Midhemsvägen 8

Egna hem, Landskrona kommun Se på karta

5 295 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
145 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
905 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1963
Driftkostnad
49 500 kr/år

Stilfull, vitmålad tegelvilla i genomgående utmärkt skick som underhållits löpande under åren med bland annat bytt tak och nyligen totalrenoverad, uppvärmd pool.

Den underbara trädgården i solsäkert söderläge har under många år planerats och anlagts med stor omsorg och känsla. En verklig oas att blicka ut över från uterum och vardagsrum såväl dagtid som kvällstid när den är vackert upplyst. Platsbyggd grillplats i skuggan av det magnifika valnötsträdet, trivsamma uteplatser samt den härliga poolen inbjuder till magiska sommardagar och kvällar. Dessutom helt omsluten av murar och uppvuxna häckar så att hela familjen med såväl barn som husdjur kan umgås och springa fritt.

Entréplanet fördelar sig på ett generöst tilltaget vardagsrum med riklig fönstersättning, ett rymligt matrum, ett kök med matplats samt en gästtoalett och ett sovrum. Dessutom ett generöst tilltaget uterum med skjutdörrspartier som kan öppnas upp mot magin utanför.

På ovanvåningen möts man av ett rymligt allrum, ett helkaklat badrum samt ett större sovrum i anslutning till balkong och klädkammare. På motsatta sidan ytterligare ett väl tilltaget rum som tidigare varit uppdelat i två normalstora sovrum och återigen kan återställas om så önskas.

Källaren som är både inredd och uppvärmd har separat ingång och erbjuder ett rymligt sällskapsrum om dryga 30 kvm som kompletteras av en fräsch tvättstuga, duschrum med fungerande bastu samt en mindre matkällare, ett mindre förråd/gästrum och ett större förråd. Utmärkta möjligheter med andra ord om man kanske vill ha ett hemmagym, ett biorum, en verkstad, hemmakontor eller liknande.

Fiber indraget, garage med fjärrstyrd port och stenlagd uppfart med plats för två bilar.

OBS, huset är förbesiktigat och såväl protokoll som energideklaration ligger under fliken Dokument & Länkar.

Egna Hem är ett lugnt, trivsamt villaområde med gångavstånd / cykelavstånd till det mesta staden har att erbjuda i form av centrum, skolor, idrottsarenor och friskvårdsanläggningar. Direkt närhet till stadsbussar, pizzeria och närbutik.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Landskrona

Kontakta mäklaren

Rickard Lind

Mäklarhuset Landskrona
Mäklare Rickard Lind, Mäklarhuset Landskrona
0727-12 50 45