Hjälmedalsvägen 48A

Brastad, Lysekil Se på karta

2 795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
141 m²
Biarea
38 m²
Tomtarea
5,9 ha
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Driftkostnad
36 356 kr/år
Antal besök
5 926
Dagar på Hemnet
13

Nu finns det möjlighet att förvärva denna mindre avstyckade gård om ca 6 ha som ligger i natursköna och fridfulla omgivningar i Hjälmedal och som lämpar sig perfekt för dig som drömmer om livet på landet med möjlighet till odling och kanske egenförsörjning av frukt och grönt samt djurhållning i mindre skala.
Här finns utöver marken ett gediget bostadshus samt en ekonomibyggnad om ca 124 kvm med gott om utrymme till förvaring. Den 6 ha stora marken fördelar sig på 3 ha åkermark, 2 ha betesmark och 1 ha övrig mark. Fiber finns.

På Hjälmedalsvägen 48 A bor du med lugnt och skönt läge mitt i den vackra bohuslänska naturen med närhet till både hästhagar, hav samt vacker grönskande skog. Från bostaden är det bara en kort gångväg till Hjälmedalsviken med sina bryggor och möjlighet till salta bad och i närområdet finns även de fina badplatserna i Vinbräcka och Govik.
Hjälmedal har ett mycket strategiskt läge för dig som vill utforska och njuta av Brastad och Lysekil med omnejd med dess många naturområden, badstränder, klippor, klätterklippor, bär- och svampskogar och vandringsleder. Brastad centrum når man enkelt med bil på ett par minuter och där det finns mataffärer, restauranger och annan service.

Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Lysekil