Sörbyvägen 30

Floby, Falköping Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
100 m²
Biarea
54 m²
Tomtarea
1 018 m²
Balkong
Ja
Byggår
1945
Driftkostnad
18 778 kr/år

Välkommen till Sörbyvägen 30 och denna 1½-plansvilla med källarplan samt fristående dubbelgarage. Bostadshuset erbjuder ett socialt entréplan med renoverat kök, matplats med utgång till inglasad altan och vardagsrum med trevlig braskamin. Vidare erbjuder huset dubbla toaletter, möblerbar hall på övre plan med utgång till balkong samt två till tre sovrum. I källarplan finns ytor för förvaring, tvättstuga och inrett rum med egen ingång från utsidan. Trevlig trädgård med stor gräsmatta och trädäck. Bostadshuset har nyare tak samt fönster och vattenburen uppvärmning via pelletspanna. Fastigheten är besiktigad och säljaren kommer att teckna en så kallad dolda fel-försäkring.

Floby är ett trevligt samhälle med bra serviceutbud i Falköpings kommun. I Floby finns bland annat mataffär, frisör, skola, förskola, elljusspår, sporthall och utomhusbad. Dessutom ligger Floby utmed västra stambanan vilket gör att det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg åt både Göteborgs- och Stockholmshållet. Bussförbindelse till Falköping finns också.

Vi anpassar våra visningar efter rådande omständigheter och de restriktioner som gäller samt era önskemål. Önskar ni komma själva så prata med oss.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falköping

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.