Stocksnäsvägen 32

Eksjö, Eksjö kommun Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Biarea
112 m²
Tomtarea
830 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
32 326 kr/år

OBS: Notera att säljarna precis nyligen installerat helt nya solpaneler på tak och att driftkostnaderna troligtvis kommer bli lägre för ny köpare av fastigheten.

Välkommen till Stocksnäsvägen 32 !

Nu ges äntligen möjligheten att förvärva en gedigen och välskött villa med stora härliga sällskapsytor, och där även en köpare får chansen att påverka både planlösning, inredning samt materialval efter eget önskemål. Med ett mycket omtyckt och populärt läge i Eksjö med gångavstånd till allt som staden kan erbjuda så finner ni detta trivsamma och familjevänliga hus. Fastigheten erbjuder även hela 830 kvm trädgårdstomt med plana fina ytor för spring och lek, planteringar, ståtliga träd, växter m.m. Huset är genomtänkt, har en social planlösning med många smarta lösningar för hela familjens olika behov. Huset erbjuder idag kök, 3 st sovrum, vardagsrum, gillestuga, badrum, wc samt en källarvåning med utrymmen för olika ändamål. Alla ytskikt är i god kondition för sin ålder, och man förundras över att de tidigare ägarna vårdat sitt hus på ett föredömligt sätt under åren. Dock så finns det självklart ett visst renoveringsbehov för den moderna människan och vi söker nu en köpare som ser potentialen och en framtida vision med att få bo och leva i detta hus.

Trädgården är en behållning i sig själv, välskött, mysig och i bästa solläge. Här finns fina gräsytor för "lek och spring", plats för planteringar, växter samt lugna rogivande stunder med en bok i hand. Att trädgården har fin gräsyta både på fram - och baksidan av huset gör tomten ännu bättre. Tillhörande fastigheten finns även ett praktiskt garage.

Stocksnäsvägen 32, där denna villa ligger, har ett otroligt fint läge med närhet till skog och bad men är samtidigt nära centrum – en lugn oas med attraktivt läge och promenadavstånd ner till affärer, restauranger, förskolor, skolor samt goda kommunikationer. I närheten finns naturområden för mysiga promenader, aktiv träning, men även vackra fridfulla ställen för rekreation och lugn. För barnfamiljen uppskattas nog även den direkta närheten till sjön Rolandsdamm med fin badplats och vackra grönområden.

Välkommen till ditt nya hem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö

Kontakta mäklaren

Erik Wärme

Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
Mäklare Erik Wärme, Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
+46705255685