Östra vägen 18

Bungenäs - Norra Gotland, Gotland Karta & restider

4 300 000 kr

4 750 000 kr -9%

VillaVilla

Oöverträffat läge på Bungenäs med full havsutsikt från både tomten och husen med Fårö och Bungeör i fonden. De tre byggnaderna är uppförda i harmoni med det karga landskapet och ligger intill berget med kalkstensklinten bakom som en kuliss. Alla tre byggnader är uppförda i samma stil med stomme av massivt trä och stora fönsterpartier som gör att havet alltid känns närvarande. Interiört är stilen genomgående ljust hållen med vitlaserade trägolv, vitmålad träpanel i tak och vitmålad bred träpanel på de flesta väggar. Huvudbyggnaden har flertalet utgångar till den stora altanen som löper runtom alla byggnader och väver ihop dessa till en enhet. Den som vill skärma av sol och ljus för en stund nyttjar enkelt huvudbyggnadens skjutbara utanpåliggande dörrar.

I och med att det är tre byggnader är möjligheterna goda för gästande släkt eller vänner. Alla har egna sovdelar och sedan umgås man gemensamt utomhus. Läget intill berget skapar ett skyddat gårdsrum mellan byggnaderna och klinten och utgör en utmärkt avskild uteplats.

På Bungenäs, som är bilfritt, får man lugn och ro och en enastående natur med betande lamm alldeles inpå knuten. Området har fått sin karaktär via epoker av kalkbrytning och militär närvaro och har dessutom ett särskilt ljus som man välkomnas av. Möjlighet till bad och surf samt spännande omgivningar gör att barnen trivs. På området finns restaurang, hotell och i kalkladan hålls emellanåt konserter. In till Fårösund med stor del av den sociala service som efterfrågas är det ca 5 km. På Bungenäs får du inte bara ett underbart boende utan du får också ett lugn och en tillvaro du inte hittar någon annanstans.

Bostadshus ca 55 m²
Gäststuga ca 18 m²
Sovstuga ca 15 m²

Läs mer hos mäklaren Säljkollen: sidan för dig som säljare
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Boarea
88 m²
Tomtarea
638 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
10 500 kr/år
Byggår
2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Östra vägen 18 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 300 000 kr
Driftkostnad
10 500 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

19 120
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 101 dagar sedan, den 11 juli 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips