Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Erik Wallström

Erik Wallström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Alvägen 20, Skogsvallen, Luleå kommun
 • Ons 29 maj kl 11:45

Alvägen 20

Villa
Skogsvallen, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
4 195 000 kr
95,9 + 81,9 m²
4 rum
786 m² tomt

Välkomna till familjevänliga Skogsvallen! På Alvägen 20 finns nu tillfälle att förvärva denna rymliga villa som under åren genomgått renoveringar samt tillbyggnation. Villan är belägen på ytterslinga och erbjuder en härlig vattenutsikt från större delen av bostaden. På entréplanets ca 95 kvm erbjuds trivsamma sociala ytor med härlig takhöjd och fantastisk fönstersättning via tillbyggnationen som utfördes under 2010. Här finns många möjligheter och användningsområden beroende på vilka önskemål man har. Vidare finner man även två sovrum, ett stilrent renoverat badrum med kakel och klinker, kök med matplats samt vardagsrum med ljusinsläpp från tre väderstreck. På källarvåningen finns ett rymligt rum som passar perfekt som gästrum eller extra allrum. Rymlig och helkaklad tvättstuga med fin inredning samt tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns även dusch med bastu i anslutning, helkaklat badrum och förrådsutrymmen. Fjärrvärme, fiber via bredband och FTX ventilation. Friköpt, grönskande tomt som omges av planteringar, växthus, träd och buskar. Utöver bostadshuset finns också ett garage med elbilsladdare samt en asfalterad uppfart med plats för två bilar. Här bor ni med mycket centralt men ändå naturnära läge där ni även har närhet till härliga promenadstråk, fina grönområden, utegym och badplatser. Nya Läroverket med populär skolverksamhet ligger en kort promenad bort och i anslutning finns även kommunalskola. Ormbergets friluftsområde nås enkelt med en liten cykeltur samt att Luleå centrum ligger på gång- och cykelavstånd.

 • Plus
Kolkgatan 1, Bredviken, Luleå kommun
 • Tor 30 maj kl 17:00

Kolkgatan 1

Villa
Bredviken, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
3 695 000 kr
107 + 112 m²
5 rum
771 m² tomt

Välkommen till denna härligt trivsamma enplansvilla med källare belägen på friköpt hörntomt! Bostaden är på totalt 219 kvm och bjuder på fina ytor för hela familjen. Här bor du på populära Bredviken endast ca 3 km från Luleå centrum. I närområdet finns flertalet förskolor och grundskolor, mataffärer och vårdcentral. Entréplanet består av 107 kvm och erbjuder en välplanerad och modern planlösning med kök och vardagsrum i anslutning till varandra, fyra sovrum, ett badrum samt en gästtoalett. Köket är stort och välutrustat med gott om både förvaring och bänkya. I anslutning finns ett vardagsrum och matplats med öppen planlösning och generöst ljusinsläpp via flertalet fönster samt utgång till den inglasade altanen i ett soligt sydvästläge med många soltimmar! Källarplanet består i dagsläget en fin tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med tvättho. Rymlig gillestuga med öppen spis, perfekt att nyttja som ett extra allrum. Vidare finns dessutom ett stort rum som idag används som gym, två klädkammare, förrådsytor samt WC och bastu. Utöver bostadshuset finns ett vidbyggt garage samt en rymlig trädgård perfekt för lek och aktiviteter på baksidan av huset vart solen visar sig under större delen av dagen. Här finns också en grillplats med sittbänkar som man mer än gärna nyttjar under soliga vårvinterdagar. Uppvärmning sker via fjärrvärme och fiber är indraget.

 • Plus
Munkebergsgatan 88, Mjölkudden, Luleå kommun
 • Tis 28 maj kl 16:30

Munkebergsgatan 88

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 395 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 078 kr/mån
23 058 kr/m²

Rymlig och fint renoverad 2:a med ett ett högt och fint läge mot skogsparti och strandpromenaden. Bostaden är smakfullt renoverad med genomgående golv och nya ytskikt med harmoniska färgval. Här finns ett fullt utrustat kök med vit inredning, plats för matgrupp och utgång till balkongen. Badrummet är stilrent renoverat 2024. I såväl hallen som sovrummet finns flertalet garderober. Ljust och luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp om så önskas. Till lägenheten finns ett stort förråd och i samma hus finns även föreningens nyrenoverad bastu och gym att nyttja! Mjölkudden är ett trevligt och populärt bostadsområde med närhet till restaurang, mataffär, gym, bussförbindelser, fina promenadstråk i området med även ett par minuters promenad till vattnet med badstrand och under vintertid den populära isvägen.

