Kommande

Skånegatan 3

Brogårda, Bjuvs kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
117 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
980 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
40 780 kr/år
Kommande

Snart ges möjligheten att förvärva detta välskötta och fina 1-planshus som är beläget på en hörntomt i Brogårda, Välkomna till Skånegatan 3!

Det finns goda parkeringsmöjligheter, antingen ställer man bilen i carporten eller på den stenlagda uppfarten sedan välkomnas man in till en ljus hall med ett genomgående ekparkettgolv som sträcker sig in i samtliga rum förutom i köket. På hallens vänstra sida finner man köket, ett mycket trevligt kök som bildar en luftig känsla som har plats till ett matbord. Ett väldigt praktiskt kök med både över och under skåp samt goda arbetsytor för den som gillar att laga mat. Från köket finner man husets tvättstuga där man även har husets andra ingång. Denna ingång blir naturlig efter att man handlat mat, smidigt och lätt från bilen till köket. Ljust klinkergolv tillsammans med vitmålade väggar och är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och vask. Det finns både en gäst-wc och ett badrum, praktiskt. Badrummet är kaklat och stort som är utrustat med dusch.

Vardagsrummet får ett härligt ljusinsläpp och erbjuder trevliga umgängesytor med plats till soffgrupp som har utgång till vinterbonade uterummet. Ett fantastiskt uterum som kan nyttjas hela året med utsikt mot den härliga trädgården med trädäck och gräsmatta. Ett fantastiskt läge på trädgården på baksidan, utsikt mot åkrar och grönskan där inga hus skymmer sikten eller ger en direkt insyn. Förbi vardagsrummet når man det fjärde sovrummet och för er som inte är i behov av fyra sovrum kan ta ner väggen och få större vardagsrum. Resterande tre sovrum finner man i andra sidan av huset, samtliga får plats med säng, förvaring och skrivbord.

Huset är byggt 2007 som ligger i ett populärt och omtyckt område, Brogårda. Ett familjevänligt område med goda kommunikationer och service som ligger i närheten av Bjuvs centrum. På promenadavstånd finns såväl samhällsservice som grönområden. Det är också nära till förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, bibliotek, pizzerior, apotek, Bjuvs-station och flera andra nöjen.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Pontus Aronsson

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Pontus Aronsson, Mäklarhuset Helsingborg
0735163991

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas