Åsgatan 62B

Centrum, Falu kommun Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
137 m²
Biarea
67 m²
Tomtarea
149 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
44 194 kr/år

Välkomna till Åsgatan i Östanfors! Omtyckt område bestående av ett charmerande radhus med parkering i garage. Lummig lättskött tomt beläget i österläge med solmöjligheter under dagen. Här finns möjlighet att njuta av solen antingen från uteplatsen eller balkongen.

Totalt erbjuds 137 kvm fördelade på två våningsplan samt 67 kvm biyta i källaren. Entréplanet är välplanerat med en rymlig inre hall, hemtrevligt arbetskök med plats för matbord, ett luftigt vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till trädgården. Utöver nämnda rum finns gäst wc och ett sovrum.

Övre plan inrymmer två sovrum, badrum samt ett stort vardagsrum som skulle kunna delas av för att skapa ytterligare ett sovrum. Från båda sovrummen så når man ut till balkongen. I källarplan finns en relaxavdelning med bastu, tvättstuga, en mängd förrådsutrymmen samt ett stort rum lämpat som lekrum, träningsrum eller kanske ett tonårsboende.

Med en kort promenad nås centrala Falun, Falu Lasarett, resecentrum, Lugnets sportanläggning, bad och naturreservat samt Högskolan. All tänkbar service finns med absolut närhet.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falun

Kontakta mäklaren

Mattias Jonsson

Fastighetsbyrån Falun
Mäklare Mattias Jonsson, Fastighetsbyrån Falun
070-297 97 40
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas