Skeppargatan 7A-B

Eskilstuna Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
152 m²
Tomtarea
580 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
69 032 kr/år

Nu ges chansen att förvärva en fastighet i centrala delarna av Torshälla med två villor, ett garage och en lokal. Tack vare uthyrningsmöjligheten av såväl lokal och hus ges möjligheten till bra intäkter månatligen. En perfekt fastighet för dig som driver verksamhet och behöver en mindre lokal alternativt vill ha en större verkstad i centrala Torshälla. Det större huset består av 110 kvm fördelat på 3 rum och kök med möjlighet till fler sovrum på övervåningen. Entréplan med kök i öppen planlösning mot vardagsrum, duschrum samt wc med handfat. Vidbyggt med huset finns ett garage om ca 28 kvm som enkelt nås via den elektriska garageporten som öppnas med fjärrkontroll. Ljus lokal med fönster åt två håll, lokalen består av ca 55 kvm med gjuten betongplatta precis som i garaget. I lokalen finns 3-fas ström, värme via fjärrvärmen - perfekt för dig som vill bedriva verksamhet hemma alternativt för uthyrning för månatlig inkomst. Underhållsfritt hus med plåtfasad, plåttak samt nyare fönster runt om.

Det mindre huset består av ca 42 kvm fördelat på två rum och kök med ett loft. Det mindre huset har ett helkaklat badrum med vattenburen golvvärme. Entréplanet består av kök, sovrum, vardagsrum och badrum. En trapp via hallen leder upp till ett inrett loft med plats för en mindre säng. Stora delar av vinden är oinredd och skulle kanske kunna inredas och ge plats för fler sovrum.
Det mindre huset skapar en utmärkt möjlighet till generationsboende alternativt att göra som nuvarande ägare att hyra ut huset för ca 90 000 kr. Detta skulle innebära att du som ägare av fastigheten får en årlig intäkt och bor gratis i de större huset. En liten jordkällare finns under huset som nås från baksidan av huset.

Möjlighet till snabbt tillträde då båda husen, lokalen och garaget idag är tomt.

På Skeppargatan bor du nära det mesta som Torshälla har att erbjuda. Mycket barnvänligt läge närhet till grönområden. På kort promenadavstånd finns mataffärer, restauranger, kafé, gym, tennisbanor, två skolor och förskolor. I Torshälla finns ett flertal båtklubbar där man kan ta upp och vinterförvara sin båt, både motor- och segelbåtar. Edvardslundsskolan och Gökstenskolan ligger på ynka 10 minuters promenadväg. Du bor nära Torshälla ån, där du kan fiska.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Eskilstuna