Midvintervägen 6

Danneborg, Växjö kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
165 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
559 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
42 500 kr/år

Välkommen till en rymlig och praktisk villa på barnvänliga Danneborg. Beläget på en lugn cirkelgata med vidbyggt garage och stor uppfart med plats för flera bilar. Boendets baksida erbjuder en härlig trädgård med soligt läge och stora grönytor. Här finns plats för utemöbler i solen, barnlek och studsmatta. Här finns också en skyddad inglasad altan med gott om plats för möblemang.
Invändigt har huset en genomtänkt planlösning med flertalet sovrum och stora sociala umgängesytor. Det härliga köket har generösa arbetsytor och mängder av förvaringsmöjligheter. Mot matplatsen är köket öppet med en stor bänkyta. I det stora vardagsrummet flödar ljuset in och här njuter man gärna av familj och vänners sällskap. Den privata delen på entréplan är praktiskt avskild och rymmer i dagsläget två sovrum och badrum.
Bostadens övre plan är anpassningsbart och erbjuder ett stort öppet allrum, rymligt sovrum och en smidig klädkammare.
Belägenheten på lugna och familjevänliga Danneborg gör att detta blir ett attraktivt boende för barnfamiljen. I närområdet finns flera lekplatser, förskolor och grundskolor med bra cykelvägar och trygga gångvägar. Endast en kort promenad bort ligger Hovshaga Centrum med både mataffär och postombud, bibliotek, vårdcentral, matställen och frisör. På nära håll hittar man både Växjö Golfklubb, Växjö Ridklubb och Helgasjön med Arabybadet och båtbrygga. 4H-gården och Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner finns också på cykelavstånd. Det finns underbar natur i området och nyligen bildades Hovshaga naturreservat som bland annat omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg. Här finns en rik biologisk mångfald och miljön uppmuntrar till friluftsliv och fysisk aktivitet. Det finns bra cykelleder in till centrum och på Fritidsvägen finns en busshållplats med goda bussförbindelser.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Växjö

Kontakta mäklaren

Eric Melkersson

Bjurfors Växjö
Mäklare Eric Melkersson, Bjurfors Växjö
0735000583