Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Bollebygd

Fastighetsbyrån Bollebygd

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bollebygds Kyrkby, Centralt, Bollebygds kommun

Bollebygds Kyrkby

Tomt
Centralt, Bollebygds kommun
Fastighetsbyrån Bollebygd
450 000 kr
3 200 m² tomt

Markområde om 3200 kvm mitt i Bollebygd som helt innefattas av strandskydd vilket gör att man idag inte kan bebygga tomten. Vill man driva ärendet mot Länsstyrelsen kan det gå att få dispens men utan garanti att man under överskådlig tid kan bygga på tomten. Får man bebygga tomten framöver finns möjlighet till kommunalt V/A i tomtgräns. Tomten är topografiskt av blandad karaktär, här finns plana ytor, sluttning och träd. Tomten ligger ej med i detaljplan. Området ligger mycket bra med direkt närhet till skolor och en kort promenad till centrum med tåg mot Göteborg/Borås samt ca 30 min till Göteborg, ca 20 min till Borås samt ca 15 min till Landvetter flygplats. I Bollebygd finns flera förskolor, skolor, bensinstationer, affär, bank, pizzeria, restauranger, gym, tandläkare och vårdcentral.

Östra Hunghult Hungern 1, null, Borås kommun

Östra Hunghult Hungern 1

Fritidshus
Borås kommun
Fastighetsbyrån Bollebygd
1 395 000 kr
2 rum
2 230 m² tomt

Mellan Bollebygd och Seglora vid den lilla sjön Hungern hittar vi denna pärla som väntar på kärlek och omtanke från nästa ägare. Stor sjötomt om 2230 kvm med ett enkelt hus och ett förråd med ca 75 m egen strandlinje. Strandkanten är orörd och i övrigt består tomten av uppvuxna träd och öppen yta. Här är man helt ogenerad och kan njuta av lugnet och tystnaden. Med sitt strandnära läge och strålande sjöutsikt är detta något för den som söker något unikt och möjligheten att själv skapa sitt avkopplande drömställe vid sjön. Läget känns trots en granne på ena sidan privat och insynsskyddat med ett fint solförhållande hela dagen och en trevlig sjöutsikt från stora delar av tomten och inifrån huset. Bostadshuset från 60-talet som är i dåligt skick har 2 rum och kök samt två eldstäder som inte är i funktion. En murad källare/garage under huset. Det finns ingen el och inget vatten indraget i huset men det ligger en äldre vattenbrunn på tomten. Avlopp saknas. Möjlighet finns att renovera befintlig byggnad eller bygga nytt på samma plats då huset kanske inte är i bästa skick så här är det bara fantasin som begränsar er och gällande byggregler förstås. Åk gärna utvändigt och titta på läget. Därefter är ni välkomna att boka in en visning med mäklaren. Restider med bil: Bollebygd 15 min, Borås 25 min , Landvetter 25 min samt Göteborg 45 min.

Skräddargårdshöjd 8, Centralt, Bollebygds kommun

Skräddargårdshöjd 8

Villa
Centralt, Bollebygds kommun
Fastighetsbyrån Bollebygd
5 295 000 kr
145 + 60 m²
6 rum
1 132 m² tomt

Med högt läge och fin utsikt ligger denna pedantskötta villa som byggdes 2006 och är ett perfekt boende för den som vill ha naturen runt hörnet med ändå bo bekvämt. En välbyggd och välisolerad sutterängvilla om totalt ca 205 kvm med 6 rok. En husdröm med utsikt mot skog och natur över stora delar av Bollebygd. Runt stora delar av huset finns en balkong dit solen når till sen kväll och man kan avnjuta en god bok samtidigt som ni njuter av naturens ljud eller den underbara utsikten eller grillar med släkt och vänner. Totalt erbjuder huset 3-4 sovrum så här finns plats även för den stora familjen som behöver gott om utrymmen. Huset har genomgående vattenburen golvvärme och är byggt med god energieffektivitet. Utvändigt har ni en lättskött trädgårdstomt med påkostade, belysta stenpartier och på uppfarten får det plats flera bilar om inte Carporten räcker till. Här bor ni på en lugn återvändsgata med gångavstång till förskola. På entréplan finns allrum med kamin, ett sovrum, tvättstugan och ett helkaklat duschrum med jacuzzi och bastu. Dessutom fina förvaringsutrymmen. På övervåningen finns Master Bedroom med utgång till balkongen och det finns ytterligare två perfekta sovrum för barnen med badrum emellan. Övre plan erbjuder i övrigt ett rymligt kök med vidsträckt utsikt och matplats, vardagsrum med plats för soffa och matsalsmöbler samt ett helkaklat badrum. Från köket nås den trevliga altanen i soligt läge med plats för utemöbler och grill och här ges möjlighet till många trevliga stunder med familj och vänner när vädret tillåter. Missa inte denna pärla till bostad! Nära till skola och centrum med tåg mot Göteborg/Borås samt ca 30 min till Göteborg, ca 20 min till Borås samt ca 15 min till Landvetter flygplats. I Bollebygd finns flera förskolor, skolor, bensinstationer, mataffärer, banker, pizzerior, restauranger, gym, tandläkare och vårdcentral. Dessutom når man fina Hulta golfklubb på 10 min.

Odens väg 48A, Centralt, Bollebygds kommun

Odens väg 48A

Lägenhet
Centralt, Bollebygds kommun
Fastighetsbyrån Bollebygd
1 895 000 kr
72 m²
2 rum
4 874 kr/mån
26 319 kr/m²

Nu har vi möjligheten att förmedla denna fina gavellägenhet på 2 rok om 72 kvm i markplan. Härligt med två uteplatser beroende på solläge i det trivsamma området Höga i Bollebygd. Via en trevlig stenlagd uteplats på framsidan kommer ni in i lägenheten och möts av en möblerbar hall, ett trivsamt kök med naturlig matplats framför fönsterpartiet till höger, vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till en härlig, trädäckad uteplats rakt fram. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbler samt ytterligare möblemang till höger om vardagsrummet. Ett helkaklat badrum med dusch finns till höger i hallen och en rymlig klädkammare för praktisk förvaring till vänster. Här bor ni i en stabil förening med centralt läge. I Föreningen finns bla gym, bastu och dusch, fina tvättstugor, övernattningsrum, festlokal att hyra, boulbana samt fina lekplatser och grönytor. En kort promenad till skola och centrum med tåg mot Göteborg/Borås samt ca 30 min till Göteborg, ca 20 min till Borås samt ca 15 min till Landvetter flygplats. I Bollebygd finns flera förskolor, skolor, bensinstationer, affär, bank, pizzeria, restauranger, gym, tandläkare och vårdcentral.

Ängsvägen 14, Töllsjö, Bollebygds kommun

Ängsvägen 14

Villa
Töllsjö, Bollebygds kommun
Fastighetsbyrån Bollebygd
2 495 000 kr
88 m²
4 rum
1 044 m² tomt

I ett idylliskt villaområde i Töllsjö återfinns denna trevliga och välplanerade enplansvilla som disponerar 88 kvm. Villan som byggdes 2003 är ett perfekt boende för den som vill ha naturen runt hörnet med ändå bo bekvämt. Här erbjuds en genomtänkt planlösning för den mindre familjen i ett bra läge med södervänd trädgårdstomt och har alla bekvämligheter man kan önska sig. Ett flexibelt hus med en stor altan i söderläge där man kan avnjuta en god bok eller se barnen leka på gräsmattan under många soltimmar på en dag. Tomten och dess 1044 kvadratmeter erbjuder plana gräsytor att släppa loss lekfullheten på, här kan ni göra upp i en rafflande kubbmatch på sommaren eller bygga snökojor när tillräckligt med snö har fallit. Njut av det lugna läget och den fridfulla naturen inpå. På uppfarten får det plats flera bilar. Väl inne möts man av en hall med plats för avhängning samt en trevlig kamin vänd mot den öppna planlösningen som sprider värme och stämning under alla årstider. Ett nytt och välutrustat kök med en köksö mot vardagsrummet gör att man kan laga mat samtidigt som man har social kontakt med gäster och familj. Till höger om hallen ligger två av sovrummen placerade kring ett badrum som är helkaklat med dusch. Rakt fram från hallen ligger kök och vardagsrum i öppen planlösning där många kan umgås samtidigt. Här kan ni utan problem samlas för att slappna av framför en bra film eller bara njuta av kaminen. Från vardagsrummet kommer man ut på den stora altanen i söderläge och sedan vidare ut i trädgården. Till vänster om vardagsrummet ligger Master Bedroom med en liten klädkammare. Tvättstugan ligger innanför klädkammaren med utgång via groventré. Med gångavstånd till förskola och skola är detta ett perfekt boende med alla möjligheter ni behöver för att trivas. På orten finns också en affär, pizzeria, frisörsalong och en idrottsplats. Skola med Bullebykänsla med 60 förskolebarn och 120 elever i byn. Det finns möjliga kommunala kommunikationer mot Bollebygd. Kommunal badplats i Töllsjön som ligger i en skogsglänta med en fin, barnvänlig liten sandstrand. Parkeringsplatserna är dock begränsade men det är cykelavstånd från huset. Från det lugna området tar du dig med bil under 30 min till Borås, Alingsås, Landvetter samt enkelt in mot Göteborg på ca 50 minuter. Närmast är Bollebygd ca 15 min bort.

Älgtjärnsvägen 34, Bollebygds Kommun, Bollebygds kommun

Älgtjärnsvägen 34

Villa
Bollebygds Kommun, Bollebygds kommun
Fastighetsbyrån Bollebygd
2 195 000 kr
74 m²
3 rum
1 263 m² tomt

Älgtjärnsvägen 34 bjuder in till en egen liten oas med naturskönt och ostört läge längst in på vägen. Här på Stallmaden, längst in på vägen har man stora möjligheter att skapa den oas du själv önskar. Här bor man i ett trivsamt område med lantliga vackra omgivningar. Känn lugnet och harmonin när du går in mot det charmiga huset om 74 kvm som är i bra skick och väl omhändertaget med flera små byggnader och en ny altan. Tomten har en generös storlek på 1263 kvm och är väldigt mysig med fin inramning av grönska och träd. På tomten finns också ett trädgårdsförråd, verkstad, hönshus samt en gäststuga. Gäststugan har plats för ungdomarna i familjen eller de där härliga vännerna som så gärna kommer och hälsar på i fina Hindås. Fastigheten är fint omgiven av natur som ger en avkopplande känsla med ett bra pendelavstånd till Borås/Göteborg och kring huset har man bra parkeringsytor. Söker du ett lugnt läge och naturen in på knuten kan detta var något för dig. Här är det lätt att trivas! Vid entrén finns en trevlig veranda under tak och på baksidan en stor altan. Invändigt ryms en hall där man direkt möts av en stilfull kamin och möjligheten att hänga av sig ytterkläder. Mitt emot entrén ligger badrummet med toalett och ny duschkabin. Till vänster från hallen kommer man in i det större sovrummet med plats för både dubbelsäng och sidomöbler. Vidare till höger från hallen in i huset ligger först det mindre sovrummet innan man kommer till allrum och kök med öppen planlösning. I det nyligen renoverade köket finns matplats både vid barbord/köksö och separat. Vid köket finns också en groventre´ med tvättstuga vilket är praktiskt om man har varit ute och stökat i trädgården. Härifrån kommer man också ut på den nybyggda altanen. I vardagsrummet kan man sätta sig bekvämt i soffan framför braskaminen som sprider värme och stämning under alla årstider. Förutom den fantastiska naturen finns badplatser och vatten i närheten t.ex Östra Nedsjön med bad och fiske. Åker man bil går det snabbt att ta sig mot Borås och Göteborg. Bollebygd och Hindås når man på ca 15 min, Landvetter 20 min, Borås 35 min samt Göteborg C ca 40 min. I Bollebygd finns flera förskolor, skolor, bensinstationer, mataffärer, banker, pizzerior, restauranger, gym, tandläkare och vårdcentral. Hulta golfbana finns också ca 20 min bort.

