Forellvägen 12

Ekeby-Almby, Örebro Se på karta

11 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
190 m²
Biarea
47 m²
Tomtarea
1 545 m²
Byggår
2014
Driftkostnad
52 480 kr/år
Antal besök
46 137
Dagar på Hemnet
21

Med stolthet presenterar Bjurfors en av Örebros i särklass mest magnifika villa i ett förstklassigt läge belägen i Ekeby-Almbys villaidyll! Majestätiskt och högt beläget över omgivningarna med andlöst vacker utsikt mot Hjälmaren finner ni denna privata oas med exklusiv modernism och internationell design. Det arkitektritade stenhuset utstrålar karaktär i en tidlös modern tappning där man stilsäkert arbetat med påkostade materialval och former som skapar en enastående estetik. Ett hem långt över det ordinära med imponerande rymd och stilsäker interiör som samspelar med den moderna fasadsiluetten med raka linjer och skapar en fulländad harmoni!

Interiört erbjuds ni representativa sällskapsytor där utemiljön tillåts att integreras via skjutbara panoramafönster mot det exklusiva poolområdet med sjöutsikt. Bostaden har spännande lösningar där köket med sin påkostade köksutrustning är ståtligt placerat och ger en överblick över de sociala ytorna i matsals- och vardagsrumsdelen.

Familjens privata ytor finns i tre sovrum på entréplanet varav ett Master-bedroom med walk in closet och egen ingång till ett helkaklat badrum. Dessutom finns på detta plan ännu ett helkaklat badrum samt ett klädvårdsrum. Ytterligare sociala ytor återfinns en trappa upp där ni nyttjar ett rum perfekt anpassat till en lounge eller extra sovrum beroende på ert behov. Från detta rum nås även den makalöst härliga terrassen om ca 70 kvadratmeter där sjöutsikten blir om möjligt ännu mer blickfångande.

Hela huset har försetts med noga utvalda material med bland annat genomgående vitlaserat massivt trägolv från Dinesen, stilfullt målade och tapetserade väggar samt spotlights i tak. Ljudsystem från Bose finns installerat i huset.

Utemiljön är minst lika tilltalande som interiören och bjuder på förutom poolområdet med spabadet en privat, lättskött och upplyst trädgård som omsluts av ett kastanjestaket. Bilarna parkeras i det integrerade dubbelgaraget med tillhörande asfalterad garageuppfart.

Väl placerat på husets baksida, med sjöutsikt, finns dessutom förberett för att uppföra ett komplett attefallshus om 25 kvm + loft (alt 50 m2) som lämpar sig både som gästhus eller tonårsbostad. Huset skulle även kunna nyttjas som uthyrningshus vilket skulle möjliggöra en mycket god boendeekonomi med bra hyresintäkter! Dokumenterat stort intresse att hyra detta för 9000:-/mån kan styrkas. Huset kan uppföras så boendet ej inkräktar eller påverkar på privatlivet i huvudfastigheten.

Huset är toppmodernt utrustat med smart KNX-system där ni kan styra hela husets funktioner så som belysning, ljudanläggning och temperatur – allt för att förenkla er vardag.
Uppvärmning via bergvärme och fiber finns installerat i huset.

I Ekeby-Almby bor du med närhet till härlig natur med både Hjälmaren och naturreservat i området. I Närområdet finns förskolor, skola, småbåtshamn samt pizzeria. Bra kommunikationer i form av bussförbindelser in till Örebro. Cykelväg finns in till Örebro city för att kunna nyttja ett brett utbud av restauranger, shopping och nöje!

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Gabriel Damar för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro