Håbo häradsväg 18

Bro - Håbo-tibble, Upplands-Bro kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
118 m²
Tomtarea
954 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1930
Driftkostnad
25 288 kr/år

Varmt välkomna till en otroligt fin villa med hög charm. Fastigheten är beläget på ett lugnt lantligt läge intill hästhagar och skogsmark. Väldisponerat hus på 118 kvm med flertal sällskapsytor, renoverat kök, tre sovrum och två badrum.
Köket är modernt renoverat med marmor som klär både golv och bänkskiva. Fin maskinell utrustning i köket med bland annat dubbla ugnar samt induktionshäll och diskmaskin.

Bostadshuset har blivit tillbyggt (2015) med ett inglasat uterum med en separat sovrumsdel och en härlig matplats. Stor och välskött tomt om 954 kvm med uppvuxna fruktträd och bärbuskar. Utöver boningshuset finner man ett orangeri, förråd/snickarbod samt en fullutrustad och renoverad gäststuga om ca 30 kvm. Ytterligare ett hus på tomten finns att tillgå där det dessutom är förberett för att kunna lägga in duschrum och tvättstuga.
Rymlig uppfart med plats för ca 3-4 bilar.

Fastigheten ligger mycket lättillgängligt och passar utmärkt för dem som dagligen pendlar till Stockholm, Arlanda, Sigtuna, Enköping eller Uppsala. Direktbuss på nära avstånd från fastigheten tar dig till Arlanda eller Bålsta. Från Bålsta station går pendeln in till Sthlm C på dryga 35-40 min.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Upplands-Bro

Kontakta mäklaren

Vala Theander

Fastighetsbyrån Upplands-Bro
Mäklare Vala Theander , Fastighetsbyrån Upplands-Bro
072-322 22 60
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas