Mäklare Mattias Jonsson

Mattias Jonsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Djupviken 412, Lamborn, Falu kommun

Djupviken 412

Fritidshus
Lamborn, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
400 000 kr
2 rum
637 m² tomt

Välkommen till ett fritidshus i naturen med fridfulla omgivningar! Här har husen renoverats och tagits väl om hand under åren och resultatet är ett bekvämt och lättskött sommarboende utformat för avkoppling och njutning, Här bor du med vacker sjöutsikt över sjön Djupviken! Den stora stugan rymmer fyra sängplatser och ett kombinerat kök och vardagsrum. Dessutom finns en gäststuga med ytterligare tre sängplatser, vilket ger möjlighet att dela denna idyll med nära och kära. Den närbelägna sjön lockar till fiske och avkopplande bad. För de äventyrslystna finns fäbodar inom bekvämt cykelavstånd, vilket ger en möjlighet att utforska och uppskatta livet på landet. Trots den avlägsna känslan är bekvämligheten inte långt borta. Med en affär endast 8 km bort i Bingsjö och ytterligare service och bekvämligheter är detta hem en perfekt kombination av fridfull avskildhet och tillgänglighet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Mattias Jonsson för mer information!

  • Plus
Gravyrvägen 8, Hälsingberg, Falu kommun

Gravyrvägen 8

Villa
Hälsingberg, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
2 300 000 kr
136 + 80 m²
6 rum
589 m² tomt

Här har du en trevlig villa i det eftertraktade området Hälsingberg, en idyllisk plats som erbjuder närhet till skolor, naturen och bekvämt avstånd till stadens centrum. Denna rymliga 1,5-plans villa med källare har allt du behöver för en bekväm och trivsam livsstil. Kontakta mäklare för länk till digital visning! Entréplanet: På entréplanet möts du av en praktiskt hall med goda förvaringsutrymmen. Här hittar du ett badrum, ett ljust och kök, och ett rymligt vardagsrum med parkettgolv som ger rummet en varm och inbjudande känsla. Dessutom finns två sovrum på detta plan. Det ena sovrummet ligger anslutning till köket och här finns en möjlighet att ta ner en vägg för skapa ett öppet och socialt kök där familj och vänner kan samlas. Övre planet: På övre plan finns en praktisk wc, en möblerbar hall som kan anpassas efter dina önskemål, tre ytterligare sovrum och en rymlig klädkammare. Här har du gott om plats för hela familjen och möjligheten att skapa personliga utrymmen för varje medlem. Källaren: I källaren finns gott om utrymme för olika ändamål. Här hittar du pannrummet, förråd, en liten verkstad för dina projekt, tvättstuga för praktisk vardagshantering, en gillestuga där du kan umgås och koppla av samt en bastu med dusch där du kan varva ner och njuta. Utomhus: Fastigheten har en mindre gård med skogstomt och lite gräsytor, möjligheter för trädgårdsarbete och utomhusaktiviteter. Du kan koppla av under tak på den mysiga uteplatsen och parkera din bil bekvämt i garaget. Tekniska detaljer: Fastigheten värms upp med fjärrvärme, vilket ger en förutsägbar och energieffektiv drift. Fiberanslutning Tak renoverat 2009 Denna villa i Hälsingberg erbjuder en bra kombination av bekvämlighet, utrymme och närhet till stad, skola, natur och bad i Roxnäs. Välkommen till ditt nya hem!

Gahns väg 4G, Bergalid, Falu kommun

Gahns väg 4G

Villa
Bergalid, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
5 600 000 kr
186 + 73 m²
6 rum
1 503 m² tomt

Stor rymlig souterrängvilla belägen i förstklassigt läge i attraktiva Bergalid! Fastigheten är fördelat på två plan och erbjuder 6 rum och kök, varav 3-4 sovrum! Praktiskt dubbelgarage. Här bor du i ett barnvänligt område då fastigheten ligger på en lugn gata, samtidigt som du har närhet till lasarettet, Lugnets sportanläggning, Högskolan Dalarna, Falu centrum, skola, förskola, livsmedelsbutik samt flertalet vackra promenad och cykelstråk.

Källvägen 3, Danholn, Falu kommun

Källvägen 3

Villa
Danholn, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
1 995 000 kr
89 + 89 m²
3 rum
1 159 m² tomt

Här erbjuds en perfekt familjevilla i barnvänliga Danholn endast 10 minuter utanför Faluns centrum! Bostaden erbjuder en välkomnande hall, kök, stort vardagsrum med utgång till altan, två sovrum i bra storlek, badrum samt wc. En trapp ner möts du av gillestuga, tvättstuga, bastu, förråd samt pannrum. Trädgårdstomten är lättskött och bjuder in till spring och lek. Garage, carport och förråd finns också på tomten. Danholn är ett familjärt område där familjer i alla åldrar trivs. Här har ni närhet till skola, förskola, lekpark, elljusspår som erbjuder upplysta fina skidspår vintertid och perfekta löparspår sommartid samt bra buss kommunikation till och från Falu centrum. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse inför kommande visningar till ansvarig mäklare Mattias Jonsson.

  • Uteplats
Haraldsbovägen 39, Haraldsbo, Falu kommun

Haraldsbovägen 39

Villa
Haraldsbo, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
2 595 000 kr
126 + 86 m²
6 rum
488 m² tomt

Kedjehus i populära Haraldsbo! Detta charmiga 1 ½-planshus med källare och garage är det perfekta hemmet för dig och din familj. Rymligt hus fördelat på 3 plan på totalt 6 rum med 4 sovrum, badrum, gäst wc, kök, stort matrum och allrum. Källaren inrymmer gillestuga, tvättstuga med dusch, hobbyrum, matkällare och förråd med plats för mycket förvaring. Stor trädgård på baksidan. Här kan du njuta av grönskan och spendera härliga sommardagar med familj och vänner. Altanen med tak är perfekt för att koppla av utomhus och njuta av en god måltid eller en kopp kaffe. Huset är utrustat med moderna bekvämligheter som fiberanslutning & fjärrvärme vilket ger en billig och effektiv uppvärmning av huset. Med sitt utmärkta läge i Haraldsbo har du nära till allt du behöver. Här finns närhet till skolor, förskolor, affärer, natursköna områden och Falu stadskärna.

Jesper Svedbergsvägen 17, Britsarvet, Falu kommun

Jesper Svedbergsvägen 17

Villa
Britsarvet, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
5 200 000 kr
125 + 158 m²
6 rum
825 m² tomt

Välkommen till Jesper Svedbergsvägen, en villa med gott om ytor för den stora familjen med många intressen. Här erbjuds en härlig balans med närhet till både stadens bekvämligheter, naturen, skolor och populära motionsanläggningen Lugnet. Villan är belägen på en hörntomt längs en stillsam gata och omges av en frodig och insynsskyddad trädgård som skapar en privat oas. Luftvattenvärmepumpen bidrar till låga driftskostnader och garanterar en bekväm inomhusmiljö. Huskroppen ramar in uteplatsen som är perfekt för soliga dagar och kvällar med vänner och familj. Fasaden är nymålad och ger villan ett fräscht och välunderhållet intryck. Väl inne i huset möts du av en luftig och välkomnande hall som leder vidare till övriga utrymmen. På entréplanet finner du tre rymliga sovrum, perfekta för en växande familj eller som gästrum. En av höjdpunkterna är det charmiga vardagsrummet med vackert parkettgolv och en mysig eldstad. Här kan du koppla av och njuta av sällskapet av nära och kära. Matsalen ansluter till köket och erbjuder en god plats för måltider tillsammans. Köket är funktionellt utrustat med allt du behöver för att skapa goda måltider. På detta plan finns även ett badrum och en praktisk wc i anslutning till hallen. När du tar dig ner till källarplanet möts du av en gillestuga med större fönster som ger ett ljust och trivsamt intryck. En öppen spis och ett gediget trägolv ger rummet en representativ och mysig karaktär. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymme, en tvättstuga och ett extra gästrum. Under garaget finner du en verkstad/förråd för hobbyverksamhet och stuvning av det mesta du kan tänka dig. Möjligheter finns att göra om detta till en uthyrningslägenhet.

Stabergsviken 1, Staberg, Falu kommun

Stabergsviken 1

Tomt
Staberg, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
1 450 000 kr
1 342 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förverkliga er dröm om att bygga ett helt nytt Eksjöhus i Staberg! Tomten ligger i ett lugnt sjönära läge intill Stabergs Småbåtshamn. Här bor du i natursköna omgivningar, endast 10 min från centrala Falun och absolut närhet till populära sjön Runn. Eksjöhus erbjuder en mängd olika hustyper under dokument kan ni se planritning samt en kostnadskalkyl på deras populära modell prio 143. Totalt finns 16 tomter att välja mellan, se mer under bilder. Tomtpriserna är inklusive kommunalt vatten & avlopp. Under fliken dokument finns mer information kring området. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Nyproduktion
Stabergsviken 18, Staberg, Falu kommun

Stabergsviken 18

Tomt
Staberg, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
1 450 000 kr
1 234 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förverkliga er dröm om att bygga ett helt nytt Eksjöhus i Staberg! Tomten ligger i ett lugnt sjönära läge intill Stabergs Småbåtshamn. Här bor du i natursköna omgivningar, endast 10 min från centrala Falun och absolut närhet till populära sjön Runn. Eksjöhus erbjuder en mängd olika hustyper under dokument kan ni se planritning samt en kostnadskalkyl på deras populära modell prio 143. Totalt finns 16 tomter att välja mellan, se mer under bilder. Tomtpriserna är inklusive kommunalt vatten & avlopp. Under fliken dokument finns mer information kring området. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Nyproduktion
Stabergsviken - Eksjöhus, Staberg, Falu kommun

Stabergsviken - Eksjöhus

Tomt
Staberg, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
fr. 1 450 000 kr
1 342 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förverkliga er dröm om att bygga ett helt nytt Eksjöhus i Staberg! Tomterna ligger i ett lugnt sjönära läge intill Stabergs Småbåtshamn. Här bor du i natursköna omgivningar, endast 10 min från centrala Falun och absolut närhet till populära sjön Runn. Eksjöhus erbjuder en mängd olika hustyper under dokument kan ni se planritning samt en kostnadskalkyl på deras populära modell prio 143. Totalt finns 16 tomter att välja mellan, se mer under bilder. Tomtpriserna är inklusive kommunalt vatten & avlopp. Under fliken dokument finns mer information kring området. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Nybyggnadsprojekt
Sturegatan 1H, Centrum, Falu kommun

Sturegatan 1H

Villa
Centrum, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
1 975 000 kr
210 + 15 m²
6 rum
988 m² tomt

Nu bjuder vi in till denna stora villa centralt beläget i Faluns citykärna. Fastigheten har ett omfattande renoveringsbehov. 6 rum och tre kök samt två badrum. Pelletspanna. Fastigheten är besiktigad och säljs med friskrivningsklasul.

  • Uteplats
Blixbo 29:1, Karlsbyheden, Falu kommun

Blixbo 29:1

Tomt
Karlsbyheden, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
575 000 kr
4 711 m² tomt

Här finns möjlighet att förvärva en större tomt om 4711 kvadratmeter med mycket fin och öppen utsikt över böljande åkrar och ängar. Här kan man skapa en oas på landet mitt emellan Falun och Svärdsjö. Du når både centrala Falun och Svärdsjö på cirka 10 minuter. Goda bussförbindelser åt båda hållen. Förskolor och skolor i närområdet. Möjlighet att ansluta sig till det kommunala VA-nätet. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Hinsnoret 125, Hinsnoret, Falu kommun

Hinsnoret 125

Tomt
Hinsnoret, Falu kommun
Fastighetsbyrån Falun
910 000 kr

Nu har du en unik möjlighet att förvärva denna sjönära tomt i Falun mellan sjön Liljan och Runn om hela ca: 3500-4000 kvm. På tomten står idag en mindre stuga och lada i äldre och dåligt skick. Inget Vatten och Avlopp finns indraget på tomten. Det finns två vägservitut och ett elservitut kopplat till totalytan. Kontakta mäklaren för ytterligare information!

Visar alla 12