta är unik i sitt slag och de är svårt att hitta treor med just detta attribut! Lägenheten är fräsch och har en mysig planlösning! Samtliga rum är generösa till storleken och här är verkligen varje kvadratmeter genomgången där allt går hand i hand- både ytskikt- och maskinellt. Tilltalande månadsavgift som inkluderar värme, kabel-TV, internet samt IP-telefoni. Även föreningen är en trevlig sådan där en fin uthyrningslägenhet finns för de boende att hyra. Högst upp i hus B finns det även en omtyckt relax med bastu och bubbelbad. Här köper du inte bara en lägenhet- utan även möjlighet till livskvalité i den egna föreningen. Här bor ni, slutligen, med optimalt läge och bekvämt promenadavstånd till livsmedelsbutiker, Umeå centrum och all den tänkbara servicen som där finns. Inom bekväm radie finns även flertalet grönområden så som Umeås vackra strandpromenad där de finns promenadstråk längst med vattnet. Nya Lundabron tar er över till Böleäng/Teg där ni bland annan kan njuta av ett härligt bad på Bölesholmarna. Mycket bra kommunikationer till NUS och universitetet med direktbussar som går, från morgon till kväll. Denna lägenhet lämnar väldigt lite att önska för den lyckligt lottade köparen, och du kan här bara flytta in! Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Parkvägen 34, Holmsund, Umeå kommun
Parkvägen 34, Holmsund, Umeå kommun, bild 2
Parkvägen 34, Holmsund, Umeå kommun, bild 3

Parkvägen 34

Lägenhet
Holmsund, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
2 795 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/4
7 431 kr/mån
31 056 kr/m²

Äntligen har vi äran att presenterna en helt nyproducerad lägenhet á 90 kvadratmeter på Parkvägen 34 i Holmsund! Lägenheten står inflyttningsklar i mitten av april och det innebär också att skicket är helt oklanderligt- här är varje kvadratmeter genomtänkt och oanvänd! Rummen är väl fördelade där tre sovrum samt två badrum gör att den större familjen verkligen kan ta plats på denna populära och natursköna adress. Som den berömda pricken över i:et har man dessutom en helt otroligt balkong i söderläge- som dessutom är inglasad! Tack vare att lägenheten ligger både en bekväm trapp upp men också på gaveln, blir insynsfrågan en icke-fråga där man verkligen kan avnjuta solens varmaste timmar helt ostört. Detta, i kombination, med de stilfulla valen på väggar samt golv på själva balkongen samt sin generösa storlek, blir detta verkligen en oas att landa på. Inom föreningen finns det en övernattningslägenhet, vilket är perfekt för familjen som ibland behöver extra-utrymme kring högtider eller dylikt. Men det slutar inte där; här återfinns även en trivsam gemensamhetslokal för de boende att nyttja. Till varje lägenhet medföljer ett förråd på vinden. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mariehemsvägen 33B, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 33B

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 295 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/3
6 126 kr/mån
15 235 kr/m²

Välkommen till Mariehemsvägen 33B och denna välplanerade trea á 85 kvadratmeter! Lägenheten har originalplanlösningen kvar- vilket är sällan skådat och här finns därför även möjligheten att sätta sin egen prägel på bostaden ännu kvar! Balkongen är helt klart något utöver det vanliga- där solen kan avnjutas under eftermiddagen! Låt oss säga att detta blir som ett extrarum att verkligen landa på efter en lång arbetsdag. Lägenheten erbjuder god förvaring i form av både klädkammare samt flertalet garderober och med lägenheten medföljer även ett separat förråd. Då lägenheten är sparsmakat renoverad så synes många originaldetaljer här- vad sägs om vackra fönsterbrädor i sten, välvd ingång till allrummet samt bröstpanel i hall. Stora fönsterpartier skänker bostaden vackert ljus! Här bosätter du dig i en 60-tals förening där många stora renoveringar är gjorda. Just nu håller föreningen på med en omfattande renoveringar av fasaderna, där området kommer upplevas som helt nytt när denna åtgärd är klar! Besparingen, utifrån ett energiperspektiv samt den energieffektivisering, man tänkt göra är enorm och detta kommer göra att föreningen som redan nu är en populär sådan i Umeå, kommer stå sig många år framöver! Du har även flertalet faciliteter som bland annat bastu, hobbyrum, övernattningsrum, samlingslokal och tvättstugor. Denna trevliga förening har närhet till förskolor, skolor, Mariehemscentrum med all tänkbar närservice och fin natur med promenadstråk och badmöjligheter vid Nydalasjön samt härliga skogspromenader på Gammlia. Cykelavstånd till sjukhus och universitet. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Skyttelvägen 36, Röbäck, Umeå kommun

Skyttelvägen 36

Lägenhet
Röbäck, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 850 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 068 kr/mån
23 871 kr/m²

Vi önskar er äntligen välkommen till en mycket påkostad och renoverad trea på natursköna Röbäck! Under 2019 genomfördes en omfattande renovering av lägenheten som innebar ett total nytt utseende för Skyttelvägen 36- och det gjordes sannerligen med bravur! Här samspelar smakfulla materialval, vackra golv, genomtänkt belysning, trivsamma färgval samt luftiga kvadratmeter med varandra! Här behövs faktiskt inget göras då allt är genomgånget- kök, badrum samt ytskikt! Detta är en lägenhet att uppleva på plats för att göra den rättvisa. Natursköna Röbäck erbjuder dig riktig "på landet-känsla" och trots att avståndet till stan inte är längre än 10 minuter kan du här, verkligen, känna lugnet! Runt knuten finner du skogspartier och med cykeln tar du dig enkelt till Stöcksjöbadet. Brf Röbäckshus nr 3 är en trygg och solid förening förvaltad av Riksbyggen, där du som bostadsrättsinnehavare får tillgång till både tvättstuga, cykelförråd, samlingslokal samt ett gym. Utöver detta har du ett stort förråd med egen låsbar dörr samt matkällare att nyttja. Låter detta som ditt nya hem? Det är klart det gör! Välkommen hem.

  • Balkong
  • Uteplats
Korpralsvägen 24, Teg, Umeå kommun

Korpralsvägen 24

Lägenhet
Teg, Umeå kommun
HusmanHagberg Umeå
1 500 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
2 192 kr/mån
37 500 kr/m²

Stig in på Korpralsvägen 24 och en välplanerad etta med genomgående smakfullt valda ytskikt. Här bor man på våning tre av tre med en härlig "Karlsson på taket utsikt" där man ser över takåsarna runt om Tegsområdet. Tack vare dess snedtak och charmigt planerade planlösning får man här en genuin och avslappnad känsla, Med sin låga avgift á 2192 kronor/ månad blir detta ett billigt första boende, eller varför inte som studentlägenhet, att verkligen bo bra i en lång tid framöver. Badrummet är helkaklat med kakel, klinker och golvvärme och köket är fullt utrustat med bland annat diskmaskin. I taket i köket synes ett större takfönster- vilket ger ett härligt ljusinsläpp- vilket också kännetecknar resterande lägenhet. På Teg bor du med all den önskvärda servicen- här finns både matvaruhandel, gym skolor samt härliga promenadstråk där naturen frodas. Även goda kommunikationer finns från Teg- busslinje nummer 2 går nämligen direkt till universitetet och NUS. Varmt välkommen hem!

Visar alla 6