Mäklare Mattias Jonsson

Mattias Jonsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Stiernhielmsvägen 10, Kyrkbacken, Falu kommun

Stiernhielmsvägen 10

Villa
Kyrkbacken, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun

6 495 000 kr

189 m²

7 rum

1 222 m² tomt

Välkommen till Stiernhielmsvägen 10. Två pampiga pelarekar sätter redan vid entrén prägel på denna högt belägna funkisvilla. Från övervåningen blickar du ut över Stora Kopparbergs kyrka och västra Falun. Funkisvillans många fönster ger fint ljus till de stora rummen och släpper in trädgårdens grönska. Många originaldetaljer är bevarade och ger ett tidstypiskt intryck. Här ryms den stora familjen i fyra sovrum och generösa sällskapsytor. Villan erbjuder dubbla kök och badrum, uppvuxen trädgård med bärbuskar och fruktträd. För den trädgårdsintresserade finns möjlighet till odlingar och skapa en riktig oas. Fint solläge med möjligheter till många härliga uteplatser på tomten där du kan följa solen under dagen. De representativa vardagsrummet och matsalen med fiskbensparkett vetter mot trädgården och har en avslappnad atmosfär. Entréplanet är välplanerat med rymligt kök och matplats ett välkomnande vardagsrum med öppen spis som kan ge mysfaktor. I fil med vardagsrummet finns en matsal med bra koppling till köket. Helkaklat badrum samt ett sovrum eller kanske ett arbetsrum. Det övre planet rymmer tre stora sovrum som kopplas ihop med ett allrum centralt på våningsplanet. Även på detta våningsplan finns ett badrum centralt placerat med tillgång från den övre hallen. Nyligen renoverat kök med ljusa luckor. På källarplanet finns fina möjligheter att skapa en relax eller kanske ett träningsrum. Med en kort promenad nås centrala Falun, Falu Lasarett, resecentrum, Lugnets sportanläggning, bad och naturreservat samt Högskolan. All tänkbar service finns med absolut närhet

Stabergsviken 18, Staberg, Falu kommun

Stabergsviken 18

Tomt
Staberg, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun

1 450 000 kr

1 234 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förverkliga er dröm om att bygga ett helt nytt Eksjöhus i Staberg! Tomten ligger i ett lugnt sjönära läge intill Stabergs Småbåtshamn. Här bor du i natursköna omgivningar, endast 10 min från centrala Falun och absolut närhet till populära sjön Runn. Eksjöhus erbjuder en mängd olika hustyper under dokument kan ni se planritning samt en kostnadskalkyl på deras populära modell prio 143. Totalt finns 16 tomter att välja mellan, se mer under bilder. Tomtpriserna är inklusive kommunalt vatten & avlopp. Under fliken dokument finns mer information kring området. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Nyproduktion
Stabergsviken - Eksjöhus, Staberg, Falu kommun

Stabergsviken - Eksjöhus

Tomt
Staberg, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun

1 450 000 kr

1 234 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förverkliga er dröm om att bygga ett helt nytt Eksjöhus i Staberg! Tomterna ligger i ett lugnt sjönära läge intill Stabergs Småbåtshamn. Här bor du i natursköna omgivningar, endast 10 min från centrala Falun och absolut närhet till populära sjön Runn. Eksjöhus erbjuder en mängd olika hustyper under dokument kan ni se planritning samt en kostnadskalkyl på deras populära modell prio 143. Totalt finns 16 tomter att välja mellan, se mer under bilder. Tomtpriserna är inklusive kommunalt vatten & avlopp. Under fliken dokument finns mer information kring området. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Nybyggnadsprojekt
Bengtsgårdsvägen 52, Sågmyra, Falu kommun
Bengtsgårdsvägen 52, Sågmyra, Falu kommun, bild 2
Bengtsgårdsvägen 52, Sågmyra, Falu kommun, bild 3

Bengtsgårdsvägen 52

Villa
Sågmyra, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun

2 650 000 kr

96 m²

4 rum

1 846 m² tomt

Inbäddat hörnläge, i ett lugnt bostadsområde, hittar du den här charmiga fastigheten med gårdskaraktär. I det röda bostadshuset från 1917, blandas fina originaldetaljer som spegeldörrar och öppen spis med omsorgsfulla genomgående renoveringar utförda, samt installation av bergvärme. Övervåningen har en fin grund som låter dina drömmar ta plats. Bostaden inrymmer tre sovrum, stort vardagsrum med parkettgolv, kök, badrum och källare med förvaring och tvättstuga. På den lättskötta trädgårdstomten hittar du även ett härbre, stort dubbelgarage som ger mycket bra förvaringsmöjligheter samt ett charmigt äldre gästhus som passar perfekt för dig som vill göra i ordning och hyra ut. Här finns även en gammal bagarstuga med tidiga anor som påminner om gårdens historia. Med trädgård på både fram- och baksida och en härlig uteplats som pricken över i, är ljusglimtarna många. Ett funktionellt och vackert familjeboende för hela familjen med närhet till bussförbindelse, skola, vandringsleder, handelsområde och med närhet in till Falun, Rättvik och Leksand. Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

  • Premium
Sturegatan 1H, Centrum, Falu kommun

Sturegatan 1H

Villa
Centrum, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun

3 100 000 kr

210 m²

6 rum

988 m² tomt

Nu bjuder vi in till denna stora villa centralt beläget i Faluns citykärna. Fastigheten har ett omfattande renoveringsbehov. 6 rum och tre kök samt två badrum. Pelletspanna. Fastigheten är besiktigad och säljs med friskrivningsklasul.

