Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Erik Wallström

Erik Wallström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Svartbyvägen 31, Fagernäs, Bodens kommun

Svartbyvägen 31

Villa
Fagernäs, Bodens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 495 000 kr
70 + 30 m²
3 rum
624 m² tomt

På barnvänliga och omtyckta Fagernäs finns nu denna trivsamma tvåplansvilla med källare och med fin utsikt över Svartbyträsket! Här bor du med närheten till både förskola och skola, matbutik, hälsocentral och fina promenadstråk samt elljusspår för längdskidåkning och löpning. Tomten är friköpt och utöver bostadshuset finns även ett dubbelt kallgarage med goda förrådsutrymmen. Villan består av 70 + 70 kvm där entréplanet fördelar sig över hall med plats att hänga av sig ytterkläderna, kök, vardagsrum samt WC. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp och här finns möjlighet att möblera med både soff- och matgrupp för den som önskar. Vid behov av ytterligare ett sovrum finns möjlighet att återställa väggen som tidigare funnits. Även köket har ett fint ljusflöde och plats för matgrupp intill fönster med fin utsikt över träsket! Modernt renoverad WC med våtrumsmatta- och tapet i grå nyans. En trappa upp finns ett stort allrum som man med fördel kan göra om till ytterligare ett sovrum. Vidare finns ett stort sovrum samt ett badrum med badkar. I källaren finns tvättstuga med duschkabin, toppmatad tvättmaskin och tvättställ.

Såguddsvägen 24, Bensbyn, Luleå kommun

Såguddsvägen 24

Villa
Bensbyn, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 995 000 kr
125 m²
4 rum
6 923 m² tomt

Välkommen till denna lantligt belägna fastighet längst in på lugn återvändsgata! Stor och friköpt tomt om hela 6 923 kvm med fina vyer och fri från insyn. Den grönskande trädgården erbjuder dessutom äppelträd, körsbärsträd samt flertalet bärbuskar. På fastigheten finns en trivsam 1 1/2-plansvilla, byggnad med vedeldad bastu, sovstuga samt förrådsbyggnad och dubbel carport. Här bor du med naturen i direkt anslutning och endast en kort promenad till Granöfjärden. Till fastigheten finns även möjlighet för båtplats. Bostadshuset byggdes ut med 25 kvm under 2019 och inreddes med stor tvättstuga med klinkergolv och bastu med dusch i anslutning samt ett gästrum. På entréplanet finns också ett stort vardagsrum med en rejäl öppen spis samt ett rymligt kök med plats för matgrupp och en braskamin. Härifrån har du dessutom utgång till det inglasade uterummet i härligt sydvästläge. En trappa upp finns de privata ytorna i form av två stora sovrum varav ett av dem har ytterligare en öppen spis, ett fräscht badrum med dusch samt kontorshörna. Samtliga öppna spisar fick nya insatser mellan åren 2001-2005. Det planeras för kommunalt vatten och avlopp i området. Preliminärt 2026-2028. I Bensbyn finns skola från förskoleklass till årskurs 6, och mittemot skolan ligger Bensby förskola. I anslutning till skolan ligger Benzeliusskolans gymnastiksal, där även Bensbyns Ungdoms- och fritidsförening, BUFF, har verksamhet i form av träningar och ungdomslag inom basket och innebandy samt barngympa. Det finns en hockeyplan i byn för friåkning och ungdomshockey. Bensbyns närhet till både skärgård och stad ger möjlighet till rika och varierande aktiviteter, för både ung och gammal. Det finns fina fiskevatten och möjlighet till jakt genom medlemskap i Bensby jaktklubb. Fina bärmarker finns i byns närhet och ute på öarna. Buss trafikerar sträckan Bensbyn – Luleå både vardagar och helger. Det finns även en belyst gång- och cykelväg som går via Björkskatan in till centrala Luleå.

Ensittarvägen 37, Södra Sunderbyn, Luleå kommun

Ensittarvägen 37

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
2 850 000 kr
120 + 10 m²
4 rum
559 m² tomt

Välkommen till denna trevliga enplansvilla belägen i barnvänliga Södra Sunderbyn. Med en stor altan i sydvästläge och ett inglasat uterum kan du njuta av många soltimmar och utomhusaktiviteter året runt. För de yngsta i familjen finns förskola och skola alldeles intill, vilket gör vardagslogistiken smidig och bekväm. Villan består av 120 kvm och erbjuder en trevlig planlösning som fördelar sig på fem rum och kök varav tre sovrum. Ljust och stilrent kök med plats för matgrupp intill och fönster som vetter ut mot gatan. Vidare finns både matplats och vardagsrum i anslutning till varandra och härifrån finns utgång till det rejäla inglasade uterummet som i sin tur leder till den trädäckade altanen i bästa solläge! Från hallen når du badrummet med ljusa ytskikt och gott om förvaring. Här bor ni enkelt och bra på attraktivt och barnvänligt kvarter med med flertalet grönområden. I närheten finns också busshållplats, förskolor, skolor F-9, idrottsanläggning, elljusspår och fina badstränder men även Sunderby sjukhus.

  • Plus
Stationsgatan 17B, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 17B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
3 995 000 kr
110 m²
3 rum
7 240 kr/mån
36 318 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva denna fina bostadsrättsvilla om 1 1/2-plan med stensatt uteplats och möjlighet att hyra varmgarage intill! Här bor du i centrala Luleå med närheten till allt du behöver, både när det gäller kommunikationer och bekvämligheter i området. Bostaden består av tre rum och kök som fördelar sig över två plan om totalt 110 kvm. På entréplanet finns sällskapsytorna bestående av ett stilrent renoverat kök 2023 med vit inredning och en köksö med sittplatser. Här finns vitvaror som kyl, frys, ugn, induktionshäll, köksfläkt, inbyggd mikro samt integrerad diskmaskin. Dessutom finns matkällare och en mysig platsbyggd sittbänk intill fönster. Vidare finns ett stort vardagsrum med modern platsbyggd bokhylla/tv-möbel samt plats för både soff- och matgrupp. Renoverad WC 2020. En trappa upp finns ett rymligt badrum som renoverades under 2014, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, kontorshörna samt två fina sovrum i olika storlekar med förvaring via garderober samt fönster i två väderstreck. Löpande renovering av ytskikt har utförts mellan 2022-2023 så som nytt golv och målning/tapetsering av väggar. Tvättstuga finns både i bostaden men också i flerfamiljshuset. Här bor ni i centrala stan med närhet till det mesta så som kommunikationer, nöjen, restauranger, gym och fina promenadstråk mm. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Plus
  • Uteplats
Sandviksgatan 17, Centrum, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Sandviksgatan 17

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
1 595 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 4
3 027 kr/mån
28 739 kr/m²

Välkommen till en ljus och trivsam 2:a i centrala Luleå med inglasad balkong i soligt läge! Bostaden är belägen på fjärde våningen med gavelläge och nås enkelt via hissen i huset. Interiört erbjuds fina ytskikt och ett ljust enhetligt golv i hela lägenheten. Hallen är rymlig med plats för hatt- och skohylla och i direkt anslutning finns en klädkammare för ytterligare förvaring. Fint kök med matplats intill och inredning i ljusgrå nyans med kaklade väggar. Trivsamt vardagsrum med ett härligt ljusflöde via flertalet fönster samt utgång till den inglasade balkongen med eftermiddags- och kvällssol! Vidare finns ett sovrum i bra storlek samt ett fräscht badrum med fina ytskikt. Mycket solid och välskött förening!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5