Lasåsvägen 16

Färnäs, Mora kommun Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
129 m²
Tomtarea
1 218 m²
Byggår
2021
Energiklass
C
Driftkostnad
31 775 kr/år

Med ett mycket bra läge i Färnäs har du nu möjligheten att bli den första som flyttar in i denna nybyggda villa från Älvsbyhus. Här är det bara att ta med sina möbler, flytta in och trivas från dag ett.

Huset har en genomtänkt planlösning som omfattar 129 kvadratmeter fördelat på ett plan. Här finns fyra sovrum, två toaletter, vardagsrum med öppen planlösning mot köket samt groventré från husets gavel. Genomgående för bostaden är dess ljusgrå väggar och ett fint ekparkettgolv. Direkt i hallen möts du av ett härligt ljus som kommer från de spröjsade vardagsrumsfönstren som vetter mot väster. Från vardagsrummet finns en altandörr, här är det ett perfekt läge för en stor terrass med glimt mot bergen. Samtliga sovrum har förvaring genom platsbyggda garderober förutom det stora sovrummet som har egen klädkammare. Huset är välisolerat och värms effektivt upp med frånluftsvärmepump från Nibe, vilket ger en billig drift. I groventrén finns tvättmaskin och torktumlare installerade.

Vid uppfarten står ett fristående garage om ca 22 kvadratmeter. Här finns plats för bil samt förvaring. I garaget finns el.

Huset ligger i ett barnvänligt område med närhet till både Färnäs- och Noretskolan. Både skolorna ligger ca 1 kilometer från fastigheten och det finns cykel- och gångväg vilket gör att barnen enkelt kan ta sig dit på ett säkert sätt. Endast några hundra meter från fastigheten ligger Norets handelsområde med flertalet livsmedelsbutiker och shopping.

Detta huset passar dig som vill bo i ett modernt hus som är färdigt att flytta in i. Arbetar du vid Mora lasarett så har du cykelavstånd, dit är det ca 2 kilometer. Till Norets handelsområde med flertalet jobbmöjligheter är det ca 800 meter. In till centrala Mora är det fyra kilometer.

Värt att tänka på är att nybyggda hus är befriade från att betala fastighetsskatt de närmaste 15 åren vilket gör att du först börjar betala detta år 2036.

Läs mer hos mäklaren
Vix Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Victor Gustafsson

Vix Fastighetsförmedling AB
Mäklare Victor Gustafsson, Vix Fastighetsförmedling AB
+46730653922