  • Uteplats
Linjevägen 4, LGH #2, Pilbo, Falu kommun

Linjevägen 4, LGH #2

Radhus
Pilbo, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun

1 495 000 kr

46 m²

2 rum

2 369 kr/mån

32 500 kr/m²

På Linjevägen i naturnära Pilbo kommer 9 enplansradhus lägenheter renoveras till nyproduktionsstandard och ombildas till bostadsrätter. I den här lägenheten bor du bekvämt på ett plan om 46 kvm fördelat på två rum och kök. Lägenheten kommer ha en inglasad altan i soligt söderläge samt en liten lättskött gräsmatta. Det finns både p-platser med motorvärmaruttag samt garageplatser att hyra. Förutom hallen så har lägenheterna genomgående parkettgolv. Modernt kök i öppen lösning mot vardagsrummet. Badrummen kommer vara helkaklade och utrustade med wc, tvättställ, dusch samt tvättpelare. Beräknad inflyttning är kvartal 2 - 2023 Välkommen med din intresseanmälan så kommer Mattias att kontakta dig för mer information och bokning av lägenhet.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Linjevägen 4, LGH #1, Pilbo, Falu kommun

Linjevägen 4, LGH #1

Radhus
Pilbo, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun

1 595 000 kr

46 m²

2 rum

2 369 kr/mån

34 674 kr/m²

På Linjevägen i naturnära Pilbo kommer 9 enplansradhus lägenheter renoveras till nyproduktionsstandard och ombildas till bostadsrätter. I den här gavellägenheten bor du bekvämt på ett plan om 46 kvm fördelat på två rum och kök. Lägenheten kommer ha en inglasad altan i soligt söderläge samt en liten lättskött gräsmatta. Det finns både p-platser med motorvärmaruttag samt garageplatser att hyra. Förutom hallen så har lägenheterna genomgående parkettgolv. Modernt kök i öppen lösning mot vardagsrummet. Badrummen kommer vara helkaklade och utrustade med wc, tvättställ, dusch samt tvättpelare. Beräknad inflyttning är kvartal 2 - 2023 Välkommen med din intresseanmälan så kommer Mattias att kontakta dig för mer information och bokning av lägenhet.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Linjevägen 4 & 6 i Pilbo, Pilbo, Falu kommun

Linjevägen 4 & 6 i Pilbo

Radhus
Pilbo, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun

1 495 000 kr

50 m²

2 rum

2 369 kr/mån

På Linjevägen i naturnära Pilbo kommer 9 enplansradhus lägenheter renoveras till nyproduktionsstandard och ombildas till bostadsrätter. Här bor du bekvämt på ett plan om 46 eller 50 kvm fördelat på två rum och kök. Alla lägenheter kommer ha en inglasad altan i soligt söderläge samt en liten lättskött gräsmatta. Det finns både p-platser med motorvärmaruttag samt garageplatser att hyra. Förutom hallen så har lägenheterna genomgående parkettgolv. Modernt kök i öppen lösning mot vardagsrummet. Badrummen kommer vara helkaklade och utrustade med wc, tvättställ, dusch samt tvättpelare. Följande renoveringar genomförs innan inflyttning: - Samtliga 9 lägenheter totalrenoveras med nya golv, väggar och tak samt nya kök och badrum. - Tilläggsisolering inifrån - Omdränering och ny fuktspärr - Nya 3-glas fönster - Nytt tegeltak - Nybyggnation av inglasat uterum i soligt söderläge. - Fiber dras in i varje lägenhet Försäljningsprocess, avtal och betalningar: - Bindande förhandsavtal - Upplåtelseavtal under kvartal 1 (när den ekonomiska planen är intygsgiven och godkänd av bolagsverket) betalas 10% i upplåtelseavgift - Slutbesiktning sker 1-2 veckor innan inflyttning - Vid inflyttning prel. juni 2023, betalas resterande 90% av köpeskillingen Välkommen med din intresseanmälan så kommer Mattias att kontakta dig för mer information och bokning av lägenhet.

  • Nybyggnadsprojekt
Blixbo 29:1, Karlsbyheden, Falu kommun

Blixbo 29:1

Tomt
Karlsbyheden, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun

575 000 kr

4 711 m² tomt

Här finns möjlighet att förvärva en större tomt om 4711 kvadratmeter med mycket fin och öppen utsikt över böljande åkrar och ängar. Här kan man skapa en oas på landet mitt emellan Falun och Svärdsjö. Du når både centrala Falun och Svärdsjö på cirka 10 minuter. Goda bussförbindelser åt båda hållen. Förskolor och skolor i närområdet. Möjlighet att ansluta sig till det kommunala VA-nätet. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Hinsnoret 125, Hinsnoret, Falu kommun

Hinsnoret 125

Tomt
Hinsnoret, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun

910 000 kr

Nu har du en unik möjlighet att förvärva denna sjönära tomt i Falun mellan sjön Liljan och Runn om hela ca: 3500-4000 kvm. På tomten står idag en mindre stuga och lada i äldre och dåligt skick. Inget Vatten och Avlopp finns indraget på tomten. Det finns två vägservitut och ett elservitut kopplat till totalytan. Kontakta mäklaren för ytterligare information!

Visar alla 10