Randevallavägen 6

Bollebygds Kommun, Bollebygds kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Biarea
77 m²
Tomtarea
1,3 ha
Byggår
1948
Driftkostnad
24 300 kr/år
Antal besök
7 086
Dagar på Hemnet
10

Strax utanför Bollebygd hittar vi Randevallavägen 6, med stor potential för den som vill skapa sig en egen rofylld boplats nära natur och med naturen som närmsta granne. Här kan den lantliga drömmen kan bli verklighet och detta kommer att bli ett boende att längta hem till varje dag! Gårdsliknande fastighet från 40-talet med möjlighet till odling och djurhållning i mindre skala inbäddad i skog och ängsmark. Byggnaden är delvis eftersatt i underhåll men utstrålar lantlig romantik och är perfekt för dig som gillar att pyssla. Fastigheten är fint omgiven av natur som ger en avkopplande känsla med bra tillgänglighet och med ett bra pendelavstånd till Göteborg. Tomten är totalt ca 1,2 ha där man kan bevara den naturliga miljön och grönskan alternativt kan man anlägga trädgård, trädgårdsland, plantera fruktträd och bygga fler uteplatser eller Attefallshus. Man har ett privat och insynsskyddat läge längst in på vägen med ett bra solförhållande hela dagen. Du kör in på fastigheten via en välkomnande grusuppfart i pittoresk miljö med fritt läge där vyn över Bollebygd imponerar. Byggnaden ligger i vackra omgivningar med nära ansluting till centrum. En blivande skönhet som bara väntar på att sina nya ägare skall förverkliga sin dröm och kanske blir till ett av Bollebygds finaste hus en dag? För att det skall bli så krävs dock en omfattande renovering. Möjligheterna är många, det är bara fantasin som sätter gränser för hur det ska se ut i framtiden.

Sällan återkommande tillfälle att förvärva en fastighet för den djurintresserade eller bara för den som vill bo med gårdskänsla på bekvämt pendlingsavstånd från Göteborg. Gården har en mangårdsbyggnad om 212 kvm med omlagt yttertak 2001. Välskött tomt med fina gamla träd och vidsträckt utsikt över åkrar och ängar. Vidare in på gården så finner man en stor lada om ca 550 kvm. Här finns möjlighet till stall med djurhållning eller för den med platskrävande hobbies. Gott om förråd och lagerutrymmen samt stort höloft med rejäl takhöjd. Stor grusplan med plats för många fordon. Gården ligger mycket lättillgängligt och passar utmärkt för dem som dagligen pendlar till Göteborg, Borås eller Alingsås.

Bostadshuset om ca 135 kvm plus 77 kvm har totalt 5 rum varav 3-4 är sovrum, kök, duschrum samt vardagsrum. Invändigt finns en del att renovera då ytskikt och kök/bad är äldre. Kök med mindre matplats. De båda sovrummen på övervåningen är rymliga och man kan möblera med både säng och sängbord och en arbetshörna. Råkällare.

I närområdet finns skolor och förskolor med goda vitsord, matbutik och allmänna kommunikationer. Avstånd: Promenad till centrum 25 min eller 3 min med bil. Landvetter 15 min, Borås 20 min, Alingsås och Göteborg 40 min med bil.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Bollebygd

Kontakta mäklaren

Christer Bertilsson

Fastighetsbyrån Bollebygd
Mäklare Christer Bertilsson, Fastighetsbyrån Bollebygd
0705-205819
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas