Rotlundavägen 20

Buddbyn, Boden Se på karta

1 295 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Biarea
136 m²
Tomtarea
4 958 m²
Byggår
1920
Driftkostnad
32 001 kr/år
Antal besök
11 423
Dagar på Hemnet
16

7 km från Boden centrum hittar man detta trevliga lantställe från 1920-talet som renoverats löpande under åren. Bostadshuset om 1 1/2 plan med källare byggdes ut -08(kök/burspråk, badrum, groventré på gjutenplatta) och har en total boyta om hela 150 kvm samt källarplan om 45 kvm. Ytan fördelas på 3 sovrum i varierande storlek, stort vardagsrum med fin kakelugn från ca 1920-tal, rejält kök i lantlig stil med plats för matgrupp vid burspråket som ger ett trevligt ljusinsläpp, i rummet finns även en vedspis och den fint bevarade timmerväggen som vitmålats. Intill köket har man även en groventré med klinker på golv samt badrum/tvättstuga som ingår i den tillbyggnad som utfördes -08. Badrummet renoverades slutet på 2019 i lantlig stil med snygg plastmatta på golv, duschhörna med kaklade väggar och i övrigt träpanel, tvättmaskin med förvaringsskåp ovan.
Källarplan består av bastu med duschrum intill, matkällare samt pannrum.
Bergvärme -09 med vattenburen golvvärme i hela huset utom ett sovrum (radiator), delvis nyare fönster, plåttak -02, ny fasad -02 , fiber, all el utbytt och jordfelsbrytare installerad till samtliga delar av huset utom källaren.

På gården om 4 958 kvm som angränsar mot ängar och skogsparti finns även ett större traktorgarage med carport intill, vedboda, gårdshus med loft. I området Buddbyn finns även Buddbygården, en samlingsplats för både ung och gammal, rikt föreningsliv och närheten till Buddbyträsket samt Ljusån som rinner genom byn.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå