Gamla Gärdesgatan 19

Centralt, Kungälv Karta & restider

5 975 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Välkomna till denna underbara 1 1/2-plansvilla om 128 kvadratmeter med en härlig och inbjudande tomt på lugna och trevliga Gamla Gärdesgatan. Ett mer centralt läge än såhär får man leta efter. Du har bokstavligen affärer, service och kommunikationer ett stenkast iväg, samtidigt som det är en lugn, enkelriktad gata i ett charmigt villaområde. En insynsskyddande hagtornshäck ramar in den frodiga trädgården, där du finner allt ifrån syrener, rosor och andra blommor till frukt och bär i alla dess former. Denna villa ligger i den del av Kungälv som kallas för "trädgårdsstaden". Till exempel så hämtar Kungälvs trädgårdsförening blommor från trädgården pga dess unika utbud för att plantera i Bergfeltska trädgården vid Västra Gatan i Kungälv. Grunden och källaren i denna charmiga villa är byggd med natursten från anrika Bohus fästning, detta är inget dussinhus må ni tro! Det ena av husets två badrum är stilrent med golvvärme och jacuzzi, helrenoverat för ca 7 år sedan. Charmig öppen spis i husets tillbyggda del (tillbyggt 1962). Inglasat uterum med utgång till en härlig altan i soligt läge. I dagsläget hyr säljaren ut källarplanet. I den uthyrningsbara delen finns ett rum med plats för soffgrupp, en sovalkov, ett badrum med toalett och badkar samt en "köksdel" med trinettkök, kylskåp, fläkt och ugn. Tack vare att möjligheten att hyra ut en del av källarplanet finns kan du som framtida ägare få låga driftskostnader, genom extrainkomst av en hyresgäst.

Bostaden är belägen på välskött, barnvänlig och vacker trädgårdstomt med gräsmatta. Här finns även en solig altan med fin trätrall och plats för grill och matbord. Dessutom erbjuds ett garage med bra förvaringsmöjligheter. Trädgården har det mesta att erbjuda, såsom bärbuskar, blommor och gott om utrymme på gräsmattan för små fotbollsspelare att springa runt på.

Framför garaget finns plats för en bil och på den stenlagda innergården finns plats för ytterligare 4 bilar om så önskas.

Bostaden är attraktivt belägen med närhet till det bästa som Kungälv har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker. Tandläkare, systembolaget, klädaffärer, frisörer, blomsterhandel, skoaffär eller bokhandel är bara ett axplock av den service som finns i närområdet. Busshållplatsen promenerar du till på max 5 minuter, och härifrån tar du dig med Grön Express till Göteborg på ca 30 minuter. Ca 500 meter iväg har du även den vackra älven som flyter genom staden.

Detta är ett hus som måste upplevas på plats!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
128 m²
Biarea
110 m²
Tomtarea
640 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
36 642 kr/år
Byggår
1919
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gamla Gärdesgatan 19 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 975 000 kr
Driftkostnad
36 642 kr/år

Statistik

4 863
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 15 dagar sedan, den 2 oktober 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips