Bössvägen 41

Falkberget, Sollentuna kommun Se på karta

11 800 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
189 m²
Biarea
13 m²
Tomtarea
1 025 m²
Byggår
2005
Driftkostnad
37 302 kr/år

Välkommen till en fantastisk villa högt uppe på Falkberget! Modern arkitektur på en hörntomt med mycket påkostad trädgård.

I ett lugnt läge på solsidan av Edsviken finner du denna välplanerade villa i exemplariskt skick och fina materialval. Köket är väl tilltaget och ligger i hjärtat av villans öppna planlösning. Här bjuds ett fantastiskt ljusflöde över hela våningsplanet och du når den vackra trädgården direkt från vardagsrummet. En generös köksö med integrerad vinkyl delar av mot vardagsrummet. De flesta vitvarorna är från Miele. Här på entreplan återfinns även villans master bedroom med härligt ljus och fin utsikt. I mitten av entréplan står en vacker täljstenskamin. Samtliga golv är trägolv från Kährs.

På souterrängplan finns både duschrum och tvättstuga innanför en rymlig hall. Gott om förvaring får du i både klädkammare och förråd. Ett ordentligt ljust och rymligt sovrum om ca 20 kvm som även medger en delning till två mindre rum. Rakt över hallen ligger det tredje sovrummet, även det väl tilltaget om ca 18 kvm.

I den vackra trädgården finns flera härliga uteplatser, samtliga uppförda i underhållsfri skånsk granit. Murar och stenläggningar på tomten är ett gediget hantverk utfört av en granitspecialist och trädgården har även en installerad bevattningsanläggning med fyra separata slingor, spridare och droppslang för planteringar.

På tomten finns ett isolerat Attefallshus med sommarvatten. Ett riktigt mysigt gästhus, ett tonårshäng eller varför inte ett hemmakontor. Attefallshuset har även fått en fantastisk uteplats omgiven av vackra planteringar. Både huvudbyggnad och gästhus har installerade markiser. Attefallshuset saknar idag dusch/avlopp.

En stenlagd uppfart, även den i underhållsfri skånsk granit, leder till varmgaraget med gott om förvaring. Utanför finns ett cykelförråd och ytterligare förvaring av exempelvis trädgårdsmöbler och redskap finns i det nyligen uppförda redskapsförrådet.

Villan ligger i det lugna området på Falkberget utan genomfartstrafik. Här får du närhet till natur och Edsvikens vatten. Skogspromenader och motionsspår finns i närheten och sommartid bjuds bad i både Edsviken och Rösjön. Vintertid när vädret tillåter finns skridskoåkning och även utförsåkning i Väsjöbacken.

Välkommen till en lugn oas nära natur och rekreation!

Läs mer hos mäklaren
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Susanne Persson

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB
Mäklare Susanne Persson, Susanne Persson Fastighetsförmedling AB
08-410 88 700