 • Plus
 • Balkong
Majorsgatan 37, Lulsundet, Luleå kommun
 • Idag kl 17:00

Majorsgatan 37

Radhus
Lulsundet, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
3 495 000 kr
138 + 11 m²
6 rum
456 m² tomt

Välkomna till ett trevligt och modernt boende på Majorsgatan 37, här erbjuds ett radhus i dubbla etage på friköpt hörntomt med stor altan samt en rejäl balkong i soligt läge! Tack vare tillbyggnaden som utfördes under 2022 så erbjuds hela fem sovrum! En trappa upp finns vardagsrummet som är av generös storlek med ljuvligt ljusinsläpp via flertalet fönster och överfönster i motsatt håll för gott om ljusinsläpp. Här erbjuds dessutom helglasade altandörrar som leder ut till den nybyggda balkongen med kvällssol! I anslutning finns även ett rymligt sovrum med garderober. Köket är välplanerat och stilrent renoverat med goda förvarings- och arbetsytor. Stora fönster med bra ljusinsläpp intill matplatsen och en skyddad uteplats på framsidan med förmiddagssol. Intill köket finns en renoverad WC med klinkergolv, tvättmaskin och torktumlare. På entréplanet finns även ett modernt renoverat badrum med dusch och ett sovrum samt klädkammare. I det nedre etaget finns ytterligare tre sovrum samt gott om förvaring via flertalet inbyggda garderober via ett av sovrummen. På fastigheten finns även ett garage/förråd och en asfalterad uppfart som rymmer två bilar. Låg uppvärmningskostnad via fjärrvärme och fiber är indraget. Lulsundet är ett attraktivt villaområde med närhet till både Luleå centrum och naturen med Ormberget på några minuters promenadavstånd. Under vintern finns en fantastiskt fin anläggning med utförsåkning och fina längdskidspår. Under sommaren har man det populära Lulsundsbadet och motionsslingorna med utegym på Ormberget samt fina promenadstråk runt Luleås innerfjärdar.

 • Plus
Sandgatan 16, Svartöstaden, Luleå kommun
 • Idag kl 16:00

Sandgatan 16

Lägenhet
Svartöstaden, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 195 000 kr
63,9 m²
2 rum
vån 2/2
5 094 kr/mån
18 701 kr/m²

Smakfullt renoverad gavellägenhet i mysiga Svartöstaden. Här erbjuds en rymlig 2:a i toppskick som har helkaklat badrum med tvättmaskin, renoverat kök med balkong mot innergården, fina ytskikt med ljusa väggar och golv i grå nyans som är lagt tröskelfritt. Med fönster i tre väderstreck får ni in ett härligt ljusinsläpp hela dagen. Till lägenheten hör ett väl tilltaget förråd och i gården bredvid finns tillgång till bastu samt tvättstuga. Garagelänga finns på gården. Svartöstaden är ett mysigt område och här finns bland annat skola och fina badstränder. Under vintern dras skidspår på isen och sommartid finns möjlighet till odlingslotter. Bekvämt cykelavstånd till centrala stan.

 • Plus
 • Balkong
Munkebergsgatan 86, Mjölkudden, Luleå kommun

Munkebergsgatan 86

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
895 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 258 kr/mån
26 716 kr/m²

Kvadratsmart enrummare om 33,5 kvadratmeter med ett av föreningens bästa lägen där skogsparti och älven finns bakom huset! Bostaden är belägen på tredje våningen och erbjuder fin utsikt från samtliga fönster. Här finns ett fullt utrustat kök med vit inredning och plats för matgrupp. Ljust och trivsamt vardagsrum med förvaring via garderober samt plats för både soffgrupp och säng. I hallen finns plats för att hänga av sig ytterkläderna och härifrån når man även badrummet. Till lägenheten finns ett stort förråd och i samma hus finns även tvättstuga samt nyrenoverad bastu och gym att nyttja. Mjölkudden är ett trevligt och populärt bostadsområde med närhet till restaurang, mataffär, gym, bussförbindelser, fina promenadstråk i området med även ett par minuters promenad till vattnet med badstrand och under vintertid den populära isvägen.