Sångåsen, null, Bollebygds kommun

Sångåsen

Tomt
Bollebygds kommun
Fastighetsbyrån Bollebygd
795 000 kr
1 814 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga drömhuset på Sångåsen, en hög och fin plats vid Gösjön strax utanför Bollebygd. Här erbjuds en lättbyggd tomt om ca 1814 m2 med ett soligt läge. Området präglas av permanentboende och är lättillgängligt med bra väg utanför. Tomten ligger inte i planlagt område och kräver enskilt vatten och avlopp. Bra pendlingsavstånd med ca 40 min till Göteborg, ca 30 min till Borås samt ca 20 min till Landvetter flygplats. I Bollebygd 10 min bort finns flera förskolor, skolor, bensinstationer, mataffärer, banker, pizzerior, restauranger, gym, tandläkare och vårdcentral. Hulta Golfklubb finns inom 10 min med bil.

Odinslundsvägen 13A, Centralt, Bollebygds kommun

Odinslundsvägen 13A

Lägenhet
Centralt, Bollebygds kommun
Fastighetsbyrån Bollebygd
1 995 000 kr
133 m²
5 rum
8 258 kr/mån
15 000 kr/m²

Nu finns en 5:a med gavelläg tillgänglig i den populära föreningen Brf Höga i Bollebygd. Lägenheten ligger i två plan och är 133 kvm som fördelas på ett trevligt kök med matplats, vardagsrum med utgång till stor balkong, två sovrum på varje plan, två badrum samt en praktisk klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten erbjuder också två uteplatser och en balkong att njuta av med plats för utemöbler och avkoppling och har ett mycket bra läge i området. Lägenheten har ett generellt renoveringsbehov. Innanför dörren finns plats för att hänga av kläder och till höger ligger köket som är ljust och har spis med häll samt diskmaskin. Kyl och frys i fullhöjd och en rymlig matplats vid fönstret. Till vänster i hallen ligger ett sovrum och fortsätter man rakt fram finns plats för garderober till höger och badrummet till vänster. Det helkaklade badrummet har en duschhörna och praktisk tvättavdelning i vinkel. I anslutning till vardagsrummet ligger ett större sovrum till vänster och man kommer ut på balkongen härifrån också. Balkongen har ett fritt och fint läge mot naturen. En trappa ner hittar vi ytterligare två sovrum som båda har utgång till ytterligare en uteplats och dessutom finns här ett badrum och en rymlig klädkammare. Här bor ni i en stabil förening med centralt läge. I Föreningen finns bla gym, bastu och dusch, fina tvättstugor, övernattningsrum, festlokal att hyra, boulbana samt fina lekplatser och grönytor. En kort promenad till skola och centrum med tåg mot Göteborg/Borås samt ca 30 min till Göteborg, ca 20 min till Borås samt ca 15 min till Landvetter flygplats. I Bollebygd finns flera förskolor, skolor, bensinstationer, affär, bank, pizzeria, restauranger, gym, tandläkare och vårdcentral.

Odens Väg 36B, Centralt, Bollebygds kommun

Odens Väg 36B

Lägenhet
Centralt, Bollebygds kommun
Fastighetsbyrån Bollebygd
2 695 000 kr
133 m²
5 rum
8 258 kr/mån
20 263 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera en 5:a i den populära föreningen Brf Höga i Bollebygd. Lägenheten ligger i två plan och är 133 kvm som fördelas på ett trevligt kök med matplats, vardagsrum med utgång till stor balkong, två sovrum på varje plan, två badrum samt en praktisk klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten erbjuder också två uteplatser och en balkong att njuta av med plats för utemöbler och avkoppling och har ett mycket bra läge i området. Dessutom finns möjlighet till en liten odlingslott på baksidan för den trädgårdsintresserade. På framsidan vid entrén kan man avskilt njuta av en kopp kaffe eller ha koll på barnen som leker utanför. Innanför dörren finns plats för att hänga av kläder och till höger ligger köket som är ljust och har spis med häll samt diskmaskin. Kyl och frys i fullhöjd och en rymlig matplats vid fönstret. Till vänster i hallen ligger ett sovrum och fortsätter man rakt fram finns plats för garderober till höger och badrummet till vänster. Det helkaklade badrummet har en duschhörna och praktisk tvättavdelning i vinkel. I anslutning till vardagsrummet ligger ett större sovrum till vänster och man kommer ut på den härliga balkongen härifrån också. Balkongen har ett fritt och fint läge mot naturen. En trappa ner hittar vi ytterligare två sovrum som båda har utgång till ytterligare en uteplats och dessutom finns här ett badrum och en rymlig klädkammare. Här bor ni i en stabil förening med centralt läge. I Föreningen finns bla gym, bastu och dusch, fina tvättstugor, övernattningsrum, festlokal att hyra, boulbana samt fina lekplatser och grönytor. En kort promenad till skola och centrum med tåg mot Göteborg/Borås samt ca 30 min till Göteborg, ca 20 min till Borås samt ca 15 min till Landvetter flygplats. I Bollebygd finns flera förskolor, skolor, bensinstationer, affär, bank, pizzeria, restauranger, gym, tandläkare och vårdcentral.

Stenaskjum 42, Bollebygds Kommun, Bollebygds kommun

Stenaskjum 42

Villa
Bollebygds Kommun, Bollebygds kommun
Fastighetsbyrån Bollebygd
4 895 000 kr
156 + 6 m²
6 rum
3 566 m² tomt

Med högt läge ligger denna fina villa från 2018 med nytt dubbelgarage och inredd övervåning. Här står dörrarna mot den stora altanen öppna på sommaren och när dagen ebbar ut är det härifrån du blickar ut över nejden. Kanske en stund för dig själv eller med nära och kära. Den öppna planlösningen på nedervåningen gör det lätt att trivas i köket och genom hela huset finns det generöst med utrymme tack vare den nyinredda övervåningen. Huset vänder sig till dig som ställer höga krav på din boendemiljö och som värderar att spendera din tid med familj och vänner istället för att bygga och fixa med ditt hus. Då huset bara är några år kan du bara flytta in och njuta av såväl inomhus som utomhusmiljön med bl.a braskamin och stor altan. Villan har en boarea på ca 156 kvm i två plan och tomten är generös med sina 3 566 kvm. Här bor ni lugnt och fridfullt i utkanten av Bollebygd med naturen och svampskogen som närmsta granne. Dubbelgarage, låg energiförbrukning och fiber är några av husets stora fördelar. Välkomnande öppen planlösning med härligt kök som man enkelt når från hallen. Köket är utrustat med spishäll, inbyggnadsugn- och micro, kyl och frys samt diskmaskin. En naturlig matplats bildas mellan köksdel- och sällskapsdel. I sällskapsrummet finns plats för soffgrupp och sociala stunder samt utgång till stor altan och en kamin central placerat i rummet skapar en härlig atmosfär. Rymlig klädvårdsavdelning med tvättmaskin/torktumlare samt värmepannan och egen entré. Badrummet är i moderna och fina färgval med WC, handfat i kommod med spegelskåp och vikbara duschväggar. På entréplan finns dessutom två sovrum. På övervåningen finns idag ett rymligt och luftigt masterbedroom med plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbler. Här finns en tillgång till en praktiskt klädkammare, ytterligare ett sovrum samt ett allrum i mitten med en bra yta och rogivande utsikt mot omgivningarna. Här är också förberett för ytterligare badrum för den som önskar. Närhet till skola och centrum med tåg mot Göteborg/Borås samt ca 30 min till Göteborg, ca 20 min till Borås samt ca 15 min till Landvetter flygplats. I Bollebygd finns flera förskolor, skolor, bensinstationer, mataffärer, banker, pizzerior, restauranger, gym, tandläkare och vårdcentral. Fina Hulta Golfklubb nås på ca 10 min.

  • Energieffektiv
Forsavägen 3, Bollebygds Kommun, Bollebygds kommun

Forsavägen 3

Villa
Bollebygds Kommun, Bollebygds kommun
Fastighetsbyrån Bollebygd
5 895 000 kr
210 + 136 m²
9 rum
9 421 m² tomt

På Forsavägen 3 reser sig ett otroligt charmigt hus på en elegant plats med vackert bevarade detaljer som funnits i över ett sekel. Nu har ni nämligen möjlighet att förvärva den tidigare Disponentvillan på Forssa Tegelbruk. Detta kan bli den perfekta samlingsplatsen för familj och vänner som verkligen kan ge guldkant i tillvaron och som påminner om en herrgård på Österlen med sina 10 rum och runt 350 kvm i tre plan. Den vackra tegelvillan uppfördes i början av 1900-talet i anslutning till Forssa Tegelbruk som länge varit etablerat i närheten och man känner historiens vingslag så fort man svänger in på fastigheten. Boendet nyttjades då till tjänste- och representationsbostad fram till 1980 -talet då fabriken lades ner. Den väl tilltagna tomten om ca. 9500 kvm med parkkänsla och garage ger familjen stora möjligheter för både lek och skoj men också något för den trädgårdsintresserade. Huset har jordvärme som uppvärmningsssytem och dessutom finns flertalet eldstäder som bidrar till dess fantastiska karaktär. När man kommer innanför dörrarna via en härlig farstukvist möts man först av ett kapprum med goda avhängningsmöjligheter innan man kliver vidare in i huset . Generellt möts man av en fantastisk rymd och många originaldetaljer såsom eldstäder, höga fotlister och mäktiga rum i fil finns bevarade. Huset rymmer fem generösa sovrum inklusive ett i anslutning till Bodegan i källaren, perfekt för den som söker gott om utrymme. Trägolv och smakfulla tapetval skapar en balans mellan det klassiska och det samtida. Du välkomnas av en imponerande hall med högt i tak och fungerande eldstad där den eleganta stavparketten och den vackra trappan skapar en inbjudande känsla. Tar man direkt vänstervarv från hallen når man köket med personalingång. Ljust kök med extra bred gasspis, köksö och platsbyggda hyllor och skåp. Köket är komplett för den som är intresserad av bakning och matlagning med fullstor kyl, frys, diskmaskin och lättskött klinkergolv. Vidare kommer man till en av fastighetens höjdpunkter med två sällskapsrum i fil, matsalen med dubbeldörr ut till altan och trädgård och ett allrum, avgränsat med skjutdörrar. Här är husets mittpunkt, där familjen samlas för både avkopplande musik eller stora middagar. Genom dubbeldörrarna kliver man ut till den idylliska baksidan där kvällssolen är som bäst samtidigt som man blickar ut över den privata trädgården. Fortsätter man på nedreplan kommer man till ett avskilt sovrum med ljusinsläpp från två sidor samt det stora badrummet som byggdes om för ca. 10 år sedan. Badrummet är synnerligen rymligt med både hörnbadkar och dusch, toalett och dubbla handfat med tillhörande kommod och spegel. Klinkergolv och helkaklade väggar och stora ljusinsläpp från två sidor kompletterar det moderna utseendet. Tar man sig upp för den gedigna trappan finner man tre av husets sovrum, ett duschrum, gästtoalett samt en möblerbar hall med öppen spis (ej besiktigad) och en vacker utsikt från balkongen. Sovrummen är väl tilltagna och två av dem har egna klädkammare för förvaring. Trägolv , höga fotlister och smakfullt tapetserade väggar skapar en varm atmosfär, och en vacker kakelugn i Master Bedroom blir en både dekorativ och funktionell detalj. I den rymliga källaren finns gott om utrymmen som kommer till stor nytta som förråd och matkällare. Här finns bastu och dusch, men även tvättstuga så klart. Det som utmärker källaren är bodegan helt i tegel där man kan ana att en och annan cigarr med tillhörande konjak har avnjutits framför den rustika eldstaden. Eldstaden är inte i bruk idag. Rummet intill i samma stil är inrett som sovrum men lämpar sig utmärkt som vinkällare. Nära till centrum med tåg mot Göteborg/Borås samt ca 30 min till Göteborg, ca 20 min till Borås samt ca 15 min till Landvetter flygplats. I Bollebygd finns flera förskolor, skolor, bensinstationer, mataffärer, banker, pizzerior, restauranger, gym, tandläkare och ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

Randevallavägen 6, Bollebygds Kommun, Bollebygds kommun

Randevallavägen 6

Villa
Bollebygds Kommun, Bollebygds kommun
Fastighetsbyrån Bollebygd
3 995 000 kr
135 + 77 m²
5 rum
1,3 ha tomt

Strax utanför Bollebygd hittar vi Randevallavägen 6, med stor potential för den som vill leva den lantliga drömmen. Gårdsliknande fastighet från 40-talet med möjlighet till odling och djurhållning i mindre skala inbäddad i skog och ängsmark. Byggnaden är delvis eftersatt i underhåll men utstrålar lantlig romantik och är perfekt för dig som gillar att pyssla. Fastigheten är fint omgiven av natur som ger en avkopplande känsla med bra tillgänglighet och med ett bra pendelavstånd till Göteborg. Tomten är totalt ca 1,2 ha där man kan bevara den naturliga miljön och grönskan alternativt kan man anlägga trädgård, trädgårdsland, plantera fruktträd och bygga fler uteplatser eller Attefallshus. Man har ett privat och insynsskyddat läge längst in på vägen och du kör in på fastigheten via en välkomnande grusuppfart i pittoresk miljö med fritt läge där vyn över Bollebygd imponerar. Sällan återkommande tillfälle att förvärva en fastighet för den djurintresserade eller bara för den som vill bo med gårdskänsla på bekvämt pendlingsavstånd från Göteborg. Gården har en mangårdsbyggnad om totalt 212 kvm med omlagt yttertak 2001. Trevlig tomt med fina ekar och vidsträckt utsikt över åkrar och ängar. Vidare in på gården så finner man en stor lada om ca 550 kvm där man har stall klart för hästar. Här finns möjlighet till djurhållning i mindre skala eller för den med platskrävande hobbies. Gott om förråd och lagerutrymmen samt stort höloft med rejäl takhöjd. Stor grusplan med plats för många fordon. Gården ligger mycket lättillgängligt och passar utmärkt för dem som dagligen pendlar till Göteborg, Borås eller Alingsås. Bostadshuset om ca 135 kvm plus 77 kvm har totalt 5 rum varav 3-4 är sovrum, kök, vardagsrum, nyrenoverat duschrum samt hall. Kök med mindre matplats. De båda sovrummen på övervåningen är rymliga och man kan möblera med både säng och sängbord och en arbetshörna. Råkällare med pannrum och bra förvaring samt egen utgång. I närområdet finns skolor och förskolor med goda vitsord, matbutik och allmänna kommunikationer. Avstånd: Promenad till centrum 25 min eller 3 min med bil. Landvetter 15 min, Borås 20 min, Alingsås och Göteborg 40 min med bil.

Dammetvägen 27B, Bollebygds Kommun, Bollebygds kommun

Dammetvägen 27B

Villa
Bollebygds Kommun, Bollebygds kommun
Fastighetsbyrån Bollebygd
2 895 000 kr
117 m²
6 rum
1 176 m² tomt

Välkommen till en trevlig villa utbyggd 2017 med högt läge och naturen in på knuten endast några minuter till Östra Nedsjön, mellan Hindås och Bollebygd. Ett perfekt boende för den som vill ha naturen runt hörnet med ändå bo bekvämt. Villan är en 1 1/2-plansvilla om totalt ca 117 kvm med 6 rok varav 4-5 sovrum så här finns plats även för den större familjen som behöver gott om utrymmen. I sydvästläge finns en altan där man kan följa solen till sen kväll och avnjuta en god bok samtidigt som ni njuter av naturens ljud, bada jacuzzi, eller bjuda in vännerna på grillfest Vidare utvändigt har ni en trädgårdstomt om 1176 kvm och på uppfarten får det plats flera bilar om inte garaget på ca 55 kvm räcker till. Väl inne i huset möts man av en hall där man också når duschrummet. Vidare når man stora sociala ytor med ett mindre kök och ett generöst vardagsrum i öppen planlösning som tillsammans bjuder på härlig volym och dessutom finns det en kamin. Från vardagsrummet finns utgång till skön, altandäckad utemiljö som delvis är under tak. Två mindre sovrum på entréplan och ytterligare ett badrum. På övervåningen finns ett härligt allrum med snedtak och två sovrum idag men det går att använda även allrummet som sovrum om man behöver fler rum. Här bor ni med närhet till naturområden och Östra Nedsjön med bad inom några minuter. Åker man bil går det snabbt att ta sig mot Borås och Göteborg. Bollebygd och Hindås når man på ca 10 min, Landvetter 15 min, Borås 30 min samt Göteborg C ca 35 min. I Bollebygd finns flera förskolor, skolor, bensinstationer, mataffärer, banker, pizzerior, restauranger, gym, tandläkare och vårdcentral. Hulta golfbana finns också ca 15 min bort.

Eriksgränd , Olsfors, Bollebygds kommun

Eriksgränd

Villa
Olsfors, Bollebygds kommun
Fastighetsbyrån Bollebygd
595 000 kr
102,5 m²
4 rum
728 m² tomt

I samarbete med VarbergsHus finns nu möjligheten att uppföra Villa Ängaviken i centrala Olsfors. Här erbjuds en unik möjlighet att skapa ert drömhem på en lättbyggd tomt om ca 728 m2 är startpunkten för ert nya boende med ett trevligt läge med gångavstånd till skola. Huset är en enplansvilla med 102,5 kvm men kan även inredas med övervåning eller så kan man också välja ett annat hus från VarbergsHus om man hittar en egen favorit. Priset enligt detta utförande börjar på 3 995 000 kr inkl tomt och anslutningar. En carport finns redan uppförd i tomtgräns. Området präglas av permanentboende och är lättillgängligt med bra väg utanför och fastigheten ligger inom detaljplan. Här kan ni bo harmoniskt och högt läge med närhet till bland annat fin natur, idrottsaktiviteter och badsjöar. Kontakta mäklaren för frågor kring tomten och för mer info kring huset eller andra alternativ kontakta gärna Lena Lundmark på VarbergsHus på [email protected] Åker man bil går det snabbt att ta sig mot Borås och Göteborg. Örelundsskolan ligger en kort promenad från huset och är en F-6 skola. Restider: Bollebygd 10 min, Borås 20 min, Landvetter 20 min, Göteborg 40 min.

  • Nyproduktion

Visar alla 14