Barrgatan 6, Bergviken, Luleå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Barrgatan 6

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
2 250 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
3 282 kr/mån
29 605 kr/m²

Välkommen till en modern trea högst upp i huset med stor inglasad balkong i soligt läge! Bostaden är välplanerad och smakfullt inredd med enhetliga golv och ljusa väggar. Här erbjuds två sovrum, ett påkostat och välutrustat kök med plats för matgrupp, vardagsrum med utgång till balkongen samt ett helkaklat badrum med dusch och bastu. I anslutning till ett av sovrummen finns även en klädkammare. Till lägenheten hör källarförråd. Stabil och välskött förening som är belägen på Bergviken vilket är ett populärt bostadsområde. I närområdet finns mataffär, skolor, apotek men även närheten till LTU, goda bussförbindelser, fina promenadstråk, badstränder och mycket mer.

 • Balkong
Svartbyvägen 31, Fagernäs, Bodens kommun

Svartbyvägen 31

Villa
Fagernäs, Bodens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 495 000 kr
70 + 30 m²
3 rum
624 m² tomt

På barnvänliga och omtyckta Fagernäs finns nu denna trivsamma tvåplansvilla med källare och med fin utsikt över Svartbyträsket! Här bor du med närheten till både förskola och skola, matbutik, hälsocentral och fina promenadstråk samt elljusspår för längdskidåkning och löpning. Tomten är friköpt och utöver bostadshuset finns även ett dubbelt kallgarage med goda förrådsutrymmen. Villan består av 70 + 70 kvm där entréplanet fördelar sig över hall med plats att hänga av sig ytterkläderna, kök, vardagsrum samt WC. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp och här finns möjlighet att möblera med både soff- och matgrupp för den som önskar. Vid behov av ytterligare ett sovrum finns möjlighet att återställa väggen som tidigare funnits. Även köket har ett fint ljusflöde och plats för matgrupp intill fönster med fin utsikt över träsket! Modernt renoverad WC med våtrumsmatta- och tapet i grå nyans. En trappa upp finns ett stort allrum som man med fördel kan göra om till ytterligare ett sovrum. Vidare finns ett stort sovrum samt ett badrum med badkar. I källaren finns tvättstuga med duschkabin, toppmatad tvättmaskin och tvättställ.

Ensittarvägen 37, Södra Sunderbyn, Luleå kommun

Ensittarvägen 37

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
2 850 000 kr
120 + 10 m²
4 rum
559 m² tomt

Välkommen till denna trevliga enplansvilla belägen i barnvänliga Södra Sunderbyn. Med en stor altan i sydvästläge och ett inglasat uterum kan du njuta av många soltimmar och utomhusaktiviteter året runt. För de yngsta i familjen finns förskola och skola alldeles intill, vilket gör vardagslogistiken smidig och bekväm. Villan består av 120 kvm och erbjuder en trevlig planlösning som fördelar sig på fem rum och kök varav tre sovrum. Ljust och stilrent kök med plats för matgrupp intill och fönster som vetter ut mot gatan. Vidare finns både matplats och vardagsrum i anslutning till varandra och härifrån finns utgång till det rejäla inglasade uterummet som i sin tur leder till den trädäckade altanen i bästa solläge! Från hallen når du badrummet med ljusa ytskikt och gott om förvaring. Här bor ni enkelt och bra på attraktivt och barnvänligt kvarter med med flertalet grönområden. I närheten finns också busshållplats, förskolor, skolor F-9, idrottsanläggning, elljusspår och fina badstränder men även Sunderby sjukhus.

 • Plus
Sandviksgatan 17, Centrum, Luleå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sandviksgatan 17

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 595 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 4
3 027 kr/mån
28 739 kr/m²

Välkommen till en ljus och trivsam 2:a i centrala Luleå med inglasad balkong i soligt läge! Bostaden är belägen på fjärde våningen med gavelläge och nås enkelt via hissen i huset. Interiört erbjuds fina ytskikt och ett ljust enhetligt golv i hela lägenheten. Hallen är rymlig med plats för hatt- och skohylla och i direkt anslutning finns en klädkammare för ytterligare förvaring. Fint kök med matplats intill och inredning i ljusgrå nyans med kaklade väggar. Trivsamt vardagsrum med ett härligt ljusflöde via flertalet fönster samt utgång till den inglasade balkongen med eftermiddags- och kvällssol! Vidare finns ett sovrum i bra storlek samt ett fräscht badrum med fina ytskikt. Mycket solid och välskött förening!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 10